1.6 млн. трябва да инвестира общината, за да има мачове на Колежа на пролет

253
2019

Кметът на Пловдив Здравко Димитров заяви днес, че Община Пловдив ще трябва да инвестира около 1,6 милиона лева, за да могат да се играят мачове от родното първенство на стадион „Христо Ботев“, Това се налага след като констатацията е показал, че закупените през 2013 година 18 777 седалки не отговарят на новите изисквания на УЕФА. Общината ще трябва да се погрижи и за тревното покритие на „Колежа“, като там инвестицията ще е до 100 000 лева.

„Искам да отворя и една скоба. Помощта към Локомотив Пловдив от страна на Общината ще бъде реципрочна на тази към Ботев. Не ги деля двата пловдивски клуба, имат успехи и най-искрено им пожелавам да имат още такива успехи“, заяви Димитров.

„Новото тревно покритие ще струва между 60 и 80 хиляди лева. Разговаряно е с фирми, които се занимават с това и имаме представа каква ще е инвестицията. За седалките – 18 777 на брой, има различни цени. Но всички искат да бъдат сгъваеми, да не могат да горят като материал, да са от висок клас и да отговарят на условията на УЕФА – цената е между 60 и 85 лева на седалка, с ДДС“, каза и Илиян Филипов, собственик и управител на ПИМК.

„Всичко това трябва да мине през решение на общински съвет – както да се освободят старите седалки, така и да се направи обществена поръчка за нови. Имах разговори и с Локомотив – сигурно и те ще поискат пари за тревно покритие. Дали има вариант тази поръчка да се обжалва и нещата да се проточат? Всичко е възможно! Щом законът го позволява…“, допълни още Здравко Димитров.

„Аз тук чух, че щяло да има мол. Как ще има мол на стадион „Ботев“? Това е светиня, как да стане тая работа? Вярно, когато се завърши целият стадион, ще има магазини и ресторант, но за мол никога и по никакъв начин не е ставало въпрос“, коментира още кметът.

„Най-рано стадионът може да бъде завършен напролет, за да се играят мачове на него! Нека да бъдем реалисти, това е личното ми мнение!“, заяви пък архитект Савов.

„Аз съм малко по-голям оптимист и мисля, че до края на годината можем да свършим работата. Не оставяме никаква работа за утре и се опитваме да съкратим сроковете максимално“, добави Филипов.

253 КОМЕНТАРА

 1. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))

  АПАПИ, НИЙ КЛОАКОМОТИФФ СНЕ МНОГУ СМЕШИН И ЖАЛЪК УТБОР!!! САМУ БАН ДИТИ СА НИ ОНБАШИИТИ, ПУБЛИКАТА БЕДНА СТОЛЮПИНСКА. НЯМАМИ СИ МНОГУ АКАДИМИЦИ В УПРАВЪТА ИМИТУ НИ СМЕШНУ. ЗУЛУМДЖИИ ПЪЛНУ. УТ КАК СНИ СЪЗДАДИНИ СНЕ КАТУ ХАСАНСЬОР МЕЖДУ АТУ И БЕТУ ГРУП…………………….А БЕ СИЧКУТУ Е КЕНЦ!!! ИДИНСТВИНУ КАТУНИТИ В АДЖАСАНА, ШЕКЕРЯ, ПОРДИМ, МЕРИЧЛЕРИ И КОНДОФРЕЙ СА ИСТИНСКИ КЛОАКОМУТИФЦИ С ГУЛЕМИ СЕРСА!!

  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

  • МАХМУД ПОТОМСТВЕНИЯ КЛОАКОМОТИФЕЦ ОТ АНАДОЛСКИТЕ ДЕБРИ:)))

   А ТАЗ ГУДИНЪ ДА УЧАКВЪМИ ЛИ КЛОАКОМОТИФФ В ТРОЙКЪТА ГУСИН АКАДИМИК?…………………………………………………………….
   https://m5.netinfo.bg/media/images/47116/47116907/369-229-zhrebij-za-noviia-sezon-v-efbet-liga.jpg
   МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

   • АКАДИМИКА СЪ ХИЛИ КАТ ПАЧА НА НЕУМЕСНИЯ ВЪПРОС, АМА ОНЯ В ЛЯВУ СА ДЪРЖИ ЗА КРИВЪТА ГЛАВА И ПЛАЧИ УТ МЪКА!!!!!!!!!:))))))))))))))))))))))))))

 2. 3
  3

  АБИ,МАБИ,АПАПИ,MАПАПИ, УСПЕХИТЕ НА ЛОКО НИКОГА НЯМА ДА ГИ ИМАТЕ! АКО ЩЕ И АБРАМОВИЧ ДА ВИ ВЗЕМЕ! МУХАХАХАХААААААА ПУФ-ПАФ)))) ::ПУФ-ПАФ))))) :::

  • ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))

   БРАТЕ ШЕФКЕТ, ПЕДАЛ ИЛИ СМОТЛЮ, НИ СЪ ИДОСВЪЙ!! НЕКА ДА СИ ПИШАТ ЛЪЖИ! НИЕ С ТЕП, РОМИТЕ ПОДКРЕПЯШТИ ВИЛИКИЯ КЛОАКОМОТИФ СИ ЗНАЕМ!!!! ДЕСЕТКИ ПОПЪЛНЕНИЯ ОТ МЕРИЧЛЕРИ, КУКЛИН, ПОРДИМ, СФИНКТЪР ДЖОРДЖИ, КОНДОФРЕЙЙ………..!!!! СГЛОБИФМЕ ПЕРФЕКТИН УТБОР, КОЙТУ ША МАЧКА НАФСЯКЪДИ ИЗ ИВРОПЪТА!!!!!!!!! МАШИНИИИИИИИИ, ПАРОВОЗИИИИ! ПУФ ПАФ И НАПРЕШ!!!
   МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 3. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)

  БРАТЕ ЮСУФЕ(пуд меня), ПАРОВОЗА Е НА 1М. ПОД ГУВ НЪТА, А ТИ СИ ТРЪГНАЛ ДА ГУВОРИШ ГЛУПОСТИ ЗА КОЛОСИТЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ????????? ДАН СИ ИЗЧИКИПЕРИКЪЛ? КО ТИ ПУКА КОЛЕЖА?? ГЛЕДАЙ НАШТИ ПУПЪЛНЕНИЯ И СЕ СТЯГАЙ ЗА МНОООГУ ВЕСЕЛБА!! ША ИМА МНОГУ ТАШАК И БЪЗИК С НАС РОМИТИ ОТ СТОЛЮПИНСКИЯ КЛОАКОМОТИФФФ!
  МУ ХААААААААА

 4. 2
  7

  Давам дупе да ми го напраска бойко-тиквата и да ми построи нов стадион на Гомнежа.

 5. 5
  1

  КУМИНТИРЪМ ВИНАГИ ТАМ КЪДЕТУ СМЪРДИ НАЙ МНОГУ!!! ШТОМ СЕ ПОЯВЯТ НЕИНТИГРИРАНИ НАШИ БРАТЯ РОМИ КЛОАКОМОТИФЦИ, ЯЗ СЕ ПОЯВЯВЪМ ЗА ДА ДЕЗИНФЕКЦИРАМ И ДЕЗИНСЕКЦИТИРЪМ!!! ТАМ КЪДЕТО НЕ СМЪРДИ, МЕН МЕ НЯМА!
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААА

 6. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
  4
  1

  АПАПИТИ ОТ МЕСТНИТЕ КАТУНИ НАПЪВАТ ДА ПРИОБШТЯТ УТБОРА КЪМ ТЕХНИТЕ КАТУНИ! НО! ВЪПРОСЪТ ША БЪДИ РЕШЕН ОТ МЕШАРЕТУ!! ЗА СЕГА МОЛБИ ИМА ПОДАДИНИ ОТ ЛОМ И КИСТИНДИЛ, НО СЕКИ МУМЕНТ БАБАИТИТЕ ОТ ПОРДИМ, МЕРИЧЛЕРИ, КУКЛИН И АРДИНУ ШТЕ ВНЕСЪТ СВОИТЕ ПРОШЕНИЯ ДО МЕШАРЕТУ!!! И СЕ ПАК, НАЙ-ГУЛЯМ ШАНС ИМАТ БРАТЯТА РОМИ ОТ ЛОМ И КИСТИНДИЛ!!! ТОВА СА КАТУНИ С ТРАДИЦИИ!!! КЛОАКОМОТИФФ ША ГУ ИМА!!!! КОЙ ДРУГ, АКО НЕ НИЙ, РОМИТЕ ША ПОДАВЪМИ РЪКА И СЕРСЕ НА ЛЮБИМИЯ УТБОР!!
  СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ! ЮРУУШ! ПУФ ПАФ!:)))))

 7. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))

  И СЕ ПАК, ЯЗ СЪМ СИГУРИН, ЧИ КЛОАКОМОТИФ ША ГУ БЪДИ!!!!!!!!! КОЙ ДРУГ, АКО НЕ НИЙ!!!!……РОМИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!! ПУФ ПАФ!!!
  МУ ХАААААААААААААААААААААА

 8. 2
  3

  ФЕКАЛ ВЪРНИ ЧОРАПИТЕ ДЪРТ ПЕДЕРАСТ РЯЗАН,НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С

  ГОЛЕМИТЕ,А МЕЖДУ ДРУГОТО КОЛКО ТОЧКИ ЩЕШЕ ДА ВЗЕМЕ ЛОКОМОТИВ

  ?!?!? ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОЩЕ ТРИ И СМЕ МЕДАЛИСТИ,А ПОМАШКОТО

  НЕДОРАЗУМЕНИЕ ДРУГИ ТРЯБВАШЕ ДА ГО СПАСЯВАТ ОТ ИЗПАДАНЕ,НО

  ТАКА Е ПО ДОБРЕ,ДРУГИЯ ПЪТ НЕ 6,А ЕДНА 10-КА

 9. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
  3
  1

  ВРЕМЕ Е ДА ОБОБШТИМ!!!

  КЛОАКОМОТИФЦИ! БРАТЯ РОМИ!!! МОЛЯ ДА СДЪРЖАТЕ ГНЕВЪ СИ!!! КРАЧУН, КРАЧУН!! УТ СФРЪНТУЛ ДЖОРДЖЕ ОТ СФРЪНТУЛ ДЖОРДЖЕ!!! ПОРДИМ, ПОРДИМ, КОНДОФРЕЙ, КОНДОФРЕЙ, ЛОМ, ЛОМ ГУЛЯМА РАБУТА! ДА НЕ ВИ ПУКА!! СВИКНАЛИ СНЕ В СТУЛЮПИНУУ ДА СИ ПРАВЯТ ТАШАК С НАЗИ!!! НИ СИ ХАБЕТИ НЕРВИТИ, ШТОТ ША РИТАМИ БАКЪРА ОТ ЯД НА НЕГУ!!……………..МНОГУ ВАЖНУ КАТ Е ОТ СФРЪНТУЛ ДЖОРДЖЕ!!!!!!

  МУ ХАААААААААААААААААААААААААА

 10. 3
  4

  Е те като ви построят стадиона ще почнете да играете.Даже може и да

  вкарате някой гол на празна врата.Кючекчията ще отслабне и ще играе

  вече.Вие нали сте гранда на Пловдив.Гранд резила на Пловдив

  • ПРАВЕЩ СИ ДЪЛГОГОДИШЕН, МОЩЕН, НО НЕПРИНУДЕН И ВЕСЕЛ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФФ 49,12:)))))

   БРАВУС НА СИЧКИ КЛОАКОМОТИФЦИ ПОДЪРЖАШТИ УТБОРА!! ПОЗДРАВИ ОТ НАЙ-ВЕРНИТЕ!
   https://www.youtube.com/watch?v=qNRkaneJmWQ&t=4s

   МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
   С ТАКВИЗ ФЕНУВУ КЛОАКОМОТИФ ША ПРЕБЪДЕ ВЪФ ВЕКОВЕТИ!

 11. 3
  5

  Тоя фекала е ебати шматката пробита…Що черно-бели пишки е изял не е

  истина…С Локото става, с Локото ляга😂😂😂
  И си мисли, че е забавен🤣🤣🤣
  Ебати балъка…

 12. 3
  2

  НЕМА КОЙ ДРУГ ДА СПАСИ КЛОАКОМОТИФ УСВЕН НИЙ РОМИТЕ!!! НИТО ШУШЛЯЦИ, НИТУ ГОНДЗЮФЦИ, НИТУ ТУНЧИФЦИ, САМУ НИЙ И КОЛОСИТЕ НА АНАДОЛА!!!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА!!!!
  ЗАТУЙ:
  НИКЪКВУ УНИНИЕ!! НИ СЪ УТПУСАЙТИ И НЕДЕЙТИ ВИСЯ КЪТ БРЪСНАРСКИ КАИШИ В НУВИНИТИ!!!! НЯМА НОВИ АПАПИ!!!.НЯМА И ДА ИМА!!! БАЧ, БАЧ И ОШТИ БАКЪР! ПУФ ПАФ!!!:)))))))))))))))))))))

  СЪБЕРИ БАКЪР, СПАСИ УТБОРА!!!
  ВСЯКО КЪСЧЕ ВЕЛПАПЕ УДЪЛЖАВА ЖИВОТА НА КЛОАКОМОТИФ С 3 МИКРОСЕКУНДИ!!!
  СЕКУ ПЪРЧЕ ДЖУЛЯЗУ- БУЧКА КЮМУР ЗА КЛОАКОМОТИФА!!!
  СЕКИ БУРКАНЬ ДЖАМ, ЗАЛЪК ЕКМЕК ЗА АПАПИТИ!!
  СЕКИ ПАРЧЕ АЛЮМИН ГЛЪТКА СУЛУК ЗА УТБОРЪ!!!!!!!!!

 13. 3
  3

  ДА ВИ СА ОПЛАЧА ВЕЧИ НА БАЩА МИ НЕ МУЙ ГУСТУ КАТ МА ЦЕПИ ОТЗАД

  ЩОТО БУФЕРИТЕ СЛЕД ОНОВА 6:0 МИ РАЗШИРИХА ДЮЗАТА ПУФ-

  ПАФ)))))):::ПУФ-ПАФ)))))):::

 14. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))
  3
  3

  АПАПИ, ТОВА ОШТИ НЕ Е ДЪНОТО!!!!!! НА ПОЛУСЪЕДИНИТЕЛ Е ПАРОВОЗ ЧУКУМБАЕФ И ОШТИ 2-3 АПАПА!!!!!………..УДАРЪТ Е СТРАШИН И НИ ЧАКА ОШТИ МНОГО БЪЗИК И ТАШАК!! НАМОКРЕТЕ МОРНИ И ПРЕСЪХНАЛИ УСТНИ И ДАВАЙТЕ С ПЦОВНИТЕ!!!!!! САМО ТОВА ША НА СПАСЯВА НА НЕГУ ДАН РИТНИМ БАКЪРЧИТУ ПРЕЖДИВРЕМИННУ!!!!!!!!
  МУ ХААААААААААААА

 15. 4
  3

  Помак, бегай за шишарки и приятно изкарване на празниците, хубав

  подарък Ви направихме да го помните дълги години!

 16. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
  2
  3

  ЯЗ ВЯРВЪМ, ЧИ ПАРОВОЗА ША ИЗПЛУВА УТ ГУВ НАТЪ, НО БЕЗ ВИЛИКИТЕ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БАЙРАМ И ЛЕВЕНТ АГА Е НЕМИСЛИМО!!! ШУШЛЯКА И АКАДИМИКА НЪ ДУВЕДУХА ДО БЕЗДНАТА!!!!…………ДО КРИВЪТА КРУША!
  МУ ХААААА

 17. Не се сърдете на Фекала, той е просто продукт на хилядите мъже които са се празнили в майка му.Повечето отзад !
  4
  2

  Нормално… Жълтата курва е родила жълт педераст

  • НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)

   АПАПИ ОТ СИЧКИ КАТУНИ, РЕШАВА СЕ СЪДБАТА НА ЛЮБИМЕЦЪТ НА СИЧКУТУ РОМ В БЪЛГАРИА, КЛОАКОМОТИФ, НИЙ ПИШИМ ПРОСТОТИИ?? БИГОМ ПО КАЗАНИТИ ЗА БАКЪР!!! ПУФ ПАФ:)))))))))

   МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 18. 3
  1

  Пловдивският любимец ще играе мач от евротурнирите на Лаута за трета

  поредна година…

  През същия период, любимият отбор на турците и циганите от околията е

  изнасилван многократно от отборчета като Царско село и Монтана….

  • МАХМУД ПОТОМСТВЕНИЯ КЛОАКОМОТИФЕЦ ОТ АНАДОЛСКИТЕ ДЕБРИ:)))

   КВОТО И ДА СТАВА, ЯЗ ША ОСТАВА НА НЕГУ ЧАСТ ОТ ЗАДРУЖНУТО РОМСКУ СИМЕЙСТВУ!! ША СА БОРЯ ДУ ГРОП ЗА СПАСЕНИИТУ НА ПАРОВОЗА!! ЗАТУЙ:

   НИЙ СТОЛЮПИНСКИТЕ КЛОАКОМОТИФЦИ МИРИЗЛИВИ СИ УБИЧАМЕ ДА ЛАЙНУМЕТСТВАМИ, НО!!!!! НЕ БИВА ДА ЗАБРАВЯМЕ НАЙ ВАЖНОТО ЗА НАШИЯ СТОЛЮПИНУ КИСТИНДИЛСКИ УТБОР!!!!

   АПАПИ, СИЧКУ Е ЯСНУ! НЕ СЪ ПРАЙТЕ НА АБДАЛИ! НЯМА РАКЕТИ, НЯМА КЛОАКОМОТИФФ!! НЯМА ЗАПЛАТИ И ЕКМЕК, НЯМА ИГРАЧИ!!! НЯМА МАНГИ, НЯМА ПРОЕКТ, НЯМА СТАДИУМ, НЯМА БАЗА, НЯМА ДАЖЕ БОБИЦ И ЛЕШТА! МОЯ АПЕЛ И ЦЕЛ В ЖИВОТА Е:
   „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!
   ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!!!!!!! СИЧКИ СЕ СПАСЯВАТ!!! ДО ЛЯТУСКА НЯМА ДА ОСТАНИ НИКУЙ!!! БЕЙГИРА СЪШТУ УТИВЪЛ В ШЕКЕРДИЯ-РЕДОСЕЯЛКА ШЕКЕРЯ!!
   ДА ИДВЪТ ВЕЧИ НАШТИ ПРИАТИЛИ ОТ АНАДОЛА! КЪДЕ СТЕ ЛЮБИМЦИ НА КЛОАКОМОТИФФ? БЛАГОДЕТИЛИ!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СПАСЕТИ НА ОТ ПОЗОРА!!!ТО ТЪКЪФ ТАШАК И КАШМЕР С НАС НЕ СЕ ТЪРПИ!!!!!!!!!!!!!!
   СЕЛСКИ КРЪВУПИЙЦИ, ВЪН ОТ УТБОРА НА СТОЛЮПИНУУ!!! ПУФ ПАФ!!!!!!!!!!

 19. 4
  2

  БРАТЯ СЕЛЯНИ И ПОМАЦИ ОТ РОДОПСКАТА ЯКА. ДУПЕ ДА НИ Е ЯКО ТОЗИ

  СЕЗОН! С ТЕЗИ АНОНИМНИЦИ И НАДЕБЕЛЯЛАТА МЕКИЦА, ЩЕ НИ ЛАШКАТ

  КАКТО НИ ПЛЯКАХА МИНАЛИЯ.

 20. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
  2
  3

  НИКЪКВУ УНИНИЕ!! НИ СЪ УТПУСАЙТИ И НЕДЕЙТИ ВИСЯ КЪТ БРЪСНАРСКИ КАИШИ В НУВИНИТИ!!!! НЯМА НОВИ АПАПИ!!!.НЯМА И ДА ИМА!!! БАЧ, БАЧ И ОШТИ БАКЪР! ПУФ ПАФ!!!:)))))))))))))))))))))

  СЪБЕРИ БАКЪР, СПАСИ УТБОРА!!!
  ВСЯКО КЪСЧЕ ВЕЛПАПЕ УДЪЛЖАВА ЖИВОТА НА КЛОАКОМОТИФ С 3 МИКРОСЕКУНДИ!!!
  СЕКУ ПЪРЧЕ ДЖУЛЯЗУ- БУЧКА КЮМУР ЗА КЛОАКОМОТИФА!!!
  СЕКИ БУРКАНЬ ДЖАМ, ЗАЛЪК ЕКМЕК ЗА АПАПИТИ!!
  СЕКИ ПАРЧЕ АЛЮМИН ГЛЪТКА СУЛУК ЗА УТБОРЪ!!

 21. 6
  2

  Олигофри, не пиши , когато се гледаш в огледалото! Издаваш се сам бе ,жълт мангал! Гледай си трагедията в Коматево и не пиши глупости! Мини още два пъти трети клас , защото хич не ти се отдава българският, което е разбираемо, защото не ти е майчин! И гледай да не се сдобиеш с някой инфаркт от злоба , простотия и комплекс от!! Локомотив, отборът на Градът ни!!!!,,

  • МАХМУД ПОТОМСТВЕНИЯ КЛОАКОМОТИФЕЦ ОТ АНАДОЛСКИТЕ ДЕБРИ:)))

   ГУРДЕЙ СЪ С ДЕДИТЕ НИ!!! ТЕ СЪ НАШТА КРЪФ И ЛЮБОФ УТ СЕРСЕ КЪМ ПАРОВОЗА!!! ПУФ ПАФ:)))))
   https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk

   МУ ХААААААААААААААААААААААААА

 22. Болния пак е тук 😀😀 От петата и шестака няма излекуване да си знаеш.
  3
  2

  Жълт ИЗРОД, я си еби майката! Акъли от олигофрени само в Изгрев бойс

  Столипиново! Другото?! Другото е главата в асфалта!

  • МАХМУД ПОТОМСТВЕНИЯ КЛОАКОМОТИФЕЦ ОТ АНАДОЛСКИТЕ ДЕБРИ:)))

   ЗА НАЗИ НАЙ-ВАЖНУТУ Е ДА ПОЧУСТВЪМИ СИЛАТА НА РОМСКИЯ ДУХ В КЛОАКОМОТИФФ!!!!

   ПОЧУВСТВАЙ ДУХА НА УТБОРА!!!! ПОЧУВСТВАЙ ВЕЛИЧИЕТО НА КЛОАКОМОТИФФ!!!!
   https://www.youtube.com/watch?v=RJswT_iLAT0

   МУ ХААААААААААААААААААААААААААА

 23. 4
  2

  ЖЪЛТ спермояд, не мисли за вицешампиона, гледай си селският обор.
  Мляскай ЛАЙНА по вашите теми, и недей да се катери по ХУЯ на Гонзо

  Лапай малки човечета.

 24. 2
  3

  СМИСЪЛА НА МОЙТИ КУМЕНТАРИ Е ДА ВДЪХНА ДУХ И СИЛА НА СВИТОВНАТА РОМСКА ОБШТНОСТ!! ДА НЕ ЗАБРАВЯТ КЛОАКОМОТИФФ И ДЕНУНОШТНУ ДА СЕ РОВЯТ ПО КОФИТЕ ЗА БУКЛУК!! БРАТЯ РОМИ, УТБОРЪТ НА СЕРСАТА ВИ, КЛОАКОМОТИФФ, СЕ НУЖДАЕ ОТ ПУДКРЕПА!!!! РЕШАВА СЕ СЪДБАТА НА ЛЮБИМЕЦЪТ НА СИЧКУТУ РОМ В БЪЛГАРИА, КЛОАКОМОТИФ, А НИЙ СТОИМ ТУК И ПИШИМ ПРОСТОТИИ?? БИГОМ ПО КАЗАНИТИ ЗА БАКЪР!!! ПУФ ПАФ:)))))

 25. Боли ли, селска курво?6:0 Кой не ви хвана, той не ви еба
  5
  2

  Малтретирането на жълтата пачавра, е повредила мозъците на селските и

  фйенуве. Капят им лиги от злоба и отчаянието взема връх. Справка –

  неадекватните и пропити с мъка и завист коментари. От тук нататък,

  каквото и да стане, нищо не може да заличи успехите на Локомотив и

  унижението на продажната проститутка на властта……

 26. 4
  2

  Ебането на жълта проститутка 2010 с 6-0 им е нанесъл сериозна травма,

  като чета психо комемнтарите им. Не е е лесно да си жълт парцал, да те

  бият и гаврят!!

 27. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
  2
  2

  БРАТЯ РОМИ, ИНТУСИАЗМЪТ ПАДА ГЛАВУЛОМНУ!!!!! КАКАНИЖИМ ЗАГУБА СЛЕД ЗАГУБА!!! АРТЪКПЪРТЪЦИТЕ СЕ СПОТАЙВЪТ!! И НАЙ-КРИВИТЕ И КУХИ КРАТУНИ РАЗБРАХА, ЧИ ПАРОВОЗА Е В БЛАТУТУ, СРЕД ГУВ НЪТА И НЕМА ВАДИНИ! НЕКА ДА СЕ ПОСМЕЕМ И ПОВЕСЕЛИМ. ВЕСЕЛБАТА Е В РАЗГАРА СИ!!! ЦИРКА ОТКРИВА СКОРУ!! КОРОННИЯ НОМЕР НА АКРОБАТА „ШУШЛЯК“ ША БЪДИ, „НАПРЕШ КЪМ ИВРОПЪТА“ СПИЦЯЛНУ ЗА ВАС КЛОУНИТЕ КРАЧУН И МАЛЧО! …….И ОШТИ МНОГУ ТАШ АЦИ, БЪЗИК, ГЪРГАРА И МАЙТАПИ!!!:))))

 28. Да отдадем нужния респект на по-добрите 🏆🏆🏆🥈
  3
  2

  Ние, дънните риби, сме винаги готови, да го лапаме на сребърните

  медалисти..

 29. 5
  2

  Ти си най-мръсният ром бе, да ти еба майката жълтурска. Баща ти цепи ли

  те, плешар?

 30. 5
  2

  Надявам се, че гледахте мача Украйна – Англия. На мене ми напомни на

  ония с буферите, когато се престорих на контузен

 31. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))
  2
  4

  БРАТЯ КЛОАКОМОТИФЦИ, ВЕЧИ СНЕ В ИВРОПЪТА!!! ЯЗ СПИЦЯЛНУ УЧАКВЪМ НОВИ ПУПЪЛНЕНИЯ В УТБОРА, ЗА ДА МОЖИМ С ЛЕКОТА ДА ОТСТРАНЯВЪМИ УТБОРЧИТА КАТУ ТОТНЪМ, МОТНЪМ И Т.Н.!!
  НАШТИ МИЧТИ СА СБЪДВАТ!!! КАТУ ДОДЪТ МЕРИЧЛЕРЦИ, ПОРДИМЦИ И КУКЛИНЦИ СТАВЪМИ СТРАШНА СИЛА!!! ТЕПЪРВА ИВРОПЪТА ША ГЛЕДА СТУЛЮПИНУУ, КИСТИНДИЛ, АДЖАСАНА, ШЕКЕРЯ, ПОРДИМ, МЕРИЧЛЕРИ И ЛОМ В ИДИНЕН УМРУК!!!!! ЗАПОЧВА ВЕСЕЛАТА ЧАСТ!!! ГОТВЕТЕ СЪ АПАПИ!!!!!!!!!!!!!

 32. 6
  3

  Че фекала е отрепка, е ясно на всички.Но толкова тъпо парче не може да е

  от Пловдив.Със сигурност е от селата.По отдалечените от Филибето.Тоя психар фекала,беше един от първите да пише глупости и да ни излага и

  когато Локо ни размазаха с 6:0…..

  • 3
   2

   БРАТЕ ШЕФКЕТ!!! НАЙ-ВАЖНУТУ Е ДА ЗАПАЗИМ НАШИЯ ОСНОВЕН И ГРАДИВЕН ПОТЕНЦИАЛ-РОМСКАТА ПУБЛИКА!!!! ТЯ Е ДВИЖЕШТАТА СИЛА НА ПАРОВОЗА!!! БЕЗ НАЗИ, БРАТЯТА РОМИ, СНЕ УБРЕЧЕНИ!!! ДУБРЕ Е, ЧЕ КАТУНИ ИМА И В ЛОМ, И В КОНДОФРЕЙ, И ПОРДИМ, И МЕРИЧЛЕРИ!!!! НАПРЕШ АПАПИ, ЮРУУШ! ПУФТА ПАФТА!
   МУ ХААААААААА

   • ЧЕНГЕЛЬ ЮМЮРБУРСУК КЛОАКОМОТИФУГЛУ ОТ АДЖИСАНА:)
    3
    2

    БРАТЕ ФЕКАЛ, ЗА ДА ЗАПАЗИМ НАШИЯ ОСНОВЕН И ГРАДИВЕН ПОТЕНЦИАЛ-РОМСКАТА ПУБЛИКА Е НУЖНУ ПУНЕ ДВА ВАГОНЯ БОБ И ЕКМЕКЬ……………………..И МНОГУ ГЕЙ БИЛЕТЯ!!!!! ТАКА ША ПОДСИГУРИМ ДВИЖИШТА СИЛА ЗА ПАРОВОЗА!!!
    МУ ХАААААААААА

 33. 6
  2

  Аз, ФЕКАЛА
  Обичам черно бели ПИШКИ.
  Обичам лайна и дрисня.
  Обичам да ме шибат 6 пъти.
  Абичам малки човечета. Искам да ме ШИБА Цингарейвич и Крушарски, това

  съм аз ФЕКАЛА Да лапам ХУЯ на ПАЛИИСКИ, и на САМУИЛОВ. Да

  смуча ХУЯ и да се навеждам на АГАТА. Да ма шибат циганите.

 34. 5
  3

  БРАВО КРУШИ!КАК ИМ ГО НАХЛУЗИ НА СЕЛЯНИТЕ!ШЕСТ КАТА – ДО

  СЛИВИЦИТЕ.А ТОЯ ОЛИГОФРЕН ФЕКАЛА,Е ЕБАТИ И НЕЩАСТНИКА

  ПРОСТ.СТАНИСЛАВ ДОСТА МУ Е СТЪЖНИЛ МИЗЕРНИЯ ЖИВОТЕЦ.А И БАЩА

  МУ ГО ЦЕПИ ЗДРАВО ВСЕКИ ДЕН.ПЕТАТА Е ЗАСЕДНАЛА ЗДРАВО В

  АНУСА.ЗАТОВА Е ТОЛКОВА ОЗЛОБЕН.ДА ГО ЛАПА ЛИГАВ!

 35. Челсито и Тоско възпитаха Фекал Клоаков , това е днешният образ на ботевизмът!
  4
  2

  Ако не ти се спи и те боли главътъ, ако се чувстваш комплексиран от това,

  че черно-бялото семейство върви напред и печели, успех след успех, не

  чакай…………..засили се и се удари с всичка сила в стената на кошарата, ще

  ти олекне. Ако и това не помогне, нареди се до овцете, изчакай

  коча…………..и вече няма да се чувстваш комлексиран от Успехите на

  пловдивския Локомотив !!!

 36. 2
  2

  МАНЕТИ ГИ ЖЪЛТИТЕ ВЕЛИКАНИ!!! ДА СИ ГЛЕДАМИ УТБОРЪ ПУДКРЕПЯН ОТ СВИТОВНАТА РОМСКА ОБШТНУСТ!!!:)
  https://m5.netinfo.bg/media/images/47116/47116907/369-229-zhrebij-za-noviia-sezon-v-efbet-liga.jpg
  НЕМА ДА СЪ ПЛАШИТИ!! СИЧКУ Е В ШИШЕ!!!!…..ПОД КОНТРОЛ!!!:)))))))))))))
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААА

 37. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
  2
  1

  ВОДЯТ СЪ УСИЛЕНИ ПРЕГУВУРИ ЗА КРАЧУН УТ СФИНКТЪР ДЖОРДЖИ!!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=1UCGMbf4Aiw
  СКОРУ ША Е В РЕДИЦИТЕ НА НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМСКАТА ОБШТНОСТ ПО СВЕТЪ-КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ

 38. 3
  1

  НА НАТЪПКАНИТЕ СЪС СПЕРМАТОЗОИДИ ОТЗАД И КОМПЛЕКСИ ЖЪЛТИ

  МАНГАЛИ, ПОМАЧЕТА И СЕЛИНДЖЪРИ ОТ ОКОЛИЯТА ЩЕ КАЖА: ГЛАДНА,

  ЖЪЛТА УРУСПИЯ – ШЕСТ ШПЕКА СЪНУВА.

 39. 4
  1

  Евала круша как го набута на курвите микре и антибиотик и путьоф и им взе

  купите под носа много ги боли за кеф на цяла България!!!!!!!!!

 40. ПРАВЕЩ СИ ДЪЛГОГОДИШЕН, МОЩЕН, НО НЕПРИНУДЕН И ВЕСЕЛ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФФ 49,12:)))))
  3
  3

  ЯЗ ВЯРВЪМ, ЧИ ПАРОВОЗА ША ИЗПЛУВА УТ ГУВ НАТЪ, НО БЕЗ ВИЛИКИТЕ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БАЙРАМ И ЛЕВЕНТ АГА Е НЕМИСЛИМО!!! ШУШЛЯКА И АКАДИМИКА НЪ ДУВЕДУХА ДО БЕЗДНАТА!!!!…………ДО КРИВЪТА КРУША!
  МУ ХААААА

 41. 3
  2

  На фекала майка му е грозна,обаче добре върти…

 42. 3
  3

  СМУЧЕТЕ МИ ХУЯ, НЕБЛАГОДАРНИ СЕЛЯНИ!МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

  • ЧЕНГЕЛЬ ЮМЮРБУРСУК КЛОАКОМОТИФУГЛУ ОТ АДЖИСАНА:)
   3
   1

   НИ СИ ПРАФ БРАТЕ ШЕФКЕТ(ПОД МЕНЯ)!!! НАЙ-ВАЖНУТУ Е ДА ЗАПАЗИМ НАШИЯ ОСНОВЕН И ГРАДИВЕН ПОТЕНЦИАЛ-РОМСКАТА ПУБЛИКА!!!! ТЯ Е ДВИЖЕШТАТА СИЛА НА ПАРОВОЗА!!! БЕЗ НАЗИ, БРАТЯТА РОМИ, СНЕ УБРЕЧЕНИ!!! ДУБРЕ Е, ЧЕ КАТУНИ ИМА И В ЛОМ, И ПОРДИМ, И МЕРИЧЛЕРИ!!!! НАПРЕШ АПАПИ, ЮРУУШ! ПУФТА ПАФТА!
   МУ ХАААААААА

 43. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))
  2
  3

  НИКЪКВУ УНИНИЕ!! НИ СЪ УТПУСАЙТИ И НЕДЕЙТИ ВИСЯ КЪТ БРЪСНАРСКИ КАИШИ В НУВИНИТИ!!!! НЯМА НОВИ АПАПИ!!!.НЯМА И ДА ИМА!!! БАЧ, БАЧ И ОШТИ БАКЪР! ПУФ ПАФ!!!:)))))))))))))))))))))

  СЪБЕРИ БАКЪР, СПАСИ УТБОРА!!!
  ВСЯКО КЪСЧЕ ВЕЛПАПЕ УДЪЛЖАВА ЖИВОТА НА КЛОАКОМОТИФ С 3 МИКРОСЕКУНДИ!!!
  СЕКУ ПЪРЧЕ ДЖУЛЯЗУ- БУЧКА КЮМУР ЗА КЛОАКОМОТИФА!!!
  СЕКИ БУРКАНЬ ДЖАМ, ЗАЛЪК ЕКМЕК ЗА АПАПИТИ!!
  СЕКИ ПАРЧЕ АЛЮМИН ГЛЪТКА СУЛУК ЗА УТБОРЪ!!!!!!!!!!!!!!!!

 44. 4
  2

  Тоя фекала на кви медикаменти е ? Явно баща му има парафин след като се

  прибере и му пука трътките ! Толкова ли тe боли бе жълта курво?

  хахахаахахахахааахахаххаахахахахахахахахахахахахсххссхсхахаххааххааххс

  хсааа

 45. Само не разбрах защо Тошко Мекицата – Шестака се престори на контузен
  3
  2

  Пичаги бат Стоян канара каза че има още от вълшебния крем от куромела за

  разхлабване на жълти дупета от 6-те бахура ва да гоейба.

 46. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
  2
  2

  ЗА НАЗИ НАЙ-ВАЖНУТУ Е ДА ПОЧУСТВЪМИ СИЛАТА НА РОМСКИЯ ДУХ В КЛОАКОМОТИФФ!!!!

  ПОЧУВСТВАЙ ДУХА НА УТБОРА!!!! ПОЧУВСТВАЙ ВЕЛИЧИЕТО НА КЛОАКОМОТИФФ!!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=RJswT_iLAT0

  МУ ХАААААААААААААААААААААААААА

 47. 2
  2

  ШАВАТ ЛИ БАХУРИТЕ, НЕНОРМАЛНА КУРВО?

  • МАХМУД ПОТОМСТВЕНИЯ КЛОАКОМОТИФЕЦ ОТ АНАДОЛСКИТЕ ДЕБРИ:)))

   НИ ЗНАМ? БЯХА 188 453 БАХУРА ПРЕД НАП?????? СИГУРНУ ШАВЪТ АМА НАГОРИ ЗАРАД ЛИХВИТИ…
   МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 48. 1
  1

  Олигофри, не пиши , когато се гледаш в огледалото! Издаваш се сам бе ,жълт мангал! Гледай си трагедията в Коматево и не пиши глупости! Мини още два пъти трети клас , защото хич не ти се отдава българският, което е разбираемо, защото не ти е майчин! И гледай да не се сдобиеш с някой инфаркт от злоба , простотия и комплекс от!! Локомотив, отборът на Градът ни!!!!.

 49. 1
  3

  Общината да изхарчи НАШИТЕ НАРОДНИ ПАРИ за да мoже да им завърши

  стадиона под претекст, че бил „общински“ но ще носи името на техния

  футболен отбор и те ще го ползват с престъпно нисък наем, а Общината, т.е

  НАРОДА, ще плаща за поддръжката. И това при положение, че

  данъкоплатците изобщо не са питани дали искат или не искат и при

  положение, че вече има цели ДВА общински стадиона. Такава

  ЗЛОУПОТРЕБА на обществени средства е НЕЧУВАНА и, засега,

  БЕЗНАКАЗАНА!! Всъщност тези хора извършват ИЗНУДВАНЕ и това е

  ПРОТИВОЗАКОННО. Гешев, защо се правиш, че не виждаш?! Няма ли да си

  свършиш работата най-после?! Пак ли трябва чужденците да ни оправят.

  Също така като си говорим за контрол на харченето на обществени

  средства, кога ще се направи проверка дали концесионните такси за базата

  в Коматево се плащат? И с какви ПАРИ

 50. 3
  2

  Олигофри, не пиши , когато се гледаш в огледалото! Издаваш се сам бе ,жълт мангал! Гледай си трагедията в Коматево и не пиши глупости! Мини още два пъти трети клас , защото хич не ти се отдава българският, което е разбираемо, защото не ти е майчин! И гледай да не се сдобиеш с някой инфаркт от злоба , простотия и комплекс от!! Локомотив, отборът на Градът ни!!!!.

  • ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))
   2
   1

   БРАТЯ КЛОАКОМОТИФЦИ, ВЕЧИ СНЕ В ИВРОПЪТА!!! ЯЗ СПИЦЯЛНУ УЧАКВЪМ НОВИ ПУПЪЛНЕНИЯ В УТБОРА, ЗА ДА МОЖИМ С ЛЕКОТА ДА ОТСТРАНЯВЪМИ УТБОРЧИТА КАТУ ТОТНЪМ, МОТНЪМ И Т.Н.!!
   НАШТИ МИЧТИ СА СБЪДВАТ!!! КАТУ ДОДЪТ МЕРИЧЛЕРЦИ, ПОРДИМЦИ, КОНДОФРЕЙЦИ, ЛОМЦИ И КУКЛИНЦИ СТАВЪМИ СТРАШНА СИЛА!!! ТЕПЪРВА ИВРОПЪТА ША ГЛЕДА СТУЛЮПИНУУ, КИСТИНДИЛ, АДЖАСАНА, ШЕКЕРЯ, ПОРДИМ, МЕРИЧЛЕРИ, КОНДОФРЕЙ И ЛОМ В ИДИНЕН УМРУК!!!!! ЗАПОЧВА ВЕСЕЛАТА ЧАСТ!!! ГОТВЕТЕ СЪ АПАПИ!!!

 51. 5
  4

  МНОГО ЛАФОВЕ, ЧЕРЕШКИ, МИЛИАРДЕРИ И НАКРАЯ ПАК С КАЛЪФКИТЕ И С ХУЙ В УСТИТЕ. МУУУХАХАХААААААА!

  • 3
   3

   КОИ ЖЪЛТИ ВЕЛИКАНИ? ОНИЯ КЪДЕТО КОЙ НЕ ГИ ХВАНА ТОЙ НЕ ГИ ЕБА С РАЗЛИКА, ЛИ?

  • НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)

   НАСТАНА ВРЕМИ АКАДИМИК ГОНЧУ ГОНДЗИФ ДА СА ПУСКА ПО ШОРТИ И ДА СПАСЯВА УТБОРА ПОДЪРЖАН ОТ СВЕТОВНАТА РОМСКА ОБШТНОСТ!!! ДУ СИГА БЕШИ ДЕНУНОШТНУ АНГАЖИРЪН В БОРДА НА ДИРЕКТУРИТЕ И В НЕУМОРНИЯ ТРУД ПО ТЪРСЕНИ НА НОВИ ПЕЛЕТА И ПУПЪЛНЕНИЯ!!! КЪРТОВСКИЯ ТРУД НА СВЕТИЛОТО В БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ ДОПРИНЕСЕ ЗА МОШТТА НА УТБОРА!!! ВРЕМЕ Е ДА ЗАФОРМЯТ ЕДИН ДУЕТ, ЕДИН СЛАВЕН ТАНДЕМ, БУБАЙКУ-ЧАВЕ!!! ИВРОПЪТА Е В КРАКАТА НА КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФФФФФФФ!! ПУФТА, ПАФТА!!!!!!!!:)
   МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 52. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
  2
  1

  МАНЕТИ ГИ ЖЪЛТИТЕ ВЕЛИКАНИ!!! ДА СИ ГЛЕДАМИ УТБОРЪ ПУДКРЕПЯН ОТ СВИТОВНАТА РОМСКА ОБШТНУСТ!!!:)
  https://m5.netinfo.bg/media/images/47116/47116907/369-229-zhrebij-za-noviia-sezon-v-efbet-liga.jpg
  НЕМА ДА СЪ ПЛАШИТИ!! СИЧКУ Е В ШИШЕ!!!!…..ПОД КОНТРОЛ!!!:)))))))))))))
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААА

 53. И БИЛ ГЕЙТС ДА ВИ ВЗЕМЕ, СИ ОСТАВАТЕ СЪЩАТА ТРАГЕДИЯ
  3
  3

  Олигофри, не пиши , когато се гледаш в огледалото! Издаваш се сам бе ,жълт мангал! Гледай си трагедията в Коматево и не пиши глупости! Мини още два пъти трети клас , защото хич не ти се отдава българският, което е разбираемо, защото не ти е майчин! И гледай да не се сдобиеш с някой инфаркт от злоба , простотия и комплекс от!! Локомотив, отборът на Градът ни!!!!

   • ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))

    БРАТЕ ШЕФКЕТ!!! НАЙ-ВАЖНУТУ Е ДА ЗАПАЗИМ НАШИЯ ОСНОВЕН И ГРАДИВЕН ПОТЕНЦИАЛ-РОМСКАТА ПУБЛИКА!!!! ТЯ Е ДВИЖЕШТАТА СИЛА НА ПАРОВОЗА!!! БЕЗ НАЗИ, БРАТЯТА РОМИ, СНЕ УБРЕЧЕНИ!!! ДУБРЕ Е, ЧЕ КАТУНИ ИМА И В ЛОМ, И В КОНДОФРЕЙ И ПОРДИМ, И МЕРИЧЛЕРИ!!!! НАПРЕШ АПАПИ, ЮРУУШ! ПУФТА ПАФТА!
    МУ ХААААААААААА

    • ЧЕНГЕЛЬ ЮМЮРБУРСУК КЛОАКОМОТИФУГЛУ ОТ АДЖИСАНА:)

     БРАТЕ МАХМУД, ЗА ДА ЗАПАЗИМ НАШИЯ ОСНОВЕН И ГРАДИВЕН ПОТЕНЦИАЛ-РОМСКАТА ПУБЛИКА Е НУЖНУ ПУНЕ ДВА ВАГОНЯ БОБ И ЕКМЕКЬ……………………..И МНОГУ ГЕЙ БИЛЕТЯ!!!!! ТАКА ША ПОДСИГУРИМ ДВИЖИШТА СИЛА ЗА ПАРОВОЗА!!!
     МУ ХААААААААААА

 54. И БИЛ ГЕЙТС ДА ВИ ВЗЕМЕ, СИ ОСТАВАТ СЪЩАТА ТРАГЕДИЯ
  2
  1

  Олигофри, не пиши , когато се гледаш в огледалото! Издаваш се сам бе ,жълт мангал! Гледай си трагедията в Коматево и не пиши глупости! Мини още два пъти трети клас , защото хич не ти се отдава българският, което е разбираемо, защото не ти е майчин! И гледай да не се сдобиеш с някой инфаркт от злоба , простотия и комплекс от Локомотив, отборът на Градът ни!!!!!

 55. 1
  2

  Румънският първодивизионен Крайова е отказал да заплати 50 хиляди евро за привличането на българския национал Бирсент Карагарен от Локомотив (Пловдив), съобщи агентът Флорин Маня за изданието „Проспорт“. Карагарен е харесан от старши треньора на тима Адриан Муту, но от клубната управа са поискали да привлекат без трансферна сума, заради което трансферът е пропаднал.

  • 3
   1

   Който може да разсъждава, нека го направи. Пеесе хиляди Еврака? Крушата го е закъсал яко с тези Литовци! Национал на България за Пеесе хиляди??? Което пък се е сторило твърде много за Клуж??? Хахахахаха😂😂😂😂😂😂😂😂

   • 1
    3

    Крушарски взе 750,000 Евро за Луков, така че сега може да си позволи да продаде Биската и за 25,000 лева. Ясно ли е?

   • 2
    2

    Разсъждаваме ние, но не може да разберем защо не взеха Тошко Мекицата без пари?! Беше свободен агент, имаше опашки от оферти, Андрей всеки ден ни информираше първи за нова оферта … а се оказа, че и без пари не го искат….
    мъка…

    • Защото Тошко не е стока за продан каквито са повечето ритни топкпвци в ЛокУту. Тодор е футболист с качества и човек с доблест и любов в сърцето!!

 56. 1
  1

  Инката, дет’ еба Стикс в градинката, кога жъ довадя?

  • И аз това питам. Кога жа го вади?

 57. 2
  4

  Като не дойдат очакваните резултати и ще се почне с призивите за уволнения. А те няма да дойдат. ЦСКА и Лудогорец няма да оставят Ботев да им се намеси.

  • ЧЕНГЕЛЬ ЮМЮРБУРСУК КЛОАКОМОТИФУГЛУ ОТ АДЖИСАНА:)
   1
   1

   БРАТЕ РЕДЖЕП(ПОД МЕНЯ), ИЗРАЗЯВЪМ СВОЙТУ ДЪЛБОКУ ВЪЗХИШТЕНИЕ, ЧЕ ХРАБРО СЕ БОРИШ С ВЯТЪРНИТИ МЕЛНИЦИ ЗА ДА ДУКАЖИШ, ЧИ НАШИЯТ КЛОАКУМУТИФ НЕ Е ЛЮЛКАТА НА РОМСКАТА РАДОСТ И НАСЛАДА!!!!……НО ФАКТИТЕ СА ДРУГИ!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk
   МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

  • 2
   1

   Пресен е примера с Велбъжд. Главния премести отбора в Пловдив, наливаше 3 години от пусто в празно, но локомотивския манталитет беше да се люшка в зоната на изпадащите и така не можа да збъдне мечтите на Г.Илиев. Наложи се да се осъществи план Б! Съдийска подкрепа, хващане на футболисти и цели отбори принадлежащи на други мафиотски босове, за да може Главния да украси хола си в Кюстендилския си палат, с Шампионска Купа.

   • Решението за титлата на „Велбъдж“ или по-точно за Г.Илиев, бе взето на прочутата среща в хотел „Рила“, в София, за прекратяване на практиката да се бият съдии, да бягат футболисти от тоалетни, да ги карат в багажниците и прочие. Тогава бе обърнато внимание на т.н Главен, че в Кюстендил това няма как да се случи. И Наркобоса тръгна към Пловдив и то към „Ботев“ не за друго, а защото „Ботев“ бяха в „А“ група, а „Локото“ бяха пътници на долу. Гърневски и Христолов направиха така, че Илиев акостира в „Локото“, но тогава се наложи врътката със заличаването, защото черно-белите бяха изпаднали, а „Велбъдж“ бе в „А“. Не виждам, в кои три години Илиев е наливал от пусто в празно. Цялата ура-тура бе за една година и после мрак!

  • ЦСКА и ЛУДОГОРЕЦ не се борят за оцеляване в А група, другарю политагитатор

  • пак ли ще спирате Лудогорец и ще се кичете с медали, Наполеоне?

 58. Кой не ви хвана, той не ви еба жълт дебил МУУХАХАХАААААААА
  1
  2

  Олигофри, не пиши , когато се гледаш в огледалото! Издаваш се сам бе ,жълт мангал! Гледай си трагедията в Коматево и не пиши глупости! Мини още два пъти трети клас , защото хич не ти се отдава българският, което е разбираемо, защото не ти е майчин! И гледай да не се сдобиеш с някой инфаркт от злоба , простотия и комплекс от Локомотив, отборът на Градът ни!!!!

  • МАХМУД ПОТОМСТВЕНИЯ КЛОАКОМОТИФЕЦ ОТ АНАДОЛСКИТЕ ДЕБРИ:)))

   РЕДЖЕПЕ, ТОЙ СИ ГЛЕДА НУВИНИТИ ЗА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ, АМИ ЧИЙ ГУ ТЪРСИШ ТУК?? СИЧКУ СИ УСМЪРДЯЛ, ПЪК И НА ЗЛАГАШ НАС КУЛТУРНИТИ РОМИ КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!

 59. 10
  5

  Спите ли добре столипиново виждам много черно бяла измет която коментират за великият отбор на Пловдив Ботев Пловдив като чуят новини за Ботев Пловдив и полудява благодарение на Ботев им строят онова недоразумение бесика ако не може да преживеете новините за отбора на Пловдив Ботев Пловдив направо въжето и на лаута да се отърете от мъките и светът от вас

  • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив
   5
   6

   Научи се да пишеш, мангал неграмотен…

   • 3
    3

    Що бе мангал?! Ще ме оценяваш ли?!
    Гледай си там гноясалата пета и мухлясалите 6 шпека.
    Ако смятате да се топлите цял живот само с това ……. ще настинете…..

 60. 11
  2

  КАК СПАХТЕ ЛИЛАВИ ВЕНЦИ
  ЕДНО Е ЯСНО .ПЛОВДИВ СЕ БУДИ И ЗАСПИВА С МИСЪЛТА ЗА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ .
  ЗА ЕДНИ РЕЛИГИЯ ЗА ДРУГИ СПАСЕНИЕ ОТ БЕСИЛОТО !
  ТАКА Е БИЛО
  ТАКА Е
  И ТАКЕ ЩЕ БЪДЕ
  ГЪРЧ В КОМПЛЕКСИ ДО КАТО СЪЩЕСТВУВАТЕ ИЗМЕТ

 61. 3
  14

  Ти ли, бе тъпоъгълник, ще пускаш поръчка за 1.6 милиона?!
  Ти знаеш ли изобщо какво значи думата „реципрочно“, бе баскетболист никому неизвестен и супер прост?!

  • А на бас, че скоро ще срещнеш Делян Коматевски.
   Само да не се насереш

   • А на бас, че ти вече си го срещнал и си се насрал, Андрей.

  • 3
   9

   … във възелин за затвора ще инвестира

 62. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))
  5
  1

  БРАТЯ РОМИ, ИЗРАЗЯВЪМ СВОЙТУ ДЪЛБОКУ ВЪЗХИШТЕНИЕ, ЧЕ ХРАБРО, НЕИСТОВО СЕ БОРИТЕ С ВЯТЪРНИТИ МЕЛНИЦИ ЗА ДА ДУКАЖИТЕ, ЧИ НАШИЯТ КЛОАКУМУТИФ НЕ Е ЛЮЛКАТА НА РОМСКАТА РАДОСТ И НАСЛАДА!!!!……НО ФАКТИТЕ СА ДРУГИ!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk
  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 63. ПРАВЕЩ СИ ДЪЛГОГОДИШЕН, МОЩЕН, НО НЕПРИНУДЕН И ВЕСЕЛ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФФ 49,12:)))))
  7
  2

  АМА ЮСУФЕ, НА ТЯХ ВЕЛИКАНИТЕ ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ НЕ ИМ ПУКА ЗА ОТБОРЪ ПУДКРЕПЯН ОТ ЦЯЛУТУ СВИТОВНУ РОМСКУ ОБШТНУС-КЛОАКОМОТИФ!!!! ТЕ САМУ СИ ПРАЯТ ТАШ АК, МАЙТАП ПИНИЗ И ГЪРГАРА С НЕУКИ И НЕОБРАЗОВЪНИ, НЕИНТИГРИРАНИ БРАТЯ РОМИ ФЕКАЛОНОСИТИЛИ, ЛАЙНУМЕТИ!!! ЗА КВО СА ТИ НА ТЕП УСПЕХИ В ПОРДИМ, МЕРИЧЛЕРИ ИЛИ КОНДОФРЕЙ И ЛОМ??????????? БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ!! СТИГА СИ ВИСЯЛ КЪТ БРЪСНАРСКИ КАИШ ПРИ ВЕЛИКАНИТИ! НА ПЛОВДИВЧАНИ ИМ Е ПРЕЗ БОЗДУГАНА СТОЛЮПИНСКУТУ НЕДУРАЗУМЕНИЕ!! ПУФТА ПАФТА, КЕНЦ!:)))))))
  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

  • ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))
   4
   1

   КОЛКО ДУШЕВНОСТ И ЛЮБОФ ИМА В СЕРСАТА НА РОМИТЕ КЛОАКОМОТИФЦИ?!!!!! КЛОАКОМОТИФФ ЗАСЛУЖАВА ТАЗИ НЕПОДПРАВЕНА, ИСКРЕНА, ЛЮБОФ И ПРИЗНАТЕЛНОСТ!!!!!! ВИНАГИ С ВАС АПАПИ ОТ ВЕКОВЕ ТА ЧАК ДО ЛОМ!!!! ДО ГРОП!!
   https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk
   МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

   • НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
    5
    1

    БРАТЕ АНУС, ИЗРАЗЯВЪМ СВОЙТУ ДЪЛБОКУ ВЪЗХИШТЕНИЕ, ЧЕ ХРАБРО СЕ БОРИШ С ВЯТЪРНИТИ МЕЛНИЦИ ЗА ДА ДУКАЖИШ, ЧИ НАШИЯТ КЛОАКУМУТИФ НЕ Е ЛЮЛКАТА НА РОМСКАТА РАДОСТ И НАСЛАДА!!!!……НО ФАКТИТЕ СА ДРУГИ!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk
    МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

  • 3
   8

   Да пребъде Изгрев бойс Столипиново !Там е жълтата истина!

 64. 3
  11

  Олигофри, не пиши , когато се гледаш в огледалото! Издаваш се сам бе ,жълт мангал! Гледай си трагедията в Коматево и не пиши глупости! Мини още два пъти трети клас , защото хич не ти се отдава българският, което е разбираемо, защото не ти е майчин! И гледай да не се сдобиеш с някой инфаркт от злоба , простотия и комплекс от Локомотив, отборът на Градът ни!!!

  • 6
   2

   ВАЖНУТУ Е ДА УБИЧЪМИ КЛОАКОМОТИФ!!!!!!!!!!……..ДА Е В СЕРСЕТУ ТАКА ДА СЕ КАЖЕ НА НЕГУ!!!
   МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

  • НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
   5
   1

   БРАТЕ АНУС, ИЗРАЗЯВЪМ СВОЙТУ ДЪЛБОКУ ВЪЗХИШТЕНИЕ, ЧЕ ХРАБРО СЕ БОРИШ С ВЯТЪРНИТИ МЕЛНИЦИ ЗА ДА ДУКАЖИШ, ЧИ НАШИЯТ КЛОАКУМУТИФ НЕ Е ЛЮЛКАТА НА РОМСКАТА РАДОСТ И НАСЛАДА!!!!……НО ФАКТИТЕ СА ДРУГИ!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk
   МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

  • 2
   1

   „Отборът на градЪт “
   Не знам – манго, кой трябва да се връща в 3-ти клас, но и на теб няма да ти е излишно да си опресниш знанията от началното училище!

 65. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
  3
  3

  НИЙ БЪЛГАРИТЕ КЛОАКОМОТИФЦИ, ПОДКРЕПЯНИ НЕИСТОВО ОТ ПОВИЧИТУ РОМ В БЪЛГАРИЯ, СНЕ ВЕРНИ ДО ГРОП!!!! ДО КОНДОФРЕЙ!
  https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk

  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 66. 4
  5

  КАКЪВ СТАДИОН, КАКЪВ СОБСТВЕНИК? ЗДРАВКО СИ ОТИВА. А И НЯМА ЦЕНЗ ОБРАЗОВАНИЕ ДА ЗАЕМА ТАЗИ ДЛЪЖНОСТ. И НЕ САМО ТОЙ. НО ВЕЧЕ НЯМА ДА Е ТАКА.

  • ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))

   КЪТ НИ Е БАТ ЗДРАФКУ, ША ДОДИ БАТ СЛАВЧУ!!! ОШТИ ПО-КОФТИ!!! НАСЯКЪДИ САМУ ПРИВЪРЖИНИЦИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ!!! СПАСЕНИЕТУ Е САМУ КОНДОФРЕЙ, МЕРИЧЛЕРИ, ЛОМ, АРДИНУ………………….ТАМ СНЕ СЕ НАШИ АПАПИ, УБИЧАШТИ ЦЪРНУ БЯЛЪТА ИДЕЯ!:))))))))))))))))))))))))))))))))
   МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

   • МАХМУД ПОТОМСТВЕНИЯ КЛОАКОМОТИФЕЦ ОТ АНАДОЛСКИТЕ ДЕБРИ:)))

    ТАКА Е!!! В ПЛОВДИВ СНЕ ПРИШЪЛЦИ И СИ ПРАЯТ САМУ БЪЗИК И МАЙТАП С НАЗИ!:)))))))))))))))

 67. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))
  5
  4

  АМА ЮСУФЕ, НА ТЯХ ВЕЛИКАНИТЕ ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ НЕ ИМ ПУКА ЗА ОТБОРЪ ПУДКРЕПЯН ОТ ЦЯЛУТУ СВИТОВНУ РОМСКУ ОБШТНУС-КЛОАКОМОТИФ!!!! ТЕ САМУ СИ ПРАЯТ ТАШ АК, МАЙТАП ПИНИЗ И ГЪРГАРА С НЕУКИ И НЕОБРАЗОВЪНИ, НЕИНТИГРИРАНИ БРАТЯ РОМИ ФЕКАЛОНОСИТИЛИ, ЛАЙНУМЕТИ!!! ЗА КВО СА ТИ НА ТЕП УСПЕХИ В ПОРДИМ, МЕРИЧЛЕРИ ИЛИ КОНДОФРЕЙ И ЛОМ??????????? БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ!! СТИГА СИ ВИСЯЛ КЪТ БРЪСНАРСКИ КАИШ ПРИ ВЕЛИКАНИТИ! НА ПЛОВДИВЧАНИ ИМ Е ПРЕЗ БОЗДУГАНА СТОЛЮПИНСКУТУ НЕДУРАЗУМЕНИЕ!! ПУФТА ПАФТА, КЕНЦ!:)))))))
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

  • ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))
   3
   2

   АКУ НОВИТИ СА НАДЪХАТ С РОМСКАТА ИДЕЯ И ДУХ, ОТНОВУ ША СНЕ НА ВЪРХА!!!!!

   ЗА НАЗИ НАЙ-ВАЖНУТУ Е ДА ПОЧУСТВЪМИ СИЛАТА НА РОМСКИЯ ДУХ В КЛОАКОМОТИФФ!!!!

   ПОЧУВСТВАЙ ДУХА НА УТБОРА!!!! ПОЧУВСТВАЙ ВЕЛИЧИЕТО НА КЛОАКОМОТИФФ!!!!
   https://www.youtube.com/watch?v=RJswT_iLAT0

   МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААА

  • 2
   2

   Олигофри, не пиши , когато се гледаш в огледалото! Издаваш се сам бе ,жълт мангал! Гледай си трагедията в Коматево и не пиши глупости! Мини още два пъти трети клас , защото хич не ти се отдава българският, което е разбираемо, защото не ти е майчин! И гледай да не се сдобиеш с някой инфаркт от злоба , простотия и комплекс от Локомотив, отборът на Градът ни!!

   • МАХМУД ПОТОМСТВЕНИЯ КЛОАКОМОТИФЕЦ ОТ АНАДОЛСКИТЕ ДЕБРИ:)))

    БРАТЕ АНУС, ИЗРАЗЯВЪМ СВОЙТУ ДЪЛБОКУ ВЪЗХИШТЕНИЕ, ЧЕ ХРАБРО СЕ БОРИШ С ВЯТЪРНИТИ МЕЛНИЦИ ЗА ДА ДУКАЖИШ, ЧИ НАШИЯТ КЛОАКУМУТИФ НЕ Е ЛЮЛКАТА НА РОМСКАТА РАДОСТ И НАСЛАДА!!!!……НО ФАКТИТЕ СА ДРУГИ!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk
    МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 68. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
  2
  3

  КОЛКО ДУШЕВНОСТ И ЛЮБОФ ИМА В СЕРСАТА НА РОМИТЕ КЛОАКОМОТИФЦИ?!!!!! КЛОАКОМОТИФФ ЗАСЛУЖАВА ТАЗИ НЕПОДПРАВЕНА, ИСКРЕНА, ЛЮБОФ И ПРИЗНАТЕЛНОСТ!!!!!! ВИНАГИ С ВАС АПАПИ ОТ ВЕКОВЕ ТА ЧАК ДО ЛОМ!!!! ДО ГРОП!!
  https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 69. 6
  8

  Всичко е ясно… Локомотив ще има стадион за Европа с козирка, седалки и терен, а ботевЪ ще е втори в града с кабрио!!!

  Винаги под Пловдивския любимец …

 70. 5
  5

  Пинокио пак си търси белята. Няма го вече Тиквун да го пази. Ще излети като коркоеа тапа директно за централния затвор за кеф на всички Пловдивчанини

 71. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
  5
  2

  КВО ВИ ПУКА ЗА ЗИНГАРЕВИЧ, ВЕЛИКАНИТЕ БОТЕВ И ПРЕКРАСНИЯТ ИМ СТАДИОН БЕ АПАПИ???? ПАРОВОЗА Е 1М, ПОД ГУВ НЪТЪ!!! НЕМА ВАДИНИ!!!! ЗА ЛОМ ША МИЧТАИМ!!!……………..А ВИЙ ЗИНГАРЕВИЧ, СТАДИУМА, КМЕТЯ……..???? УТ ДЕ ВЪ ЗЕМЪТ ТАКИВА АРТЪКПЪРТЪЦИ, БЕ ЕЕЙ???
  ПУФ ПАФ!:)))))))))))

 72. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
  2
  2

  КОЛКО ДУШЕВНОСТ И ЛЮБОФ ИМА В СЕРСАТА НА РОМИТЕ КЛОАКОМОТИФЦИ?!!!!! КЛОАКОМОТИФФ ЗАСЛУЖАВА ТАЗИ НЕПОДПРАВЕНА, ИСКРЕНА, ЛЮБОФ И ПРИЗНАТЕЛНОСТ!!!!!! ВИНАГИ С ВАС АПАПИ ОТ ВЕКОВЕ ТА ЧАК ДО ЛОМ!!!! ДО ГРОП!!
  https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 73. 6
  8

  Не мога да разбера защо жълтите просяци се сърдят на пловдивчани, че не позволяват да се извършват ЗЛОУПОТРЕБИ с общински ресурси?! Нали уж затова свикаха протест – да има прозрачност.
  Нека ПИМК да даде отчет. Нека Гешев я провери тази работа

 74. 5
  4

  Ами ЗдраФко, какво да ти кажа?!
  Ако ти се влиза в затвора, давай! Пусни обществена поръчка.

 75. ЕДНО Е ЯСНО .ПЛОВДИВ СЕ БУДИ И ЗАСПИВА С МИСЪЛТА ЗА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ .
  ЗА ЕДНИ РЕЛИГИЯ ЗА ДРУГИ СПАСЕНИЕ ОТ БЕСИЛОТО !
  ТАКА Е БИЛО
  ТАКА Е
  И ТАКЕ ЩЕ БЪДЕ
  ЛЕКИ СЪНИЩА НА ВСИЧКИ
  ДО УТРЕ

 76. 6
  5

  ГНУСНАТА ЦИГАНСКА ИЗМЕТ ПАК РЕВЕ???!?!!!!!
  ПРЕЗ ЦЯЛОТО СИ ЖАЛКО СЪЩЕСТВУВАНЕ ПАРАЗИТИРАТ Е НА ГЪРБА НА ОТБОРА НА ПЛОВДИВ ! МАМЪ ВИ ДЕЙБЪ ЦИГЪНСКЪ ! КАЗА ПОЧЕТНИЯ ВОЖД
  КАКВО ПАК ИСКАТЕ ? МАЛКО ЛИ ЯДОХТЕ ОТ БЕЛИЯ ХЛЯБ ?
  А КОИ СТЕ ВИ Е ?? ЕДНА ДОЛНА КЮСТЕНДИЛКА КОМПЛЕКСИРАНА ИЗМЕТ !!
  НЯМАТЕ МЯСТО В ГРАДА НИ АМЕБИ

  • 9
   5

   Забий си петата и 6-те бахура до сливиците и умри долен жълт помак.

  • 6
   4

   Олигофри, не пиши , когато се гледаш в огледалото! Издаваш се сам бе ,жълт мангал! Гледай си трагедията в Коматево и не пиши глупости! Мини още два пъти трети клас , защото хич не ти се отдава българският, което е разбираемо, защото не ти е майчин! И гледай да не се сдобиеш с някой инфаркт от злоба , простотия и комплекс от Локомотив, отборът на Градът ни!

   • „Отборът на градЪт“
    Без коментар.

  • 6
   2

   Какъв Пловдив?? бе шизофреник 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣
   Каква злоба бе ??? АМЕБО жалка
   Кой си ти ??
   От къде си ??
   На къде си тръгнал ?? Катунар

   • 2
    2

    Олигофрен, хем не знаеш, хем пишеш!… Ти си от най-изстрещелите жълти уроди! Аз съм си от Пловдив , бе! И съм българин , а не съм ,като теб ,неграмотен помак от село! Болезнено тъпи и прости парчета сте това жълтурите! Факт!

  • 3
   3

   Лайнар харманлийски,Локомотив е основан от кореняци пловдивчани,за разлика от селско-циганското помиеще наречено ботевъ!Създадохте в центъра на Столипиново жълтия фен клуб Изгрев бойс,защото циганин българин не става!

   • НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)

    БРАТЕ СТРАДАШТ ОТ ЖЪЛТИТЕ ВЕЛИКАНИ, ИЗРАЗЯВЪМ СВОЙТУ ДЪЛБОКУ ВЪЗХИШТЕНИЕ, ЧЕ ХРАБРО СЕ БОРИШ С ВЯТЪРНИТИ МЕЛНИЦИ ЗА ДА ДУКАЖИШ, ЧИ НАШИЯТ КЛОАКУМУТИФ НЕ Е ЛЮЛКАТА НА РОМСКАТА РАДОСТ И НАСЛАДА!!!!……НО ФАКТИТЕ СА ДРУГИ!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk
    МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 77. 7
  6

  Малее, рибата още в морето, даже още не се е излюпила от хайвера, а черно-бялата измет изперка напълно. То клетви, то прокурори, то пенявица… Спрете се бе идиоти!

  • 6
   3

   Общината инвестира в общински стадион. Анадънмо? На майчиния ви език!

   • 3
    7

    Общината няма право да инвестира в нищо без желанието на гражданите, Бонке. Анадъмо?

    • 4
     1

     Трябва да питат обитателите на Столипиново?? Къш бе клошар!!

    • Според един от изперкалите, Община Пловдив трябва да се съобразява с гражданите на Кюстендил??? Това първо! Второ: Избрали сме си ги и ще изпълняваме решенията им! На следващите избори, ще решим как да гласуваме, а вие ще вземете решение за Община Кюстендил! Живи и здрави и плюйте повече – това Ви крепи живи!

   • В ПЛОВДИВ има вече 2 общински стадиона, Генчо.
    Третия е само ЗЛОУПОТРЕБА С ОБЩИНСКИ СРЕДСТВА ПРОТИВ ЖЕЛАНИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ.

   • 1
    2

    Общински, ама ваш.
    Само, че тая умря с Тиквата.
    Който иска стадион да взима концесия и да си го строи.
    Пловдив няма нужда от 3-ти общински стадион – само крадците имат

 78. 9
  6

  Средата на август Крушарски напуска . Сигурна информация.

  • 4
   3

   Да напуска ясно е на всички, но кажи кой идва след него😎

   • ЧЕНГЕЛЬ ЮМЮРБУРСУК КЛОАКОМОТИФУГЛУ ОТ АДЖИСАНА:)

    КАК КОЙ? НАШТИ АНАДОЛСКИ ПРИАТИЛИ, ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА!! КОЙ ДРУГ БИ СЕ ЗАНИМАВАЛ С ПОТЪНАЛ В КИРЕЧЯ ПАРОВОЗ???

 79. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
  4
  2

  ПУЛУЧИФМИ СИГНАЛ ОТ МЕРИЧЛЕРИ, ПОРДИМ И КОНДОФРЕЙ!:)))))))

  КОЛКО ДУШЕВНОСТ И ЛЮБОФ ИМА В СЕРСАТА НА РОМИТЕ КЛОАКОМОТИФЦИ?!!!!! КЛОАКОМОТИФФ ЗАСЛУЖАВА ТАЗИ НЕПОДПРАВЕНА, ИСКРЕНА, ЛЮБОФ И ПРИЗНАТЕЛНОСТ!!!!!! ВИНАГИ С ВАС АПАПИ ОТ ВЕКОВЕ ТА ЧАК ДО ЛОМ!!!! ДО ГРОП!!
  https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk
  МУ ХАААААААААААААААААААААААААА

 80. 7
  5

  Здравко, сигнала до прокуратурата вече се пише.

  • 7
   3

   Сигнал ли пУшиш? Трето качество без филтър?

    • НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
     4
     2

     АКУ НОВИТИ СА НАДЪХАТ С РОМСКАТА ИДЕЯ И ДУХ, ОТНОВУ ША СНЕ НА ВЪРХА!!!!!

     ЗА НАЗИ НАЙ-ВАЖНУТУ Е ДА ПОЧУСТВЪМИ СИЛАТА НА РОМСКИЯ ДУХ В КЛОАКОМОТИФФ!!!!

     ПОЧУВСТВАЙ ДУХА НА УТБОРА!!!! ПОЧУВСТВАЙ ВЕЛИЧИЕТО НА КЛОАКОМОТИФФ!!!!
     https://www.youtube.com/watch?v=RJswT_iLAT0

     МУ ХАААААААААААААААААААААААААААА

  • Пищи и до на майка ти путкара! Нещастник!

   • 2
    1

    Просяко, ще пиша и до председателя на вашето ТКЗС. Да ви пусле една проверка там на работниците

 81. 14
  6

  Жълти циганчета Пловдив 90% са от Локомотив Пловдив. Още сте тука в Пловдив малцината само заради, че сте за забавление . Да си знаете фактите!!!

  • ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))
   4
   3

   АМА ЮСУФЕ, НА ТЯХ ВЕЛИКАНИТЕ ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ НЕ ИМ ПУКА ЗА ОТБОРЪ ПУДКРЕПЯН ОТ ЦЯЛУТУ СВИТОВНУ РОМСКУ ОБШТНУС-КЛОАКОМОТИФ!!!! ТЕ САМУ СИ ПРАЯТ ТАШ АК, МАЙТАП ПИНИЗ И ГЪРГАРА С НЕУКИ И НЕОБРАЗОВЪНИ, НЕИНТИГРИРАНИ БРАТЯ РОМИ ФЕКАЛОНОСИТИЛИ, ЛАЙНУМЕТИ!!! ЗА КВО СА ТИ НА ТЕП УСПЕХИ В ПОРДИМ, МЕРИЧЛЕРИ ИЛИ КОНДОФРЕЙ И ЛОМ??????????? БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ!! УТ ТЕП ФАЙДА ЙОК!!! СТИГА СИ ВИСЯЛ КЪТ БРЪСНАРСКИ КАИШ ПРИ ВЕЛИКАНИТИ! НА ПЛОВДИВЧАНИ ИМ Е ПРЕЗ БОЗДУГАНА СТОЛЮПИНСКУТУ НЕДУРАЗУМЕНИЕ!! ПУФТА ПАФТА, КЕНЦ!:)))))))
   МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

  • 1
   2

   aaaaaaaaaaaaahahaaahahhaaahahahahhhahahahahahaahahahhaaahhahahhahahahahahahahahahaaahahh

  • Пловдивчани са,пловдивчани!50000 хиляди изрода в сбирщината Изгрев бойс Столипиново!

 82. 2
  4

  Жалтити ша играта на Кулежа ут тъз пролет??? Ния кога цъфнат налъмити.

 83. 1.6miliona…ot tova koeto e napisano i kaza kmeta mislq che sumata e 160 000lv-200 000lv po 80-100 000 za sedalki i teren, kak taka zaglavieto e 1.6miliona…

 84. 11
  6

  Краставите цигани са в шок. Нали щеше да е мол а мангали? Много хубав мол става, най-модерния и красив в България, със 19 000 места. Мангалското стадионче на локумспор за 8 000 циганина ахахахаххааххаха

   • 11
    3

    Вземи си кондом, че върлува спин мангал гноясъл

    • 4
     4

     МАЙКА ТИ И СЕСТРА ТИ ГО РАЗНАСЯТ!!!ПОМАК ,МИРИЗЛИВ!!!

  • 5
   6

   Грандоманщината е симптом на комплексарщината

  • 2
   4

   Ето заради такива като теб няма да имаме стадион.
   Давам $100 на този, който ми даде координатите ти

   • 3
    3

    Казва се Бонка и живее в Америка. Много е болна и физически и психически. На 55 години е

    • 1
     3

     А тая я познавам. По цял д3н е във ФБ…

  • Нашите са 8000 хиляди ,а изгрев бойските мангали са 50000 ,изродска полумаймуно от селското коматевско скеле !

 85. 12
  5

  Мръсните цигански мангали знаят, че завърнем ли се на Колежа. те отиват в небитието.

  Пловдив обича Ботев. Краставите мангусти в кюстендил.

   • 2
    1

    Каква логика очакваш от жълтия изрод?!

  • 3
   2

   И като се върнете там какво ? Козирка кога, Европа на този стадион кога? Да ти сера на милионите щом не може да играете Европа! То бива да сте прости, но толкова прости не вярвах да сте ! Интересно ми е след изборите на кой се молите за още 20 000 000?

   • Стиксчо!!! Педал!!! Намери ли крана, мама ти дейба локомотивско-циганска

  • Краставите мангусти са в изгребойското сдружение на изродските полумаймуни,жалък мухльо!

 86. 10
  10

  И как точно ще пуснеш държавна поръчка, другарю Здравко?
  Свърши тая с поръчките! Вече се влиза в затвора за злоупотреба с публични средства

  • 6
   8

   Колко са проЗти помаците не е истина,Зико ги къпе предизборно те си мислят,че ей така щрак и на ПОМАК ЧИФТЕ ПИЩОВИ,тъпи,нагли та дрънкат

  • 8
   1

   Ходи си го начукай някъде мангал миризлив кюстендилски

 87. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
  5
  1

  НИЙ БЪЛГАРИТЕ КЛОАКОМОТИФЦИ, ПОДКРЕПЯНИ НЕИСТОВО ОТ ПОВИЧИТУ, СИЧКОТО РОМ В БЪЛГАРИЯ, СНЕ ВЕРНИ ДО ГРОП!!!! ДО КОНДОФРЕЙ!
  https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk

  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

  • ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))
   4
   1

   НАЙ-ВЕЧИ ПЛУВДИФЧАНИТЕ ОТ СТУЛЮПИНУУ, ШИКЕРЯ И АДЖАСАНА!!!!!

 88. 14
  4

  Българите пловдивчани са ботевисти! локУтУ е отбора на малцинствата и преди всичко на негодниците с комплекс за малоценност, избивайки го в това да се правят на истински майни!
  На тези МИШКИ дето споменават Тоско ще им кажа само да внимават какво си пожелават! 😉 И без това за няколко нагли циг@нина е въпрос на време да полежат за дълго време в болница!

  • 3
   12

   Колкото и да я повтаряш тази лъжа, няма да стане истина, катунарче

   Всички в Пловдив са локомотивци.
   Само помаците са от комунистическото АФД

   • 9
    5

    То се видя на финала кой е бил, е и ще бъде Отбора на Пловдив! Радвайте се, че ви върза защото бяхме ли ви победили ИЗЧЕЗВАХТЕ изобщо от картата! А този мит за селяните не знам с какви очи се самозалъгвате между вас, като голяма част от хората ви от фракциите са от близките села, а много уж известни циг@ни от публиката ви не са даже и от околията!

   • 1
    1

    Малоумно същество, БОТЕВ е основан от КОЛЕЖАНИ, да, почти деца, но интелигентни пловдивски момчета, учещи, знаещи и можещи, с афинитет към бъдещето.
    Локуто основано от потни
    неграмотни железничари, дошли от села и паланки да търсят работа в Пловдив. Няма лошо, но половината от тях са били от гетото, улица Кемера, Простор и т н. Мургавели.
    А сега мирясай, не се напъвай, ВЕЧНО ПРЕД ВАС СМЕ!

    • Историко неграмотен, а онова 12 годишното пичлиме от Харманли какво прави на сбирщината, при основаването ви, а? И той ли е,, колежанче“?! Нещастни олигофрени!

  • 3
   3

   Хаха били сме мангали смятай 😂😂😂 колко трябва да си паднал ниско , че да повтаряш едно и също нещо ? В коя година живееш?

  • 😂😂😂 Смени си дилъра бе, нещастник! Най-тежката шизофрения е очевадно жълтурската! Бити редовно , ебани и унижавани брутално, но тези олигофрени се мислят за велики и за нещо?!!! Да ти говорят нещо тези факти : 15.05.2019,6:0 ! 😇😂😂😂

 89. 8
  4

  М*ангали***** и приказката за вас свърши сега ще се наври ти пак в миризливата си кочина каквото беше беше само Ботев Пловдив господарите на Пловдив

  • 4
   6

   СПРЕТЕ ДА ПРОСИТЕ ПОМАЦИ ГНУСНИ,ДЕЙБА ВАШТА МАМА ПРОКАЖНА

  • 2
   1

   Приказката при над едва сега започва жълТУРЧЕ! Само гледай кво става в скоро време и недей да ревеш!

   • ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))
    2
    1

    ТАКА Е ШАБАНЕ!!!……И ПРИКЪЗКАТА И ВЕСИЛБАТА!……..В КОНДОФРЕЙ!:))))))
    МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 90. 7
  4

  Стоян канара каза и отсяка, че в памет на хулигана Тосю щял да спре да ака ва да гоейба.

  • 6
   1

   Аржентинският централен защитник – Николас Бараса се присъедини към лагера на Левски (Лом) в Тетевен.

   23-годишният бранител е бил препоръчан на ръководството на новака във Втора лига от собственика на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски, с когото поддържат добри отношения.

  • Стояне, да ти се връща тъпкано, идиот такъв

   • Яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяж уууууууууууууууууууй.

 91. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))
  3
  1

  БРАТЯ АПАПИ НИЙ НЕ СНЕ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ И СЕКИ ДА НИ ПОМАГА!!! НЕМА КОЙ ДРУГ ДА СПАСИ КЛОАКОМОТИФ УСВЕН НИЙ РОМИТЕ!!! НИТО ШУШЛЯЦИ, НИТУ ГОНДЗЮФЦИ, НИТУ ТУНЧИФЦИ, САМУ НИЙ И КОЛОСИТЕ НА АНАДОЛА!!!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА!!!!
  ЗАТУЙ:
  НИКЪКВУ УНИНИЕ!! НИ СЪ УТПУСАЙТИ И НЕДЕЙТИ ВИСЯ КЪТ БРЪСНАРСКИ КАИШИ В НУВИНИТИ!!!! НЯМА НОВИ АПАПИ!!!.НЯМА И ДА ИМА!!! БАЧ, БАЧ И ОШТИ БАКЪР! ПУФ ПАФ!!!:)))))))))))))))))))))

  СЪБЕРИ БАКЪР, СПАСИ УТБОРА!!!
  ВСЯКО КЪСЧЕ ВЕЛПАПЕ УДЪЛЖАВА ЖИВОТА НА КЛОАКОМОТИФ С 3 МИКРОСЕКУНДИ!!!
  СЕКУ ПЪРЧЕ ДЖУЛЯЗУ- БУЧКА КЮМУР ЗА КЛОАКОМОТИФА!!!
  СЕКИ БУРКАНЬ ДЖАМ, ЗАЛЪК ЕКМЕК ЗА АПАПИТИ!!
  СЕКИ ПАРЧЕ АЛЮМИН ГЛЪТКА СУЛУК ЗА УТБОРЪ!!!!!!!!!!!!!

 92. 4
  6

  А да видим как ще стане,ЗдраФко.
  Май ти се лежи в килията на Боко

   • 1
    1

    А на бас, че дкоро ще срещнеш истинския Делян Коматевски.
    Само да не се насереш

    • Като на поляната или пред Сикретс?

 93. ЧЕНГЕЛЬ ЮМЮРБУРСУК КЛОАКОМОТИФУГЛУ ОТ АДЖИСАНА:)
  4
  2

  КОЛКО ДУШЕВНОСТ И ЛЮБОФ ИМА В СЕРСАТА НА РОМИТЕ КЛОАКОМОТИФЦИ?!!!!! КЛОАКОМОТИФФ ЗАСЛУЖАВА ТАЗИ НЕПОДПРАВЕНА, ИСКРЕНА, ЛЮБОФ И ПРИЗНАТЕЛНОСТ!!!!!! ВИНАГИ С ВАС АПАПИ ОТ ВЕКОВЕ ТА ЧАК ДО ЛОМ ИЛИ КОНДОФРЕЙ!!!! ДО ГРОП!!……….
  https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk
  МУ ХААААААААААААААААААААААА

 94. 7
  5

  Спите ли добре столипиново и лаута явно не и така ще е завбъдеще някой от черно бялата измет направо са пред самоубийство ако не може да преживеете новините за отбора на Пловдив лаута въжето и нататък си го знаете и да си изчистете квартал столипиново дом на много любими фенове от черно бяла измет

  • 4
   6

   Хаха помак прокажен,много си се превъзбудил,слагай червилото,мажи дупарата и на улицата,какви милиони сънувате,хахаха кой ви бръсне за слива ПРОСЯЦИ,вечно ВТОРИ в Пловдив разберете го и да рИвете оставате си на село,там ще си изгниете,мърши!

  • 1
   6

   6
   Яж му главата. Завинаги на колене пред великия Локомотив

  • Изродяга анонимна, ти явно не си ходил на училище! Ако си ходил, то това е култовото за идиоти Стефан Караджа!

 95. 8
  6

  Потниците пощуряха! Споко момчета, старите жълто-черни седалки от Колежа ще се монтират на новите сектори на Лаута. Няма да сте ощетени.

 96. 4
  8

  Този път парите ще са само за Локомотив. Ботев имат собственик милиардер и той ще довърши стадиона.

 97. 4
  6

  ЗдраФко, този път вече ще отговаряш пред новия главен прокурор как така подаряваш пари на частни фирми.

 98. 6
  13

  Боклук мръсен после се чудете, защо жълтите турци ги убиваме от бой и вечно ще е така може да има още случаи, като ония турист в Солун жълти мазохисти

  • 6
   1

   стояне ти ли си пак убит от бой или този път и славо мишката заспа на двавйстата секунда

  • Турците са Зеки Байрам и Левент Назифоглу – бащиците на Локо.

 99. 9
  5

  Виждам че тук има много черно бяла измет която се е активизирала щом чуят нещо за отбора на Пловдив Ботев Пловдив до цялата измет от лаута и столипиново .1 когато говорите за отбора на Пловдив Ботев Пловдив спазвайте лична хигиена която явно нямате и 2 ако не може да преживеете хубавите новини за отбора на Пловдив на лаута има достатъчно дървета знаете какво да правите и не просете на на гърба на отбора на Пловдив

  • 4
   9

   На майката ти путката селянин от Долни Воден заучени фрази в Столиоиново има 70 прпцента жълтури путки с червени коси и чалгари колко акции сте направили срещу цигани 0 нещастна измет ще ви убием

    • Бригада спринт ако не драсне да бяга, припада за 30 секунди

     Стоян не пие хапчета…
     Стоян си пие бирата и ви гледа срама…

 100. 4
  13

  Кмете,в голяма грешка си,успехи има само Локомотив другото недоразумение се бори да не изпадне,това е ИСТИНАТА,другото ти е в болния мозък

 101. МАХМУД ПОТОМСТВЕНИЯ КЛОАКОМОТИФЕЦ ОТ АНАДОЛСКИТЕ ДЕБРИ:)))
  5
  1

  КМЕТЯ УБИШТАВА И НА КЛОАКОМУТИФ, УТБОРА ПОДЪРЖАН ОТ СВИТОВНЪТА РОМСКА ОБШТНУС, ШТОТ ЗНАЙ, ЧИ НАПРОЛЕТ ЗА КЛОАКОМОТИФ ША СА ГРИЖИ УБШТИНА КОНДОФРЕЙ!!

 102. 10
  1

  Нормално общината да помага на отбора на Пловдив.Столипиновци първо да си изчистят квартала,после да искат стадиони.

  • 1
   6

   Да. Зятоеа само Локомотив има стадион.
   Заради такива като теб НИКОГА няма и вие жълтите гостинки да имате.
   Заради такива като теб ще има побойща. Жалко, че ти Бонке си много смела само пред компа

 103. 3
  11

  Помнете ми думата – някой ще влезе в затвора за този строеж

 104. 6
  2

  “Аржентинският централен защитник Николас Бараса се присъедини към лагера на Левски (Лом) в Тетевен. 23-годишният бранител е бил препоръчан на ръководството на новака във Втора лига от собственика на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски, с когото подържат добри отношения.”

  Крушарски явно е поел пътя към Лом.

  • МАХМУД ПОТОМСТВЕНИЯ КЛОАКОМОТИФЕЦ ОТ АНАДОЛСКИТЕ ДЕБРИ:)))
   6
   1

   ДВУУМИ СЕ, ЛОМ ИЛИ КОНДОФРЕЙ!:))))))))))))))))))))))))))))))))))

 105. 4
  11

  Кмете,в голяма грешка си,успехи има само Локомотив другото недоразумение се бори да не изпадне,това е ИСТИНАТА,другото ти е в болния мозък

 106. 6
  10

  Зико,този път плащаш на Локомотив първо,след това ако остане нещо на помаците,аман от просяци!

   • 2
    6

    Искаш да кажеш ПРОСЯК.
    Излага се до дупка.
    Подписал е договор – да го изпълнява или да връща парите

  • СУС БЕ КЕРА ТА!:)))))))))))))))))))))

 107. 5
  7

  Мола ще бъде в на Стойчо Генов селото!Ще го вапцат черно и бяло,за да се знае отдалеч къде може да се пикае и сере!!!

 108. 6
  4

  Абе да няма избори скоро. Някой разумен вярва ли въобще на тези „обещания“.

 109. 8
  15

  Само, че ъози път първо на Локомотив и после на жълтите просяци

 110. 4
  11

  И кой е ЗдраФко за да обещава?!
  Пътник!!

  • 13
   2

   Стиксчо!!! Педал!!! Намери ли крана, мама ти дейба локомотивско-циганска

Comments are closed.