Словенски гранд поглежда към стрелец на Ботев Пд

8
210

Словенският Олимпия Любляна проявява интерес към нападателя на Ботев Пловдив Антоан Бароан. От чуждестранния клуб са склонни дори да вземат тарана под наем, ако не успеят да се договорят за откупуване на правата му.

До трансфер на футболиста може да се стигне, ако Ботев се подсили на поста. Това е едно от желанията на треньора Азрудин Валентич. Босненският специалист иска централен нападател още от есента – след продажбата на национала Атанас Илиев в италианския Асколи.

През първия полусезон 21-годишният Бароан бе на терена в 16 шампионатни мача. В тях вкара 2 гола. Той беше точен при домакинските победи над Левски (3:1) и Царско село (2:1). В един момент обаче Антоан си навлече гнева на треньорския щаб. Затова и Валентич дори временно го отстрани от първия отбор. В крайна сметка до изгонването му от клуба не се стигна.

Олимпия зимува на трето място в Словения. Тимът иска да се закачи за битката за титлата, която водят лидерът Марибор и преследвачът Копер. Отборът от Любляна е на 8 точки от първото място.

8 КОМЕНТАРА

 1. Глупости.
  Пак партенки на Андрей.
  Опитва се не фалира

  • Ако нещо се случва с Минчев, трябва да е по-бързо! Нямам време, назад съм с погасяването на бързия кредит. Стойчо Генов да пише статии, да започват контролите с Голямо Конаре и Звъничево за да може Минчев да вкарва голове. Чуваш ли Стойчо, ще ти отрежа достъпа до централната трибуна ако не започнеш да пишеш каквото трябва!!!

 2. НАЙ-ГУЛЕМИЯ АНАЛИЗАТОР Ф КЛОАКОМОТИФ, ФЕКАЛ БУФИРОФ УТ СТУЛЮПИНУУ:)-

  ЦЯЛУТУ СТРАТЕГИЯ НА ШУШЛЯКА Е ДА СИРЕ И ДА БЯГА!!! ЗИМА УТ ЕДНАТА КУПЧИНА С ГУВ НЪ И СЛАГА В ДУРУГАТА, ПО-ГУЛЯМЪТА!!! ИДНАТА КУПЧИНА Е ЕНГИРИ В ТРЕТУТУ ГРУП!??? КВОТУ И ДА ЗЕМИ УТ НЕЯ, КАКТУ И ДА СМЕСИ ДВЕТИ КУПЧИНИ, САМУ ДЕТУ ТАКА ША ЗАСМЪРДИ, ЧИ ШИ НИ СА СМЕЯТ ЧААК Ф КОНДОФРЕЙ!!!………..СИЧКУ ПРИКЛЮЧИ АПАПИ! ПЪЛИН КЕНЦ!!!
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 3. ДУБРЕ ДЕ АПАПИ, СИГА КЪТ НАПРАВИХМИ ТАКВОЗ ГРАНДИОЗНУ ПУДСИЛВЪНИ НА ПАРОВОЗА НИ УГОЛИХМЕ ЛИ ФТОРИА ФРОНТ??😞😞😞 БЯФМЕ ЕНГИРИ ПРИ ДУБЪЛА И СИГА КВО??? МАЙ ША СТАВЪМИ ЕНГИРИ Ф МЕРИЧЛЕРСКАТА ГРУПА? С КВО ША ЗАПЪЛНИМ НАШТУ БЪДИШТУ ПУДКРЕПЛЕНИЕ И НАДЕЖДА?

 4. 1
  3

  Хайде на сергията!
  Нещо много слаб алъш вериша

 5. 2
  2

  Великият Георги Попов – Тумби, за един друг хубавец бе казал: В това момче има нещо, ама май няма нищо!

 6. В този футболист има много хляб, само му трябва малко време да се адаптира към футбола в БГ.

Comments are closed.