Тунчев обяви, които напускат Локомотив и кои са новите

30
568
Александър Тунчев

Разделихме се с Конър Руан и Шакил Сно. Имаме договорка с Олексий Биков и с Артур Крачун, но до момента няма нищо официално, така че на този етап е това. Александър Иванов също е от тези, които напускат Локомотив.

Ивайло Димитров може да го броим като сигурно ново попълнение. Има още двама-трима футболисти, които очакваме да се присъединят.

Аз много добре познавам Ивайло Димитров, оста опитен футболист е. Ще даде конкунренция в отбора във фаза атака. Имал е няколко контузии, но аз разговарях с него и към момента той е добре.

Николай Николаев пожела да отиде да играе под наем в Царско село. Търсим негов заместник, имаме няколко опции, ще видим на коя ще се спрем.

Със сигурност ни трябва централен защитник и десен външен халф. Очакваме и един нападател да се присъедини към нас. Амбициите ни са да успеем да влезем в шестицата и след това ще мислим за по-напред. Другата цел е Купата на България. Има доста млади момчета, които ще опитат да покажат своите качества. Към момента няма никакви конкретни оферти за Минчев така че той засега е наш футболист.

Доста млдаи момчета са на проби в момента. Опитваме се да вземем млади играчи, ако някой ни направи впечатление ще остане при нас.

30 КОМЕНТАРА

  • МНОГУ ВЕРИН НА ЦЪРНУ БЯЛЪТА ИДЕЯ, СТУЛЮПИНСКИ РОМ С КЛОАКОМОТИФФ В СЕРСЕТУ!:)))

   ДУКЪТ ШУШЛЯКА НИ ПУСНИ УТ ПИДИРАЗКИТИ БИЛЕТЯ, НЯМА ДА СТЪПЯ НА МАЧ!!! ТЕ И БЕС ТВА ЗЕХА ДА НЪ ЛАШКЪТ КЪТ ТРУДУВАШКИ КУЛИЧКИ ПРЕД ИЗДАВАНЕ С ПУ 4 МИШЕТА!!! КО ДА ИМ ГЛЕДЪМ НА ТЕЗ АРТЪКПЪРТЪЦИ?

 1. 3
  5

  А ве да ви еба майката жълтурска! Хем насрани, хем голями! Без титли, с позорна загуба, срещу три купи и сребърни медали. Пак сте с калъфките и тази година. Ебете си майката, жълти криви муцуни. А тоя педераст фекала, да се примири със съдбата си на вечно ебан.

  • ЧЕНГЕЛЬ ЮМЮРБУРСУК КЛОАКОМОТИФУГЛУ ОТ АДЖИСАНА:)
   4
   1

   НЕМА БАХУРИ И БАКЪР!!! РАЗПАДЪМИ СЪ!!😞😞😞

   КЛОАКОМОТИФ Е УТБОР СЪС ЗАТИХВАШТИ ФУНКЦИИ!!!…. ЛЕКА ПОЛЕКА КЪМ ЛОМ ИЛИ КОНДОФРЕЙ!😞😂 ПУФ ПАФ😞😃
   КОЙ ТИ МИСЛИ ЗА СМРЪДЛИВИА ПАРОВОЗ ВЕЧИ БЕ АБИ? ТЕ НИ ГУ ЗЕМЪТ ВЪФ ФТУРИЧНИ СУРУВИНИ ШТОТ СМЪРДЯЛ ТИ СЪ БЪЗИКЪШ……

 2. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))
  4
  2

  ЧАК СЕГА ЗАПОЧНАФ ДА УСЕШТЪМ КЪДЕ СНЕ НИЙ, КЪДЕ СА ВЕЛИКАНИТЕ!! ДУ СИГА ПРИКАЗКЪТА ЗА КОНДОФРЕЙ МИ СЕ СТРУВАШЕ МАЙТАП, НО СЛЕД ДНЕШНИТИ НУВИНИ СЪМ РАЗБИТ, ПОКРУСЕН, СМАЧКЪН И МИ СЪ СТРУВА, ЧИ СЪМ…..НАС РАН!😞😞

  • 2
   2

   Рамзи бат Стоян канара каза, че жа та иве без презерватив ва да тейба а и куромелата вече е кът ва да гоейба.

   • ЯШАРЕ, ЯЗ НИ СЪМ РАМЗИ, ЯЗ СЪМ РЕМЗИТУ!😂😂 РЕМЗИТУ ДЕТ ТИ ГУ УТПОРИ ОНЯ ДЕН НА ЛАУТЯ Ф ГУРАТЪ!😂😂😂😂 СЕТИ ЛИ СЪ?😂😂

 3. 5
  1

  Не треньор, а слива.
  Подлога си ти, Саше. Стезу двамата Крушарски и Сашето сме в Б група

   • Продължавай да духаш на Крушарски, троле

   • МНОГУ ВЕРИН НА ЦЪРНУ БЯЛЪТА ИДЕЯ, СТУЛЮПИНСКИ РОМ С КЛОАКОМОТИФФ В СЕРСЕТУ!:)))
    3
    1

    БЕСПЛАТНУ, БЕЗ МАНГИ, АМА БЪДИШТИТУ И ВЕЛИЧИЕТУ НА СТОЛЮПИНСКИЯ КОЛОС КЛОАКОМОТИФ Е ПОД ВЪПРОС!!!!! НЕ БИВА ДА СИ ИГРАЕМ СЪС СЪДБАТА НА ТИТАНИТЕ НА АДЖИСАНА-КЛОАКОМОТИФ И ДА РАЗЧИТАМИ НА КЪСМЕТА-РУСКА РУЛЕТКА!!! ДАЖЕ ТАМ, ШАНСА Е ПО-ГУЛЯМ!! ОБРЕЧЕНИ СМЕ АПАПИ! ПРОСТО КЕНЦ!

 4. НАЙ-ГУЛЕМИЯ АНАЛИЗАТОР Ф КЛОАКОМОТИФ, ФЕКАЛ БУФИРОФ УТ СТУЛЮПИНУУ:)-
  5
  1

  ЦЯЛУТУ СТРАТЕГИЯ НА ШУШЛЯКА Е ДА СИРЕ И ДА БЯГА!!! ЗИМА УТ ЕДНАТА КУПЧИНА С ГУВ НЪ И СЛАГА В ДУРУГАТА, ПО-ГУЛЯМЪТА!!! ИДНАТА КУПЧИНА Е ЕНГИРИ В ТРЕТУТУ ГРУП!??? КВОТУ И ДА ЗЕМИ УТ НЕЯ, КАКТУ И ДА СМЕСИ ДВЕТИ КУПЧИНИ, САМУ ДЕТУ ТАКА ША ЗАСМЪРДИ, ЧИ ШИ НИ СА СМЕЯТ ЧААК Ф КОНДОФРЕЙ!!!………..СИЧКУ ПРИКЛЮЧИ АПАПИ! ПЪЛИН КЕНЦ!!!
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 5. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

  КОФТИ АПАПИ!!!😞😞😞 НИКУЙ НИ НЪ ИБАВЪ, НИ НЪ БРУИ ЗА КИСТИНДИЛСКИ СЛИВИ, БЯГЪТ УТ СТУЛЮПИНУУ КЪТ ДЯВУЛ УТ ТАМЯН, ПРАЯТ СИ МАЙТАП, ГЪРГАРА, ТА ШАК С НАЗ И СНЕ ЗА КАШМЕР И ПУДИГРАФКИ Ф ЦЯЛУТУ ИФРОП!😞😞😞 САМИ СНЕ СИ ВИНОВНИ!! НАДЯВЪМЕ СЪ НА ТОА КРЪВУЛОК ШУШЛЯКА И ПУ ЦЯЛ ДЕ ДРЪНКЪМИ ПРУСТУТИ И ПЦОВНИ!!! ВМЕСТУ СИЧКУТУ РОМ КЛОАКОМОТФ, ЗАЙДНУ ДА СЪБИРЕМ БАКЪР И ДУКАРЪМИ ГОРДИТИ И ХРАБРИ БЛАГУДЕТИЛИ НА КЛОАКОМОТИФ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА!!! ДА ВЪЗВЪРНИМ ВЕЛИЧИЕТУ И ГОРДОСТА НА АДЖАСАНА, ШИКЕРЯ И СТУЛЮПИНУУ- КЛОАКОМОТИФФ!!!😂😂 ПУФ ПАФ!!!

  • 3
   5

   Стоян канара каза, че пак щяли да на ивът ва да гоейба.

   • 7
    2

    Аз тая гейбанда от Лаута рано или късно я заебавамj

 6. 5
  2

  Презимяване,ликвидиране,кастриране,евтаназия.

 7. 4
  1

  Като искаш опитни да бе взел Валери Божинов, който отива в Септември

 8. 6
  1

  ТОВА СА ДУМИ НЕСВЪРЗАНИ ПОСЛЕДОВАТЕЛНО!😞 НИЩО КОНКРЕТНО, НИЩО СИГУРНО!!?😞 ПРОСО САМО ПРАЗНИ ДУМИ!!!

 9. 6
  1

  братя , няма Мангиз , и аку на напусни Гомис полужението пак ставъ в Гомнис!

 10. 4
  4

  Мангал от шекера се представя за фекал

  • 7
   1

   Той не се представя, той си е Фекал Буферов-Локомангала!

 11. 10
  1

  Сашо това за Косъма не е сериозно! Постоянно говориш за млади момчета,българи и т.н.Не даде шанс на Гонзо сина му,Тонев от Марица ще го вземе някой под носа ни както Олжай Алиев, после нямало млади.Не може да взимаш футболист обиколил десет отбора и ненужен в Перник,а и както казваш с много контузии и да очакваме да ни реши проблемите в атака.

  • 5
   2

   Косъма е на края на кариерата си. От позицията в която се намира, Локото му е най-добрия избор. Друг отбор от А група едва ли ще го вземе, а закъсали финансово отбори има колкото щеш. Следващия му избор щеше да бъде Симитли или Добруджа….евентуално!

  • 7
   1

   За Тонев от Марица искат пари. На Крушарски не му се дават. Това е.

   • 9
    1

    Колко пъти да го повторя-Футболисти само от Школата ни! Нали затова наливам пари там? Свободни агенти на минимална заплата също може! Това е положението Саше! Оправяй се.

 12. 5
  1

  Не даде кой знае колко информация, ама без мнението на Крушарски по някоИ въпроси не може да се говори!

Comments are closed.