Красимир Манолов: Допуснах грешки, но това са клевети! С тези лица ще се видим в съда

28
2298
Красимир Манолов

 

Изпълнителния директор и треньор на Левски Красимир Манолов излезе с официално обръщение във връзка с критиките към него (ПОВЕЧЕ ЗА ТЯХ ЧЕТЕТЕ ТУК).

Скъпи карловци (и хора, които ме познават), пиша тези редове в отговор на насъбраните обиди, клевети и лъжи по мой адрес (меко казано) в последните седмици. Ако някой неутрален читател прочете биографията ми и проследи кариерата ми и види снимката с надпис „Манолов вън“, с плакат, държащ се от малки деца от школата на ОФК „Левски Карлово“, сигурно ще бъде шокиран. Това е и моята по-голяма болка и съжаление към тези невинни деца, въвлечени в тази ситуация.

На тези, които го скандират , явно паметта им е къса и забравят кога и защо Красимир Манолов е бил в Карлово. Винаги съм идвал и работил в екстремни моменти – и когато след многогодишно прекъсване бе възстановен футболът в Карлово през 2004 г., и когато съдбата на футбола в града е била на ръба на оцеляването. Разбира се, най-важна роля за да има футбол в Карлово е на Кмета на Общината д-р Емил Кабаиванов и на Секретаря на Общината Стефан Стефанов, които заслужават огромно уважение за всичко, което са направили.

„Всеки сам е отговорен за начина по който ще го запомнят. Затова се отнасяйте към това отговорно.“ Думи на Коби Брайънт, бившата звезда на НБА, останали завинаги в съзнанието ми и те са моят коректив.

Не съм перфектен. Допускал съм грешки – особено през този сезон, в който вярвах, че ще бъдем фактор в групата. Допуснах грешки в доверието си към определени хора, което доведе до нездравословен климат в отбора. Вината е изцяло моя и не бягам от отговорност, но за мен винаги клубът е стоял над всичко. В един момент засегнах някои, които поставиха себе си над клуба и вече не са част от отбора. ТЕ ЗНАЯТ ЗАЩО!

Вярно е, че изоставаме по отношение на тренировъчната база. Това е истинската цел на ръководството от години, но обещани проекти не достигнаха до нас. Трудно е да се намери и външно финансиране. Сега опитваме да се справим сами с този проблем.

Но да не се отклонявам. Сега, когато ОФК „Левски Карлово“ е стабилизиран и има достатъчно висок престиж не само сред отборите от Югоизточна трета лига, с най-красивия стадион в зоната, ясно се виждат нечистите домогвания за смяна не само на мен, но и на ръководството. За голямо съжаление в тази кампания са и треньори от ДЮШ на ОФК „Левски Карлово“, които са на заплата към клуба, с доказано присвояване на средства от длъжностни лица и родители.

Спирам дотук, защото това вече не съм АЗ! Това, че някой е постъпил като подлец или отрепка, не е основание и ние да постъпваме така. Щастливите хора не си губят времето да правят зло на някого. Така правят нещастните, разочарованите, непълноценните и зависимите.

Благодаря на всички, които подкрепиха отбора при победата му над ФК „Несебър“ и изпратиха футболистите с аплодисменти. Те го заслужиха.

Завършвам с това, че всичко, което се изля върху мен не съм го подминал. Тези, които скандират и пишат – да го докажат. Днес подадох жалба до районна прокуратура срещу лицата, които се опитват да петнят името ми и това на моята фамилия. С тях ще се видим в съда.

 

Дано се научим да живеем с достойнство !

С уважение,

Красимир Манолов

28 КОМЕНТАРА

 1. 2
  1

  Започвам да мисля,че има нова любовна двойка в Карловска област. Малкия Стефчо и плешивата гарга.

 2. 2
  2

  Стефчо днес е решил Манолов остава ,Стефчо не карловци, кмета спи а няма ли общински съвет,

  Писна ни,

  • А снощи ти беше хубаво с малкия Стефчо сега иди си

  • Ти кво искаш от мен аз и Петърчо ще командваме

 3. Стефанов ,Мишко, моето ли дете заплашваш

  Оглеждай се ,

 4. В Смолян пускат свободен вход ,в Карлово слагат бодлива тел по оградата на стадиона да пазят Стефанов и Манолов от скъпите им карловци

 5. Манолов и Вальо шкембето говореше че отиват да те свалят а сега със Стамен алкохолика ти лижат г,
  Само такива хора стоят зад вас

 6. 3
  1

  Стефанов секретар на общината заплашва децата с плаката,страхливец,. Заради него сме на тоя хал,. Той стои зад тази мрасотия

 7. 4
  6

  Браво Краси Манолов истински мъж, изгони ПЕТЪРЧО лудия интригант и всички селяни от покрайнините на Карлово и всички ревнаха Зад теб сме всички истински карловци

 8. 10

  Бат Краси, кажи кога ще ходиш в съда, че да дойда и аз и да кажа как голяма част от отбора получаваше по-ниски от официалните премии, за сметка на пълния джоб. Предполагам и хората от Кастел също ще кажат че с безплатната карта зареждаше гориво за около 8000 лв на месец. Из документите в общината ще стане ясно по колко време след освобождаване на футболист щата му се държеше и заплатата се прибираше. Публична тайна е, че заплатата на хората които идваха в Карлово по твои препоръки си оставаше за друг…

  Знаем, че наредените мачове трудно се доказват, но другите неща са елементарни. Прекалено ниска топка си, но се радвам че най-накрая някой се захвана да изсветли нещата поне пред по-голяма част от обществото.

  • 5
   1

   Много точно казано!Има доста футболисти които ще го докажат.Без да знаят са има ли трудови договори с общината месеци наред!Да се сезира икономическа полиция и в затвора този нещастни!

  • 3
   3

   Петърчо и Орела пак ще направят силна селекция зимата и всички ще млъкнете

 9. 10

  Отборът ти ,не те иска ! Гражданите не те искат. Чест и достойнство….та ти нямаш подобни думи в речника ти,камоли в съзнанието ти. Когато ограби децата ни ,не мислеше за чест и достойнство .

 10. 3
  4

  Петър ви намира спонсори вие го гоните момчето , базата ще направят и школата ще подобрят с нова методика

 11. 2
  3

  Ще направим селекция на зимата с Петърчо и всичко се оправя

 12. 6
  1

  Кой ти написа публикацията пиара на общината ли

 13. 9
  1

  Стадиона е ограден с бодлива тел за да те пазят от феновете
  Страхливец

 14. Карловци обичат и подкрепят отбора за това не искат голямата сврака той не е вече орела

 15. 6
  1

  Карловци обичат и подкрепят отбора за това не искат голямата сврака той не е вече орела

 16. 5
  1

  Гнус ни е от Този.Какви юноши ,та ти закри и ДЮШ в Карлово…

 17. 2
  2

  Кво ни занимавате с тия селяни Карлово и с ПЕТЪРЧО лудия МИШИН, само Асеновец!!!

 18. 8
  2

  Ще лежиш в затвора треньорче, ще съжаляваш за думите си…

 19. Ееее ,не ми стана ясно Тоя ще съди КАРЛОВЦИ.Нали отбора след мача отиде при тези,които не го искат по точно при КАРЛОВЦИ!!!

  • 5
   1

   Отборът ти ,не те иска ! Гражданите не те искат. Чест и достойнство….та ти нямаш подобни думи в речника ти,камоли в съзнанието ти. Когато ограби децата ни ,не мислеше за чест и достойнство .

 20. 6
  2

  Този човек не знае значението на думата достойнство

Comments are closed.