Илиян Филипов: До 5 месеца завършваме „Колежа“, трябват още 15 млн. лева за пълния проект

42
2018

Собственикът на ПИМК Илиян Филипов разкри подробности за строителството на стадион „Христо Ботев“. Той присъства на днешния Общинския съвет, на който бяха гласувани допълнителни пари за стадионите.

„Допълнителните средства, които се гласуваха са всички, които не попадат в обхвата на поръчката – за проектиране, седалки и тревните покрития на стадиона. За строителството са отпуснати 25 млн. правихме няколко плана, които да видим до каква степен ще бъде завършен стадиона. Съоръжението ще има 18 777 места със стопроцента завършени сектори. Без да се довършват помещенията в сектор А където е основно много пари в този проект. Общината трябва да застане малко по-сериозно за тези два проекта. Ако искат от Общината да се завършат двете съоръжения те трябва да изтеглят кредит и най-накрая да имаме два хубави стадиона в града. Трябват още 22 млн., но мисля, че с 15 млн. можем да довършим стопроцентова завършена козирка. Магазините няма да бъдат довършени. Така или иначе те ще бъдат взети под наем и който влезе ще си довърши. Според мен е добре да се отпуснат по още 15 млн. и за двата стадиона“, заяви Филипов.

„Все още не съм получил всичките проекти от архитект Савов. Той очаква плащането, което незнам кога ще се случи. Аз съм се свързал с няколко от специалистите, които работят за него и имам уверението, че работят. Чакам всеки момент да го получим. Но ще работим без одобрени проекти, което знаете, че аз съм в нарушение. Грубият строеж ще бъде завършен до края на месеца, но трябва започнем да работи по Електро, ВиК, ОВК инсталациите, но все още нямаме нищо за тях. Мисля, че за четири – пет месеца трябва да завършим всичко. Седалките тепърва ще се пусне поръчка и ще дойдат поне след четири – пет месеца. Ние и да бързаме няма да имаме седалки. Изпуснахме доброто време за хидроизолацията. Тя ще се направи за един месец, но можем да я стартираме през март заради по-добрите температури“, каза още Филипов.

42 КОМЕНТАРА

 1. БАЙЕРН МЮНХЕН И БАРСЕЛОНА ТРЕПЕРЯТ ДА НЕ СТАНЕ СТАДИОНА ЧЕ ГИ ЧАКА ЯКО КЛАТЕНЕ….АМА ТЕ СИ ЗНАЯТ ЧЕ КОЙТО Е КЛАТЕН ВЕДНЪЖ, ГО ЧАКА НОВО КЛАТЕНЕ.

 2. 1
  1

  БАЙЕРН МЮНХЕН И БАРСЕЛОНА ТРЕПЕРЯТ ДА НЕ СТАНЕ СТАДИОНА ЧЕ ГИ ЧАКА ЯКО КЛАТЕНЕ….АМА ТЕ СИ ЗНАЯТ.

 3. 1
  1

  БАЙЕРН МЮНХЕН И БАРСЕЛОНА ТРЕПЕРЯТ ДА НЕ СТАНЕ СТАДИОНА ЧЕ ГИ ЧАКА ЯКО КЛАТЕНЕ….

 4. 10
  3

  Добро утро, някой може ли да ми каже – кой е единственият отбор в А група без победа като домакин? Все пак сме средата на месец октомври…

  • 3
   8

   Това е отборът на „Локомотив“ Пловдив, който ви би като тъпан с 6:0, а на финала за Купата се изгаври с вас, вкарвайки ви гол с пета!

   • Станиславе, курво недоебана, кървиш ли, кървиш ли?

 5. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
  6
  1

  АПАПИ, НИКАКВУ УНИНИЕ!😞😞 СКОРУ ИДВЪТ АПАПИТИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА ОТ АНАДОЛА И ОТНОВУ СНЕ В ИГРАТА!!! КАБАЧИТУ УДРЯ ИДНО РАМУ И МЕСТИМ СИДАЛИШТИТУ В КОНДОФРЕЙ!😂😂😂😂😂😂😂😂 СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ, ПУФ ПАФ😂:))

 6. 5
  5

  Понеже сме едни великодушни селяни, айде да не са пет месеца ами да дадем две седмици и от нас. Значи на 1 Април, всички на стадиона. Ще играем четвъртфинал за ШЛ срещу Байерн. Тия сме ги били и пак ще ги бием, че то не останаха живи свидетели на предишната победа…

  • НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
   3
   1

   БРАТЯ КЛОАКОМОТИФЦИ, ЧАКЪМИ ВИ В КОНДОФРЕЙ!😂😂😂
   https://youtu.be/Ph12EkHJMsQ
   МУ ХААА

 7. 10
  6

  Пимко-таксито каза, тея жълти глисти така ще ги пусна по пързалката, че на бат Стоян канара ще му се стори като Виенско колело ва да гоейба.

  • 1
   2

   Скоро ходил ли си на Източен? Чашата на стадиона е почти готова, остава само наливане на редовете. Два от секторите вече имат и хидроизолация.

 8. 10
  3

  Интересно как се „печели“ обществена поръчка с конкурс и после искаш още 15 милиона.
  Време е новия главен прокурор да ни обясни какво става с този обект

  • 8
   1

   Ти си завършен идиот. Обществената поръчка е за 44 милиона лева без ДДС. Осигурени са 25 милиона с ДДС частично финансиране. Това е общо известен факт.

   • 8
    2

    Отпуснати бяха 37 милиона, от които мангалите отмъкнаха 12.5 милиона!!!

 9. 5
  8

  Ебането на жълта проститутка 2010 с 6-0 им е нанесъл сериозна травма, като чета психо коментарите им. Не е е лесно да си жълт парцал, да те бият и гаврят!

 10. 9
  10

  Братя канарчета ние вече 9 години си изкарахме рахат на село и сега ще ни карат в града ли да ходим.Ми как ще ходим до там,пари за газ нямам,рейса за село от Филипово е последния в 7 ако се играе докъсно как ще се прибираме,пари за такси няма,рейс няма,пари за газ няма.Изключително много ни натоварвате братя общинари канари.Вие също сте от област Пловдив но имате пари пък ние ко ще праим?

 11. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))
  6
  3

  НИЙ УТБОРЪ, ПУДКРЕПЯН ОТ СВИТОВНАТА РОМСКА ОПШТНУСТ, ДА СИ СЛАГЪМИ И ПУСЛЕДНИТЕ ТРИ КОЛА НА УГРАДАТА Ф ТРАКИА И ТРИБУНА МЪНГО ДЖЕРИ!😞😂 ВЕЛИКИЯБОТЕВ ЛЕТИ НА ДРУГА ПЛАНЕТА!!😂😞😞

 12. 7
  7

  Майсторът взе 25 млн и каза лесна работа, а после каза дай още 🙂

 13. 10
  6

  ФЕНОВЕ! ГОТВЕТЕ СЕ!
  ЩЕ ВИТАЕ ВЪВ ВЪЗДУХА МИСТИКА… СЕДАЛКИ – ЦВЕТОВЕ… АКУСТИКА – ПЕСНИ!
  МАГИЯ! ФАНТАЗИЯ – БОТЕВ ПЛОВДИВ! …КРАСОТА!
  … ЩЕ ИМА И ЛЕКА ТЪГА… от орките… там някъде свити като мишки ще цвърчат, няма как ще ги пуснем по два пъти в годината да си изплакнат очите… ЖАЛКИТЕ БЕДНИ ДУШИЦИ…
  ЗАЩОТО СМЕ ВЕЛИКОДУШНИ! ЗАЩОТО СМЕ ГОЛЕМИ И ВЕЧНИ!
  НАСЛАЖДАВАЙТЕ СЕ ФЕНОВЕ!
  СТАДИОНА „ИДВА“…

  • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив
   1
   6

   6:0 и една пета ви ебаха майката за вечността…

 14. 7
  9

  веднъж да стипим на стадиона… ох, бабачко… браво! магазините друг път, за момента не ни касаят… тогава ще си говорим с м@нговците за пети, табани и палци

  • 4
   6

   И какво ще стане, бе селяндур?! Да не би да смениш цървулите с обувки?!
   Всички отбори в света си имат стадион, но малко имат легендарни победи с 6:0 и пети. Вечно ще го духате ако ще и на Луната да ви направи стадион ДПС и Пеевски

 15. 13
  3

  Защото знам,че в темите за Ботев винаги има 2-3 Лайнутци ще ги попитам виждали ли са скоро черно-белият трубадур Стойчо Генов?Загрижен съм за него, защото много ме развеселява с неговите драсканици!Знак за тревога към Стойчо Генов е отсъствие на публикация за снощният мач на България в Пловдив 24! Много съм притеснен да не е в състоянието на онзи с ботушите Илиев .

  • 7
   1

   Стойчо Генов от Пловдив 24 е педал

  • 2
   2

   Самотна ли се чувстваш, Бонке?!

   Андрей, предупредух те – скоро фалираш

  • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив
   1
   4

   6:0 и една пета ви ебаха майката за вечността…

   • Стикс, педал спинозен, чу ли? Още пет месеца и идва краят на никому ненужния ти жалък животец. Заливаш се с бензин и се самозапалваш, както се зарече, ако стане стадионът.

 16. 5
  16

  Rajdiva armatura i beton shte si ostane vashia stadion..vechno shte stoite po selata s turska sperma vav ustata.

 17. 3
  14

  Тоя е един лаладжия. Нищо няма да направи.

 18. 6
  18

  Ебането на жълта проститутка 2010 с 6-0 им е нанесъл сериозна травма, като чета психо коментарите им. Не е е лесно да си жълт парцал, да те бият и гаврят!!

  • МАХМУД ПОТОМСТВЕНИЯ КЛОАКОМОТИФЕЦ ОТ АНАДОЛСКИТЕ ДЕБРИ:)))
   3
   1

   МИТРЕТО БИЕ ДУСПИ!!
   https://www.youtube.com/watch?v=ouvd5nM9nFo
   МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 19. 5
  19

  Тоя Илянчо като чета какви ги пямпа не виждам в близките 10 години как ще се довърши Гомнеж

 20. 15
  3

  Стикс, педал спинозен, чу ли? Още пет месеца и идва краят на никому ненужния ти жалък животец. Заливаш се с бензин и се самозапалваш, както се зарече, ако стане стадионът.

  • НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
   2
   1

   МИТРЕТО БИЕ ДУСПИ!!
   https://www.youtube.com/watch?v=ouvd5nM9nFo
   МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 21. 6
  21

  От две години Локо ни шибат.И все без вазелин

Comments are closed.