Митко Илиев фен на Лацио

54
562

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев разказа интересни неща за това как се е запалил по футбола. Футболист №1 на България за 2019 и 2020 година коментира и безграничната си любов към италианския Лацио.

„От много години съм луд фен на Лацио. Това е единственият отбор, който може да ме накара да полудявам по време на мач. Като по-малък дори съм се насълзявал на едно дерби срещу Рома, което завърши 2:2. Не си спомням точно годината, май беше 2002-а. Михайлович изпусна дузпа в 87-ата минута и бях толкова ядосан, че ми се насълзиха очите от яд. Пепе Синьори бе първият футболист, който ме запали по Лацио, невероятен голмайстор“, заяви Димитър Илиев в предаването „Калчо мания“ по Max Sport 3.

„Иначе по футбола ме запалиха баща ми и чичо ми. Чичо ми, лека му пръст, постоянно ме водеше по мачове на всички пловдивски отбори. Бил съм един тапешник, но винаги съм бил с топка. На всяка Коледа съм искал топка за подарък. Пред блока винаги съм бил най-малкият сред батковците и когато са ме питали какъв ще станеш, когато пораснеш, винаги съм отговарял футболист. Изключително щастие е да си изкарваш прехраната с това, което обичаш да правиш“, допълни капитанът на Локомотив Пловдив.

„Мечтая един ден да отида в Рим и да гледам дербито Лацио – Рома, това за мен е един от двубоите Топ 5 в света. Може би като приключа с футбола ще имам повече време да си направя една екскурзия – дали със съпругата ми или с други фенове, ще видим“, разказа още Димитър Илиев.

54 КОМЕНТАРА

 1. МАХМУД ФЕКАЛОФ БУФЕРОФ КЛОАКОМОТИФЕЦА😂😂😂

  КУГА ША КАЗВЪТ, УБЯВЯТ, НОВИТЕ УТ КУКЛИН И МЕРИЧЛЕРИ? КРУШАТА С ТУВА ДУБРО СЕРСЕ САМУ ДАРЯВА И ПУДАРЯВА!😞😞 И ВЕРНУ ЛИ, ЧИ Ф КОНДОФРЕЙ, ДВАМА УТ МЕСТНИТИ УТКАЗВАЛИ ДА ПУДПИСВЪТ С КЛОАКОМОТИФ? ПРИДПУЧИТЪЛИ ДА СЪ ИЗХРАНВЪТ УТ КАЗАНИТИ!😂😂 КРУШАТА БИЛ ПИНТИА И БИЛО ПО ИЗГОДНУ ДА СБИРЪТ ВЕЛПАПЕ ИЛИ ДА БАЧКАТ КЪТ РАЗСИЛНИ Ф КМЕТСТВУТУ!??😞😂

 2. Тази снимка най- отгоре да не е кадър от турския сериал „Черно-бяла любов“?

 3. Искам да споделя нещо,което ме измъчва от доста време. По-скоро да споделя съня, който всяка нощ идва и ме залива.
  Сънувам, че стоя на една скала, вятъра брули брадата ми, под скалата се плискат вълни. Изведнъж виждам един бял облак да идва към мен бързо и скалата става футболна врата, облака става топка и застава на 11м от вратата на някакъв стадион. Без публика е. На вратата ме гледа лошо един вратар. Трябва да бия дуспа. Концентрирам се, духам леко в брадата за късмет и се засилвам. Изведнъж стадиона оживава,изпълва се с фенове,всичко крещи. Аз отново си духам леко в брадата. Трябва да вкарам! Тръгвам засилен към топката и ритам силно. Сигурен съм,че я ритнах много силно и добре я насочих,няма вратар на света ,който да я хване. Няма. Изведнъж топката се превръща в бяло облаче до гредата и се разсейва нагоре. Целия стадион е затихнал. Пълна тишина. От стадиона се озовавам пак на скалата и вятъра леко ми брули брадата. Вкарах ли гол? Къде е топката? Къде е вратата?
  Събуждам се потен и се чудя какво е това легло. Сън ли бе или истина? Този кошмар няма ли да свърши! Стига с тия дуспи! Не се издържа! Ставам да пия вода и се гледам в огледалото. Лек ветрец ли премина през брадата?

 4. Не можах да разбера, Митко дуспата ли е или Митко фелациото ?
  Последно?

 5. 2
  1

  ЯЗ ПЪК СИ УБИЧЪМ КЛОАКОМОТИФФ. НЯКЪК СИ Ф СЕРСЕТУ МИ Е!
  МУ ХААААААА ХАААААААААААААААААААА ААААААААААА ААА

 6. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
  2
  1

  АПАПИ, БАНГУ ВАСИЛ НЪ НАКАЗВА!😞😞 БАВНУ И МЪЧИТИЛНУ ША СЪ ПЪРЖИМ НА БАВИН ОГИН, ШТОТ НИ СИ ЗАТВОРИФМИ ЯРМЕНУРОМСКИТИ КЛОАКОМОТИФСКИ УСТИ!!! НАШИА ВОЖД АКАДИМИК ГОНЧУ ГОНДЗИФ СИ ПЛЮ ПОД УПАШКЪТА И ВЪЗ!😞😞 ОТРОЧИТУ ТОЖИ??!!😞😞 ШУШЛЯКА КРЪВУПИЕЦ ИЗЧЕЗНЪ БЕЗСЛЕДНУ?!!😞😞 И ЗА НАЙ КУХЪТА И ПРАЗНА КЛОАКОМОТИФСКЪ КРАТУНА СТАНА ЯСНУ, ЧИ ШТОМ МНОГУ ПРИКАЗВЪМИ, БАНГУ ВАСИЛ ША НА НАКЗВЪ НА НЕГУ, НА НЕЯ…!!😞😞 А СИГА ДАЙТИ НЕШТУ ЗА БАХУРИТИ И ЗА БАШТАТА НА ФЕКАЛА!😂😂😂
  МУ ХААААА ХААА ХААА ХАААААААААААААААААААА

 7. 2
  4

  Селски плъх със скучен и самотен живот. 55 – 60 годишен Цървул и пише като не доклатен тинейджър незадоволен от твърда пишка ! Как да не сере постоянно в темите на великия гранд ЛОКОМОТИВ? Нали на село е скучно и рано е станал да дои овцете и довечера баща му…. Ясен си ни на всички калайджио селски

  • 1
   1

   Еххх , несретник! Не,че нещо ама като осмиваш селяните поне не се издавай,че си подозрително запознат със селското ежедневие… Най-вероятно ти също си плод на българо-съветската дружба. Майка ти е дошла в града да завърши някакво средно образование и така си бил заченат. Това всъщност не е лошо! Лошото е,че се срамуваш от селските си корени и се опитваш да прехвърлиш селянията която ти тече в гените ти на първия срещнат. Ако града те беше цивилизовал едва ли би написал цялата тая тъпотия. За „пишките“ и останалите епитети които използваш не ми се и мисли. Общо-взето речникът ти е като на уличен каруцар

 8. ЗАЛИЧЕН ОТ РЕГИСТРАЦИЯ РОМ, С ПРЕМЕСТЕНО СЕДАЛИШТЕ!!:))😂😂
  4
  2

  НАЙ-ВАЖНУТУ ЗА НАС Е, ДА НЕ ПУТЪНИ ПАРОВОЗА ДЪЛБОКУ В ГУВ НЪТА!!!…..И ДА СЪ НАДЯВЪМИ НА ХРАБРИТЕ БРАТЯ АНАДОЛЦИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА!
  ЗАТУЙ НЕУМОРНУ ША ПУФТАРЪМ: ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФФФФФФ ОТ РАЗПАД!! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

  • НИЙ УТ РОМСКИЯ КВАРТАЛ СТУЛЮПИНУ С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ!😂😉😂
   4
   2

   АПАПИ, ФЕКАЛА Е ВИНОВЕН, ЧИ СНИ АРТЪКПЪРТЪЦИ!😂😂😂 ТОЙ НЪ ПРОКЪЛНА, ДЪРТИА РОМ!😂😂 ДА УТИДИМ СИЧКИ ДЕТ ПИСАФМИ ЗА БАХУРИ, ПИТИЧКИ, ЗА БАШТА МУ, ЗА МАЙКА МУ,……И ДА МУ ЦИЛУНИМ ДЪРТИА РОМСКИ ДИРНИК ТА БЕЛКИМ РАЗВЪЛИМ МАГИЯТА!?😞😂😂😂!!!!!

 9. Митко Илиев може да е фен на Лацио, но пък Крушарски не е фен на Гонзо.
  Обаче Гонзо стана директор на националните отбори. Следователно Гонзо не е фен на футболистите на Крушарски. Пита се кой е преебания в случая, Крушарски, Митко или Гонзо ?

 10. 2
  1

  Значи лацио трябва да са горди но трябва да го питат Митко още ли е в депресия 🤣🤣🤣

 11. 3
  1

  La stella del Lokomotiv Plovdiv, Dimitar Iliev, è stato votato „Calciatore dell’anno 2019 e 2020“ in Bulgaria

 12. 2
  3

  Митко Илиев бил фен на: феЛацио 😂😂😂😂😂😂 Ами,браво!!! Това е похвално!

 13. ПРАВЕЩ СИ ДЪЛГОГОДИШЕН, МОЩЕН, НО НЕПРИНУДЕН И ВЕСЕЛ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФФ 49,12:)))))
  3
  1

  НАЙ-ВАЖНУТУ ЗА НАС Е, ДА НЕ ПУТЪНИ ПАРОВОЗА ДЪЛБОКУ В ГУВ НЪТА!!!…..И ДА СЪ НАДЯВЪМИ НА ХРАБРИТЕ БРАТЯ АНАДОЛЦИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА!
  ЗАТУЙ НЕУМОРНУ ША ПУФТАРЪМ: ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФФФФФФ ОТ РАЗПАД!! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

  • ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФФ-ТАШАКЛИЯТА 49,12😊)))))))))

   БРАТЯ РОМИ УБИЧЪШТИ КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ НА НЕГУ!!!:

   КРАЙНУ ВРЕМИ Е ДА ФАТЪМИ ПЪТЯ КЪМ КОНДОФРЕЙ И ДА СЪ МОЛИМ НА АЛЛАХА ДА ДОДЪТ ХРАБРИТИ АНАДОЛСКИ АПАПИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА!!?😃 ПУФ ПАФ!!😂😂😂!!

  • МАХМУД ПОТОМСТВЕНИЯ КЛОАКОМОТИФЕЦ ОТ АНАДОЛСКИТЕ ДЕБРИ:)))

   https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk
   ЕТУ НЪ АБИ!:)) ТИ РЕДЖЕПЕ СИ ТРЕТИЯ ОТ ДЯСНУ!……ЕЕЕХ, МЛАДУСТ, МЛАДУС, ОТДАДУФМЕ СИ ЖИВОТЯ ЗА КЛОАКОМОТИФФ!:))))))
   МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 14. МНОГУ ВЕРИН НА ЦЪРНУ БЯЛЪТА ИДЕЯ, СТУЛЮПИНСКИ РОМ С КЛОАКОМОТИФФ В СЕРСЕТУ!:)))
  3
  1

  АПАПИ, НЕ ДИГАЙТИ ГЮРУЛТИЯ, ШТОТ АКУ СИ УТИДИ КРУШАТА, КОНДОФРЕЙ НИ НИ МЪРДА!!😞😞 ДУКЪТ ДОДЪТ АВЕРИТИ УТ АНАДОЛА И СНЕ КЕНЦ!😞😞

 15. 1
  6

  Феновере на Лацио са десни както Лаута Арми а жълтите са леви и анархисти и путки но Ние сме братя с Наполи

 16. 1
  5

  Колко е жалко да си жълт, комплексиран помак не е истина! що няма статия за вашия герой Тоску? Кмета не ва ли глоби за факлите до падналото ви стадионче? Жалко жълти цигани за 4ти път влизам в миризливия сайт на плешивия астролопитек Андрю и падам от смях как повечето коментари са на вечно бити и ебани жълти – цигани!

 17. 3
  4

  Жълтата курва Фекала е маниак на тема расова хигиена. Нарекъл е баща си „мангал“ и го е предупредил да го пази. Да се празни вънка. Бил погнусен от факта, че татко му постоянно язди свинята пред бараката. https://i.postimg.cc/W4gLtMjn/dfdfdfdfdf.jpg

 18. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
  5
  1

  СКОРУ НИКУЙ НЯМА И ДА СЪ СЕШТА ЗА КЛОАКОМУТИФФ!😞😞 УТИДИ КОНЯ Ф РЯКАТА!!!😞😞😞 НЯМАМИ НИ УНУШИ НИ ИГРАЧИ!! ДАЖИ АКАДИМИКА И СИНЧЕТУ МУ, НАПУСНА ПУТЪНАЛИЯ ПАРОВОЗ!!!😞😞😞 СБОГУМ ГЕРГИНУ АБИ ЮСУФФЕ!😞😞 СИЧКУ СВЪРШИ!! КОТ БЕШИ, БЕШИ!!!😞😞😞 ПУФ ПАФ!😞😞😞!!!😂😃😂😞😞

 19. “Бауренски остава в Ботев Враца, докато същото не може да се каже за Бабунски.”

 20. 4
  9

  Вчера видях Андрей Спасов да се целува с един момък в градската градина. Това съпруга му ли е?

  • Кончита Вурст разбрал ли е дали жена му е кифла? А за хомо връзката си със Стойчо Генов не е ли признал?

  • Днес видях Елица Генова да се „шмугва“в една кола на ул.“Леонардо Да Винчи“докато Стойчо Генов от „Парцал“24 се вихри по сайтовете…Да е жива и здрава,доставя на мъжете удоволствие,както и на себе си!Веднъж се живее!

 21. 4
  3

  “Ботев сяда на финални преговори за нападател на Пирин.”
  “Локомотив се размина с двама бивши футболисти на Левски.”

  • 1
   1

   Едно нещо ме притеснява от визитката на Брахими. Има 3 гола и са все срещу Лудогорец!!! Лудогорец ми правят впечатление, че всяка година правят по 1 или 2 сензационни загуби, с които засилват интереса към шампионата и по-скоро към борбата за титлата. Може и да съм просто прекалено мнителен…..

  • Кои са тримата недоволни? Мангали навярно?

 22. 5
  5

  Фекале, пак си в почивка. Баща ти сега маже парафина по ЛУКАНКАТА и скоро ще те извика. Побързай да сереш още малко тук. А, на Илиев и Генов само може да им лапаш дуките, психар.

 23. 5
  3

  Той е от Лацио, добре. А ми „кифлата“ от кой е?

  • ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
   3
   1

   ТЯ МОЖЕ ДА Е ОТ ФЕ ЛАЦИО😂😂

 24. 2
  3

  Мите, и ние плакахме както ти си плакал за онази дузпа на Ихайлович.

 25. 4
  7

  Футболист на 20 век в Пловдив Христо Бонев

  Футболист на 21 век в Пловдив Димитър Илиев

  • 10
   3

   Боклук номер 1 на Пловдив дерби Станислав Мърков-Стикс. Педал номер 1 пак той + брат му Стойчо Генов нежния.

  • 5
   3

   Клуб НОМЕР ЕДНО на Пловдив, за 20, 21 век, както и за вечни времена – БОТЕВ ПЛОВДИВ !

   лапай и потапяй,фес

  • ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))

   ТЯ МОЖЕ ДА Е ОТ ФЕ ЛАЦИО😂😂

 26. 9
  2

  Начи нашту момче кат гледа мач на Ласио луд става а куту играй за Локуту ни става така ли я ?
  Начи сърсето му ней за Локумутиф, а за Ласиу ?

 27. 5
  2

  Кифлата я остави на нас. Тя е от нашиъе. А ти отивай в Рим.

 28. МУСТАФАТА ОТ КОНДОФРЕЙ ЧОК КЛОАКОМОТИФЕЦА:)😂😂😂
  3
  2

  ЕВАЛЛАРКЪТА!! И НА НАЗИ Ф КОНДОФРЕЙ НИ СЪ НАСЪЛЗИФА УЧИТИ ОШТИ КЪТ ТЪ ВИДЯФМИ КАК ПУДСКАЧАШ ГАНКИНУТУ СРЕШТУ ЛАТФИЯ, АМА КАРЪЙ!😞😞😞

 29. 7
  1

  Кончита Вурст разбрал ли е дали жена му е кифла? А за хомо връзката си със Стойчо Генов не е ли признал?

 30. 7
  10

  Футболист №1 на България за 2019 и 2020 година

  Не, не е Мекицата с картонената купа! Става дума за капитана на Локомотив Пловдив Димитър Илиев. Боли, жълтури, но това е реалността. Митко е икона, тошко карикатура…

Comments are closed.