Асеновец нанесе първа загуба на Загорец

7
588
Асеновец - Загорец 1:0, ЮИ Трета лига, 11.09.2021

 

Асеновградските футболисти зарадваха за пореден път феновете си.
Пред многобройната публика, момчетата се раздадоха и заслужено нанесоха първо поражение на футболистите от Нова Загора. Над всички в този мач отново беше Тошко Тодоров. С изключителната си бързина той буквално разпиля противниковата защита. В 7-та минута на мача, след центриране от ляво, именно Тодоров вкара победният гол в мача. Любопитен факт е, че това е първи допуснат гол от състезателите на Загорец. До края на полувремето Тодоров удари и греда, а гостите стигнаха до един по-опасен удар с глава.
През втората част положенията отново бяха пред вратата на Загорец, като отново главно действащо лице беше Тодоров. Към средата на полувремето страхотен удар от воле мина на сантиментри от горната греда. Малко по-късно влезлият като смяна Мутлу Алиев подаде страхотен пас към Тодоров, като само лошото му повеждане му попречи да остане очи в очи с Караманов. Гостите от Нова Загора успяха да стигнат само до едно опасно центриране от страна на Иван Стоянов.
Тактически домакините изиграха много добър мач, представиха се добре в отбрана, а а контрите донесоха на тима нужните положения.

7 КОМЕНТАРА

  1. Атлетик като дойдеш в Куклен ще видиш кои са селяните

    • Ей майка ти шееба кукленски циганин ще дойдем и ще ви ебем като кучета там боклук мръсен

  2. ПО-ГОЛЕМИ СЕЛСКИ БЕКОВЕ ОТ ХАСЕНОВГРАДСКИТЕ БАЛКАНСКИ ДЖЕНТЪЛМЕНИ НЯМА

    • Има има, тези дето ебат майка ти, а баща ти мисли че си му син

  3. Веско принцесата ще стане голям треньор

  4. Браво момчета, това очаква и селяните от куклен и помаците от Крумовград когато дойдат на стадион Шипка

Comments are closed.