Тунчев: Излизаме с мисълта да елиминираме Словачко

13
159

„Влизаме в този двубой с мисълта да елиминираме противника. Комплексен отбор с няколко ръстови футболисти и мисля, че към тях трябва да насочим повече внимание. Това каза треньорът на Локо Александър Тунчев на пресконференция преди мача със Словачко.

„Дали сме разучили добре съперника ще разбеерем след мача. Нямахме много възмжности да гледаме мачове на съперника от подготовката, гледали сме мачове от предходния сезон“, заяви Тунчев.

„Няма незаменими играчи. Имаме много нови играчи, на които ще им трябва време да се адаптират. Бирсент Карагарен е наказан и това ще се отрази, тъй като той е от острите футболисти в атака. Убеден съм, че който го замести ще се представи на добро ниво“, заяви Тунчев.

13 КОМЕНТАРА

  • ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))

   КОЙ ДРУГ АКО НЕ НИЙ!!!!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФ! ПУФТА ПАФТА, ДЖАСТА ПРАСТА!!!

 1. 1
  2

  СТИСКАМ ПАЛЦИ ЗА СЛОВАЧКО! ОБАЧЕ КАТО ГИ СТИСКАМ, УСЕЩАМ БОЛКА В АНАЛНОТО ОТВЪРСТИЕ. ТОВА Е ОТ ГАДНАТА ПЕТА. КАТО ГИ ОТПУСНА, И МЕ ЖЕГВА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО. АХ, ТЕЗИ ГАДНИ ШЕСТ БАХУРА… НЯМА ДА НАМЕРИМ МИРА И НА ОНИЯ СВЯТ ОТ ТЕЗИ БУФЕРИ. ПУФ-ПАФ)))) ::ПУФ-ПАФ)))) ::

 2. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
  2
  1

  КОЛКО ДУШЕВНОСТ И ЛЮБОФ ИМА В СЕРСАТА НА РОМИТЕ КЛОАКОМОТИФЦИ?!!!!! КЛОАКОМОТИФФ ЗАСЛУЖАВА ТАЗИ НЕПОДПРАВЕНА, ИСКРЕНА, ЛЮБОФ И ПРИЗНАТЕЛНОСТ!!!!!! ВИНАГИ С ВАС АПАПИ ОТ ВЕКОВЕ ТА ЧАК ДО КОНДОФРЕЙ!!!! ДО ГРОП!!
  https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk
  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 3. 1
  1

  СТИСКАМ ПАЛЦИ ЗА СЛОВАЧКО! ОБАЧЕ КАТО ГИ СТИСКАМ, УСЕЩАМ БОЛКА В АНАЛНОТО ОТВЪРСТИЕ. ТОВА Е ОТ ГАДНАТА ПЕТА. КАТО ГИ ОТПУСНА, И МЕ ЖЕГВА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО. АХ, ТЕЗИ ГАДНИ ШЕСТ БАХУРА… НЯМА ДА НАМЕРИМ МИРА И НА ОНИЯ СВЯТ ОТ ТЕЗИ БУФЕРИ. ПУФ-ПАФ)))) ::ПУФ-ПАФ))))

 4. 2
  1

  РУКУВОДСТВУТУ В НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТИ УТБОР КЛОАКОМУТИФ СА ЗМАМНИЦИ, А ЧУРБАДЖИЯТА Е СЕЛСКИ БАСТУН!! БАТАЛЯСАФА НЪ И АЙДИ В ЛОМ ИЛИ КОНДОФРЕЙ!:)))

 5. 1
  2

  СТИСКАМ ПАЛЦИ ЗА СЛОВАЧКО! ОБАЧЕ КАТО ГИ СТИСКАМ, УСЕЩАМ БОЛКА В АНАЛНОТО ОТВЪРСТИЕ. ТОВА Е ОТ ГАДНАТА ПЕТА. КАТО ГИ ОТПУСНА, И МЕ ЖЕГВА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО. АХ, ТЕЗИ ГАДНИ ШЕСТ БАХУРА… НЯМА ДА НАМЕРИМ МИРА И НА ОНИЯ СВЯТ ОТ ТЕЗИ БУФЕРИ. ПУФ-ПАФ)))) ::ПУФ-ПАФ)))) :::

 6. 1
  2

  Тунчев, от Ботев съм и те поздравявам! На мач се излиза за победа, или изобщо не се излиза!

 7. 8
  2

  БРАВО МАШИНИ ГОЛЕМИ СТЕ И ЗАТОВА… ЗА ТЕБЕ ПЕЯ И ЖИВЕЯ ЗА ТЕБ СЪРЦЕТО ЩЕ СИ ДАМ О ЛОКО ПЛОВДИВ ТИ СИ ВСИЧКО И НЯМА АЗ ДА ТЕ ПРЕДАМ ИГРАЙТЕ ЗА НАС ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС О ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ

 8. 3
  2

  Жълти, петата и шестте шпека нямат изпърдяване. Като пръцкате тука , само по-лошо ги намествате .

 9. 1
  2

  И СЕ ПАК, ЯЗ СЪМ СИГУРИН, ЧИ ША СА НАМЕРИ ЛЕК ЗА БОЛКЪТА У ГЪЗО ОТ ПЕТЪТА И ШЕСТТЕ ДЕБЕЛИ КУРА. ШЪ ПРОБВАМ НА СТОЯН КАНАРА ОТ КУРОМЕЛА.

  • И “ ято гъски“ няма да ви помогнат Василий!!!

Comments are closed.