Лудогорец хвърли око на Па Конате

100
911

Лудогорец може да привлече чуждестранен играч от Ботев (Пловдив). Разградчани са останали впечатлени от изявите на Па Конате. Левият халф-бек прави силен сезон, като в 11 мача вкара 2 гола.

27-годишният гвинейски национал е желан от Лудогорец като опция за левия бек. Както е известно, контузията на Антон Недялков се оказа доста по-сериозна и му предстои операция в Португалия и възстановяване. Очаква се той да е готов за зимната подготовка. Въпреки това в Разград търсят алтернатива за поста. През годините не веднъж „орлите“ са пазарували играчи от „канарчетата“.

Конате, роден в Швеция, подписа с „жълто-черните“ в началото на годината, когато отборът бе поет от Азрудин Валентич. За последно бе носил екипа на Розенборг, а преди това е играл за шведските Малмьо, Сундсвал, Йонкьопинг, Йостер, като е бил и в италианския СПАЛ.

100 КОМЕНТАРА

 1. ТЕ ПЪК МИНДЖИФ И ГОНИШТИЯ ВЯТЪРА ЗА КВО СТАВАТ?? АЙДИ, ВЯТЪРЪТ ПЪРВУТУ ПУЛУВРЕМИ БИВА, АМА ФТОРУТУ МАЛИ МИЛА, СИЧКУ МИНАВА ПРЕЗ НЕГУ, КУП ЗАСАДИ ПОКРИ, АБЕ АРТЪКПЪРТЪК!😞😞 МИНДЖИФ И ЗА КОНДОФРЕЙ НЕ СТАВА! И ТАМ ША Е РИЗЕРВЪ!😞😞 ПЪК И СЕ РАЗХОЖДА ИЗ ТИРЕНЯ КЪТ ЧУРБАДЖИЯ?😂😂😂😂 КОФТИ!😞😞

 2. Аз като ви казвам, че Мекицата ще умре на терена някой ден вие не ми вярвахте. Е, на!

  • КАЗВЪТ, ЧИ ПАРОВОЗА Е ПУТЪНЪЛ ДО КУМИНЯ В ГУВ НЪ И НЕМА ВАДИНИ!😂😂😂

 3. ФЕЙЗУЛА КЛОАКОМОТИФЕЦА ОТ КОНДОФРЕЙСКИЯ КАТУН!😂😃

  ЯШЯРЕ, СТИГА СИ ВИСЯЛ В ТЕМИТЕ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ КАТ БРЪСНАРСКИ КАИШ!!! НАЛИТАШ КАТ КОНСКА МУХА НА ЛАЙ НЯНА ТРАВЕРСА!!! НИМОЙ ТЪЙ С РОГИТЕ! ДА СИ ГЛЕДАМИ ПАРОВОЗА И ДА СЪБИРЪМИ БАКЪР И ВЕЛПАПЕ!:)!!!😂😃

 4. 2
  1

  Фекалe,
  Помагай си с уста, само в гъзъ е опасно!

 5. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))
  3
  3

  БРАТЯ РОМИ ИЛИ ЦИГЪНИ, НЕ БЪДЕТЕ ПРОСТИ, НЕГРАМОТНИ И СМЕШНИ!!! НЕ ЗЛАГАЙТЕ НАЗ НА НЕГУ!!! ИМАЙТИ СТУЛЮПИНУ КИСТИНДИЛСКЪ ЧЕСТ И ДУСТОЙНСТВУ И НЕ ДАВЪЙТИ ПОВУДИ НА ВЕЛИКАНИТИ БОТЕВ ПЛОВДИВ ДА СЪ ГАВРЯТ, БЪЗИКЪТ С НАС АРТЪКПЪРТЪЦИТИ!!!😞😞😞 СПУКВЪТ НЪ ОТ ТАШАК, А ВИЙ СЪ ВРЕТИ НА КОНЯ В КРАКАТА?!!!😞😞 ШТО ЗА ПРОСТИ ПАРЧЕТА, МАЗУХИСТИ ТРЕБЕ ДА СТИ, ДА СЕ БУТЪТИ В НУВИНИТЕ НА КОЛОСИТЕ НА ПЛОВДИВ ИЛИ СЛЕД ПОРЕДЕН КЛОАКОМОТИФСКИ РЕЗИЛ, ДА ПРОБУТВЪТИ ВКИСНЪТА МАНДЖА, ПЦОВНИ И НЕЛЕПОСТИ???😞😞😞 БИГОМ ПРИ КАЗАНИТИ И БАЧ!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ! ПУФ ПАФ😂😂😂😂😂!!

 6. Фекалe, Само в гъзъ ще се повредиш. Пусни и тарифа за устата.
  4
  3

  ФЕКАЛ,АНАЛ, ИЗКУКУРИГАЛ СИ ОТ ЧИКИИ НА ОПИКАНАТА ИНВАЛИДНА КОЛИЧКА.СМЕНИ ЛИ ГУМИТЕ ПОНЕ КРИВОГЛАВ ФАТМАК ПРОКАЖЕН? В ГЛАВАТА ТИ ПРАЗНА Е САМО ВЕЛИКИЯ ЛОКОМОТИВ.

  • ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
   2
   3

   СТИГА СИ ВИСЯЛ В ТЕМИТЕ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ КАТ БРЪСНАРСКИ КАИШ!!! НАЛИТАШ КАТ КОНСКА МУХА НА ЛАЙ НЯНА ТРАВЕРСА!!! НИМОЙ ТЪЙ С РОГИТЕ! ДА СИ ГЛЕДАМИ ПАРОВОЗА И ДА СЪБИРЪМИ БАКЪР И ВЕЛПАПЕ!:)!!!😂😃

 7. Няма как да стане подобен трансфер в момента,глупости на таркалета

  • Единствено ако решат, че Боруков е по-добра опция. За мене Бабунски е човека! Дано стане.

  • Този трансферен прозорец ако не вземем поне трима качествени футболисти, изпускаме третото място. Единия задължително трябва да е ц.нападател, един ц.защитник, и конкуренция по дясното крило, където се подвизава Минков.

 8. 3
  3

  Момент, да го преместя в другия крачол!!! Та какво казвате??

  • 4
   2

   Намести ли си дамската превръзка? А сега чуй: ГЕРБ и Бойко са пътници. Онези фанелки с неговия лик, бързо в скрина и поръчвайте нови. Не на корупцията! Не на рушвета! Край на Кривите Ракети!

   • 4
    2

    Вкусен ли беше задника на Боко, когато му го лизахте на „рестарта“ на Копнежа?

  • 4
   2

   С Бойко си отива и Гешев, а иде ли си Гешев, се връща Ц.Василев……..

    • Деляне, ти ли си дебела свиньо? И с тебе е свършено!

   • Иде ли си Гешев, започва разследване за Копнежа и как се финансира жълтата пидводница

  • КАЗВЪТ, ЧИ ПАРОВОЗА Е ПУТЪНЪЛ ДО КУМИНЯ В ГУВ НЪ И НЕМА ВАДИНИ!😂😂😂

 9. Ботев (Пловдив) проявява интерес към звездата на Ботев (Враца) Дориан Бабунски, пише “Тема Спорт”. Северномакедонецът има 6 попадения на сметката си от началото на сезона, като се разписа както в мрежата на Левски, така и в тази на ЦСКА – София. Логично силните му изяви предизвикват голям интерес и почти сигурно нападателят няма да прекара пролетта във Враца. Дориан попада в трансферните планове още на Левски и Славия.

  Отдавна настоявам за това момче. Предпочитам него пред Боруков.

  • Да ама парите за Копнежа свършиха

 10. 3
  5

  Па Конате хвърли око на плешивата жълта курва Фекала (Андрей) 😂😂😂😂😂😂Желаел го силно и искал да му направи шест символични тека 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 11. 3
  5

  На тъпия жълт циганин никой не му чете тъпотиите 🤣🤣🤣

  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 12. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))
  4
  1

  БРАТЯ РОМИ ИЛИ ЦИГЪНИ, НЕ БЪДЕТЕ ПРОСТИ, НЕГРАМОТНИ И СМЕШНИ!!! НЕ ЗЛАГАЙТЕ НАЗ НА НЕГУ!!! ИМАЙТИ СТУЛЮПИНУ КИСТИНДИЛСКЪ ЧЕСТ И ДУСТОЙНСТВУ И НЕ ДАВЪЙТИ ПОВУДИ НА ВЕЛИКАНИТИ БОТЕВ ПЛОВДИВ ДА СЪ ГАВРЯТ, БЪЗИКЪТ С НАС АРТЪКПЪРТЪЦИТИ!!!😞😞😞 СПУКВЪТ НЪ ОТ ТАШАК, А ВИЙ СЪ ВРЕТИ НА КОНЯ В КРАКАТА?!!!😞😞 ШТО ЗА ПРОСТИ ПАРЧЕТА, МАЗУХИСТИ ТРЕБЕ ДА СТИ, ДА СЕ БУТЪТИ В НУВИНИТЕ НА КОЛОСИТЕ НА ПЛОВДИВ ИЛИ СЛЕД ПОРЕДЕН КЛОАКОМОТИФСКИ РЕЗИЛ, ДА ПРОБУТВЪТИ ВКИСНЪТА МАНДЖА, ПЦОВНИ И НЕЛЕПОСТИ???😞😞😞 БИГОМ ПРИ КАЗАНИТИ И БАЧ!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ! ПУФ ПАФ😂😂😂😂😂!

 13. Един Фекал ебава майката на 10 мангала. Това е за Гинес.

 14. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))

  ЛУДУГОРИЦ ИСКЪЛИ ГОМНИШ, ШТЕЛИ ДА ГУ ПУСНЪТ ДИВЯТКА, НАПАДАТИЛ!! СТАВЪЛ И ЗА ДЕСНУ БЕЧИ! ШИЕЛ МОШТНУ Ф КЮШЕТУ!😂😂😂 БИЛ ГУЛЯМ ГОЛАДЖИЯ!😃😂😞😉😂
  МУ ХАААААААААААААААААА АААА

 15. Тази вечер Сърбия ме върна към 17.11.93. И резултата и двжението му повтарят онази дата. Браво.

 16. Аз, пък, хвърлям око на мачовете по Европа. И стигам до извода, че на Балканите от българския нац. отбор по големи кретени НЯМА!

   • При тия резултати и начин на игра за другите и 35те голови ситуации срещу нас оня ден, съгласието е нещо нормално.

    • МУРАДЕ(ПУД МЕНЯ),СТИГА СИ ВИСЯЛ В ТЕМИТЕ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ КАТ БРЪСНАРСКИ КАИШ!!! НАЛИТАШ КАТ КОНСКА МУХА НА ЛАЙ НЯНА ТРАВЕРСА!!! НИМОЙ ТЪЙ С РОГИТЕ! ДА СИ ГЛЕДАМИ ПАРОВОЗА И ДА СЪБИРЪМИ БАКЪР И ВЕЛПАПЕ!:)!!!

 17. 4
  3

  Па Конате хвърли око на плешивата жълта курва Фекала (Андрей) 😂😂😂😂😂😂Желаел го силно и искал да му направи шест символични тека 😂😂😂😂😂😂

 18. 2
  1

  ТАА НУВИНА Е УЙДУРМЪ!😂😂😂 ЛУДУГОРИЦ ИСКЪЛИ ГОМНИШ, ШТЕЛИ ДА ГУ ПУСНЪТ ДИВЯТКА, НАПАДАТИЛ!! БИЛ ГУЛЯМ ГОЛАДЖИЯ!😃😂😞😉😂
  МУ ХАААААААААААААААААА АААА

  • 2
   2

   Не ставаш, плешив дебил

 19. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
  2
  1

  БРАТЯ РОМИ, БАТАЛЯСАХА НЪ!!! ФТИДИ КОНЯ В РЯКАТА!!
  МУ ХАААААААААААААААААА АААА ХАААААААА ХААААААААААААААААА

  • НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
   2
   1

   ЗНАМ, ЧИ ДУМИТЕ МИ СЕ ЗАБИВЪТ КАТУ КИНЖАЛ В КРЕХКОТО И НАРАНИМО РОМСКО СЕРСЕ!😞😞😞

 20. 2
  3

  ДА МУ ЕБА МАЙКАТА… ЛОКОТО НЯМА ДА ИЗПАДНАТ И НИЕ ПАК НИЩО НЯМА ДА СПЕЧЕЛИМ. ПУУУ…. А И ТАТКО ПАК ША МА ГОНИ ДА МА ПЛЯКА

  • 2
   3

   ХАХАХААААААААА! ЖЪЛТИЯТ ДЕБИЛ ИЗТРЕЩЯ ТОТАЛНО! НЕ МУ Е ЛЕКО ДА Е МЕЖДУ УСПЕХИТЕ НА ЛОКОМОТИВ И ХУЯ НА БАЩА МУ..

  • ФЕЙЗУЛА КЛОАКОМОТИФЕЦА ОТ КОНДОФРЕЙСКИЯ КАТУН!😂😃
   2
   1

   ШТО ЗА ПРОСТИ ПАРЧЕТА, МАЗУХИСТИ ТРЕБЕ ДА СТИ, ДА СЕ БУТЪТИ В НУВИНИТЕ НА КОЛОСИТЕ НА ПЛОВДИВ ИЛИ СЛЕД ПОРЕДЕН КЛОАКОМОТИФСКИ РЕЗИЛ, ДА ПРОБУТВЪТИ ВКИСНЪТА МАНДЖА, ПЦОВНИ И НЕЛЕПОСТИ???😞😞😞 БИГОМ ПРИ КАЗАНИТИ И БАЧ!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ! ПУФ ПАФ😂😂😂😂😂!!!

 21. 3
  2

  На тъпия жълт циганин никой не му чете тъпотиите 🤣🤣🤣

  😂😂😂😂😂😂

 22. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))
  2
  1

  БРАТЯ РОМИ, БАТАЛЯСАХА НЪ!!! ФТИДИ КОНЯ В РЯКАТА!!!

  ТЕМНИ ОБЛАЦИ СЪ НАДВИСНАЛИ НАД АДЖАСАНА!!!
  СЕРСЕТУ МИ ПЛАЧИ!!! ЗАГИВА СТУЛЮПИНУ КИСТИНДИЛСКИЯ КОЛОС!!!!!😂😂😂

  ЗНАМ, ЧИ ДУМИТЕ МИ СЕ ЗАБИВЪТ КАТУ КИНЖАЛ В КРЕХКОТО И НАРАНИМО РОМСКО СЕРСЕ, НО:!!!😃😂😞

  РУКУВОДСТВУТУ НА КЛОАКОМОТИФ СА СМИШНИЦИ И ЗМАМНИЦИ!!! ВЪН КРЪВУЛОЦИТИ ОТ УТБОРЪ ПУДКРЕПЯН ОТ СИЧКУТУ РОМ НА ПЛАНЕТАТА!😂😃😂😂

 23. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))
  2
  1

  БРАТЯ РОМИ ИЛИ ЦИГЪНИ, НЕ БЪДЕТЕ ПРОСТИ, НЕГРАМОТНИ И СМЕШНИ!!! НЕ ЗЛАГАЙТЕ НАЗ НА НЕГУ!!! ИМАЙТИ СТУЛЮПИНУ КИСТИНДИЛСКЪ ЧЕСТ И ДУСТОЙНСТВУ И НЕ ДАВЪЙТИ ПОВУДИ НА ВЕЛИКАНИТИ БОТЕВ ПЛОВДИВ ДА СЪ ГАВРЯТ, БЪЗИКЪТ С НАС АРТЪКПЪРТЪЦИТИ!!!😞😞😞 СПУКВЪТ НЪ ОТ ТАШАК, А ВИЙ СЪ ВРЕТИ НА КОНЯ В КРАКАТА?!!!😞😞 ШТО ЗА ПРОСТИ ПАРЧЕТА, МАЗУХИСТИ ТРЕБЕ ДА СТИ, ДА СЕ БУТЪТИ В НУВИНИТЕ НА КОЛОСИТЕ НА ПЛОВДИВ ИЛИ СЛЕД ПОРЕДЕН КЛОАКОМОТИФСКИ РЕЗИЛ, ДА ПРОБУТВЪТИ ВКИСНЪТА МАНДЖА, ПЦОВНИ И НЕЛЕПОСТИ???😞😞😞 БИГОМ ПРИ КАЗАНИТИ И БАЧ!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ! ПУФ ПАФ😂😂😂😂😂!!!

 24. 2
  1

  КОЙ ДРУГ, АКУ НЕ НИЙ? КОЙ ДРУГ, АКУ НЕ НИЯ АПАПИТИ УТ СТУЛЮПИНУУ, ШЕКЕРЯ, АДЖАСАНА, КУКЛИН, АРДИНУ, МЕРИЧЛЕРИ, ТУРНУ МЪГУРЕЛИ, МАНГАЛИЯ, ЛОМ И КОНДОФРЕЙ?!!! НИЙ, ДЖУЛЕЗНИЯ РОМСКИ УМРУК НА ЦЯЛУТУ СВИТОВНА РОМСКА ОБШТНУСТ!!! НИЙ ША СПАСЯВЪМИ КЛОАКОМОТИФФ НА НЕГУ!!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ, ПУФТА ПАФТА, ЪРТА ПЪРТА, ДЖАСТА ПРАСТА…….ЮРУУШ!:)))))))!!!

 25. 2
  2

  Не се сърдете на Фекала, той е просто продукт на хилядите мъже които са се празнили в майка му.Повечето отзад !

  • НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
   2
   1

   https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk
   О НЕРАЗУМНИ ЮРОДЕ, ПОРАДИ ЩО СЕ СРАМИШ ДА СЕ НАРЕЧЕШ КЛОАКОМОТИФЕЦ???
   МАЛКУ ЛИ ТИТЛИ И КУПИ ИМЪМИ? МАЛКУ ЛИ КАТУНИ НЪ ПУДКРЕПЯТ?😂😂😂 СКОРУ НА ПУЕМЪТ АНАДОЛСКИТЕ КОЛОСИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА И СЪ МЕСТИМ В КОНДОФРЕЙ!😂😂😂 СЪДЕ И ЗАВИНЪГИ, ДО ГРОП МОЙ КЛОАКОМОТИФФФ! ВЕЧНУ СИ В СЕРСЕТУ МОЙТУ НА НЕГУ! ПУФ ПАФ!😂😂😃😃😂!

 26. 2
  3

  Чичка,психодиспансера те зове,няма по малоумен от теб в този кенеф,но това е обяснимо,ти си типичния пример на дългогодишно кръвосмешение,но ти не си виновен,повечето помаци сте такива кой с брат,баща,чичо,овца,коч където има дупка всичко вътре но ти си от най тежките случай,пръкнал си се от ПОМИЯР и оная разпоретина МАЙКА ТИ,как можа да изсере такова КВАЗИМОДО

 27. 3
  4

  Така е,Фекалe,всички помаци сте ХАЙВАНИ,искате ама не можете да сте като великия Локомотив. И крадеца Цецо мустака ви взе с много откраднати пари и какво? Eдно ЧЕТВЪРТО МЯСТО,а КРУШИ с жълти стотинки ви разгони фамилията! ДВЕ КУПИ,СУПЕР КУПА,ВТОРО МЯСТО! ФИНАЛА С ПОМАШКОТО ВИ НЕДОРАЗУМЕНИЕ ГО ПОМНИШ,А ШЕСТЕ ШПЕКА ?!?!?? Ааа да НАВРИ СИ ГИ ПО НАВЪТРЕ ДА ТИ Е УДОБНО!!!

  • 2
   1

   …………….ТИ ША ВИДИШ КЪТ НА ПРИМЕСТЪТ В КОНДОФРЕЙ ПРИ РОДНИЯ КАТУН!!!?? ………..КЪДЕТУ Е МЯСТУТУ НА ЛЮБИМИЯ НА СИЧКУТУ СВИТОВНУ РОМ-КЛОАКОМОТИФФФ!!! ПУФ ПАФ!
   МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

  • СТИГА СИ ВИСЯЛ В ТЕМИТЕ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ КАТ БРЪСНАРСКИ КАИШ!!! НАЛИТАШ КАТ КОНСКА МУХА НА ЛАЙ НЯНА ТРАВЕРСА!!! НИМОЙ ТЪЙ С РОГИТЕ! ДА СИ ГЛЕДАМИ ПАРОВОЗА И ДА СЪБИРЪМИ БАКЪР И ВЕЛПАПЕ!:)!!!

 28. 5
  3

  Тая питъ жа я сънуваш цял живот селяко а 6-те бахура ще бъдат лебедовата ти песен пред отвъдното

  • 3
   4

   На жълтия аутист никой не му чете тъпотиите 🤣 🤣 🤣 🤣

 29. 2
  1

  https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk

  И ОТНОВУ ДА ПРИПОМНИМ НА РОМСКАТА ОБШТНУСТ!!!!

  ТУВА СЪ НАШТИ УЧРИДИТИЛИ! ТУВА СЪ ДИДИТЕ НИ, КОИТУ ОТДАДУФА ЖИВОТЯ СИ ЗА ДА НЪ ИМА НАЗИ!😃😂😂 ДА ГУ ИМЪ УТБОРЪТ ПУДКРЕПЯН ОТ СИЧКУТУ БРАТЯ РОМ ПУ СВИТА! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ, ПУФ ПАФ!😂😂😂
  МУ ХАААААААА ХААААААА ХААААААААААА

 30. 4
  2

  Само в гъзъ ще се повредиш. Пусни и тарифа за устата.

 31. 5
  1

  На фекала майка му е грозна,обаче добре върти

 32. 5
  2

  Обаче, приказката за Петата и шесте бахура е вечна ⚪⚫🏆🏆🏆6:0!!!

 33. 2
  4

  КОЙ ДРУГ, АКУ НЕ НИЙ? КОЙ ДРУГ, АКУ НЕ НИЯ АПАПИТИ УТ СТУЛЮПИНУУ, ШЕКЕРЯ, АДЖАСАНА, КУКЛИН, АРДИНУ, МЕРИЧЛЕРИ, ТУРНУ МЪГУРЕЛИ, МАНГАЛИЯ, ЛОМ И КОНДОФРЕЙ?!!! НИЙ, ДЖУЛЕЗНИЯ РОМСКИ УМРУК НА ЦЯЛУТУ СВИТОВНА РОМСКА ОБШТНУСТ!!! НИЙ ША СПАСЯВЪМИ КЛОАКОМОТИФФ НА НЕГУ!!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ, ПУФТА ПАФТА, ЪРТА ПЪРТА, ДЖАСТА ПРАСТА…….ЮРУУШ!:)))))))!

 34. 5
  2

  На жълтата триперлива курва, представяща се с името ФЕКАЛ, никой не и чете простотиите 😂😂😂😂😂😂

 35. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
  2
  3

  КОЙ ДРУГ, АКУ НЕ НИЙ? КОЙ ДРУГ, АКУ НЕ НИЯ АПАПИТИ УТ СТУЛЮПИНУУ, ШЕКЕРЯ, АДЖАСАНА, КУКЛИН, АРДИНУ, МЕРИЧЛЕРИ, ТУРНУ МЪГУРЕЛИ, МАНГАЛИЯ, ЛОМ И КОНДОФРЕЙ?!!! НИЙ, ДЖУЛЕЗНИЯ РОМСКИ УМРУК НА ЦЯЛУТУ СВИТОВНА РОМСКА ОБШТНУСТ!!! НИЙ ША СПАСЯВЪМИ КЛОАКОМОТИФФ НА НЕГУ!!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ, ПУФТА ПАФТА, ЪРТА ПЪРТА, ДЖАСТА ПРАСТА…….ЮРУУШ!:)))))))!

 36. 4
  4

  Жълти гейове боли ли боли ли петата и 6 те бахура общо 7 кура черно

  -бели са ви забити в калните жълти пърдялници…

 37. 5
  2

  МНОГО МИ СЕ ИСКА КУР РЪКАТА МИ ДА СТИСКА.АМА НЕ ОБИКНОВЕН, А ЧЕРНО-БЯЛ ЧЛЕН

  • 6
   2

   За нещастните селянки Стоян канара е приготвил най-новата версия на куромела, за да облекчи сюргюна от 6-те бахура

 38. 6
  3

  Я лапай пишки, плешив, болен, жълт нещастник

 39. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
  2
  4

  БРАТЯ РОМИ ИЛИ ЦИГЪНИ, НЕ БЪДЕТЕ ПРОСТИ, НЕГРАМОТНИ И СМЕШНИ!!! НЕ ЗЛАГАЙТЕ НАЗ НА НЕГУ!!! ИМАЙТИ СТУЛЮПИНУ КИСТИНДИЛСКЪ ЧЕСТ И ДУСТОЙНСТВУ И НЕ ДАВЪЙТИ ПОВУДИ НА ВЕЛИКАНИТИ БОТЕВ ПЛОВДИВ ДА СЪ ГАВРЯТ, БЪЗИКЪТ С НАС АРТЪКПЪРТЪЦИТИ!!!😞😞😞 СПУКВЪТ НЪ ОТ ТАШАК, А ВИЙ СЪ ВРЕТИ НА КОНЯ В КРАКАТА?!!!😞😞 ШТО ЗА ПРОСТИ ПАРЧЕТА, МАЗУХИСТИ ТРЕБЕ ДА СТИ, ДА СЕ БУТЪТИ В НУВИНИТЕ НА КОЛОСИТЕ НА ПЛОВДИВ ИЛИ СЛЕД ПОРЕДЕН КЛОАКОМОТИФСКИ РЕЗИЛ, ДА ПРОБУТВЪТИ ВКИСНЪТА МАНДЖА, ПЦОВНИ И НЕЛЕПОСТИ???😞😞😞 БИГОМ ПРИ КАЗАНИТИ И БАЧ!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ! ПУФ ПАФ😂😂😂😂😂!

 40. 6
  3

  Стоян канара стрямската мастия с прискърбие призна….сатлита си е сатлит ва да сейба.

 41. 3
  3

  Най-малък е делът на гласувалите в Кърджали – 19.03% и Пловдив – град – 20.66%

  Браво Пловдив! Да ви е’а и феновете тъпи и на двата отбора.

 42. 2
  2

  КАКВОТУ И ДА СА СЛУЧВА НА НЕГУ, МОЙТУ КРЕХКУ И НАРАНИМУ РОМСКУ СЕРСЕ ША УСТАВА ВИНАГИ ВЕРНУ НА ПУДКРЕПЯНИЯ ОТ ЦЯЛУТУ РОМСКУ ОПШТНУСТ ЛЮБИМ КЛОАКОМОТИФФ!😂😂😂!!!!

 43. 2
  5

  Едва ли Лайногорец са свалили толкова летвата…

 44. 3
  10

  Курвите на Лайногорец,ебът ги всеки мач с обръщалки и им прибират футболистите без пари,курвите си остават вечно курви,факт!

 45. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
  2
  1

  https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk

  И ОТНОВУ ДА ПРИПОМНИМ НА РОМСКАТА ОБШТНУСТ!!!!

  ТУВА СЪ НАШТИ УЧРИДИТИЛИ! ТУВА СЪ ДИДИТЕ НИ, КОИТУ ОТДАДУФА ЖИВОТЯ СИ ЗА ДА НЪ ИМА НАЗИ!😃😂😂 ДА ГУ ИМЪ УТБОРЪТ ПУДКРЕПЯН ОТ СИЧКУТУ БРАТЯ РОМ ПУ СВИТА! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ, ПУФ ПАФ!😂😂😂
  МУ ХАААААААА ХААААААА ХАААААААААААААААААААА ААААААААААА ААА

 46. 3
  1

  Още един, който иска кариерата му да приключи бързо!

  • 4
   1

   Още не се знае дали иска. Повечето наши чужденци, с изключение на Маркиньос и Супрайен, са при нас заради Валентич.

  • 10
   3

   При нас сме на Планова икономика! Обещаваш-Не плащаш-Бягаме!

Comments are closed.