Крушарски: Мишките цвърчат доста силно, ама пак са си мишки

45
586

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски е категоричен, че от предстоящия конгрес на БФС няма да има никакъв смисъл, ако не донесе сериозна промяна в управлението на футбола ни. Бизнесменът официално не е подкрепил нито един от кандидатите, след като самият той имаше идея да бъде издигнат, но след решението на съда и насрочването на Общото събрание за 12 октомври прецени, че няма достатъчно време да организира потенциална победа.

Колоритният клубен шеф обаче държи да поставя въпроси пред Борислав Михайлов, Димитър Бербатов и останалите претенденти за президентския пост, за да разбере повече за конкретните им намерения. До този момент публично не е получил отговори и ще настоява за такива и пред делегатите на конгреса, за който подготвя изказване.

„Крайно време е някой да каже защо няма капак на нашия казан при Свети Петър. Толкова ли е трудно да се сложи край на тази неспортна злоба, даже омраза и постоянен реваншизъм? Хубаво е, че всички искат да седнат на шефския стол, но какво ще се случи след това? Какво конкретно ни предлагат? Ще я има ли промяната и каква ще е тя? До момента продължават да се декларират само намерения и да ни забаламосват с общи приказки. Аз обаче не кълва толкова лесно. Ясно е, че се борим за кокала, но ни трябват хора, които са готови да седнат върху жарава, за да свършат работа. Питам: Има ли такива и в кой лагер са? Защото мишките бягат още като замирише на дим и доста силно цвърчат, ама са си мишки.

Какво ще променяме след конгреса, за който Емо Костадинов се жалва, че ще се платят 400 000 лева. За какво ще ги похарчим. За още от същата пълна омраза и безкрайни вражди. Докога бе, хора?! Футболът не сме го измислили и не може да го променим, но дайте да видим какви ще са правилата за неговото управление и как ще се спазват. Не само да се мачка този или онзи, да се угажда на друг и да се подмазва на трети.

„Който иска да работи, винаги намира начин, който не иска – вечно се оправдава. Време е като има нещо за вършене, да се прави. Като трябва някой да се регистрира навреме в системата, да се регистрира, а не после да се оправдаваме, че сме били в чужбина. Нали все по тая чужбина, цъкаме с език, ама тука си се дърпаме надолу един друг“, коментира пред „Мач Телеграф“ Христо Крушарски.

Кога шефовете на клубовете ще седнем най-накрая всички и ще се разберем по важните въпроси, без да гледаме в паницата на другия. Щяло да има и фенове на конгреса и да викат! И какво от това? Нека видим кой има очи да застане пред хората и кой се крие зад бодигардовете си!“, добави още собственикът на Локомотив Пловдив.

45 КОМЕНТАРА

 1. Крушо – ти си алкохолен дегенерат. Достоен собственик на катуна лайномотиф, дънни риби ! 😆 😆

 2. по-голяма мишка има ли от теб бе,дърт педал?! виж си в огледалото уродливата физиономия и тогава обсъждай другите!

 3. Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив

  6:0 и една пета ви ебаха майката за вечността!

 4. Къде са ти мерките за укрепванена отбора, дядка?!
  Искара късмет с Бруно и си помисли, че имаш някаква заслуга за дова, което той направи ВЪПРЕКИ ТЕБ.
  Празен бърборко си ти. Нищо друго

  • Ти си жълт педал! Да си жив купоносителю Крушарски !

   • Ей… Тъпак! Ти познаваш ли Делян Коматевски ?Ако го знаеш, ще се надрискаш, мухльо!!!!

 5. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
  5
  1

  ЦИРКЪТ Е В РАЗГАРА СИ!😂😂😂 ЧАКЪ НА ОШТИ МЛОГУ ТАШАК, БЪЗИК, ГАВРА, КАШМЕР И РЕЗИЛ.😂😂😂
  ЛОШУ БРАТЯ РОМИ ЗА УТБОРЪ ПУДКРЕПЯН УТ СИЧКУТУ РОМСКУ ОБШТНУСТ!!!

 6. Тя се спря отмаляла на
  прага – необичана, мърлява, бита, с поглед свикнал
  от всичко да бяга… Тя се спря
  и за хляб ме попита…
  Беше спала, където завари,
  и със псета трапеза делила,
  по студени и зли тротоари…
  Стара българка, майка
  немила….
  А сега ми стоеше на прага,
  не можела нататък да мине,
  и очакваше кротко и благо
  само къшейче, не милостиня..
  За децата я питах – къде са ?
  Трепна – тръгнали двамата
  сина…Тоя грешен живот
  ги отнесъл кой ги знае в коя
  си чужбина…
  Стара българка..
  Ничия майка…
  Взе си хляб на сбогуване
  само и си тръгна…
  Умираща чайка…
  Бог да пази живота ти….
  Мамо…😢😢😢

  • Майка

   Тя се спря отмаляла на прага.
   необичана, мърлява, бита.
   С поглед свикнал от всичко да бяга.
   Тя се спря и за хляб ме попита.
   Беше спала, където завари,
   и със псета трапеза делила,
   по студени и зли тротоари.
   Стара българка, майка немила.
   А сега ми стоеше на прага,
   не може нататък да мине,
   и очакваше кротко и благо
   само къшейче, не милостиня.
   За децата я питах – къде са ?
   Трепна – тръгнали двамата сина…
   Тоя грешен живот ги отнесъл
   кой ги знае в коя си чужбина…
   Стара българка…Ничия майка…
   Взе си хляб на сбогуване само
   И си тръгна…Умираща чайка.
   Бог да пази живота ти….Мамо…😢😢😢

  • “АГЕНЦИЯТА НА ГОРНО ЛЪЖЕНЕ”

   Ето нещо по-весело от същата авторка.
   Ники Комедвенска

 7. 7
  1

  на 12 базов лагер се пипва яко цвърчене с надежда доктор вар да ги прелекува…
  а на 13 бзов ще си мислят , че им говорят глупости, само когато са пияни…

 8. 7
  3

  Локо глупаци въпреки че бойко нареди да ви дадем финала заради стадиона и после бихте ЦСКА с късмет и един удар във вратата .То пак Ботев има три купи 1962 , 1981 , 2017 – локо 2 – 2018 , 2019

  • 6
   6

   😂😂😂😂😂😂 Вярно нямате стигане в простотията и глупостите! Добре че вашето вратарчето ви измъкна тогава. Такъв финал и такава гавра няма до сега в историята! Не се ли сещаш , че с тези глупости сам признаваш що за долни мастии и проститутки сте?!!…

   • 6
    3

    А когато Наркомана ви купи титлата 2004 година , много сте морални !!!

    • 3
     8

     😂😂😂 Как се купува титла ?!!.. На вас брокерите как така не успяха да ви я купят? Злобата и простотията ви ще ви затрие!

  • 2
   3

   Ний дадойми финала на Локото ядойми и 6-те бахура наебаа ни жените и ся жа са народят едни смърфчета и Стоян канара не мой ни спаси ва да сейба.

 9. 8
  2

  Кретен, престани да говориш глупости, а си оправи отбора. С този треньор изпадаш. Само ти и Владимир още не сте го разбрали. Ебати тъпото парче!!

  • 4
   1

   че е кретен е ясно …! Треньора какво да прави като не му взима никой от набелязаните футболисти , няма пари мишока , затънал е в дългове , клубът го издържа финансово вече две години и половина…А ръководството…./ ? румянчо и росенчо са толкова засекани и прости , че на вързаномагаре слама не могат да дадат …

   • 1
    5

    Умарбаев, Салинас, 3ма национала, Марсел, Айвън, Минчев, Томашевич, Петрович, Крачун, Биков, Гомис….това нямане ли е??!! Трябва ли с такива играчи да сме последни??!! Друг е въпроса защо са в толкова слаба форма!!!
    Иначе си прав, че не взима играчи за шампионски отбор, но той и при Бруно не взимаше.
    Запомнете – един дибър треньор е половин отбор

     • А случайно спомняш ли си, брат, какъв беше треньорския състав тогава?
      И кой селектира тогавашния отбор, брат.

 10. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
  1
  1

  АПАПИ, НИКАКВУ УНИНИЕ!😞😞 СКОРУ ИДВЪТ АПАПИТИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА ОТ АНАДОЛА И ОТНОВУ СНЕ В ИГРАТА!!! КАБАЧИТУ УДРЯ ИДНО РАМУ И МЕСТИМ СИДАЛИШТИТУ В КОНДОФРЕЙ!😂😂😂😂😂😂😂😂 СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ, ПУФ ПАФ😂:))

 11. 6
  1

  Стоян канара ще помни до края на дните си вълшебната пета и 6-те бахура ва да гоейба.

 12. 5
  2

  Цитат : „Крушарски: Мишките цвърчат доста силно, ама пак са си мишки“
  Ееее,чухме ги как цвърчат като биха на финала с цигански гол както и когато биха с разлика на „Лаута“ хем с излишното подпиране от рефера-протеже на Ат Узунов
  Всъщност „цвърченето“ им повече наподобява жабешко крякане. Те и досега си цвърчат и крякат! И все едно и също?!…Петата и бахурчетата. Разбираемо е!!! Дълго време чакаха това. На тях им се случва през доста дълъг период от време който иначе е бил запълнен с унизителни загуби както в Bg така и в евромачовете.
  Цвърчете мили родни буфери! Свирката на вашата „машина“ вече наподобява-цвърчене!
  Вижте какво прекрасно изречение“ „Локомотива изцвърча няколко пъти на гарата , обви се в пушек и пара , след което се …спихна…

  • 4
   6

   😂😂😂 Колко жалко е да си жълтур! Нямате стигане в простотията и злобата! Голът на Ален е уникален и само чисти цигани могат да го плюят! Факт! Гледайте си негрите на село и не се изказвайте, защото само се излагате!

    • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив

     6:0 и една пета ви ебаха майката за вечността!

 13. 2
  4

  6:0 и ЗЛАТНАТА ПЕТА ВИ ЕБАХА МАЙКАТА ЗА ВЕЧНОСТА..

 14. 3
  8

  Евала круша как го набута на курвите микре и антибиотик и путьоф и им взе купите под носа много ги боли за кеф на цяла България!!!

 15. 5
  8

  Крушарски побъркваш ги жълтите гниди.Каквото и да кажеш все те те обсъждат.Нищо не си им направил нали освен една пета и шест бахура

 16. 8
  3

  Другарю, Комсомолски секретар, питай Борислав Михайлов – ДНЕС, а не утре, когато ще е Господин Никой! От както се помня, въпроси се задават тогава, когато и най-верния отговор е без каквото и да е значение. Питай, днес, бе комсомолецо. И, ако, има престъпления искай пандел за корумпираните кратуни. Защото ти нямаше нищо общо с „Локомотив“ когато в Каварна, на първия мач на отрочето от Делиормана се даде точка, вместо „Локото“ да ги размаже и много локомотивци питаха, а и не само локомотивци. Всички питахме, защото знаехме какво ни чака. И десет години го търпим! Но, босовете като теб и вчера и днес не питат! Дадено им е по две или три участия в Европа и това им е достатъчно! Питай днес, и ако не питаш, утре върви на майната си!

  • 2
   4

   Може ли да дадеш някакви подробности, за това как Делиорманци се тикат вече 10 години напред? Ама с факти и цифри. Не с кухи фрази!

  • Хората създадоха ФК по Европейски образец, ама по западно Европейски, а не както беше по времето на Тато в източна Европа! Наливат пари във футбола и печелят! Направиха база каквато малко отбори притежават! Създадоха ДЮШ която дава отлични условия на децата да тренират, а не да се трепят по сгуриени игрища, или терени приличащи на нива! Ние понеже 45 години мълчахме, когато Държавата открито толеРираше два отбора, сега лаем като пальоши където трябва и където Не трябва! Демокрация е, всеки може да говори, ама дайте и малко факти.

 17. 10
  2

  До вчера бяха “гей банда”, сега са “мишки”…..а те му се кланят и го Богославят!!! Няма такива амеби!!!

 18. 14
  1

  Какво става с базата на Локото в Тракия? Някой знае ли нещо?

  • Андрей Спасов пак се прави на Делян. Обсебен е горкия.

   • Ей… Тъпак! Ти познаваш ли Делян Коматевски ?Ако го знаеш, ще се надрискаш, мухльо!!!!

    • Да, ще се надриска… От смях…

     • Не. Делян Коматевски е достоен българин от малцинстват. А бе направо си е жив локомотивец….

Comments are closed.