Голяма предконференция утре в Ботев

47
791

Ботев (Пловдив) ще даде пресконференция в четвъртък (22.07). Брифингът ще стартира в 11:00 часа и ще се проведе в конферентната зала на базата в Коматево.

Участие в пресконференцията ще вземат Антон Зингаревич, Даниел Серехидо, старши треньорът Азрудин Валентич и капитанът на тима Тодор Неделев, потвърдиха от клуба.

Ботев (Пловдив) кани феновете в 11:30 часа на микс зоната до централния терен, където всеки желаещ ще може да се снима с Тодор Неделев, уточниха още от ръководството на „жълто-черните“.

47 КОМЕНТАРА

 1. 1
  2

  Тук един Ревльо по най тривиален, просташки начин съветва: вадиш пари, купуваш и казваш какво и що. Този човек е много примитивен и не е чувал за обрат на връзка. Зингаревич трябва да знае какво е отношението на феновете на Ботев към играта, резултатите и към Валентич. И когато аз поставям въпроса за Валентич, аз нямам нищо против него като личност, а аз поставям въпроса за треньора и резултатите му. Когато ние не харесвахме предишните треньори, да не би да купувахме отбора и чак тогава да се извършваше смяната им? Естествено, че не. Нещо повече, Киров беше сменен без това да е искано от повечето фенове. Това си беше решение на собственика, което не доведе до положителни резултати. Дори по лошо. От тогава Ботев върви само надолу, не е спечелил нищо, не е играл в евротурнири, собственикът вдигна бяло знаме и изчезна. Аз и тогава предупреждавах, че Ботев ще тръгне към небитието, към безвремието, което беше преди Киров. Времето доказа моята правота. Киров беше обявен за треньор номер едно, стигна до финал и евротурнири. Всичко това го пиша не да се правя на велик, а защото ме боли и особено, когато трябва да споря с някакви кюнлии и примати!

 2. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)

  НЕ Е ВРЕМЕТО СИГА КУГАТУ ПАРОВОЗА Е ПОД КОТА ГУВ НЪ ДА ГЛЕДАМИ В КАНЧИТУ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!!!! АКУ ТРЕБЕ И ПЕТ КРУШИ ША ИМА В БОРДЪ!!! ВАЖНУТУ Е ЦЕЛТА-КОНДОФРЕЙ!!!
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
  МНОГО МОЛА АПАПИ ДА БАЧКАТИ ПО КАЗАНИТЕ ЦЕЛОДНЕВНУ!! ЧАКА НИ МНОГУ РАБОТА!! ЧЕКАТ НИ 188 453 БАХУРА ПРЕД НАП И 453 563 БАХУРА ЗА ЕКМЕК!
  ОТ НОВИЯ СИЗОН СЕ ВЪВЕЖДАТ ТРИ СМЕНИ! ША ИМА И НОШТНА!! УЧАКВЪМИ ПРИХУДИТИ ОТ НОШТНАТА ДА СА ТРОЙНИ, ОТЧИТАЙКИ ПСИХИКАТА И ВРОДЕНЪТА ПРЕДПРИИМЧИВУСТ НА НАШТИ СТОЛЮПИНСКИ КЛОАКОМОТИФЦИ НОШТНУ ВРЕМИ!!!!!!!!

 3. РУКУВОДСТВУТУ В НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТИ УТБОР КЛОАКОМУТИФ СА ЗМАМНИЦИ, А ЧУРБАДЖИЯТА Е СЕЛСКИ БАСТУН!! БАТАЛЯСАФА НЪ И АЙДИ В ЛОМ ИЛИ КОНДОФРЕЙ!:)))

 4. 3
  13

  И сега излезна, че не можем да намерим треньор, който да замени Валентич?! А защо трябваше да изгоним Киров и Спасов въобще? Сменяш ги, но ги връщаш в школата. Сега Херо е свободен. Той е доказал, че може да прави отбор от свободни агенти. Ферарио може да води Б отбора. Той е доказал, че може да изгражда млади футболисти. Сигурно има и други българи, които са свободни. Колко треньори с качества минаха през Лудогорец? Аз съм за треньори Ботевисти. Но защо трябва аз да казвам? Толкова легенди има в Ботев. Ако им се постави задачата да посочат подходящ треньор, сигурно ще го направят. За тези пари, които взема Валентич, въобще няма да е трудно да се намери подходящ треньор!

  • 2
   2

   Херо е заявил, че в Пловдив ще води единствено Локомотив! И къде Херо се е задържал повече от 2 сезона? Чепат характер, който работи с агенти и комисионни.

  • 6
   1

   Вадиш парите, купуваш Ботев и правиш каквото Ти решиш!
   Не даваш пари за издръжката на отбора, и да лаеш и да даваш акъл на тези, които плащат е смешно. Както никой не ти дава акъл, без да си поискал, за това как да си боядисваш стените у вас, така и ти си намери гьола и мястото в гьола.

   • 2
    5

    Един отбор съществува благодарение на феновете си. Дори Барса закъса без феновете си. Така, че логиката ти куца. Зингаревич е дошъл и чака пълен стадион, но с този треньор и този отбор нещата няма да се сбъднат!

    • 5
     1

     А ако се сбъднат, ще си сложиш ли табела на вратъ-Съжалявам, не бях прав.

    • 3
     1

     Кой си ти бе, лайнар?

     С 2 лева в джоба, тръгнал да дава съвети, без да му ги искат!

     Ти си тъп жълтур, умен, колкото тъп буфер!

  • ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))

   ЗАШТО ИМЪМ ЧУСТВУТУ………ИЛИ САМУ НА МЕН ТЪЙ МИ СЕ СТРУВА, ЧЕ ТОА АПАП https://m5.netinfo.bg/media/images/47116/47116907/369-229-zhrebij-za-noviia-sezon-v-efbet-liga.jpg
   МИСЛИ САМУ И ЕДИНСТВЕНУ ЗА НАШИЯ СТОЛЮПИНСКУ КИСТИНДИЛСКИ УТБОР, ПОДКРЕПЯН МОШТНУ ОТ ЦЯЛУТУ СВЕТОВНА РОМСКА ОБШТНУСТ!!!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))……………МОЖИ БИ ФОТУТУ МЪ ПОДВЕЖДА???? ЦЯЛУТУ МУ СЪЗНАНИЕ Е ЗАЕТУ С ЦЪРНУ БЯЛАТА ИДЕЯ?…
   МУ ХАААААААААААААААААААААААААА

 5. 8
  4

  Тука мангалите ще се упражняват в остроумия, така че приканвам дискутиращите Ботевисти да ги игнорират за да не става мазало.

 6. 4
  6

  Едно време по селата са видели някой урод я с 3-та ръка, а с някалъв лицев дефект да го показват за пари.
  Та и с Мекицата същото…

  • ЧЕНГЕЛЬ ЮМЮРБУРСУК КЛОАКОМОТИФУГЛУ ОТ АДЖИСАНА:)

   НЕ СЕ КОСЕТЕ БРАТЕ МАХМУД И ЮСУФФ(ПОД И НАД МЕНЯ)!!! ЧАКА НИ ОШТИ МНОГУ ТА ШАК, МАЙТАП, БЪЗИК И ВЕСЕЛИЕ!! ВАЖНУТУ Е ДА СИ ПАЗИМ НЕРВИТЕ ЗА ……………КОНДОФРЕЙ!!!
   МУ ХААА

 7. 7
  3

  МИТКО КОМАНДОСА Е ВИНОВЕН НО НИЩО СВИКНАЛИ СМЕ СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА КАКА РАДКА ЖЪЛТАТА ПИРАТКА И…. ОП СА…. ОП СА.. БРАВО НА ТОШКО БЕЛОЗЕМСКИ… БРАВО И НА.. Г… Н ВАЛЕНТИЧ И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО И НА.. Г… Н… ЗИНГАРЕВИЧ МНОГО ДОБРИ УЧЕНИЦИ СТЕ БЪРЗО ВЛЕЗНАХТЕ ВЪВ РИТЪМ АМА И УЧИТЕЛЯ СИ ГО БИВА ХЕМ ВЗЕ НЯКОЙ ЛЕВ ЗА УРОЦИТЕ ХЕМ ПОДПИСА НОВ ДОГОВОР НИЩО ЧЕ НЕГОВОТО ТЯЛО Е МАЛКО НАТЕЖАЛО ЩЕ НАВАКСА БЪРЗО МОМЧЕТА НЯМА ВРЕМЕ ЗА ГУБЕНЕ ЗАТОВА ЯКО.. ОП СА… ОП СА… ГРЕХОТА Е ДА НЕ СЕ СНИМАШ СЪС ТАКЪВ УЧИТЕЛ

 8. 6
  4

  Не мога да разбера защо защитавате Валентич? Нека да видим спортната му биография и успехите му. Играл в посредствени и неизвестни отбори. Тренирал посредствени и неизвестни отбори. Не е специализирал в голямевропейски клуб. Успехи като треньор няма. В БОТЕВ резултатите му са плачевни. Спасихме се от изпадане благодарение резултатите на другите отбори. Селектираните от него футболисти нямат качества за отбор от първите 6, дори в България. Нито един футболист не е развил качествата си под негово ръководство. Особено тези, които играят в отбрана. Използваната от него схема с 3 централни защитници не се играе дори от големите европейски отбори, а там където се играе много често се сменя, защото се правят груби грешки. Как с тези слаби футболисти в защита, които не са учени да играят тази схема, ще постигне успехи? Очаквахме това лято да направи нова селекция, да обиграе отбора, да се подобри играта. От контролите, които гледахме не видяхме нищо ново! Дори Царско село ни напълни кошницата. И вместо да изиграем още няколко мача в които да подобряваме играта , отборът мина само на тренировки. Какво да очакваме от мача с Пирин? Неизвестност, да не кажем страх! И след всички тези аргументи, тук има хора, които говорят за още кредит на доверие! Аз мисля, че от тук нататък е само загуба на време и мъка!!!!

  • 6
   3

   Хайде умнико дай твоето решение за генерална промяна! Гоним Валентич и взимаме…….? Кой? Гоним половината отбор и взимаме…..кой? Играем в схема 4-2-4….4-4-2…..??? Кой плаща, кой поръчва….? Давай да видим идеите ти.

  • 7
   1

   И никой не защитава Валентич, напротив отчитаме че до тук е пълен провал, но признаваме и факта че беше спуснат с парашут в тила на врага, който изобщо не познава.

  • 9
   1

   Дори не отчиташ, че нямахме собственик до вчера. Сдружението и една шепа хора издържаха отбора. Ти с какво помогна? Гледаше по телевизора мачовете и псуваше?

  • 6
   1

   Вадиш парите, купуваш Ботев и правиш каквото Ти решиш!
   Не даваш пари за издръжката на отбора, и да лаеш и да даваш акъл на тези, които плащат е смешно. Както никой не ти дава акъл, без да си поискал, за това как да си боядисваш стените у вас, така и ти си намери гьола и мястото в гьола.

    • 2
     2

     Кой си ти бе, лайнар?

     С 2 лева в джоба, тръгнал да дава съвети, без да му ги искат!

     Ти си тъп жълтур, умен, колкото тъп буфер!

 9. 9
  6

  Снимката с ушатия за „Хелоуин“ ли ще се ползва после? Сега сериозно, нали Ушатия беше продал финала? Нали играеше симулативно в много мачове? Нали разваляше атмосферата в отбора?….А сега снимки, 20 000 евро заплата…. Скоро пак ще си говорим по темата.

 10. 8
  7

  Селянките са мастий от класа.От една страна Тоше ти си магия а от друга ей баба Неделя защо продаде мача.

 11. 8
  8

  Пак циркове. Тошу немеца от 6 години рита на село сега ще му правили представяне и снимки :))) Може би нямате снимки на Тошу от след мача с Петата и 6те бахура :)))

 12. 6
  9

  Тошко – черно-белия кадем на Локомотив Пловдив. Човекът с най-голям принос за спечелената най-ценна Купа в историята на Пловдивския футбол, след Ален Ожбол, човекът който се направи на контузен за да се спаси от най-срамата загуба в историята на Ботев от Локомотив със 6:0. Всичко локомотивци най-искренно благодарим на Тошко и му пожелаваме все такива големи успехи да ни носи. Завинаги черно-бял.

 13. 8
  13

  Тошу германица ще го представят утре като нов, няма да има вече надупване за Пета и 6 бахура, няма да пише декларации, вече е нов чиляк…боже боже.

 14. 7
  7

  Сигурно пак ще ни карат да си затваряме очите и да си представяме победи, купи, финали, европейски турнири и т.н. Понеже сме чели достатъчно фантастика, едва ли могат да ни излъжат втори път. Не само, че няма да дойдем, ами и на мачовете няма да дойдем. Да дам 10 лева и да им гледам куците коне, лилипутите и дърветата? Да не съм луд? Това вече не е моя отбор, жалко, че хора наричащи се Ботевисти продадоха за жълти стотинки отбора любимец на хиляди пловдивчани. Този отбор беше една магия, радваше ни, даваше смисъл на живота ни. Всеки уикенд ревяхме на стадиона, подкрепяйки велики майстори, които жънеха победи. Отивахме си удовлетворени в къщи, а след това седмицата се изнизваше бързо в очакване на следващия мач. Работата не ни тежеше, защото знаехме, че ще дойде празник. Знаехме имената на всички футболисти и треньори, защото ги боготворяхме. Болшинството бяха наша рожба, или от нашия край. Беше гордост и мечта на момчетата от Марица , или Хебър да ги вземат в Ботев. Великият Стоичков мечтаеше и се молеше да играе в Ботев. А сега станахме като гара разделна. Идват и си отиват футболисти сменили по 7- 8 отбора, хора продаващи мачове, или не можещи да спират топката. За треньори вземаме разни физкултурници, които се оправдават след всеки мач защо са загубили. Левски губеха с по 3-4 гола, ЦСКА можеше да бие само по заповед. Всяка година започвахме със сигурно трето място. Вадехме национали, зм на спорта, носители на златна обувка, голмайстори. Левски и ЦСКА плачеха за нашите футболисти. Сега не могат да намерят спаринг партньори, организират ни пресконференции. Най добрата пресконференция е на мача с Пирин. Бий с 5:0 и няма нужда да ми говориш. Ние от този език разбираме. Разбрахте ли господа? Зингаревич, ако иска да го носят на ръце не е необходимо да представя Тошко. Трябва да направи отбор да бие наред, да печели купи и т.н. Това не става с такъв треньор, с такъв директор, с лилипути и датски дървета. Ако не знае как, да намери умни съветници, а не гъзолизци! САМО БОТЕВ!

  • 8
   3

   Говориш за отдавна отминали времена. Ние се връщаме от онзи свят, току що са ни свалили от командно дишане, ти ми говориш за титли, купи, бой над Левски….та Левски са също пътници към или от Онзи свят, Цесека умря. Дайте да гледаме малко по-реално и да не възлагаме прекомерни надежди.

   • 4
    5

    Като изгониха Белия мълчахте, като докараха Зафето мълчахте,както вземаха разни баберици мълчахте, ами те годините минават. При Киров на отбора му трябваше още малко, но не изгонихте Палийски
    Сега пак мълчите. Не видяхте ли в контролите как играе отбора. Този треньор хал хабер си няма от играта. Ще загубим още една година, а ако изпаднем ще станат две. Чакайте, давайте доверие и се ядосвайте. Аз няма да ги гледам дори. Какво да гледам на Фичо, Младеновски, Цикарски, Генев, Янсон и Току? Не стават, колкото и да ги мъчат. Отборът играе система хаос. Бягат като овце, няма идея, всяка минута голът виси във вратата ни. След няколко месеца пак ще си пишем. Знам, че се надявате на Тошко, но той не е магьосник!

    • И кой да изгони Палийски? Ти защо не го изгониш? Феновете не изгониха Киров, а Самуилов го изгони. Той плащаше, той командваше! Ние сме фенове за да подкрепяме футболистите, а не да назначаваме и уволняваме!

  • 10
   3

   Колкото до Валентич и футболистите които доведе, истинския тест предстои сега! Изцяло селектиран отбор от него, подготвен по неговите методи. Давам му кредит на доверие един полусезон, ако не се види коренна разлика в стила и играта, да си взима щапката и да си ходи, но да го емнем от сега е малко нереално.

   • 2
    3

    Януари докара 7 човека. Цялата подготовка той ги води. Сега цяло лято той ги подготвя. И какво видяхме в контролите? Същия футбол. Няма победа. Накрая няма и контроли. Защо? Защото го е страх, че ще го грабнем. Сега идват мачовете. Ако съдиите не ни подпрат някъде, не можем да бием нито един отбор от първата осмица.

    • Човеко, Валентич дойде или по-скоро беше доведен на пожар. Хал хабер си нямаше от нашия футбол, завари обезверен отбор, доведе хора които сигурно е харесвал, но за 10 мача не става отбор. Сега е негов ред да докаже какво може и оправдания няма да има.

  • 5
   1

   То държавата ни се срина като спорт и икономика, отиваме на Олимпийски игри с 42 човека! Какво остава за един футболен клуб. Така както си решил да не ходиш на мачовете на Ботев, с какво помагаш? Ако всички бяха като тебе, критикари и черногледи, все още акциите на клуба щяха да са в ръцете на Синдици и ТЦИМЕ…..

  • 1
   1

   Готов си за абонаментна карта за Лаута. Купи, медали, Европа, национали…..всичко за което си мечтал!

    • Аз съм му ги дал, а ти дано си така взискателен и към децата си.

  • 2
   3

   Пресконференция, конференция, следконференция…..какво неясно има?😂

 15. 7
  13

  В Коматево отваря врати нова пералня

 16. 6
  14

  Този път ще карат журналистите да си затварят очите.
  Ама няма нужда, бе майна, те толкова години вече си ги затварят за неясното финансиране на отборчето от Коматево…

 17. 14
  4

  Най-важната Пресконференция обаче ще трябва да бъде на терена. Бездушието и безидейността от миналия сезон трябва да бъде изкоренена.

 18. 9
  2

  Една Пресконференция е голяма и важна, ако на нея се обсъждат важни въпроси и неотложни проблеми! Та ще видим колко ще е Голяма.

Comments are closed.