Ботев II стартира с равенство в Б група

6
1170

Дублиращият отбор на Ботев Пловдив, който днес направи дебюта си във Втора лига, завърши като домакин 1:1 с тима на Литекс. В състава на канарчетата имаше предимно футболисти родени 2001-а, 2002-а и 2003-а. Единственият играч, който бе свален от състава на мъжете бе младежкия национал на Македония Младеновски.

В състава на Литекс преобладаваха играчи на по около 23-24 години. Оранжевите бяха включили в състава си и трима юноши преотстъпени от ЦСКА, както и много опитния Пламен Николов.

Първото полувреме канарчетата създадоха няколко много опасни положения, докато Литекс се възползва от единствената си възможност за гол и откри резултата. Бисер Бонев се отчете с греда за жълто-черните след удар от около 30 метра, който се отби в напречния дирек.

Второто полувреме бе по-скучно от първото, но пък в края му резервата Казаков донесе първата точка за Ботев II. Той успя да се разпише, след като бе изведен на добра позиция и чукна топката покрай стража на гостите.

Съставът на Ботев Пд:
Християн Славков – ВРАТАР,
Димитър  Балинов – КАПИТАН,
Атанас  Чернев,
Марио Младеновски,
Венцислав  Богданов,
Димитър  Пройчев,
Благовест  Данчев,
Бисер  Бонев,
Кристиан  Добрев,
Юсеин  Касов,
Иван  Василев

Резерви:
Мартин  Панев – ВРАТАР,
Габриел  Земярски,
Даниел  Гичев,
Никола  Гелин,
Иво  Казаков,
Мартин  Христов

 

6 КОМЕНТАРА

  1. 12

    Много силна игра! Не вярвах, че ще се представим толкова силно след тези резултати в контролите. Доста от момчетат са с добро бъдеще в професионалния футбол!

  2. Андрейчо,това словосъчетание „напречен дирек“от покойния ти баща ли го научи или от „учителя ти“ в занаята-Дончо Донев -„Плазмодия“???Успех на „Ботев“Пловдив 2 който има има нужда от 2-3 опитни футболисти които да помагат на младите „канарчета“ срещу отборите от грубите отбори от Б група.Само „Ботев“!

  3. 24
    1

    Много добре момчета. Надявам се че един ден ще облечете и фанелката на Първия отбор!!

Comments are closed.