Гочо Василев: Критикуват Митко, а не знаят от коя страна се рита топката

74
748

Легендата на Локомотив (Пловдив) Георги Василев подкрепи капитана на клуба Димитър Илиев в труден за него момент. Както е известно, двукратният Футболист №1 на България понесе много критики, след като изпусна дузпа за България при загубата от Литва с 1:3 в световната квалификация във Вилнюс.

„Знайни и незнайни герои опитват да критикуват Митко в последните дни, но нека да не се изказват неподготвени, след като повечето от тях дори не знаят от коя страна се рита топката. Само този, който не е бил дузпа, той не е изпускал. Най-големите играчи и най-големите легенди във футбола са пропускали дузпи. Не вярвам обаче този пропуск да се отрази на Митко. Той е силен характер и е непукист. Отделно е умно момче и мислещ футболист. Зная го, защото му бях първия треньор. Запомнете от мен – Митко ще бие дузпи и занапред, и ще ги вкарва“, заяви за Nostrabet.com легендата на Локомотив Пловдив.

„За мен е вън от съмнение, че Димитър Илиев ще приключи кариерата си в нашия клуб. Искат го постоянно чужди клубове, от Турция, откъде ли не. Но той много обича Локото, много обича семейството си, има и малко детенце, така че няма да мръдне от Пловдив и „Лаута“. Късметлии сме ние, локомотивците, че гледаме най-доброто от Димитър Илиев през последните години и му пожелавам още дълго да ни радва“, завърши Георги Василев, който е втори по мачове и трети по голове в историята на Локомотив.

74 КОМЕНТАРА

 1. 10
  1

  Е, показа класа Митко днес. Точка от Арда си е точка от Арда!

  • Когато няма какво да кажеш, по-добре си замълчи

    • Ако малко поне разбираше от футбол, нямаше да напишеш това. Затова. Пак казвам, понякога е добре човек да замълчи, вместо да пише безинтересни глупости

     • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив

      6:0 и една пета ви ебаха турско-циганската майка за вечността….

     • На онова Локо съм фен, ебливото. Дето къса жълти котенца

 2. 3
  1

  КОФТИ, БЕЙГИРЧИТУ ОТ 5 МЕТРА БИ 3 МЕТРА ВСТРАНИ ОТ КЮШЕТУ😞😞😞, ПОЧТИ В ТЪЧ😞😞

  • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив

   6:0 и една пета ви ебаха турско-циганската майка за вечността….

 3. СЪДБАТА СИ ЗНАЕ РАБОТАТА. ТАКА НАРЕДИ НЕЩАТА, ЩОТО ВЕДНАГА СЛЕД ЗЛОПОЛУЧНАТА ДУЗПА, НЕДЕЛЕВ ЗАШИ ДВА ГОЛА НА ИРЛАНДЦИТЕ. КАЖЕТЕ ЧЕСТНО, НЕ Е ЛИ ТОВА ЗНАК ОТ ГОРЕ?!?!

  • Съдбата знае ли си работата с Тоско??? Убит като псе…

   • БЪДИ СИГУРЕН, СЪДБАТА СИ ЗНАЕ РАБОТАТА МНОГО ДОБРЕ!!!

    • Какво да е сигурен? Една година вече сере такива лайна тук и нищо явно му няма. Ебал съм ви в страшните ултраси…

   • Не спираш да се доказваш че си олигофрен.

    • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив

     6:0 и една пета ви ебаха турско-циганската майка за вечността….

 4. Подскочи ташака Муту Талибана ни еба мамата!!!
  7
  4

  Най-добрият на мач на България със С.Ирландия,без Талибана,Карабатака и останалите мангали, вижда се кой пречи на националния отбор.

  • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив

   6:0 и една пета ви ебаха турско-циганската майка за вечността….

 5. 3
  1

  Не само “трагедията” с изпусната от Илиев дузпа рзчепкаха, ами и онази която Зума изпусна. И за батака в Българския футбол обвиниха онези които 45 години критикували Бонев!!! Сега сме щяли да вкараме България в още по-голям батак(възможно ли е това)ако критикуваме Илиев. Ама моля ви се, извинете му се на момчето, потупайте го по рамото, успокойте го, окуражавайте го!!

  • И кой е вашият Зума или Митко Илиев за национала на България викаш?

  • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив

   6:0 и една пета ви ебаха турско-циганската майка за вечността….

 6. 5
  3

  Сега кат’на опънат чорбата и рязаните и сме пак същите мърши.

  • НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

   ДАНО БИЙМ НАШТИ АВЕР АРДЪ!😞 НАДЯВЪМИ СА НА КАЗАЧОКА, НЕСТИНАРКАТА….ВОДОНОСКАТА ДЕ!😂😂😂😂

 7. 6
  2

  Моля не обиждайте Гочо.Колко футболисти познавате с две висши образования.Колко от локомотивските легенди познавате които смеят да казват че са почитани повече от ботевистите отколкото от своите.Познавам Гочо от времето когато Гонзо го галех по главичката пиейки с баща му.Не пипайте Гочето,моля.Умен,разумен и толерантен.Казва нещо което мисли и е така според мен.Всички големи футболисти са изпускали дуспи.А Митко не е изключение.Не че е голям,но заслужава да не бъде обиждан от всеки който дори не е играл футбол.Макар и трето поколение ботевист съм скандирал Гочо,Гочо,при среща на националите на голямата къща.Симпатяга е,познавам го и всеки който го познава ще го потвърди.

  • 3
   1

   Гочето никой не го обижда. Само му се разяснява, че Митко си е заслужил критиките, а Неделев няма вина за това, или за каквото и да е, за да го мразят неистово. Защо не излезе Го,ето като толерантен пич, и да сложи на място лумпените които открито мразят и обиждат Т.Неделев? Дай бат’Гоче, ти поне имаш авторитета и уважението на цял Пловдив. Покажи че мериш с един аршин всички, и своИ и чужди.

   • Той ли, той така ни мрази ама са прави на хуманен

    • Не е вярно.Повярвай ми Познавам го лично.Приятен събеседник Познавам и жена му.Истински хора Знам много неща за локото от него,макар че темата зулума е табу за него.Ако си отвори устата за майора от запаса с наколенки потниците ще го отлъчат.Резервата на ЦСКА отвлечен с Уазка.Преписва си историята на Тъмното.

  • 2 висши казваш а средното ако е от училище „Стефан Караджа“ наистина ще е голям ташак в яко тъпата биогафия…

 8. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))
  1
  2

  МИТКА ДУСПАТА МУ ВИКАТ ПО ДРУК ПОВУД, СИМУЛАЦИЯ!😞😞 А НОВИЯ МУ ПРЯКУР Е МИТКА КАЗАЧОКА!!😂😂😂 ШТОТ ОСНОВНАТА СТЪПКА В РУСКИЯ НАРОДЕН ТАНЕЦ БИЛА КАТ ТАЗИ ПРИ ДУСПИТЕ НА МИТКА!😂😂😂

 9. 9
  3

  Гочо, помниш ли как Георги Убенов (Графа) като в махленски мач сложи топката между петата на единия крак, пръстите на другия, прехвърли я над теб, а ти се въртеше в кръг и я търсеше. Пред погледите на 30000 зрители

  • 7
   2

   А как по знак на Видин Апостолов футболистите правеха триъгълник в собствената половина, ти търчеше като малоумен, за да я отнемеш. Голям смях падаше.
   Пък ти пак се хвали колко гола си вкарал

  • 2
   3

   А ти помниш ли Вангел Делев .Как толкова години не научи че Гочо има два финта и като наведе главата бяга.Е не добри спомени,но истина.А 30 000 на градско дерби беше слабо посещение.Е преди кюстендилският Пришълец да дойде като неканен гост,изгонен от черешовият град.

 10. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
  2
  2

  БРАТЯ РОМИ, НЕКЪ ДА ВИ УБЯСНЯ! ВОДУНОСКА МУ ВИКАМИ УДАВНА! ГУЛЯМУ КАПАЦИНОФ СЪШТУ УДАВНА! ДУСПА ПЪК МНООГУ УДАВНА!!! КЪТ ЗЕ ДА ПАДА КАТ КИСТИНДИЛСКА ПОДКОСЕНА СЛИВА ЗА ДУСПИ!!! МИТКА МУ ВИКЪТ НЕКУИ АПАПИ ШТОТ ТАЗА МУ Е ПО ШИРОК ОТ РАМИНЕТИ, СТРУКТУРА НА КАДЪНА ДЕМЕК С ЛЕКО РАЗТВОРЕНИ КРАЧКА ПРИ РАЗХОДКАТА ПО ТЕРЕНА!😂 НИЙ Ф КОНДОФРЕЙ ША МУ ВИКЪМИ МИТРИТУ КОНДОФРЕЕЦА!😂😂😂

  • ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))
   1
   1

   ЦИРКЪТ Е В РАЗГАРА СИ!😂😂😂 ЧАКЪ НА ОШТИ МЛОГУ ТАШАК, БЪЗИК, ГАВРА, КАШМЕР И РЕЗИЛ.😂😂😂
   ЛОШУ БРАТЯ РОМИ ЗА УТБОРЪ ПУДКРЕПЯН УТ СИЧКУТУ РОМСКУ ОБШТНУСТ!!!

 11. 15
  1

  Гочо,и на теб да го кажа: Тъпо е когато М Илиев постоянно се прави на голяма звезда защото го били избрали (конюнктурно) за футболист на годината при положение,че поне трима футболисти бяха по-достойни от него… Защото „умното“ и „интелигентно“ момче учило в математическата гимназия постоянно се излагаше в интервютата като ни се пулеше от екрана и се държеше надменно от брадясалия хълм на своята овча гордост… На този фон „тъпия“ и „ушат“ Тошко даде истински урок по толерантност не само на литналият в облаците М Илиев но и на лумпенизираната част от фенове на Локото като не хвърли никога и половин обидна дума срещу тях???! Горе-долу така стоят нещата, бат`Гочо!… Сега сте седнали да „ривете“ , а га ядохте кюфтетата не „ривахте“???? Всъщност: Фенската ви принадлежност ви пречи да видите трезво днешните реалности. Приемете,че нещата постоянно се променят. Както са казвали някога древните египтяни: – „Докато гледате часовника времето…минава!!!“ Е…мина и вашето време! Такъв е животът! Всичко се променя….
  Нечистотиите с които заляхте за две год. социалните мрежи сега започват да ви се връщат обратно като бумеранг…. Нали знаете как е?! „Дарената любов се връща“ Какво посяхте,че взехте да се цупите сега???? Цветя и рози ли??!!! За един приятел питам….
  Не,че такова…..

 12. Ама как ви шибахме без вазелин!🖕🖕🖕🖕🖕🖕🏆🏆🏆🥈
  2
  2

  Браво, Мите!

 13. 5
  4

  С АНАРХИЯ В ДУШИТЕ, С ЧЕРНО-БЯЛА СПЕРМА В УСТИТЕ, С НА ДПС ПАРИТЕ И ТУРСКО ЗНАМЕ НАД ГЛАВИТЕ, В ПЛОВДИВ ВЕЧНО ЩЕ МЪЛЧИТЕ!
  https://ibb.co/DrjKTtv

  • 3
   1

   Левент Назифоглу и Зеки Байрям харесват това.

 14. 2
  2

  Вели ага, защо не говори по български. Защото знае по английски и цигански.

 15. 3
  4

  Ние играхме във трета глуха ( В група). Ама сме много нахакани във КЕНЕФА.

 16. 4
  4

  Локомотив играха във Б група, обаче не са играли във В група. Митко е диспаджия, затова му викат Митко дуспата. А на Неделев му викат Тошко мекицата. Вели ага защо не говори по български, защото знае само по английски и цигански. ХА сега да го духате на Митко Илиев.

  • 5
   1

   ….. Вели ага защо не говори по български….
   А ти защо говориш По цигански?

 17. 4
  2

  Ако не бяха двата гола на Неделев, тези сълзливи тиради нямаше да ги има, щеше да има нападки за “Мекицата”. Тодор Неделев обаче им отне шанса да плюят по него и затова на преден план излезе вече позабравената дузпа тип А ла Митко.

  • 2
   2

   …..и вместо да му направят добро, като не споменават тази дузпа, те му бъркат с пръст в раната. Локомотивска логика и манталитет!

   • 3
    1

    Логиката и манталитета са дефицитна стока при тях!

 18. 5
  1

  Кой е следващия, който ще излезне с някое патетично слово в защита на малкия Митко?? Обидения Митко.

 19. 4
  4

  Ще си подскачам колкото си искам! Гочо ме е научил, от коя страна се рита топката… от външната!

 20. 5
  3

  Гочо обясни на невежите за страните на топката ! Пияна работа ! Обикновено топката се рита отвсякъде, но ти можеш да ги научиш на нещо друго! Всеки може да пропусне , ама обясни ни след страните на топката , защо Витанов е национал (нищо лично към него )

 21. 9
  3

  Щом започнаха да защитават Публично Димитър Илиев от “нападките” на феновете по разни форуми-работата е ясна! Не съм прочел в никоя медия, някой да напада Илиев Публично, дори хаплив журналист като Т.Русев, който си беше позволил да лепи етикети на Тодор Неделев. Гочо, Тунчев, Ст.Генов……звучите патетично и жалко! Точно както в приказката за крадеца който викал най силно-Дръжте крадеца. С една дума-Гузен негонен бяга. Митко ли е Димитър ли е, да не чете форумите, за да не изпада в “дупка”! Феновете ще продължат да го критикуват, защото имат повод, а той да си стъпи на краката и да ги опровергае, а не да чака някой да му бърше сълзите и да го защитава като квачка бранеща пиленцето си!

 22. 12
  7

  ТАКА Е ПРОФЕСИОНАЛИСТИ СТЕ ОСОБЕНО ТОШКО БЕЛОЗЕМСКИ.. ПРОФЕСИОНАЛИСТ ПО ЧУПКИТЕ ОТ КРЪСТА НАДОЛО СЪС КЮЧЕКЧИЙКАТА ПО ПАДАНЕТО НА КОЛЕНЕ И РОНЕНЕТО НА ГОРЧИВИ СЪЛЗИ И ТЪРСЕНЕТО НА ПРИЧИНАТА ЗА СВОЯТА НЕКАДЪРНОСТ СЛЕД ФИНАЛА НА ФИНАЛИТЕ.. ПО ИМИТИРАНЕТО НА КОНТУЗИЯ ПРИ РАЗМАЗВАЩИЯ РЕЗУЛТАТ ШЕСТ НА НУЛА ЗА ДА СЕ ИЗБЕГНЕ РЕЗИЛА ДО САМИЯ МУ КРАЙ ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ КАТО ИСТИНСКИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ИЗДЪРЖАХТЕ ГАВРИТЕ КОИТО ВИ ПОДНЕСОХА ТИТАНИТЕ ПО РИТАНЕ НА ЖУЛТИ ТРЪТКИ А НЕ ТОПКА.. ПАОЛО ДИНУЧИ.. ВАСКО НИНОВ.. БРОКЕРИТЕ… МИТКО КОМАНДОСА.. КАРАИБРАХИМ.. РУМЕН ЧАНДЪРОВ ВСЪЩНОСТ КАТО СЕ ЗАМИСЛИ ЧОВЕК ВИЕ ОСВЕН ЧЕ СТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ СТЕ И МАЗОХИСТИ СЛЕД ТОЛКОВА МНОГО УНИЖЕНИЯ И ГАВРИ НА ТЕРЕНА ИЗВЪН НЕГО ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ИЗЛАГАТЕ ЗАДНИТЕ СИ ЧАСТИ НА ПОРЕДНИЯ КАНДИДАТАТ ЗА ШУТ ПО ТЯХ ЗА КАКВО МУ Е ДА ЗНАЙ ОТКОЯ СТРАНА СЕ РИТА ТОПКАТА НАЛИ ИМА ЖЪЛТИ ТРЪТКИ ЗА ТАЗИ ЦЕЛ

  • 9
   4

   Какъв ти е точно проблема не мога да разбера?????????? Ако Неделев беше пропуснал щеше да спиш по форумите и да кълнеш!!!!! Ами Илиев пропусна и го напълват с манджа заради това ! Заехте много защитна позиция , а в крайна сметка може да се окаже , че той ни прецака жестоко …И няма нужда да повтаряш едно и също ПЕТАТА И ШЕСТАКА, това е така но и Митко ни върна в 1-ви клас (случва се )…

   • 7
    3

    Ти пък, какъв му бил проблема?!? Двата гола на Неделев. По-лесен въпрос от този няма.

   • 7
    3

    ….както и онзи гол от Центъра. От там им тръгнаха всички проблеми!

    • 6
     3

     Да свикват! Все по проблемен ще им става живота. Тодор навлиза в страховита форма и тези които го мразят ще им се стъжни живота!

    • 2
     6

     И онова 6-0… Когато се престори на контузен

     • 7
      2

      Ето ти още едно доказателство, какъв им е проблема! Проблема им си има име! Тодор Неделев!

 23. Обаче, приказката за Петата и шесте бахура е вечна ⚪⚫🏆🏆🏆6:0!!!
  5
  7

  Обречени сте, защото сте алчни и продажни
  Напоследък станахте нарицателно на „неудачници“, „дънни риби“, „смешен треньор“, „шестаци“ и т. н. И имате нахалството да коментирате Локомотив, който спечели толкова, колкото вие нямате за 50 години. Локомотив, който с нов отбор направи супер мач с Лудогорец, единствен спечели в Европа… Лижете топките на корумпирания кмет, защото ако не е той ще ритате пак по села и паланки. От тук нататък и нищо да не спечелим, пак ще ни дишате пръднята. Вие със сигурност сте с калъфките завинаги. И този шизофреник фекала, може да се обеси на първото по-дебело дърво.

  • 7
   4

   Това не е вярно , което си написал и ако си свалиш очилата ще го видиш …Локомотив винаги ще бъде средняшки отбор, просто късмета ви покри в огромни количества…

  • 6
   4

   Приятел , само погледни историята и виж Локото колко години са във втория дивизия

  • 7
   2

   Та вие нямате домакинска победа 10 кръга вече , закакво изобщо говориш

 24. от: магарето, овцата, бау, мяу, грух, кукуригото и другите домашни ЛЮБИМЦИ!
  6
  5

  Ние не сме професионалисти, обясни на подскачащият талибан, от коя страна се рита…

Comments are closed.