Крушарски: От утре се кандидатирам за шеф на БФС! Тия нещастници в черно…

71
1127
Христо Крушарски

От утре се кандидатирам официално за президент на БФС и тръгвам по селските отбори да ги агитирам. Тия дето сега са кандидати, ще ги взема в екипа ми, за да им покажа, как се прави футбол.

Мислих да извадя отбора, но защо да страдат моите момчета, заради тия нещастници в черно. Тия трябва да им сложат жълто, за да не миришат.

Без съдията щяхме да изиграем по-хубав мач. За пореден път съсипват футбола, тия нещастници. Какъв ВАР, тия са за мистрия, ама те и нея няма да могат да държат правилно.

Локомотив си има свой свой стил, но тия гайдарджии пречат. Тия ако ги пратиш едно хоро да изиграят ще си изпочупят краката. И тая година ще сме в Лига Европа. Натискаме здраво с моите партньори и гледаме напред.

71 КОМЕНТАРА

 1. ФЕЙЗУЛА КЛОАКОМОТИФЕЦА ОТ КОНДОФРЕЙСКИЯ КАТУН!😂😃

  БРАТЯ РОМИ, НЕ ВИЖДЪМ СВИТЛИНА В ТУНЕЛЯ!😞😞😞 КЮМЮРЪ Е ЕКСИК!!! КРУШО СЕЛТАКА ХАБИ И ПУСЛЕДНИТИ ВЪГЛЕНИ В ПЕШТА ЗА ДА ПРАЙ ПРОСТУТИИ!!!😞😞😞 ВЪН КРЪВОЛОЦИТИ ГОНДЗЮ И ШУШЛЯКА ОТ КЛОАКОМОТИФФ!!! ДА ИДВЪТ НАШТИ БЛАГОДЕТИЛИ ОТ АНАДОЛА, ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА!😂😂😂 ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФФФ!😂😂😂

 2. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)

  НАЙ-ВАЖНУТУ Е КЛОАКОМОТИФСКИЯ ДУХ!!! ТВА КУЕТУ ГУ ИМАМИ В СЕРСЕТУ НИЙ СТУЛЮПИНЦИ, АДЖАСАНЦИ, ШЕКЕРЦИ, ПОРДИМЦИ, МЕРИЧЛЕРЦИ, ЛОМЦИ, АРДИНЦИ, КОНДОФРЕЙЦИ И АПАПИТИ УТ ПИЧ МААЛА ПАЗАРДЖИК, ГУ НЕМА НИКЪДИ!!! АМА ЧЕСНУ ДА СИ ГУ КАЖИМ БЕЗ НАШТИ ВЕРНИ БЛАГУДЕТИЛИ ОТ АНАДОЛА ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, НЯМА ДА НЪ БЪДИ!!!!!!!…..ША СИ УСТАНИМ ДЪННИ РИБИ И ПУСЛЕДНИТИ АРТЪКПЪРТЪЦИ В ГРУПАТА!!! ШУШЛЯКА НА БАТАЛЯСА ДЪЛБОКУ В ГУ ВНАТА!:)))))))))
  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААА

 3. Клошарски се кандидатирал. Кандидатирал се за гражданин.

  Кандидатурата му обаче била одобрена само от мангалите, а те както знаем са малцинство. Та си останал геведарски селянин – перфектен за Бокоспор.

 4. 2
  2

  Локо Фен, къде си жълта курво?
  Нали ме псуваше за прогнозата. Няма ли сега да кажеш едно ПРАВ СИ, МАЙСТОРЕ!

 5. 5
  1

  Дори и срещу полумъртвия леЦки циганетата не успяха да възкръснат …

 6. 7
  4

  Бруно Акрапович спечели за Локото две купи, въпреки скъсания джоб и клоунското поведение на Крушарски….ииииии Крушарски си помисли,че е открил футбола в Пловдив !!!
  Магарето си помислило,че е кон и решило да се надбягва с конете. Предстои му обаче болезнен сблъсък с РЕАЛНОСТТА….

  • 6
   4

   А ние само как скандирахме Нииииииики Кииииров и накрая га ядойми петътъ Стоян канара изпадна в будна кома ва да тейба.

 7. 4
  6

  Обиват ли шестте бахура, селяни прости?

  • 3
   1

   Дръж високо фенера и не разваляй строя! Ако много те Обива, сменяй ръката! Саде Фенербахче Столипиново Бакалъм!

 8. Аз като казах,че ще изкачваме Еверест, вие много буквално го приехте ! Ще го изкачваме, ама отгоре надолу, и от тази гледна точка, може да сме каже,че сме на върха в момента ! Погледнете нещата от хубавата страна, момчета, просто сменете гледната точка ! Хлъц……пфффффф….Наздраве !

 9. 10

  Крушарски, купи си вестник ! Отвори го и виж класирането. Добре дошъл в реалността, защото още живееш в илюзията. За големия и непобедим Паровоз. Шампиони, купи, шампионски лиги….Wake Up, Говедарци !

 10. 11

  Круша , как е настроението ? Пивко ли е ? На кой базов лагер сте ?

 11. Кял да извади отбора,ами да го беше изкарал. Или само голям голям го вадиш ама мек

 12. ДАВАЙ КРУША ! АТАКА !
  СТОЙЧО ГЕНОВ СПЕРМОЯДА ЩЕ ТИ СПРЕТНЕ ЕДНА КАМПАНИЯ .БЕЗПЛАТНА !
  ДАЖЕ И МАЙСИЛА ЩЕ ТИ ОЛИЖЕ

 13. Да подкрепим всички господин Крушарски за президент! Така се управляма клуб !С малко пари като не им харесва да бягат! Аз работя за 650 лева и ми стигат. Цял Пловдив ще е зад Крушарски. Да си жив купоносителю ……………….

  • 11

   Президент на РБ!! Президент на БФС!! Президент на ФК Фенербахче Столипиново!!!

  • То по пеесе стинки за свирка колко да ти плащат месечно?

 14. Дузпа на Карагарен имаше! Защитникът на Левски закъсня малко, посегна с крак и закачи Карагарен! Митко го повалят с двете ръце! Не гледате ли европейски мачове, че такава дузпа се дава! Това са умишлени грешки в наш ущърб.Не разбирам жълтите защо злобеят така…днес сме ние, утре ще са те!Крушарски, че е простоват селяндур, който се стиска да даде 2лв.за селекция това не го коментирам.Да беше направил качествена селекция, отбора да има игра, тогава да реве.

  • Ами още веднъж ще го потретя и спирам! Контакта е осъществен от Карата!

   • Дет’ се казва, повтарям го за трети път и спирам!!!

 15. Ако за такава дузпа претендираха говедата, със сигурност мнението на мангалите щеше да е коренно различно.

 16. 11

  Най много симулират Митко Илиев и Карагерен

 17. Крушарски, футболистите ти симулират редовно и явно това е отборна „тактика“. Не си мисли, че съдиите и делегатите са прости. Тези неща се коментират в средите. Сам си копаеш гроба с тези изказвания. Просто приятелски съвет…

 18. 6
  1

  Крушарски е точният президент на БФС. Първенството ни от години е пълна пародия, националният отбор е карикатура… остава само президентът на БФС да стане един клоун и идилията ще е пълна.

 19. 13

  Селяните-роми от Локо Пд непрекъснато псуваха и крещяха по съдията, който явно няма ташаци в гащите си и ги гледа като насран Те си бяха за гонене отвсякъде той се прави, че не чува псувните и крясъците по него… жалка работа!

 20. 14
  2

  Как не го е срам да говори за честност като дължи една торба пари на хората и се крие като мишка. Крушарски, върни си дълговете!

 21. 10
  4

  Ей селяндур, нали защитаваше Мокета.
  А той те ебе мач след мач.
  Пу да ти еба тъпия селяндур

 22. 10
  1

  В България съдиите трябва да започнат да наказват по-строго търсенето на контакт с противников играч и последващо “гмуркане”!!! У нас това се повтаря по 50 пъти на мач, спори се, ръкомаха се, губи се време….Дай му жълт картон да се научи да не хитрува! Точно това се случи вчера на шибания мач. Затова нямаме футбол, защото съдиите са слаби и безхарактерни! Всяко такова гмуркане изнервя играта, бави я, накъсва я, излиза от ритъм и се изнервя.

  • 8
   1

   У нас футболистите наблягат много на хитруването, на симулирането, на ръкомахането и спора със съдията. Ако усилията насочени в тази насока се елеминират, нивото на играта ще се вдигне!

  • 6
   2

   Трябва да има целенасочено движение завършващо с контакт от даден футболист спрямо противников такъв, за да се отсъди нарушение. Не може само защото съм поставил крака си пред твоя, ти да решиш да се спънеш в него и да започнеш да се превиваш. Така че КоНсомолския може да си говори каквото си ще! Митко и той бил бесен! Какво да кажем за ПирОгов? Той си беше директно за още един жълт картон, защото дори след първия такъв, продължи да налита, като муха на гомно.

   • 3
    12

    Ти жълта гнидо, си заври злобата и завистта в задника! Намери майка си на Скобата и я изпраскай, за да свалиш напрежението!

    • Ти иди при майка си, гнусен крастав циганин

    • Напрежението е у вас дребно човече, и най-вече у тебе!

 23. ФЕЙЗУЛА БУФЕРОФФ КЛОАКОМОТИФОФ УТ КОНДОФРЕЙ:))))))
  7
  2

  АПАПИ, ТОВА ОШТИ НЕ Е ДЪНОТО!!!!!! НА ПОЛУСЪЕДИНИТЕЛ Е ПАРОВОЗ ЧУКУМБАЕФ И ОШТИ 2-3 АПАПА!!!!!………..УДАРЪТ Е СТРАШИН И НИ ЧАКА ОШТИ МНОГО БЪЗИК И ТАШАК!! НАМОКРЕТЕ МОРНИ И ПРЕСЪХНАЛИ УСТНИ И ДАВАЙТЕ С ПЦОВНИТЕ!!!!!! САМО ТОВА ША НА СПАСЯВА НА НЕГУ ДАН РИТНИМ БАКЪРЧИТУ ПРЕЖДИВРЕМИННУ!!!!!!!!
  МУ ХАААААААААААААААААААА

  • 5
   1

   Май съм бременна. Три пъти срах днес, шкембето не спада.

 24. СМРЪДЛИВ СТОЛИПИНОВСКИ БУФЕР КЛОАКОМОТИВЕЦ:)))))))
  8
  2

  НАЙ-ВАЖНУТУ Е КЛОАКОМОТИФСКИЯ ДУХ!!! ТВА КУЕТУ ГУ ИМАМИ В СЕРСЕТУ НИЙ СТУЛЮПИНЦИ, АДЖАСАНЦИ, ШЕКЕРЦИ, ПОРДИМЦИ, МЕРИЧЛЕРЦИ, ЛОМЦИ, АРДИНЦИ, КОНДОФРЕЙЦИ И АПАПИТИ УТ ПИЧ МААЛА ПАЗАРДЖИК, ГУ НЕМА НИКЪДИ!!! АМА ЧЕСНУ ДА СИ ГУ КАЖИМ БЕЗ НАШТИ ВЕРНИ БЛАГУДЕТИЛИ ОТ АНАДОЛА ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, НЯМА ДА НЪ БЪДИ!!!!!!! ШУШЛЯКА НА БАТАЛЯСА ДЪЛБОКУ В ГУ ВНАТА!:)))))))))
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 25. 16
  2

  Какво те е ощетил съдията бе селянин от говедсрци .Карагерен да спре да симулира

  • 2
   3

   Неграмотийо, прочети си идиотизма! Един препинателен знак не си сложил, явно не знаеш дори понятието на тази дума! От това което си написал, още един извод:от футбол не разбираш, затова отивай да довършиш заниманието си в овчарника! Жълт изрод!

   • Ку знаеш колко препинателя слагам на жена ти в дивия, гадно ще ти стане! Тя е малка курвичка, нали знаеш?

 26. 9
  1

  АЛО МОЙ БРАТ ЖЕНА КРУШИ ……………НЯМА ГО БАРАТЕ СВАТБА ПРЕДСТОЙ.АЗ ТЕКПЕТЕЙ ГО ЛЮБЯ ЯКО МАРШ МИРИЗЛИВИТЕ ЦИГАНСКИ ЛАПИ ОТ КРУШИ,АЗ ОБИЧА НА НЕГУ ТОЙ МА ЗАКАРА НА БАЗОВ ЛАГЕР 3 КЪМ ЕВЕРЕСТ.

 27. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, УНИЩОЖИТЕЛЕН, НО ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
  9
  1

  СЪБЕРИ БАКЪР, СПАСИ УТБОРА!!!
  ВСЯКО КЪСЧЕ ВЕЛПАПЕ УДЪЛЖАВА ЖИВОТА НА КЛОАКОМОТИФ С 3 МИКРОСЕКУНДИ!!!
  СЕКУ ПЪРЧЕ ДЖУЛЯЗУ- БУЧКА КЮМУР ЗА КЛОАКОМОТИФА!!!
  СЕКИ БУРКАНЬ ДЖАМ, ЗАЛЪК ЕКМЕК ЗА АПАПИТИ!!
  СЕКИ ПАРЧЕ АЛЮМИН ГЛЪТКА СУЛУК ЗА УТБОРЪ!!!

 28. 20
  1

  Той се движи в режим „оцеляване“, но иначе в Европа щял да играе. Доообре!

 29. 14
  3

  Много в бяло се беше банално Дон Крушо личи си че слиза от базов лагер номер 3 на Еверест но спокойно тръгнали сте към мариянската падина там падането е бавно но сигурно браво

  • 3
   6

   Още един ЖЪЛТ ИЗРОД скаран с правописа и изказа! Само жълтите идиоти ли сте толкова неграмотни?!

   • Жена ти ме учи на граматика. Тихо ся, че го лапа…

 30. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
  8
  1

  ТЕМНИ ОБЛАЦИ СЪ НАДВИСНАЛИ НАД АДЖАСАНА!!! ВЕЧИ СНЕ ЕНГИРИ, НА КУЙРУКА!!!
  СЕРСЕТУ МИ ПЛАЧИ!!! ЗАГИВА СТУЛЮПИНУ КИСТИНДИЛСКИЯ КОЛОС!!!!!😂😂😂

  ЗНАМ, ЧИ ДУМИТЕ МИ СЕ ЗАБИВЪТ КАТУ КИНЖАЛ В КРЕХКОТО И НАРАНИМО РОМСКО СЕРСЕ, НО:!!!😃😂😞

  ШУШЛЯКА НА ПРИВЪРНА В НАЙ-ГУЛЕМИТИ АРТЪКПЪРТЪЦИ!!! В ЖАЛКУ ПУДОБИЕ НА УТБОР!!! В КУП БРАКУВЪНИ ТРАВЕРСИ СМЪРДЯШТИ НА МАСЛО, ГУВ НА И ПИ КОЧ, ПОДГОТВЯНИ ЗА ГОРЕНЕ И ВЕСЕЛ, ПАЛАВ, УНИЩОЖИТЕЛЕН И РЕДОВЕН БЪЗИК И ТА ШАК ЗА АПАПИТИ!
  МУ ХААААААААААААААА

  • ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))
   10
   1

   13.)….
   14.) КЛОАКОМОТИФФ КОНДОФРЕЙ 6 0 3 3 3-7 3

   УТЮВЪМИ СИ БРАТЯ РОМИ!!!😞😞😞😂😂😂 Ф КИРЕЧЯ!
   МУ ХАААААААААААААААААААА ААААААА

 31. 9
  2

  Сега по-сериозно. Ясен взима двама нападатели в националния от последните в класирането, при това тези нападатели нямат вкаран гол от 6 мача.

 32. 19
  3

  Задачка-закачка:

  Кой е единственият отбор в А-група без победа? 😀 😀 😀

 33. 11
  2

  Ще имаме избори 3 в 1! За Парламент, за Президент на РБ и за Президент на БФС!!! Предлагам Ицето Крушарски да сформира партия КУР(Крушарски Управлява Ракети)и спечели всички избори.

 34. 15
  9

  Бахти наглия селянин от говедарци. Пълен малоумник и смешник с говежди ум

   • Да си го начукаш на дъщеря ти майка ти и всички твои събратя да им го начукат барабар с теб

   • Toy anonimen e mai mangasaryan ot stoliponburg shtom kilne taka samo ot mangali shte chuesh takivi kletvi

  • 1
   1

   Вие жълтурите сте най-големите селяци-пришълци! Тръгнал да се пресмива фен-олигофрен!

 35. 15
  1

  Тия нещастници в черно си имат татковци, които се грижат за тях. Некадърници, като този направиха по 200 и кусур мача, а свирят и в Европа. Един от техните ментор е вашия Узунов.

 36. 13
  1

  Ми айде де Какво чакаш ??
  Гольо

  • 3
   14

   Чака майка ти да и подаде дъртия кур анално

   • 13
    1

    Къф кур може да има това пиянде?! Я беж в Говедарци да пасеш овцете!

    • 1
     6

     А! Ти и такъв кур нямаш след 15.05.2019 г.! ЕВНУСИ! Лично АЗ ви ги отрязах!

Comments are closed.