Сдружение ПФК Ботев 1912 с нов управителен съвет и с решение за Колежа

35
1894

Днес в Пловдив се проведе отчетно-изборно събрание на Сдружерние ПФК 1912. PlovdivDerby.com научи, че на него е избран нов състав на управителния съвет, след като двама от петчленния му състав са подали оставки. Радо Кошински и Михаил Манолов са се отказали от опцията да бъдат преизбрани и на тяхно място с гласуване са били определени Даниел Аргилашки и Георги Влахинов. Изборът на нов управителен съвет е била втора точка от дневния ред. Първа точка е бил отчета на досегашното ръководство, който е бил приет. Борис Гиздаков, Рангел Мутавчийски и Теодор Бочев са тримата, които остават на постовете си в Управителния съвет.

В трета точка „Разни“ феновете на Ботев Пловдив са засегнали темата за Колежа. Стигнало се до конунсенсус, че жълто-черните привърженици ще предприемат редица по-радикални действия, за да покажат несъгласието си с някои процеси. Припомняме ви, че ябълката на раздора за Колежа е, че феновете на Ботев Пд считат, че 25 милиона лева са достатъчни, за да може стадиона да бъде построен с козирка. Вчера по време на футболната среща между Ботев и Берое на базата в Коматево ултрасите на канарчетата дълго време държаха транспарант на който пишеше: Зико, спиш ли?

В последната третата точка залегна и темата за 110-годишнината на клуба. Излъчена е работна група от 8 човека, които ще се заемат дейно с организацията на различните събития, които ще са по повод честването на празника.

Архитект Петър Петров е обявил, че дарява безвъзмездно на Ботев проекта за парка, който е планиран за изграждане за 110 -годишнината.

35 КОМЕНТАРА

 1. Кюстендилски миндили мрете в мъки Пловдив няма нужда от ненужници по потници.Гейбанда вън от града ни.Ботев е символ на Пловдив.

 2. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))

  БРАТЯ РОМИ, НЕ ВИЖДЪМ СВИТЛИНА В ТУНЕЛЯ!😞😞😞 КЮМЮРЪ Е ЕКСИК!!! КРУШО СЕЛТАКА ХАБИ И ПУСЛЕДНИТИ ВЪГЛЕНИ В ПЕШТА ЗА ДА ПРАЙ ПРОСТУТИИ!!!😞😞😞 ВЪН КРЪВОЛОЦИТИ ГОНДЗЮ И ШУШЛЯКА ОТ КЛОАКОМОТИФФ!!! ДА ИДВЪТ НАШТИ БЛАГОДЕТИЛИ ОТ АНАДОЛА, ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА!😂😂😂 ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФФФ!😂😂😂!!!

 3. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)

  НАЙ-ВАЖНУТУ Е КЛОАКОМОТИФСКИЯ ДУХ!!! ТВА КУЕТУ ГУ ИМАМИ В СЕРСЕТУ НИЙ СТУЛЮПИНЦИ, АДЖАСАНЦИ, ШЕКЕРЦИ, ПОРДИМЦИ, МЕРИЧЛЕРЦИ, ЛОМЦИ, АРДИНЦИ, КОНДОФРЕЙЦИ И АПАПИТИ УТ ПИЧ МААЛА ПАЗАРДЖИК, ГУ НЕМА НИКЪДИ!!! АМА ЧЕСНУ ДА СИ ГУ КАЖИМ БЕЗ НАШТИ ВЕРНИ БЛАГУДЕТИЛИ ОТ АНАДОЛА ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, НЯМА ДА НЪ БЪДИ!!!!!!!…..ША СИ УСТАНИМ ДЪННИ РИБИ И ПУСЛЕДНИТИ АРТЪКПЪРТЪЦИ В ГРУПАТА!!! ШУШЛЯКА НА БАТАЛЯСА ДЪЛБОКУ В ГУ ВНАТА!:)))))))))
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 4. 2
  8

  Абе, откъде ги вадите тия хора със странни фамилии? Че сте НЕ градски е ясно,но май вече сте и НЕбългари!

  • ФЕЙЗУЛА БУФЕРОФФ КЛОАКОМОТИФОФ УТ КОНДОФРЕЙ:))))))

   НИ СЪ ЗЛАГЪЙ БРАТЕ РЕЗАК!!😂😂😂 КЛОАКОМОТИФ Е УТБОР СЪС ЗАТИХВАШТИ ФУНКЦИИ!!!…. ЛЕКА ПОЛЕКА КЪМ ЛОМ ИЛИ КОНДОФРЕЙ!😞😂 ПУФ ПАФ😂😂😂😂

 5. 6
  8

  Пичаги бат Стоян канара каза, че жа докара 5-ата верни фенове от Стряма да пият пред Общината нес кафе и пушат цигари с филтър ва да гоейба.

 6. 3
  11

  Здравейте, бих искал да попитам защо феновете на Ботев се интересуват от общинския стадион на източен 10?

  • 8
   1

   Твойта мама ни помоли, защото се срамува от брадавицата си на носа.

   • 2
    3

    Абе чух, че и Тоско споменал майките на гърците преди да го накажат….

 7. 5
  11

  Пак ли ще пиете кафе пред общината, посеричи кривоглави?

  • 8
   2

   Ако майка ти пак предлага безплатни свирки, защо не.

   • Бригада спринт ако не драсне да бяга, припада за 30 секунди
    2
    3

    Свирки на клитори не се правят, путьо….

     • Андрей Спасов сам си пише в кенефния форум за да лъже рекламодателите

      В коя детска градина те научиха на този лаф, Бонке?

    • Една баба също се нави да дойде. Ама иска безплатно кисело мляко

  • Вие пак ли ще сме молите да намажете трохи покрай жълто-черния символ на Пловдив, че иначе никой няма да се сети за вас ?

 8. 8
  2

  Мършата мирише… Тя никога не спазва обещания… Тя се изплъзва мазно.. Ползва думи според случая.. Мисли се за умна… Разлага се(излага се) но се смята за усоешна в живота… Защо?! Защото естеството на живота и е такова – непотребна никому… Тя си създава миридавност в някакъв измислен свят … Кажете ми сега какво по добро убежище от някакво си Локо-моко- огнище на злоба и пандемия към всички инакомислищи… Уважаеми… Мърши…които ще ме плюете, моля прочете внимателно и след като се припознаете, игнорирайте мисловните си процеси и напешете нещо злобно за Ботев! Хайде…повеждай ги мършо непоръбена… Стикс…микс… И последно… Никой не се нуждае от от вас…

  • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив
   4
   8

   Нищо не ти се разбира, мангал!

 9. 5
  10

  Няма ли кой да пусне видео как освен Зико спят и крановете на Гомнежа??? На Лаута наливат бетон, а на Източен 10 е рай за уличните котки и салкъмови растения. Множат се на воля гущери и охлюви. Идилия… обичам жълтите мъки, Коматево е жълтата съдба!

  • 8
   2

   Едно въженце имам за теб. Със сапун намазано. Обилно. Искаш ли да се видим, да ти го дам лично?

  • Пишеш от злоба мършо.Кога ще се обесиш на крана,за да дойде края на мъките ти.

 10. 2
  13

  След три купи и сребърни медали, Локо може да си позволят нулева година и да си стегнат отбора. За Ботев всички години са нулеви.

 11. 2
  6

  Оставката на Кошински е лоша работа … под неговото управление ботевЪ загуби с 6-0 от Любимеца на Пловдив. Големият фен се крие в миша дупка, но историята помни 6-0

  • 5
   2

   През 2001 г.собственикът на „Велбъжд“ Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на „Локомотив“ Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на „Велбъжд“ в „Локомотив“. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е ПРЕМЕСТЕНО от Кюстендил в Пловдив.”Това било любимеца на Пловдив!!!Ега си самозваните мангали-гейбандити!

 12. 5
  8

  Кога ще разберече че докато е там натрапника и дърт нещастник Гиздаков , и некадърника и предател Теодор Бочев нищо хубаво.Повече от две години са там, и резултати няма…… . Заедно с онова недоразумение Сафунски дърпат Сдружението към дъното , и носят само срам.

 13. 4
  10

  Започва да вали, жълти мърши … арматурата пак ще хване ръжда. Крановете не работят, Гомнежа е в застой. Искахте да се беся на кран. И защо? Бесика се строи, след нея се започва Спортклуб, Локомотив е сребърен медалист, размаза ботевЪ с 6-0, Димитър Илиев е най- добрия футболист на България, капитан на националния отбор.

  ДА споменавам ли за петата, за двете купи, суперкупа, дори Камбуров ви го заби с легендарното си постижение.

  А какво е ботевЪ през новия век? Няма стадион, бездомници в коматево, най знаково в 21 век са думите на бултрасите: „НЯМА ДА ЗАБРАВИМ ,НЯМА ДА ПРОСТИМ, ЩЕ ПИКАЕМ И СЕРЕМ НА ГРОБА НА ХРИСТОЛОВ“

  Локомотив е в рая,а в ботевЪ чакат един православен християнин да умре, за да му пикаят на гроба! Определено някой трябва да се беси, но крановете няма да стигнат за всички жълти мърши…

  • 3
   1

   Искаме да си изпълниш обещанието бе – мангал, проскубан!
   Не се прави на разсеян, че не помниш какво обеща. Най-тържествено обяви, че ще се обесиш на крана, ако строителство на стадиона на „Източен“10 – бъде подновено!
   Не ми се обяснявай като путка, а си изпълни обещанието!

 14. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
  7
  2

  НАЙ-ВАЖНУТУ Е КЛОАКОМОТИФСКИЯ ДУХ!!! ТВА КУЕТУ ГУ ИМАМИ В СЕРСЕТУ НИЙ СТУЛЮПИНЦИ, АДЖАСАНЦИ, ШЕКЕРЦИ, ПОРДИМЦИ, МЕРИЧЛЕРЦИ, ЛОМЦИ, АРДИНЦИ, КОНДОФРЕЙЦИ И АПАПИТИ УТ ПИЧ МААЛА ПАЗАРДЖИК, ГУ НЕМА НИКЪДИ!!! АМА ЧЕСНУ ДА СИ ГУ КАЖИМ БЕЗ НАШТИ ВЕРНИ БЛАГУДЕТИЛИ ОТ АНАДОЛА ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, НЯМА ДА НЪ БЪДИ!!!!!!!…..ША СИ УСТАНИМ ДЪННИ РИБИ И ПУСЛЕДНИТИ АРТЪКПЪРТЪЦИ В ГРУПАТА!!! ШУШЛЯКА НА БАТАЛЯСА ДЪЛБОКУ В ГУ ВНАТА!:)))))))))
  МУ ХААААААААААААААААА

   • ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))

    БРАТЯ РОМИ, НЕ ВИЖДЪМ СВИТЛИНА В ТУНЕЛЯ!😞😞😞 КЮМЮРЪ Е ЕКСИК!!! КРУШО СЕЛТАКА ХАБИ И ПУСЛЕДНИТИ ВЪГЛЕНИ В ПЕШТА ЗА ДА ПРАЙ ПРОСТУТИИ!!!😞😞😞 ВЪН КРЪВОЛОЦИТИ ГОНДЗЮ И ШУШЛЯКА ОТ КЛОАКОМОТИФФ!!! ДА ИДВЪТ НАШТИ БЛАГОДЕТИЛИ ОТ АНАДОЛА, ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА!😂😂😂 ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФФФ!😂😂😂

Comments are closed.