Протоколът от последния конгрес на БФС е манипулиран? Документи срещу аудио

19
479

Търговският регистър пубилкува протокола от извънредния конгрес на БФС. Именно той бе една от ябълките на раздора между екипите на Борислав Михайлов и Димитър Бербатов. Бербатов и щабът му на няколко пъти се усъмниха, че протоколът не е публично достояние, тъй като се правят опити за фалшификацията му. От днес той е достъпен за всички желаещи.

Протоколът от извънредния конгрес на БФС, който вече е публично достояние, най-вероятно ще предизвика нов голям скандал по оста Борислав Михайлов – Димитър Бербатов и ще се наложи намесата на съда.

Хора от щаба на Бербатов коментираха пред Sportal.bg, че според тях има текстове с “откровено невярно съдържание”. Ето кои пасажи не отговарят на истината, според екипа на Димитър Бербатов:

“Председателят К. Костадинов нееднократно призова всички присъстващи към момента делегати да се явят при урните за гласуване“.

„Председателят К. Костадинов извърши проверка, като отправи питане дали всички присъстващи делегати са гласували и има ли делегати, които не са го сторили – такива не бяха установени.“

„Брой присъстващи и участвали в гласуването делегати – 480 (съгласно броя на положените подписи в избирателните списъци – гласуване за президент на БФС – 4 броя).”

Екипът на Димитър Бербатов твърди, че не е вярно, че председателят на комисията за избор на президент е казал: „необходимият брой гласове за избор на Президент при присъстващи към момента на гласуването 480 делегата е 241 гласа за един кандидат“.

Също така допълва, че от протокола липсва изказването на Камен Костадинов, че 242 гласа са необходими за вземането на решение.

По-долу можете да видите протокола и аудиофайл от самия конгрес, който по-скоро доказва твърденията на щаба на Бербатов.

 

19 КОМЕНТАРА

 1. “ПИТАЙ ИЛИЯН ПИМКА КОЛКО МИЛИОНА ОЩЕ ЩЕ ТРЯБВАТ, ДА ТИ КАЖА–45К,А ДА ТИ КАЖА ЛИ „ЧОРАПА“ КОГА ЩЕ ВИ ДАДЕ 1 ЛЕВ–НИКОГА”

  • МангаУската Школа в Столипиново не спира да бълва апологети.

   • Титани на мисълта. Информирани, ерудирани, знаещи и можещи……

    • И сме седнали да спорим с индивиди като тях! Ами извинявам се, но аз съм Чао!

  • Батка, какъв е това питане? 45К мЕльони, са 45Кг пара. Една чувал пара!

 2. 1
  2

  Фекала си го лашкам от време на време, ама сега по-рядко. Тръгнал е с тираджиите. И те му порят разпраната минджа, която започва от гъза. Нищо, ще ида при майка му, жълтата курва.

 3. ЕХ ФЕКАЛЕ,ТЪПАНАР,СТАНАХМЕ ЗА СМЯХ С ТЕЗИ ШЕСТ ШПЕКА
  4
  2

  Питайте Янко,как е кръста ШЕСТ пъти да изважда топката от мрежата,гнусна помашка измет https://i.ibb.co/FxkyTLb/cvcvcvcv.jpg

  • 1
   2

   Фекал,баща ти скоро плющял ли те е много си превъзбуден,помак грозен,намести петата и шесте шпека и не се излагай повече

 4. 4
  2

  Кой целуваш задните пасти на БОКО. Когато се разбра че БОКО си отива!!! Почнах те да се навеждате на Бербатов. ХА сега мингяни, КУРВИТЕ сте вие и Наведените на АГАТА.

  • И питаш? Сериозно? Една снимка струва повече от хиляда думи!!!

   Днеска казват, Бойко си подал оставка.
   Туй за суша и “разоръжаване”, май е предпоставка!
   ГЕРБ не са на мода. Не са актуални.
   Гербери купуват само, Домовете Погребални.
   Тениска със Слави, ще ми трябва спешно.
   А Оназ, с лика на Бойко, ще скатая аз прилежно.
   Няма да я късам! Ще я сложа в скрина!
   Може дълго да изтрае, там във нафталина.
   Ако утре ГЕРБ спечели и на власт се върне.
   Ще я облека отново, Бойко ще прегърна.

  • 1
   1

   Майко, майко, майко! Що за изказ, що за правопис, що за логика! Магнаурската Школа в ЕРУСАЛИМ, ряпа да яде пред Мангалската Школа в Столипиново!

 5. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))
  3
  1

  КВО ВИ ПУКА?😂 ДОН КРУШУЛИНИ ША МЕСТИ КАТУНА В ДУРУГУТУ ПАРТИЯ И ГУТОВУ! ВАЖНУТУ Е ДА ИМА РЪКЕТИ И СЕРСЕТУ ДА Е КЛАКОМОТИФФ!😂😂😂

 6. Държава на манипулатори и манипулируеми! Държава На корумпета и рушветчии, далавераджии и балъци…..Резултата плачевен, и ако не ни е виновен Чичо Сам, ще е чичо Иван, а Бай Ганю и Киряк Стефчов-никога не са виновни.

 7. 1
  5

  То и протоколите от изборите са манипулирани, ама карай да върви! Важно е Мустафата да е доволна и Радев да е преебал БСП. Наздраве!

Comments are closed.