Даниел Сереидо: Нашите звезди получават по 180 000 евро на година

26
814

Изпълнителният директор на Ботев Пловдив Даниел Сереидо сподели какъв е таванът на заплатите в клуба. Пред libertaddigital.com той разкри, че звездите на отбора прибират по 180 хиляди евро на година.

„В Ботев имаме играчи във всички диапазони по заплата. Нашите звезди получават по 180 хиляди евро на година, което е високо ниво за България. След това имаме футболисти, които могат да заработят между 3 и 4 хиляди евро на месец.

В България има колективно споразумение, според което професионален футболист в efbet Лига трябва да получава заплата най-малко от 1500 лева. Минималното месечно възнаграждение във Втора лига пък е 800 лева. Над тези суми няма лимит“, заяви испанецът.

26 КОМЕНТАРА

 1. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))

  НЕ Е ВРЕМЕТО СИГА КУГАТУ ПАРОВОЗА Е ПОД КОТА ГУВ НЪ ДА ГЛЕДАМИ В КАНЧИТУ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!!!!

  МНОГО МОЛА АПАПИ ДА БАЧКАТИ ПО КАЗАНИТЕ ЦЕЛОДНЕВНУ!! ЧАКА НИ МНОГУ РАБОТА!! ЧЕКАТ НИ 188 453 БАХУРА ПРЕД НАП И 453 563 БАХУРА ЗА ЕКМЕК!
  ОТ НОВИЯ СИЗОН СЕ ВЪВЕЖДАТ ТРИ СМЕНИ! ША ИМА И НОШТНА!! УЧАКВЪМИ ПРИХУДИТИ ОТ НОШТНАТА ДА СА ТРОЙНИ, ОТЧИТАЙКИ ПСИХИКАТА И ВРОДЕНЪТА ПРЕДПРИИМЧИВУСТ НА НАШТИ СТОЛЮПИНСКИ КЛОАКОМОТИФЦИ НОШТНУ ВРЕМИ!!!!!!!!!

 2. 1
  2

  Пловдивдерби, утре дойде ли? Зингаревич придоби ли акциите? Защо мълчите? Обикновено пишете: както ние първи съобщихме. Никой ли не ви осведомява? Директорът- испанец не си ли вдига телефона? А собственикът- Сдружението не отговаря ли? Изглежда са им напълнили гушите и си мълчат като стиснат гъз. Така ни подредиха, така ни го набиха, че не смеем да се обадим. Няма бултраси, няма КПБП, няма каквито и да са фракции, които да се обадят. Всички си глътнаха граматиката. Изглежда и те захлебиха. Ето защо поетът заключи: не народ, а мърша!

  • НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)

   НЕ Е ВРЕМЕТО СИГА КУГАТУ ПАРОВОЗА Е ПОД КОТА ГУВ НЪ ДА ГЛЕДАМИ В КАНЧИТУ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!!!!

   МНОГО МОЛА АПАПИ ДА БАЧКАТИ ПО КАЗАНИТЕ ЦЕЛОДНЕВНУ!! ЧАКА НИ МНОГУ РАБОТА!! ЧЕКАТ НИ 188 453 БАХУРА ПРЕД НАП И 453 563 БАХУРА ЗА ЕКМЕК!
   ОТ НОВИЯ СИЗОН СЕ ВЪВЕЖДАТ ТРИ СМЕНИ! ША ИМА И НОШТНА!! УЧАКВЪМИ ПРИХУДИТИ ОТ НОШТНАТА ДА СА ТРОЙНИ, ОТЧИТАЙКИ ПСИХИКАТА И ВРОДЕНЪТА ПРЕДПРИИМЧИВУСТ НА НАШТИ СТОЛЮПИНСКИ КЛОАКОМОТИФЦИ НОШТНУ ВРЕМИ!!!!!!!!

 3. 5
  1

  Миналата година завършихме с отрицателна голова разлика. Вкарахме средно по 1 гол на мач. Това лято, след новата селекция, в контролите положението е същото. А още не сме играли с отбори от първата шестица!? Има ли някой, който да вижда нещо положително, някакво развитие в отбора? Освен Валентич, разбира се? Валентич си е сбъркал професията. Той е готов за политик, лъже и си вярва. В краен случай става за пиар. Зингаревич може да си го задържи, да си приказва с него. За треньор , обаче да назначи специалист, който е постигнал някакви успехи. В противен случай, АГОНИЯТА ще продължи. И добре, че Локо разпродаде играчите си. Иначе пак срам и позор. Не, че ЦСКА, Лудогорец и Арда ще ни простят. Мисля си да паднем с по малко голове. За победа и на ум не ми идва! Зингаревич, ти си на ред, действай!

 4. 5
  1

  В медиите излезе информация, че Зингаревич ще придобие акциите утре. Искам да попитам: това утре кога ще дойде? Вече го чакаме 6 месеца! А Валентич кога ще го уволнят? Трябва ли да чакаме още 6 месеца? Ха дано това да ни е новогодишния подарък!

 5. 3
  2

  И как стана така, че нашите звезди за по 15 000 евро на месец, загубихме Финала на Финалите, а после и ни качиха и на шестицата играчи които взимат 3-5-7 000 лева на месец?

 6. Имаме новина, Фекал Клоаков е на медикаменти и те действат. Или по вероятно е омотан с риза с бели каиши.

  Един културен ден във форума…

  • 1
   1

   Е за чий кур ни е Фекала, като ти си тука? С единия някак си успяваме да се справим, ама и другия идиот като дойде, става лошо.

 7. 3
  2

  Схемата е отиграна от Цингаревич. До сега е фалирал 4 отбора. Взема най-малкия отбор от даден град и го закрива. Този БотефЪ, май ще му е за 3 път закриването

 8. 5
  4

  Бах мааму а бат Стоян канара са бъхте по цял ден на полето за да си купи винетка и да довадя в Коматею ва да гоейба.

 9. 7
  4

  Къде ги видя тия звезди, ве смръчкулко???

 10. 2
  2

  Още с прочитането на заглавието, знаех че е журналистическа интерпретация, за да не кажа лъжа!

 11. 5
  1

  М.Илиев щял да получава три пъти повече пари в Турция от заплатата му в Локо. Много нескопосано твърдение, защото 0 умножено и по 1000 пак си е 0!!

 12. 2
  1

  Един футболист в Ботев получава тази сума!! Хайде да спрете с опитите за сензации!! Андро, и ти ли започна с този изтъркан номер?

  • 3
   1

   “Да, дадох интервю за испанска медия, но не съм казвал, че играчи на Ботев получават по 180 000 евро годишно. Споделих, че има такива играчи в България. Никой в Ботев не получава 180 000 на година. Имах предвид, че толкова получава един добре платен играч на пазара в България“.

   Дори и горното твърдение се оказа измислица. Тъжна Българска журналистика!!!

  • 1
   1

   Няма нормален ръководител на ФК, който да започне да разкрива заплатите в клуба ей така за кеф на журналягите!

Comments are closed.