Феновете на Ботев събират 4000 лв за операция на юноша

10
643

Уважаеми ботевисти,
юношата на клуба от отбора набор 2006, Трендафил Борисов Куманов, е със скъсани менискус и предна кръстна връзка. Момчето се нуждае от операция, като за целта спешно трябва да бъде събрана сумата от 4000 лв. Всеки желаещ да дари средства, може да го направи като преведе пари по сметката в банка ДСК, открита на името на майка на Трендафил:

Титуляр: Пенка Петрова Куманова
Валута: BGN
IBAN: BG77STSA93000013547179
BIC: STSABGSF

Надяваме се бързо да успеем да съберем нужните средства и скоро Трендафил Куманов отново да заиграе с жълто-черната фланелка!

10 КОМЕНТАРА

 1. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))

  НЕ Е ВРЕМЕТО СИГА КУГАТУ ПАРОВОЗА Е ПОД КОТА ГУВ НЪ ДА ГЛЕДАМИ В КАНЧИТУ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!!!! ИЛИ ДЪ ПИШИМ ПРУСТУТИИ, ПЦОВНИ И ГЛУПУСТИ! КЪСЪТ НИ ШОРТИТИ, А НИЙ ПИШИМ ГЛУПУСТИ!!! ВЪН КРЪВУПИЙЦИТИ УТ КЛОАКОМОТИФФ!!! ИСКАМИ В КОНДОФРЕЙ!!! ЧАКЪМИ КОЛОСИТЕ ОТ АНАДОЛА ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА!!!!

  МНОГО МОЛА АПАПИ ДА БАЧКАТИ ПО КАЗАНИТЕ ЦЕЛОДНЕВНУ!! ЧАКА НИ МНОГУ РАБОТА!! ЧЕКАТ НИ 188 453 БАХУРА ПРЕД НАП И 453 563 БАХУРА ЗА ЕКМЕК!
  ОТ НОВИЯ СИЗОН СЕ ВЪВЕЖДАТ ТРИ СМЕНИ! ША ИМА И НОШТНА!! УЧАКВЪМИ ПРИХУДИТИ ОТ НОШТНАТА ДА СА ТРОЙНИ, ОТЧИТАЙКИ ПСИХИКАТА И ВРОДЕНЪТА ПРЕДПРИИМЧИВУСТ НА НАШТИ СТОЛЮПИНСКИ КЛОАКОМОТИФЦИ НОШТНУ ВРЕМИ!!!

 2. Пратете го в Солун там ви лекуват без пари😝

  • Мама ти дейба плешива, един ден ще намажеш и ти тръбата.

   • Не съм плешив, ох на поляната боли ли като ви ритаме и стоите като путки а божи гледа насран

 3. Не трябва ли клубът да поеме разходите по операцията?

  • 11
   2

   Кюмур гледай си катуна не бери грижи кой какво дава в великият Пловдивски отбор.
   Пу да ти еба мамата циганска.

Comments are closed.