ПФК Спартак скочи на двама общински съветници: Правите гнусни политически игрички!

8
412

Ръководството на ПФК Спартак Пловдив използва официалната клубна страница във Фейсбук, за да излезе с обръщение към пловдивчани и към привържениците на отбора. Управата на „синьо-белите“ скочи остро срещу двама общински съветници:

Дами и господа общински съветници, не намесвайте Спартак в гнусните ви политически игрички!

Уважаеми спартаклии, уважаеми пловдивчани,

Днес двама общински съветници – Йордан Иванов и Веселка Христамян от Демократична България са задали въпроси за състоянието на стадион Векта, находящ се според тях в ЖК „Христо Ботев“.

От футболен клуб Спартак искаме да отговорим на тези двамата:

Стадион Векта не съществува, а се казва Работнически спортен комплекс, находящ се на бул. Никола Вапцаров №1, квартал Въстанически- юг, а в момента там има голяма табела Спортен комплекс Спартак.

Въпросните двама, явно никога не са стъпвали в спортния комплекс, но се правят пред обществото на загрижени за състоянието му.

И за да спрат да си правят акциите на гърба на Спартак, ще им обясним следното:

От 1 март 2019 г. Спартак използва спортния комплекс за тренировки, като за целта заплаща наем на Община Пловдив по график на тренировки за своите 350 деца + децата на сателитния отбор “Реал“.

Когато влезнахме, съоръжението беше в окаяно състояние, заради това, че един господин бе решил, че може да си присвои терена и води дълги дела.

Въпреки това ПФК Спартак до този момент е инвестирал 145 000 лева собствени средства за ремонт на съблекални, поддръжка на терените и изграждане на LED осветление, освен това заплаща денонощна охрана и битови сметки.

Ръководството на ПФК Спартак е готово да инвестира 2,2 млн. лв. в съоръжението и да го превърне в спортно бижу с единствения в България покрит терен, но за целта трябва да приключат делата на въпросния човек.

ПФК Спартак вече внесе искане за подписване на договор за наем за 1 година по Закона за спорта и искане за концесия за 35 години.

От ПФК Спартак считаме, че не е редно да се обвързват политиката и спорта. Не сме ползвали общински и държавни средства и започналата реконструкция на стадион „Тодор Диев“, издръжката на клуба и бъдещият ремонт на спортния комплекс ще бъдат обезпечени изцяло от нашия собственик г-н Динко Миленчев.

Дами и г-да общински съветници,

ако не можете да помогнете на спорта, то поне не се опитвайте да пречите!

8 КОМЕНТАРА

 1. 1
  3

  Къде са тръгнали па тези умрели кучета. Стойте си по селата и мирувайте.

 2. 5
  4

  Кой е построил този комплекс и на кого точно е? Какво общо имат Спартак със строежа и собствеността на комплекса? Когато Милан или Интер играят на Сан Сиро , ползват го под наем, слагат ли табели на стадиона Милан или Интер?!! Невероятно нагли и прости са тези от Спартак!

 3. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

  ЯЗ НИ РАЗБИРЪМ ПУЛИТИКЪТА, АМА МИ СЕ СТРУВА, ЧИ ИМА ЗАБЪРКАН Ф ТАА ИСТОРИЯ АПАП ОТ КОНДОФРЕЙ?😞😞 ИМЪШИ ИДИН АПАП ДЕТ МУ ЗЕХА ДИЦАТА В КЛОАКОМОТИФ? АМА ТОЙ БЕШИ НАШ АДЖАСАНИЦ, УБИЧЪШИ СТУЛИПИНСКИЯ УТБОР С ЦЯЛУТУ СИ СЕРСЕ? И ДУ ГРОП ША СИ УСТАВА БУФИР!😂😂😂 ША СА ПРИМЕСТИ В ДУРУГУТУ ПАРТИЯ И ГУТОВУ! ВАЖНУТУ Е: СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ!😂😂

  • Убау че бе Боку и кметъ, инази щяими да играми на къру

 4. 5
  3

  Че то това им е работата – да питат. Ако всичко е наред какво ги притеснява? Малко става гузен негонен бяга. Реагират на съвсем нормални неща като ощипана мома.

  • 2
   3

   Пишман пловдивчанино . Личи ти колко си проЗЗЗЗ от Пастуша !

Comments are closed.