Гигант (Съединение) и Левски (Карлово) със загуби в Трета лига

15
805
Левски (Карлово) - Левски (Крумовград) 0:2, ЮИ Трета лига, 11.09.2021

 

Гигант (Съединение) допусна четвърта поредна загуба от началото на сезона. Тимът загуби гостуването си на Карнобат с 1:0 и се закотви на дъното на класирането без спечелена точка. В герой за домакините се превърна младата местна надежда Ненко Петров, който хвърли в екстаз феновете по трибуните още в 6-та минута. Победата е първа за Карнобат.

И Левски (Карлово) загуби двубоя си от 6 кръг в ЮИ Трета лига. Карловци отстъпиха с 0:2 на адашите си от Крумовград. Попаденията в двубоя бяха отбелязани в края на срещата, завърналият се след контузия нападател Петър Христов откри резултата, а в допълнителното време на срещата Георги Йотовски оформи крайния резултат. В Карлово назрява недоволство от работата на Красимир Манолов, който се върна на треньорския пост през този сезон. Манолов бе призован да си тръгне оеще в предишното домакинство на тима.

РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В ЮИ ТРЕТА ЛИГА, 6 КРЪГ

 

15 КОМЕНТАРА

 1. Манолов главния мениджър и скаут на Фк карлово, няма ли да го представиш пред общинския съвет,с такъв луд човек само трябва да се гордееш

 2. Това е трагедия лудия болен Петър и крадеца Кр. Манолов няма да ги бъде много време. Петър за лудница стистат глупак

 3. Ще ме хванете за жълтия мустак. Какво само ревете. Ще бием някой мач по Коледа. Всичко съм уговорили, съдията е от Сливен, нашо момче. Толкова години ме тъпите! Ще ме изтрийте още някоя друга. Нали знаете, кой ме е назначил-Кабата, само той може да ме освободи!

 4. 11
  1

  Манолов,искаме Петърчо лудия за треньор двамата ще бъдете голям тандем

 5. Карловци, вие малумни ли сте да пускате петърчо ненормлния на стадиона си, ние го изгонихме от Асеновград и му е забранено да стъпва на стадион Шипка

 6. Мечтата ми е да се съберат в един клуб Манолов, Кольо Плъха, Крум Императора и Йордан Сталев. Много ще е интересно.

  • Да изчезват цялата му свита. Банда безхаберници,неможещи да си напишат имената правилно,лежащи от години на общинска хранилка.

 7. Ами посетете някоя сесия на общината и разкажете това, което знаете. Петърчо от Асеновград го оставете, той горкия не осъзнава, какво говори и прави.

 8. Искаме те вън, от футбола от градът ни ! Не да намериш ,някоя изкупителна жертва ,както беше Даниел Бачков .

 9. 11

  Крайно време е прокуратурата да се самосезира и да извърши проверка в общината,колко човека ги води на работа и колко пари взима на техен гръб манолов

 10. Изгони местните момчета, за да не му се разнасят схемите . Амааа спокойно ,Г-н Манолов те и тези , които доведе ще те разкрият 🤣 Плю си на името,като футболист. Ти не си дъното ,ти 1000 нива под него.

 11. Манолов,тумор от където минеш трева не никне 😤

 12. 10

  Манолов ,с тези схеми които ги въртиш в общината и с този съветник Петърчо лудия до тука ги докарахте футбола в Карлово

 13. Манолов ,Вън ! Върни футбола на Карловци !!!

Comments are closed.