Созопол разгроми Ботев II край морето

11
863

Отборът на Созоп разгроби дубъла на Ботев Пловдив с 4:1 в мач от шампионата на Втора лига.

Домакините поведоха в резултата в началото на първото полувреме, но канарчетата успяха да изравнят още преди почивката.
През втората част обаче домакините реализираха 3 безответни гола и записаха разгромната победа.

 

11 КОМЕНТАРА

 1. 7
  1

  мом4ета,няколко стойностни победи трябва и вси4ко ще си дойде на място.ето,другата неделя идва Марек,бием си ги и така.иска пове4е натрупване на само4увствие от игра4ите и освободена игра без напрежение.все пак не о4акваме да вземем шампионска лига,нали……………………….?!

  • …….Нито ще вкарваме втори отбор в А група! Лудогорец 2 почти изпаднаха миналата година. Единственото нещо което ми се ще, е да виждам хора от първия отбор да влизат поне за едно полувреме, след като нямат достатъчно поле за изява в първия отбор.

 2. 13
  1

  Създаването на втори отбор е едно от най – хубавите неща, които са се случвали в Ботев Пд през последните години. Този, който има огромни очаквания от момчетата и треньора е лаик. Радвам се, че младите футболисти имат възможност да трупат опит в мъжкия футбол. Пожелавам успех на отбора и треньора.

  • Генчо има огромни очаквания. Нищо лошо, но няма как да стане! Нашата школа е една от най-добрите в БГ, МНОгократни шампиони при старшата и младшата, но в съперничество със наборчета, и въпреки всичко напоследък рядко излизат таланти които да заиграят при мъжете. Явно труден е прехода от ДЮШ към мъжкия футбол! Ето затова е този втори отбор. Не за успехи и титли.

 3. 4
  11

  В двата последни мача младежите не знаят къде се намират. Дори да има добри моменти, с една грешка всичко се сгромолясва. Къде е ползата от този отбор? Да имаше години, в които втори отбор щеше да е чудесна школа, но това в момента е с обр атен знак. Тия дечурлига, свикват със загубите и за тях резултата е абсолютно без значение. Някога се казваше, че в юношеските отбори трябва да се търси не резултат, а бъдеще. Но, се оказва, че резултатите формират психика, а при тоя отбор тяе нулева. И пак се сещам за ония дето крещят в А група: Пускай юношите! Нека малко помълчат!

  • Генчо, какво предлагаш? Да трансферираме футболисти за Дублиращия отбор? Ами правим го колкото можем. Ти не следиш ли Лудогорец 2 как се движиха миналата година? Какви резултати ще гониш с дублиращия отбор? Промоция в А група? Трупат момчетата опит, 18-19 годишни са. За Първа година срещат футболисти играли по 5-6 години и повече в А група, срещат 25-30 годишни мъже…

 4. Кога ли и в двата отбора ще започнат да отразяват корнерите? Всеки корнер да е потециален гол? Това е незрялост, липса на подготовка по въпроса и неразбиране на ситуацията!

  • Много сме зле при статичните положения. Генев има вече страх от въздушни единоборства след счупената лицева кост. С Чернев, Пройчев и Работов трябва да се работи…

Comments are closed.