Феновете на Ботев за срещата с кмета: Поредното бягане от конкретика и поредните оправдания

37
973

Сдружение ПФК Ботев излезе днес с официална позиция относно проведената вчера среща в община Пловдив. „Жълто-черните“ привърженици призоваха всички ботевисти да „пият мирно кафе“ пред сградата на Общината днес от 18 часа:

Уважаеми ботевисти, уважаеми пловдивчани!

Както вероятно знаете, на 6 юли, в навечерието на планираното от нас мирно пиене на кафе, се състоя среща на Гражданския съвет с представители на Община Пловдив, проектанта на стадион „Христо Ботев“ и на изпълнителя на обекта.

Получихме поредните обещания, но в същото време и поредното бягане от конкретика и поредните оправдания за отказа на страните да подпишем писмен документ – меморандум за дострояването на нашия дом. Отчитаме като положителен факт обещанието за закупуване на нови модерни седалки и реконструкция на терена, но и това обещание засега е само на думи.

Също така за пореден път от проектанта не бе предоставена никаква конкретика, а проектирането, което той нарича „препроектиране“, не е започнало все още. 

Призоваваме всички ботевисти, пловдивчани и българи, които искат да знаят как се харчи обществения ресурс, да „пият мирно кафе“ пред сградата на Община Пловдив в сряда, 7 юли, от 18 часа.  Нека изразим мирно основателните ни и честни притеснения с „Искаме си, искаме си, искаме си КОЛЕЖА!“

37 КОМЕНТАРА

 1. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
  5
  1

  ЗА НАЗИ НАЙ-ВАЖНУТУ Е ДА ПОЧУСТВЪМИ СИЛАТА НА РОМСКИЯ ДУХ В КЛОАКОМОТИФФ!!!!

  ПОЧУВСТВАЙ ДУХА НА УТБОРА!!!! ПОЧУВСТВАЙ ВЕЛИЧИЕТО НА КЛОАКОМОТИФФ!!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=RJswT_iLAT0

  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 2. 1
  6

  АБЕ МАМАТИ ДЕЙБА ГРОЗНА И ПРОСТА ТУК ИМА СТАТИЯ ЗА СТАДИОНА А ТОЙ ПИШЕ ТА ПИШЕ ЗА ЛОКОТО ТИ СИ ЗА ЛУДНИЦА ТА ДА ТИ ГО ТУРА В УСТАТА МИРИЗЛИВА

  • НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
   4
   1

   БРАТЕ ЮСУФФФ, ТУК ЕДИН НАШ АПАП БРАТ РОМ ПИШИ ЗА ПЪТИШТАТА, ЧИ ИСКАЛУ РИМОНТ, ТИ МИ ПРАЙШ ЗАБИЛЕЖКА ЗАТВА ЧИ СЕ ГРИЖА ЗА ДОБРОТО НА ПОДКРЕПЯНИЯ ОТ ЦЯЛУТУ СВИТОВНУ ОБШНУСТ РОМ, КЛОАКОМОТИФ!!! КОЛКУТУ И ДА СИ МИСЛИШ ЧИ УТВАРЯМ ТЕМАТА ЗА ЖЕЛЕЗНИЦИ И РЕЛСИ, НЕ СИ ПРАФ, ИМА ПО СВЕТА ЕДИН ОТБОР ПОДКРЕПЯН ОТ НАЗИ РОМИТЕ И ЗАТУЙ Е КРЪСТЕН НА ЖЕЛЕЗНИЦА!!! ДЕМЕК ПИШЕЙКИ ЗА КЛОАКОМОТИФФ, ЯЗ НЕ ПИША ЗА РЕЛСИ И ПАРОВОЗИ, А ЗА НАЙ-ПУДКРЕПЯНИЯ ОТ НАЗИ РОМИТИ ТИМ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФ! ДЕМЕК ИМА ВРЪЗКА СЪС СПОРТА!:)))))))))))))))))))))))))))))))))

 3. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
  3
  2

  АПАПИ, НИЙ КЛОАКОМОТИФФ СНЕ МНОГУ СМЕШИН И ЖАЛЪК УТБОР!!! САМУ БАН ДИТИ СА НИ ОНБАШИИТИ, ПУБЛИКАТА БЕДНА СТОЛЮПИНСКА. НЯМАМИ СИ МНОГУ АКАДИМИЦИ В УПРАВЪТА ИМИТУ НИ СМЕШНУ. ЗУЛУМДЖИИ ПЪЛНУ. УТ КАК СНИ СЪЗДАДИНИ СНЕ КАТУ ХАСАНСЬОР МЕЖДУ АТУ И БЕТУ ГРУП…………………….А БЕ СИЧКУТУ Е КЕНЦ!!! ИДИНСТВИНУ КАТУНИТИ В АДЖАСАНА, ШЕКЕРЯ, ПОРДИМ, МЕРИЧЛЕРИ И КОНДОФРЕЙ СА ИСТИНСКИ КЛОАКОМУТИФЦИ С ГУЛЕМИ СЕРСА!!

  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 4. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
  3
  1

  ЗА НАЗИ НАЙ-ВАЖНУТУ Е ДА ПОЧУСТВЪМИ СИЛАТА НА РОМСКИЯ ДУХ В КЛОАКОМОТИФФ!!!!

  ПОЧУВСТВАЙ ДУХА НА УТБОРА!!!! ПОЧУВСТВАЙ ВЕЛИЧИЕТО НА КЛОАКОМОТИФФ!!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=RJswT_iLAT0

  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 5. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
  4
  3

  НЕМА КОЙ ДРУГ ДА СПАСИ КЛОАКОМОТИФ УСВЕН НИЙ РОМИТЕ!!! НИТО ШУШЛЯЦИ, НИТУ ГОНДЗЮФЦИ, НИТУ ТУНЧИФЦИ, САМУ НИЙ И КОЛОСИТЕ НА АНАДОЛА!!!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА!!!!
  ЗАТУЙ:
  НИКЪКВУ УНИНИЕ!! НИ СЪ УТПУСАЙТИ И НЕДЕЙТИ ВИСЯ КЪТ БРЪСНАРСКИ КАИШИ В НУВИНИТИ!!!! НЯМА НОВИ АПАПИ!!!.НЯМА И ДА ИМА!!! БАЧ, БАЧ И ОШТИ БАКЪР! ПУФ ПАФ!!!:)))))))))))))))))))))

  СЪБЕРИ БАКЪР, СПАСИ УТБОРА!!!
  ВСЯКО КЪСЧЕ ВЕЛПАПЕ УДЪЛЖАВА ЖИВОТА НА КЛОАКОМОТИФ С 3 МИКРОСЕКУНДИ!!!
  СЕКУ ПЪРЧЕ ДЖУЛЯЗУ- БУЧКА КЮМУР ЗА КЛОАКОМОТИФА!!!
  СЕКИ БУРКАНЬ ДЖАМ, ЗАЛЪК ЕКМЕК ЗА АПАПИТИ!!
  СЕКИ ПАРЧЕ АЛЮМИН ГЛЪТКА СУЛУК ЗА УТБОРЪ!!!!!!!!!

  • 5
   5

   Ава уй бат Стоян канара ако та чуй кви ги гълчиш в гроба жа са обърне ва да тейба.

 6. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))
  2
  1

  ВРЕМЕ Е ДА ОБОБШТИМ!!!

  КЛОАКОМОТИФЦИ! БРАТЯ РОМИ!!! МОЛЯ ДА СДЪРЖАТЕ ГНЕВЪ СИ!!! КРАЧУН, КРАЧУН!! УТ СФРЪНТУЛ ДЖОРДЖЕ ОТ СФРЪНТУЛ ДЖОРДЖЕ!!! ПОРДИМ, ПОРДИМ, КОНДОФРЕЙ, КОНДОФРЕЙ, ЛОМ, ЛОМ ГУЛЯМА РАБУТА! ДА НЕ ВИ ПУКА!! СВИКНАЛИ СНЕ В СТУЛЮПИНУУ ДА СИ ПРАВЯТ ТАШАК С НАЗИ!!! НИ СИ ХАБЕТИ НЕРВИТИ, ШТОТ ША РИТАМИ БАКЪРА ОТ ЯД НА НЕГУ!!……………..МНОГУ ВАЖНУ КАТ Е ОТ СФРЪНТУЛ ДЖОРДЖЕ!!!!!!

  МУ ХААААААААААААААААААААААААА

 7. 6
  4

  Божо санитара има клип в youtube как Локото убиват от бой жълтите sofia pride.. Хахахх

  • 1
   4

   Дай линк, това нов бой ли е, така де Побой???

  • НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
   3
   1

   БРАТЕ ЮСУФЕ(пуд меня, НАД МЕНЯ ШТО Е КЛОАКОМОТИФСКИ АРТЪКПЪРТЪК), ПАРОВОЗА Е НА 1М. ПОД ГУВ НЪТА, А ТИ СИ ТРЪГНАЛ ДА ГУВОРИШ ГЛУПОСТИ ЗА КОЛОСИТЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ????????? ДАН СИ ИЗЧИКИПЕРИКЪЛ? КО ТИ ПУКА КОЛЕЖА?? ГЛЕДАЙ НАШТИ ПУПЪЛНЕНИЯ И СЕ СТЯГАЙ ЗА МНОООГУ ВЕСЕЛБА!! ША ИМА МНОГУ ТАШАК И БЪЗИК С НАС РОМИТИ ОТ СТОЛЮПИНСКИЯ КЛОАКОМОТИФФФ!
   МУ ХААААААААА

  • 2
   1

   СМИСЪЛА НА МОЙТИ КУМЕНТАРИ Е ДА ВДЪХНА ДУХ И СИЛА НА СВИТОВНАТА РОМСКА ОБШТНОСТ!! ДА НЕ ЗАБРАВЯТ КЛОАКОМОТИФФ И ДЕНУНОШТНУ ДА СЕ РОВЯТ ПО КОФИТЕ ЗА БУКЛУК!! БРАТЯ РОМИ, УТБОРЪТ НА СЕРСАТА ВИ, КЛОАКОМОТИФФ, СЕ НУЖДАЕ ОТ ПУДКРЕПА!!!! РЕШАВА СЕ СЪДБАТА НА ЛЮБИМЕЦЪТ НА СИЧКУТУ РОМ В БЪЛГАРИА, КЛОАКОМОТИФ, А НИЙ СТОИМ ТУК И ПИШИМ ПРОСТОТИИ?? БИГОМ ПО КАЗАНИТИ ЗА БАКЪР!!! ПУФ ПАФ:)))))))))))))))))))))))))))))))))

 8. 8
  5

  Нещо е твое, когато си го платил!… Жълтите са нагли и това изобщо не е изненада!

  • МАХМУД ПОТОМСТВЕНИЯ КЛОАКОМОТИФЕЦ ОТ АНАДОЛСКИТЕ ДЕБРИ:)))
   2
   1

   БРАТЯ РОМИ, ИНТУСИАЗМЪТ ПАДА ГЛАВУЛОМНУ!!!!! КАКАНИЖИМ ЗАГУБА СЛЕД ЗАГУБА!!! АРТЪКПЪРТЪЦИТЕ СЕ СПОТАЙВЪТ!! И НАЙ-КРИВИТЕ И КУХИ КРАТУНИ РАЗБРАХА, ЧИ ПАРОВОЗА Е В БЛАТУТУ, СРЕД ГУВ НЪТА И НЕМА ВАДИНИ! НЕКА ДА СЕ ПОСМЕЕМ И ПОВЕСЕЛИМ. ВЕСЕЛБАТА Е В РАЗГАРА СИ!!! ЦИРКА ОТКРИВА СКОРУ!! КОРОННИЯ НОМЕР НА АКРОБАТА „ШУШЛЯК“ ША БЪДИ, „НАПРЕШ КЪМ ИВРОПЪТА“ СПИЦЯЛНУ ЗА ВАС КЛОУНИТЕ КРАЧУН И МАЛЧО! …….И ОШТИ МНОГУ ТАШ АЦИ, БЪЗИК, ГЪРГАРА И МАЙТАПИ!!!:))))!

 9. 14
  12

  Ботев е най-големия провал у нас , бездънна каца , при толкова хвърлени пари – нулев резултат. Пет милиардера си потрошиха парите на провал за тия мизерници и те едно сребро поне не можаха да вземат, а през цялото време доят и държавата , крадат и все се оплакват.. Брокерите през 90-те им купиха половината национален отбор, нещастниците повече от бронз не стигнаха. След Христола бяха отбор на трима милиардери Цветан Василев, Пеевски и Самуилов , но медал не видяха. Сега имат зад тях пети милиардер и пак ак рекетират държавата , тя им направи първо база , послее им даде 25 милиона за стадион . Никой в България не е получавал толкова срещу нулеви резултати. И пак протестират, точно те, най- фаворизираните . А почти нищо не са постигнали, а в основата на всички провали са самите им фенове . Сдружението на феновете им краде всичко, което влезе в касата , върти далавери със собствениците и властта , Докато строят стадион , някои от сдружението си направиха хотели , а при толкова хвърлени пари ни стадион, ни успехи някакви , но постоянно мрънкане Тия крадливи и нагли боклуци трябва да ги отбият веднъж завинаги от държавната ясла , щото са като скакалци след тях нищо не остава и пак налитат за плячка.

  • ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))

   АПАПИ, ТОВА ОШТИ НЕ Е ДЪНОТО!!!!!! НА ПОЛУСЪЕДИНИТЕЛ Е ПАРОВОЗ ЧУКУМБАЕФ И ОШТИ 2-3 АПАПА!!!!!………..УДАРЪТ Е СТРАШИН И НИ ЧАКА ОШТИ МНОГО БЪЗИК И ТАШАК!! НАМОКРЕТЕ МОРНИ И ПРЕСЪХНАЛИ УСТНИ И ДАВАЙТЕ С ПЦОВНИТЕ!!!!!! САМО ТОВА ША НА СПАСЯВА НА НЕГУ ДАН РИТНИМ БАКЪРЧИТУ ПРЕЖДИВРЕМИННУ!!!!!!!!
   МУ ХААААААААААААА

  • ЧЕНГЕЛЬ ЮМЮРБУРСУК КЛОАКОМОТИФУГЛУ ОТ АДЖИСАНА:)

   БРАТЕ ШЕФКЕТ!!! НАЙ-ВАЖНУТУ Е ДА ЗАПАЗИМ НАШИЯ ОСНОВЕН И ГРАДИВЕН ПОТЕНЦИАЛ-РОМСКАТА ПУБЛИКА!!!! ТЯ Е ДВИЖЕШТАТА СИЛА НА ПАРОВОЗА!!! БЕЗ НАЗИ, БРАТЯТА РОМИ, СНЕ УБРЕЧЕНИ!!! ДУБРЕ Е, ЧЕ КАТУНИ ИМА И В ЛОМ, И В КОНДОФРЕЙ, И ПОРДИМ, И МЕРИЧЛЕРИ!!!! НАПРЕШ АПАПИ, ЮРУУШ! ПУФТА ПАФТА!
   МУ ХААААААААА

  • ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))

   ЯЗ ВЯРВЪМ, ЧИ ПАРОВОЗА ША ИЗПЛУВА УТ ГУВ НАТЪ, НО БЕЗ ВИЛИКИТЕ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БАЙРАМ И ЛЕВЕНТ АГА Е НЕМИСЛИМО!!! ШУШЛЯКА И АКАДИМИКА НЪ ДУВЕДУХА ДО БЕЗДНАТА!!!!…………ДО КРИВЪТА КРУША!
   МУ ХААААА

 10. 7
  6

  Нека да се финансират и оправят болниците в Пловдив

 11. 13
  8

  Тия пък не спряха да искат , то бива нахалство, ама и общината е една, ами да не плаща на училища и болници а да дострои това недоразумение за 1000 наркомани

  • 9
   11

   Локомотив удари джакпота с 12 милиона за стадион Пловдивския любимец, а жълтите безмозъчни същества с 25милиона го докараха да им се подиграва цяла България…

   НЯМА ПО ПРОСТИ ОТ БУЛТРАСИТЕ!!!

  • АПАПИ ОТ СИЧКИ КАТУНИ, РЕШАВА СЕ СЪДБАТА НА ЛЮБИМЕЦЪТ НА СИЧКУТУ РОМ В БЪЛГАРИА, КЛОАКОМОТИФ, НИЙ ПИШИМ ПРОСТОТИИ?? БИГОМ ПО КАЗАНИТИ ЗА БАКЪР!!! ПУФ ПАФ:)))))))))

   МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААА

 12. 14
  13

  Ела и го кажи на заралии това!!! И на Северна България с Хемус… ГОМНЕЖА ще е вечно кабрио, вечно втори в Пловдив!
  Локомотив Пловдив е Любимецът на Пловдив и ще има най – модерен и красив стадион в Пловдив…

  • 12
   6

   Е модерен. Колко модерен да е ЛАЙНУТА, като е скрит в гората зад ВСИ? И си вярвай, че сте първи в Пловдив! Защото сте първи , все ревете, за да се облажите покрай Ботев, което между другото никой от останалите клубове не прави!

 13. 9
  5

  Пичаги бат Стоян канара каза, че ако няма седалки на говняжа щял да спре да ака ва да гоейба.

  • МАХМУД ПОТОМСТВЕНИЯ КЛОАКОМОТИФЕЦ ОТ АНАДОЛСКИТЕ ДЕБРИ:)))

   КВОТО И ДА СТАВА, ЯЗ ША ОСТАВА НА НЕГУ ЧАСТ ОТ ЗАДРУЖНУТО РОМСКУ СИМЕЙСТВУ!! ША СА БОРЯ ДУ ГРОП ЗА СПАСЕНИИТУ НА ПАРОВОЗА!! ЗАТУЙ:

   НИЙ СТОЛЮПИНСКИТЕ КЛОАКОМОТИФЦИ МИРИЗЛИВИ СИ УБИЧАМЕ ДА ЛАЙНУМЕТСТВАМИ, НО!!!!! НЕ БИВА ДА ЗАБРАВЯМЕ НАЙ ВАЖНОТО ЗА НАШИЯ СТОЛЮПИНУ КИСТИНДИЛСКИ УТБОР!!!!

   АПАПИ, СИЧКУ Е ЯСНУ! НЕ СЪ ПРАЙТЕ НА АБДАЛИ! НЯМА РАКЕТИ, НЯМА КЛОАКОМОТИФФ!! НЯМА ЗАПЛАТИ И ЕКМЕК, НЯМА ИГРАЧИ!!! НЯМА МАНГИ, НЯМА ПРОЕКТ, НЯМА СТАДИУМ, НЯМА БАЗА, НЯМА ДАЖЕ БОБИЦ И ЛЕШТА! МОЯ АПЕЛ И ЦЕЛ В ЖИВОТА Е:
   „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!
   ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!!!!!!! СИЧКИ СЕ СПАСЯВАТ!!! ДО ЛЯТУСКА НЯМА ДА ОСТАНИ НИКУЙ!!! БЕЙГИРА СЪШТУ УТИВЪЛ В ШЕКЕРДИЯ-РЕДОСЕЯЛКА ШЕКЕРЯ!!
   ДА ИДВЪТ ВЕЧИ НАШТИ ПРИАТИЛИ ОТ АНАДОЛА! КЪДЕ СТЕ ЛЮБИМЦИ НА КЛОАКОМОТИФФ? БЛАГОДЕТИЛИ!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СПАСЕТИ НА ОТ ПОЗОРА!!!ТО ТЪКЪФ ТАШАК И КАШМЕР С НАС НЕ СЕ ТЪРПИ!!!!!!!!!!!!!!
   СЕЛСКИ КРЪВУПИЙЦИ, ВЪН ОТ УТБОРА НА СТОЛЮПИНУУ!!! ПУФ ПАФ!!!!!!!!!!

 14. 5
  6

  Този стадион никога няма да стане. Бугаристан.

 15. 8
  8

  Не се притеснявайте, който и да е на власт, няма да остави стадиона не построен!!!! всички имаме нужда!

  • 5
   4

   Никой няма нужда!

   Как си позволяваш да говориш от имеро на „ВСИЧКИ“, селяко

   • аби в софия дори за без пари не сабрахте 5000. малцинство сте. ДОКАЗАНО

  • ШАБАНА, ГОВОРЕШТ САМУ ОТ ИМИТУ НА РОМИТИ КЛОАКОМОТИФФФЦИ:)))))

   НИКЪКВУ УНИНИЕ!! НИ СЪ УТПУСАЙТИ И НЕДЕЙТИ ВИСЯ КЪТ БРЪСНАРСКИ КАИШИ В НУВИНИТИ!!!! НЯМА НОВИ АПАПИ!!!.НЯМА И ДА ИМА!!! БАЧ, БАЧ И ОШТИ БАКЪР! ПУФ ПАФ!!!:)))))))))))))))))))))

   СЪБЕРИ БАКЪР, СПАСИ УТБОРА!!!
   ВСЯКО КЪСЧЕ ВЕЛПАПЕ УДЪЛЖАВА ЖИВОТА НА КЛОАКОМОТИФ С 3 МИКРОСЕКУНДИ!!!
   СЕКУ ПЪРЧЕ ДЖУЛЯЗУ- БУЧКА КЮМУР ЗА КЛОАКОМОТИФА!!!
   СЕКИ БУРКАНЬ ДЖАМ, ЗАЛЪК ЕКМЕК ЗА АПАПИТИ!!
   СЕКИ ПАРЧЕ АЛЮМИН ГЛЪТКА СУЛУК ЗА УТБОРЪ!!

Comments are closed.