Мохамед Брахими: В Ботев ще прогресирам!

6
186

Новото попълнение в Ботев (Пд) Мохамед Брахими даде обширно интервю пред клубната телевизия по време на лагера в Дубай. Атакуващият футболист разкри първите си впечатления от клуба, като не спомена и дума, че преди повече от година имаше няколкодневен престой в Коматево и дори участваше в една контрола с жълто-черния екип.

„Казвам се Брахими Мохамед. Роден съм на 17 септември 1998 във Франция. Играя като ляво или дясно крило, мога също да играя зад нападателя. В Царско село не получих шанс да покажа качествата си. След това играх в Нефтохимик, във Втора лига. Представих се добре и преминах в Пирин. Там през последните шест месеца се опитах да покажа качествата си. Мисля, че в Ботев Пловдив ще прогресирам и ще показвам все повече“, заяви Мохамед Брахими.

„През последната година вкарах четири гола, три от които срещу Лудогорец. За мен беше удоволствие да отбележа срещу отбор като Лудогорец. И сега съм щастлив да подпиша с голям отбор като Ботев Пловдив. За Ботев знам, че имаме страхотни фенове. Също така, че условията за трениране и съоръженията са много добри. Познавам някои играчи, познавам Реда, познавам Мертенс, играл съм с него. Донякъде познавам и Маркиньос, и това са към момента. Когато ги попитах за Ботев, ми казаха само хубави неща – за условията, за тренировките, за екипа, за града. Казаха ми, че Пловдив е хубав град“, допълни новото попълнение на „канарите“.

6 КОМЕНТАРА

 1. НИЙ УТ РОМСКИЯ КВАРТАЛ СТУЛЮПИНУ С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ!😂😉😂У

  https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk

  И ОТНОВУ ДА ПРИПОМНИМ НА РОМСКАТА ОБШТНУСТ!!!!

  ТУВА СЪ НАШТИ УЧРИДИТИЛИ! ТУВА СЪ ДИДИТЕ НИ, КОИТУ ОТДАДУФА ЖИВОТЯ СИ ЗА ДА НЪ ИМА НАЗИ!😃😂😂 ДА ГУ ИМЪ УТБОРЪТ ПУДКРЕПЯН ОТ СИЧКУТУ БРАТЯ РОМ ПУ СВИТА! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ, ПУФ ПАФ!😂😂😂
  МУ ХАААААААА ХААААААА ХАААААААААААААААААААА😂😂😞😃😂😉😉😂😉😂😉

 2. НИЙ УТ РОМСКИЯ КВАРТАЛ СТУЛЮПИНУ С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ!😂😉😂

  И НАКРАЯ, СИЧКИ Ф КОНДОФРЕЙ!?😂😂😂 УБИДИНЕНИ Ф КАТУНЯ!😂😂😂
  МУ ХАААААААААА

 3. Брахими ще пори миризливците от Лайнута на дербито на 05.03 , помнете ми думата. Много класен играч, браво на ръководството !

 4. 3
  4

  Машшалла Мемемет добре си дошъл в любимия клуб на помаци,турци,цигани и всички рязани карабини в България

 5. 4
  4

  Стоян канара каза, че само бай Мохамед жа ни намести 6-те бахура до петътъ ва да гоейба.

Отговор