Ботев II с минимална, но заслужена победа над Марек

5
571

Дубълът на Ботев Пловдив победи Марек с 1:0 в мач от Втора лига. Попадението за канарчетата реализира Иван Василев още в началото на срещата след изпълнение на корнер. Канарчетата имаха още 3 шанса  за гол през първата част, но Цончев, Василев и Данчев не съумяха да реализират.

През второто полувреме гостите опитаха да изравнят, а Василев имаше още два шанса за попадения. И в двата случая обаче голмайсторът на канарчетата реши да стреля от неудобни позиции, вместо да комбинира със свои съотборници.

В последните 10 минути Ботев смени схемата и мина във формация с трима централни и двама крайни защитници.

Съставът на Ботев Пд: Християн Славков – ВРАТАР, Димитър Балинов – КАПИТАН, Атанас Чернев, Мартин Христов, Станислав Работов, Димитър Пройчев, Стефан Попов, Пламен Цончев, Благовест Данчев, Никола Гелин, Иван Василев

5 КОМЕНТАРА

  1. Най-важното е, че ЛокУту никога не е бил толеЛиран отбор! Нито сме били толеЛиЛани. кЛай на споЛовете!!! Локото е лидеЛ и пъЛвенец!

  2. Ще се получат нещата, лека полека! Имам чувството, че някой футболисти не са доволни от статута си в дублиращия отбор, но с много труд и постоянство, могат да пробият до първия отбор.

  3. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

    А НЕ УСЕШТЪТИ ЛИ КАК ПАРОВОЗА ПРУДЪЛЖАВА ДА ПОТЪВА В ГУВНЪТЪ?:)))))))))))))))))

  4. Работов в Б група, още не може да се възстанови от финта на Минчев за 6-0

    • А Луков вече възстанови ли разтежението? Чейнето намести ли му се?

Comments are closed.