Треньорът на Словачко: Шансовете на двата отбора са изравнени

12
204

Наясно съм със стартовия състав. Имаме някои здравословни проблеми. Логично е във всеки мач да играем за победа, от гледна точка на коефицента на нашата страна ще е важно да вземем точка.

Форматът е в елиминация от две срещи и в мача утре ще има повече опознаване и внимателни действия. Важно е да изиграем добре и първия и втория мач. Елиминациите в две срещи имат своята специфика и трябва да внимаваме. Това обяви треньорът на Словачко Мартин Сведик преди мача с Локо утре.

„Шансовете на двата отбора са изравнени. Отборът от Пловдив има силни и качествени футболисти и не бих искал да акцентирам конкретни имена.

В офазивен план има доста хора, които ни правят впечатление“, коментира Мартин Сведик.

„Важно е целият отбор как ще се представи, а не конкретни играчи“, добави Сведик.

„Влизаме в мача с Локомотив с надежда да извлечем добър резулттат в първия мач. Това е елиминация в две срещи и е важно да бъдем концентрирани. Излизаме за позитивен резултат и за победа. Това каза капитанът на ловачко Михал Кадлец.

„Локомотив е сериозен отбор със силни качаства и в атака и в дефанзивен план. Чисто в тактически план не бих искал да влизам в подроббности“, кометира Кадлец.

„Ще бъде двуостър мач, който се справи по- добре в двата мача, той ще продължи. Надвам се това да сме ние“, добави Кадлец.

12 КОМЕНТАРА

 1. Яз сум Мишо от Словачко,
  ше плякам цигани юначко!

  • През 2007 жълТУРСКИ башибозук дойде на Лаута да воюва..Миризливите турци и цигани от околията на Пловдив бяха обърнали националния си флаг…По този начин показаха, че са дошли с мисъл за война…
   https://ibb.co/DrjKTtv

 2. 1
  1

  БУФИРИТИ ИГРАЯТ У ЕВРОПА , Ъ НИЙ КОПАМЕ В РОДОПА БЛЮ ,БЛЮ КЪНАРЯЯ!

 3. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
  1
  1

  КОЙ ДРУГ АКО НЕ НИЙ!!!!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФ! ПУФТА ПАФТА, ДЖАСТА ПРАСТА!!!

 4. 2
  2

  СТИСКАМ ПАЛЦИ ЗА СЛОВАЧКО! ОБАЧЕ КАТО ГИ СТИСКАМ, УСЕЩАМ БОЛКА В АНАЛНОТО ОТВЪРСТИЕ. ТОВА Е ОТ ГАДНАТА ПЕТА. КАТО ГИ ОТПУСНА, И МЕ ЖЕГВА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО. АХ, ТЕЗИ ГАДНИ ШЕСТ БАХУРА… НЯМА ДА НАМЕРИМ МИРА И НА ОНИЯ СВЯТ ОТ ТЕЗИ БУФЕРИ. ПУФ-ПАФ)))) ::ПУФ-ПАФ)))) ::

 5. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))
  1
  1

  КОЛКО ДУШЕВНОСТ И ЛЮБОФ ИМА В СЕРСАТА НА РОМИТЕ КЛОАКОМОТИФЦИ?!!!!! КЛОАКОМОТИФФ ЗАСЛУЖАВА ТАЗИ НЕПОДПРАВЕНА, ИСКРЕНА, ЛЮБОФ И ПРИЗНАТЕЛНОСТ!!!!!! ВИНАГИ С ВАС АПАПИ ОТ ВЕКОВЕ ТА ЧАК ДО КОНДОФРЕЙ!!!! ДО ГРОП!!
  https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk
  МУ ХАААААААААААААААААААААААА

 6. 1
  1

  СТИСКАМ ПАЛЦИ ЗА СЛОВАЧКО! ОБАЧЕ КАТО ГИ СТИСКАМ, УСЕЩАМ БОЛКА В АНАЛНОТО ОТВЪРСТИЕ. ТОВА Е ОТ ГАДНАТА ПЕТА. КАТО ГИ ОТПУСНА, И МЕ ЖЕГВА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО. АХ, ТЕЗИ ГАДНИ ШЕСТ БАХУРА… НЯМА ДА НАМЕРИМ МИРА И НА ОНИЯ СВЯТ ОТ ТЕЗИ БУФЕРИ. ПУФ-ПАФ)))) ::ПУФ-ПАФ))))

 7. 1
  1

  РУКУВОДСТВУТУ В НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТИ УТБОР КЛОАКОМУТИФ СА ЗМАМНИЦИ, А ЧУРБАДЖИЯТА Е СЕЛСКИ БАСТУН!! БАТАЛЯСАФА НЪ И АЙДИ В ЛОМ ИЛИ КОНДОФРЕЙ!:)))

 8. 2
  1

  СТИСКАМ ПАЛЦИ ЗА СЛОВАЧКО! ОБАЧЕ КАТО ГИ СТИСКАМ, УСЕЩАМ БОЛКА В АНАЛНОТО ОТВЪРСТИЕ. ТОВА Е ОТ ГАДНАТА ПЕТА. КАТО ГИ ОТПУСНА, И МЕ ЖЕГВА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО. АХ, ТЕЗИ ГАДНИ ШЕСТ БАХУРА… НЯМА ДА НАМЕРИМ МИРА И НА ОНИЯ СВЯТ ОТ ТЕЗИ БУФЕРИ. ПУФ-ПАФ)))) ::ПУФ-ПАФ)))) :::

  • През 2007 жълТУРСКИ башибозук дойде на Лаута да воюва..Миризливите турци и цигани от околията на Пловдив бяха обърнали националния си флаг…По този начин показаха, че са дошли с мисъл за война…
   https://ibb.co/DrjKTtv

Comments are closed.