Проблем със седалките за Колежа

6
611

Хубавите седалки за стадион Христо Ботев на фирмата, която се занимава тясно с тази дейност, не бяха сред тези, които днес бяха отворени в община Пловдив. За сметка на това от кашоните бяха извадени два модела, чиято визия е под всякаква критика.

И двете oферти за седалки на стадион „Христо Ботев“, които бяха отворени днес, не отговарят на изискванията. На едната фирма не отговаря начина на захващане, тъй като е записано, че седалките трябва да са с челен монтаж. Освен това ѝ на двете мостри липсват детайлите за закрепването. Според експертите от комисията, тези с челен монтаж са с по два болта, а по изискване трябва да са с 4. Металните част не са поцинковани и седалките нямат вградено лого.

Така се очаква протокол на комисията, с който да се пусне нова поръчка за седалките.

Интересното е, че седалките фирмата която не успя да си внесе офертата, отговарят на изискванията. Проблемът на фирмата с подаването на офертата била с това, че системата не приела електронния им подпис.

„Нямахме възможност да подадем офертата в петък до изтичането на крайния срок. Днес сме пуснали писмо до кмета на Пловдив и до Агенцията за обществени поръчки за това, че сме имали технически проблем при електронното подаване (имахме технически проблем със системата на АОП). Подали сме и молба за евентуално отлагане на разглеждането на техническите оферти. Нашите технически характеристики са качени в платформата, но електронният ни подпис беше изхвърлен“, обясни представителят на „СпортЛаб“.

Двете оферти допуснати днес са на „Проконтракт“ ЕООД и на „Дяков Строй“.

6 КОМЕНТАРА

 1. Теса канари не им трябват седалки а кацалки

 2. 7
  1

  Кражби, кражби, кражби за сметка на обикновените граждани.Артур Антунеш Коимбра“бил чул че някъде е направен подобен стадион за 60млн.евро“.Той и Колежа гони тази цифра.И кой е този стадион като го
  е чул????????????????

 3. 3
  1

  Хяхаха Стадион за 18 700 СЕДЯЩИ ,струващ около 70 млн. База над 15 млн в момента хааааааа

 4. 3
  1

  До кога ще си правите гаргара със феновете, дави еба майката общинари.

 5. 6
  3

  Хахахахаха, егати и селските цигани

  • Не ги обиждай!Те са столипиновски ,Изгрев бойски мангали!

Comments are closed.