Ботев II не показа нужното срещу мъжете на Съединение

15
1263

Дубълът на Ботев Пловдив изигра днес пореднаята си контролна среща. Канарчетата, които ще се състезават в Б Група, завършиха 0:0 на един от терените в Коматево.

Срещата премина в бавно темпо и без много интересни положения. Младите канарчетата не създадоха нито една стопроцентова ситуация гол.

Припомняме, че миналото лято U19 на пловдивчани победи мъжете на Съединение с 3:1 отново в контролна среща.

15 КОМЕНТАРА

 1. 2
  2

  СТИСКАМ ПАЛЦИ ЗА СЛОВАЧКО! ОБАЧЕ КАТО ГИ СТИСКАМ, УСЕЩАМ БОЛКА В АНАЛНОТО ОТВЪРСТИЕ. ТОВА Е ОТ ГАДНАТА ПЕТА. КАТО ГИ ОТПУСНА, И МЕ ЖЕГВА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО. АХ, ТЕЗИ ГАДНИ ШЕСТ БАХУРА… НЯМА ДА НАМЕРИМ МИРА И НА ОНИЯ СВЯТ ОТ ТЕЗИ БУФЕРИ. ПУФ-ПАФ)))) ::ПУФ-ПАФ)))))) :::::

 2. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)

  КОЙ ДРУГ АКО НЕ НИЙ!!!!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФ! ПУФТА ПАФТА, ДЖАСТА ПРАСТА!!!

 3. 1
  4

  СТИСКАМ ПАЛЦИ ЗА СЛОВАЧКО! ОБАЧЕ КАТО ГИ СТИСКАМ, УСЕЩАМ БОЛКА В АНАЛНОТО ОТВЪРСТИЕ. ТОВА Е ОТ ГАДНАТА ПЕТА. КАТО ГИ ОТПУСНА, И МЕ ЖЕГВА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО. АХ, ТЕЗИ ГАДНИ ШЕСТ БАХУРА… НЯМА ДА НАМЕРИМ МИРА И НА ОНИЯ СВЯТ ОТ ТЕЗИ БУФЕРИ. ПУФ-ПАФ)))) ::ПУФ-ПАФ)))) ::

 4. 2
  1

  Явно отбора трябва да бъде подсилен с няколко по-опитни футболисти, защото Б групата не е изобщо слаба и тези 19 годишни момчета няма да издържат дълго. Нека не се самозалъгваме.

 5. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
  2
  1

  КОЛКО ДУШЕВНОСТ И ЛЮБОФ ИМА В СЕРСАТА НА РОМИТЕ КЛОАКОМОТИФЦИ?!!!!! КЛОАКОМОТИФФ ЗАСЛУЖАВА ТАЗИ НЕПОДПРАВЕНА, ИСКРЕНА, ЛЮБОФ И ПРИЗНАТЕЛНОСТ!!!!!! ВИНАГИ С ВАС АПАПИ ОТ ВЕКОВЕ ТА ЧАК ДО КОНДОФРЕЙ!!!! ДО ГРОП!!
  https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk
  МУ ХАААААААААААААААААААААААА

  • На тъпия циганин никой не му чете тъпотиите 🤣🤣🤣

   През 2007 жълТУРСКИ башибозук дойде на Лаута да воюва..Миризливите турци и цигани от околията на Пловдив бяха обърнали националния си флаг…По този начин показаха, че са дошли с мисъл за война…
   https://ibb.co/DrjKTtv

 6. 1
  3

  СТИСКАМ ПАЛЦИ ЗА СЛОВАЧКО! ОБАЧЕ КАТО ГИ СТИСКАМ, УСЕЩАМ БОЛКА В АНАЛНОТО ОТВЪРСТИЕ. ТОВА Е ОТ ГАДНАТА ПЕТА. КАТО ГИ ОТПУСНА, И МЕ ЖЕГВА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО. АХ, ТЕЗИ ГАДНИ ШЕСТ БАХУРА… НЯМА ДА НАМЕРИМ МИРА И НА ОНИЯ СВЯТ ОТ ТЕЗИ БУФЕРИ. ПУФ-ПАФ)))) ::ПУФ-ПАФ)))) :::

Comments are closed.