Ботев удължи договора на Бисер Бонев

36
470

Ботев (Пловдив) удължи договора на един от големите таланти на тима Бисер Бонев. Халфът се разписа под нов контракт, който е с продължителност до 2024 година.

Бисер Бонев е роден на 4 юни 2003 година в Русе. Преминава в школата на „жълто-черните“ през лятото на 2017 година, като преди това е част от академията на Аристон (Русе).

Талантливият полузащитник подписва първия си професионален договор с „канарчетата“ в края на 2019 година. До момента Бонев има 12 мача за мъжкия тим на пловдивчани.

36 КОМЕНТАРА

 1. АПАПИ, ВЕЧИ Е ЯСНУ!!! БАТАЛЯСВА НА И СА КАНДИДАТИРЪ!!! НИЙ В ПОРДИМ!!! ТВА ЕВЕРЕСТ, ЧЕХИЯ ШТЯЛ ДА ОТНАСЯ………………….ИЗЧИКИПИРИКЪЛ Е ТОТАЛНО!!!! ГОРКО НИ!!! ЯЗЪК!! САМУ АНАДОЛСКИТЕ АСЛАНИ МОГЪТ ДА НА СПАСЯВЪТ НА НЕГУ!!! И ПОРДИМ ША ГЛЕДЪМИ ПРЕЗ КРИФ МАКАРОН! ПУФТА ПАФТА, ДЖАСТА ПРАСТА И ЪЪЪРТ В ХЕНДЕКЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • КОЛКО ДУШЕВНОСТ И ЛЮБОФ ИМА В СЕРСАТА НА РОМИТЕ КЛОАКОМОТИФЦИ?!!!!! КЛОАКОМОТИФФ ЗАСЛУЖАВА ТАЗИ НЕПОДПРАВЕНА, ИСКРЕНА, ЛЮБОФ И ПРИЗНАТЕЛНОСТ!!!!!! ВИНАГИ С ВАС АПАПИ ОТ ВЕКОВЕ ТА ЧАК ДО КОНДОФРЕЙ!!!! ДО ГРОП!!
   https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk
   МУ ХАААААААААААААААААААААААААААА

 2. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
  5
  2

  ПУ ЦЯЛ ДЕН ГЛЕДЪМ ФОТОТУ С МАЗНАТА ФИЗИОНОМИЯ НА ШУШЛЯКА И СЪ КЕФЯ!!! Е, НЕМА ТАКИВА ШТАСТЛИФЦИ КЪТ НАЗИ-КЛОАКОМОТИФФФ!!!:)))))))))))))))))))))
  МУ ХААААААААААААААААААААААА

 3. 2
  4

  Напоследък станахте нарицателно на „неудачници“, „дънни риби“, „смешен треньор“, „шестаци“ и т. н. И имате нахалството да коментирате Локомотив, който спечели толкова, колкото вие нямате за 50 години. Локомотив, който с нов отбор направи супер мач с Лудогорец, единствен спечели в Европа… Лижете топките на корумпирания кмет, защото ако не е той ще ритате пак по села и паланки. От тук нататък и нищо да не спечелим, пак ще ни дишате пръднята. Вие със сигурност сте с калъфките завинаги. И този шизофреник фекала, може да се обеси на първото по-дебело дърво. Лека нощ.

 4. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФФ-ТАШАКЛИЯТА 49,12😊)))))))))
  2
  2

  АПАПИ, ВЕЧИ Е ЯСНУ!!! БАТАЛЯСВА НА И СА КАНДИДАТИРЪ!!! НИЙ В ПОРДИМ!!! ТВА ЕВЕРЕСТ, ЧЕХИЯ ШТЯЛ ДА ОТНАСЯ………………….ИЗЧИКИПИРИКЪЛ Е ТОТАЛНО!!!! ГОРКО НИ!!! ЯЗЪК!! САМУ АНАДОЛСКИТЕ АСЛАНИ МОГЪТ ДА НА СПАСЯВЪТ НА НЕГУ!!! И ПОРДИМ ША ГЛЕДЪМИ ПРЕЗ КРИФ МАКАРОН! ПУФТА ПАФТА, ДЖАСТА ПРАСТА И ЪЪЪРТ В ХЕНДЕКЯ!!!!!!!!!

 5. ЕХ ФЕКАЛЕ,ТЪПАНАР,СТАНАХМЕ ЗА СМЯХ С ТЕЗИ ШЕСТ ШПЕКА
  1
  4

  Фекалчо верно ли мразиш хуя на баща си повече от Локото ?
  За един приател питам МУ ХААААААААААХАААААААААААААААА https://i.ibb.co/FxkyTLb/cvcvcvcv.jpg

 6. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))
  2
  1

  БРАТЯ РОМИ УТ КОНДОФРЕЙ, ПОРДИМ, КУКЛИН, МЕРИЧЛЕРИ, МАНГАЛИЯ, ТУРНУ МЪГУРЕЛИ, ДОРТМУНД, АРДИНУ, ЛОМ И ПИЧ МААЛА ПАЗАРДЖИК, НАШИЯ КЛОАКОМОТИФФ ПУДКРЕПЯН ОТ ЦЯЛУТУ СВИТОВНУ РОМСКУ ОБШТНУСТ Е В КИРЕЧЯ!!!! НЯМА КОЙ ДА ПОМАГА НА НЕГУ!!! КОЙ ДРУГ АКО НЕ НИЙ, РОМИТИ ОТ КАТУНИТЕ ИЗБРОЕНИ ПО-ГОРИ В МОЯ СЪРЦИРАЗДИРАТИЛЕН АПЕЛ ША ПОМАГА НА НЕГУ???!!! САМУ НИЙ И ХРАБРИТЕ АНАДОЛСКИ АПАПИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА МИСЛИМ ЗА ОТБОРА НА СВИТОВНАТА РОМСКА ОБШТНУС СЪС СЕРСЕТУ!!!! НИ ПАДЪЙТИ ДУХОМ!!! НИКАКВО УНИНИЕ!!! АКАДИМИКА СЪШТУ НЪ ПУДКРЕПЯ!!!! ВИШТИ ГУ НА ФОТУТУ КАК СЕ Е ЗАМИСЛИЛ И ЗАГРИЖИЛ ЗА НАЗИ: https://m5.netinfo.bg/media/images/47116/47116907/369-229-zhrebij-za-noviia-sezon-v-efbet-liga.jpg
  И СЕ ПАК, ИСКА СЕ ОШТИ МАЛКУ НАПЪН, ОШТИ МАЛКУ БАКЪР И ВЕЛПАПЕ!!!!

  АПЕЛ ОТ РОМ С КЛОАКУМУТИФФ В СЕРСЕТУ!!!!!!
  БРАТЯ, АПАПИ, КЛОАКОМУТИФФ Е НА КОЛЕНЕ!!! САМУ ХРАБРИТЕ НАШИ АНАДОЛСКИ ПРИАТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, МОГЪТ ДА ИЗВАДЯТ ПАРОВОЗА ОТ КИРЕЧЯ!!!! БОРБАТА ША Е НА ЖИВОТ И СМЪРТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. 3
  5

  Да отдадем нужния респект на по-добрите 🏆🏆🏆🥈

  Ние, дънните риби, сме винаги готови, да го лапаме на сребърните медалисти….

 8. 7
  2

  До цялата черно бяла измет не разбрахте ли че няма пети няма шестак или каквото и да е било има само централно отзад . И до базов лагер номер 3 на Еверест има мъгла и явно ще хванете на Словачко ония работа а и ако ви опънат централно ще си върнете любими спомени

  • 2
   4

   От ваксината ли така изпростя така или от 6-те бахура?

 9. 2
  1

  НАЙ-ВАЖНУТУ Е КЛОАКОМОТИФСКИЯ ДУХ!!! ТВА КУЕТУ ГУ ИМАМИ В СЕРСЕТУ НИЙ СТУЛЮПИНЦИ, АДЖАСАНЦИ, ШЕКЕРЦИ, ПОРДИМЦИ, КОНДОФРЕЙЦИ, МЕРИЧЛЕРЦИ, ЛОМЦИ, АРДИНЦИ И АПАПИТИ УТ ПИЧ МААЛА ПАЗАРДЖИК, ГУ НЕМА НИКЪДИ!!! АМА ЧЕСНУ ДА СИ ГУ КАЖИМ БЕЗ НАШТИ ВЕРНИ БЛАГУДЕТИЛИ ОТ АНАДОЛА ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, НЯМА ДА НЪ БЪДИ!!!!!!! ШУШЛЯКА НА БАТАЛЯСА ДЪЛБОКУ В ГУ ВНАТА!:)))))))))
  МУ ХАААААААА

 10. 1
  5

  И СЕ ПАК, ТЪПАНАР ЖЪЛТ, НЕ СИ ИНТЕРЕСЕН. НАМЕСТИ БАХУРИТЕ И ПЕТАТА, ЧЕ СТЪРЧАТ ОТ РАЗПРАНАТА ТИ ДЮЗА. А И НА БАЩА ТИ ДОВЕЧЕРА, ТОВА НЯМА ДА МУ ХАРЕСА. СЛЕД ШЕСТ КРЪГА ПАК ЩЕ СИ ГОВОРИМ

 11. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
  4
  1

  АПАПИ, ВЕЧИ Е ЯСНУ!!! БАТАЛЯСВА НА И СА КАНДИДАТИРЪ!!! НИЙ В ПОРДИМ!!! ТВА ЕВЕРЕСТ, ЧЕХИЯ ШТЯЛ ДА ОТНАСЯ………………….ИЗЧИКИПИРИКЪЛ Е ТОТАЛНО!!!! ГОРКО НИ!!! ЯЗЪК!! САМУ АНАДОЛСКИТЕ АСЛАНИ МОГЪТ ДА НА СПАСЯВЪТ НА НЕГУ!!! И ПОРДИМ ША ГЛЕДЪМИ ПРЕЗ КРИФ МАКАРОН! ПУФТА ПАФТА, ДЖАСТА ПРАСТА И ЪЪЪРТ В ХЕНДЕКЯ!!!!!

 12. 3
  5

  Стоян канара каза, че и туй момче жа отнесе 6-те бахура ва да гоейба.

 13. 1
  4

  И СЕ ПАК, ЯЗ СЪМ СИГУРИН, ЧИ ША СА НАМЕРИ ЛЕК ЗА БОЛКЪТА У ГЪЗО ОТ ПЕТЪТА И ШЕСТТЕ ДЕБЕЛИ КУРА. ШЪ ПРОБВАМ НА СТОЯН КАНАРА ОТ КУРОМЕЛА.

  • ПРОБВАЙ УТ ИЧКИЯТА НА ШУШЛЯКА!:))) …..ША СА ПОЧУСТВЪШ ШАМПОАН……..ША ТИ УЛЕКНИ!!! ЗА 50 ГУДИНИ НАПРЕШ ВЪФ ВРЕМИТУ!………….МОЖИ И ПРЕЗИДЕНТ НА РБ ДА СЪ ПОЧУСТВЪШ!
   МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 14. 3
  5

  Да отдадем нужния респект на по-добрите 🏆🏆🏆🥈

  Ние, дънните риби, сме винаги готови, да го лапаме на сребърните медалисти..

  • 4
   1

   НА ДЪНУТУ, НА ДЪНУТУ, АМА СОМ!!!! ША ВИДИШ КО ПРАЙМ В ЧЕХИЯ!!! ША МАЧКАМИ ТАРАЛЕЖИ С ГОЛ ГЬОТ!!!!!!!!!!!!!!!

 15. 5
  4

  Фекале, жълта разпоретино,виждам че си сменил стратегията и визията.
  Обаче миризмата ти е същата

  • 3
   3

   Пичаги бат Стоян канара каза че има още от вълшебния крем от куромела за разхлабване на жълти дупета от 6-те бахура ва да гоейба.

 16. 3
  3

  МЕМЕТ, ПУД МЕНЯ, А НЕ УСЕШТЪШ ЛИ КАК ПАРОВОЗА ПРУДЪЛЖАВА ДА ПОТЪВА В ГУВНЪТЪ?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 17. 3
  4

  НАЙ – ВАЖНУТУ Е, ЧЕ СПРЯХМЕ ЛУДОГОРЕЦ, И ВЗЕХМЕ ШЕСТ ДЕБЕЛИ КУРА И ЕДНА ПЕТА В РАЗБИТИТЕ ОТ ЛАШКАНЕ ТРЪТКИ

 18. 3
  3

  НАЙ-ВАЖНУТУ Е КЛОАКОМОТИФСКИЯ ДУХ!!! ТВА КУЕТУ ГУ ИМАМИ В СЕРСЕТУ НИЙ СТУЛЮПИНЦИ, АДЖАСАНЦИ, ШЕКЕРЦИ, ПОРДИМЦИ, МЕРИЧЛЕРЦИ, КОНДОФРЕЙЦИ, ЛОМЦИ, АРДИНЦИ И АПАПИТИ УТ ПИЧ МААЛА ПАЗАРДЖИК, ГУ НЕМА НИКЪДИ!!! АМА ЧЕСНУ ДА СИ ГУ КАЖИМ БЕЗ НАШТИ ВЕРНИ БЛАГУДЕТИЛИ ОТ АНАДОЛА ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, НЯМА ДА НЪ БЪДИ!!!!!!! ШУШЛЯКА НА БАТАЛЯСА ДЪЛБОКУ В ГУ ВНАТА!:)))))))))
  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААА

 19. 4
  3

  Взехте шест дебели бахура и от Любимец и Монтана. Рязаните може и седмица да ви лепнат

    • 2
     3

     ЧИ ПОД НАС ИМА ЛИ ДУРУГИ?? МАЙ СНЕ ….ЕНГИРИ???
     МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 20. 7
  1

  18 годишните трупат опит сред мъжете в Б група, подписват договори с първия отбор, печелят медали и индивидуални награди от първенството на юношите….Като начало, това е повече от добре!

 21. 5
  1

  ОТЛИЧНА НОВИНА!!! ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ЛЕТИ НАГОРЕ И НАПРЕД!!!

 22. НАЙ-ВАЖНУТУ Е КЛОАКОМОТИФСКИЯ ДУХ!!! ТВА КУЕТУ ГУ ИМАМИ В СЕРСЕТУ НИЙ СТУЛЮПИНЦИ, АДЖАСАНЦИ, ШЕКЕРЦИ, ПОРДИМЦИ, МЕРИЧЛЕРЦИ, КОНДОФРЕЙЦИ, ЛОМЦИ, АРДИНЦИ И АПАПИТИ УТ ПИЧ МААЛА ПАЗАРДЖИК, ГУ НЕМА НИКЪДИ!!! АМА ЧЕСНУ ДА СИ ГУ КАЖИМ БЕЗ НАШТИ ВЕРНИ БЛАГУДЕТИЛИ ОТ АНАДОЛА ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, НЯМА ДА НЪ БЪДИ!!!!!!! ШУШЛЯКА НА БАТАЛЯСА ДЪЛБОКУ В ГУ ВНАТА!:)))))))))
  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААА

 23. 8
  2

  Сътавът на Ботев II е радост за окото. Дано да имат сили да се надиграват с отборите от Втора Лига.

 24. 2
  10

  Със сигурност отиваме на разпад, щом сме опряли, до това малкото цигане.

Comments are closed.