Борислав Михайлов: Успяхме да изпълним много

10
242
Борислав Михайлов

 Успяхме да изпълним много. За да не бъде голословен ще акцентирам върху някои основни цели. Целта за минимум 100 000 регистрирани футболисти. Имаме 105 хил. При мъжете и 4 хил. при жените. Обещахме да инвестираме 4 млн. лева в инфраструктура, но само за година и половина бяха изградени 6 комплекса от минифутбол, а още 7 са в подготовка. Сумата надхвърля 12 млн. лева. Дигитализацията бе въведена успешно. По отношение на работата в ДЮШ. БФС закупи и адаптира методологията за адаптиране на таланти на Аякс. Създадохме и отдел „Масов футбол“, който организира турнири кампове. Продължихме да осигуряваме на отборите от трите лиги най-качествените топки и пособия и стимулирахме финансово футболните клубове. БФС добавя средства от собствения си бюджет за отборите от трите лиги към програма „Солидарност“. Завишените лицензионни критерии доведоха до по-качествен продукт, който се играе на по-качествени терени и телевизионно излъчване. Всичко това доведе и до прогрес на клубно ниво. След тежък преходен период и смяна на поколенията мъжкият национален отбор следва стратегия за подмладяване и изграждане на състав, който да се бори за голям форум. Въведохме системата ВАР, за която инвестирахме 2 млн. евро от бюджета си. БФС е отворен към иновациите и се вслушва във футболната общественост. Онези, които ме познават знаят, че не обичат да лежа на лаври и съм решен да продължим развитието на футбола. Ще въведем програма за стимулиране на клубовете за развитие на млади български играчи. Всеки клуб, който участва във формирането на таланта, получава отчисления за всяка минута, която записва в професионалния футбол. Искрено вярвам, че подобна е по-полезна от рестриктивни правила и ограничения ограниченията. Поемем транспортните разходи за аматьорския футбол, като дигитализираме процеса по картотека на футболистите и поемем транспортните разходи за децата и юношите в аматьорския футбол. Ще продължим добрата съвместна работа с клубовете, за да ги улесним при кандидатстване за програми за развитие.Ще започнем процедура за изграждане на нов национален стадион. Ще изпращаме треньори на специализация в чужбина и ще намалим цената на УЕФА C лиценз.“

10 КОМЕНТАРА

 1. Тошко Неделев шие ирландците, а циганската Плешивата Курва сере от яд защото Талибана е на пейката.

 2. Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив

  Всички турци и цигани от околията на Пловдив ДА ГО ДУХАТ

 3. 5
  3

  ТАЯ, БОЛНАТА КУРВА, ПАК Е ТУК. ТАТКО И Я Е ПУСНАЛ ЗА МАЛКО И БЪРЗА ДА СЕРЕ. ВСЪЩНОСТ, СЕРЕ САМО ТУК. ИНАЧЕ ИЗПИТВА АДСКИ БОЛКИ ОТ БАХУРИТЕ И ЗАСЕДНАЛАТА ЛОШО В ДИВАКА ПЕТА. АМИ ТАКА Е.

  • 3
   5

   Пляс, не пляс, сопол, мърсол, изчезнат ли Борисов от политиката и Михайлов от футбола, ФК Буфер Кюстендилски Спортклубски ще играе регионални мачове в Говедарци!

   • 6
    2

    Запри са ва салкъм недин, ако не беше Боко щеше да видиш говняж в Стряма на мегдана ва да тейба.

   • 6:0 и ЗЛАТНАТА ПЕТА ВИ ЕБАХА МАЙКАТА ЗА ВЕЧНОСТТА!!

  • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив

   А ти лиза ли задника на Боко при „рестарта“ на Копнежа?

 4. 9
  4

  Пичаги бат Стоян канара каза, че всички стрямалийски юрдаци заставаме твърдо зад бат Боби перукано ва да гоейба.

 5. 3
  2

  Честито на всички пловдивски футболни клубове, които бяха достойно представени на Конгреса от Пловдивския футболен Бай Ганьо – Крум Императора!

Comments are closed.