Асеновец започна подготовка с 27 играчи

6
693
Асеновец започна подготовка, 05.07.2020

 

 

Асеновец започна подготовка за новият сезон във „В“ група. Новият старши треньор Веселин Филипов изведе 27 футболисти на обновеният ст.Шипка. Отборът,който спечели промоцията се запазва, като към тях се присъединяват:
 • Никола Праматаров-бивш капитан на отбора
 • Борислав Хаджиев-бивш голмайстор на отбора
 • Мутлу Алиев-техничният халф,бивш футболист на Асеновец
 • Тодор Тодоров- бързоногото крило,също бивш футболист на клуба
 • Мирослав Кайряков-сърцатият халф ,също бивш футболист на клуба
 • Шабан Османов-халфът с голямо въображение и ювелирани пасове,също бивш футболист на клуба
 • Недялко Трамборджиев-бивш вратар на Асеновец
 • Александър Димов
В следващите дни се очакват и още нови попълнения.
Официални гости на първата тренировка бяха,кметът на града д-р Христо Грудев, зам. кметовете, инж.Стоян Димитров и инж.Петър Петров,както и Георги Златев от дирекция хуманитарни дейности. Цялото ръководство на клуба благодари,че се отзоваха на поканата,а те от своя страна останаха много доволни от свършената работа по терените и съблекалните и пожелаха успешен сезон.
Още в петък всички фенове на Асеновец могат да се завърнат по трибуните на ст.Шипка за да подкрепят отбора в първата контролна среща от подготовката. Съперник в нея ще е Хебър Пазарджик а началният час на проверката е 18:30.


Ето какво сподели и новият треньор Веселин Филипов:
Не мога да крия, че да се завърнеш вкъщи винаги е приятно и еуфорично. След като дълги години помагах на отбора като футболист дойде време да помогна и като треньор. Ориентирам се към развитие в треньорската професия и да започна именно от Асеновец за мен е чест. Екипа, с който ще работя е Йордан Ковачев и двама от футболистите, които добре познавате Никола Праматаров и Борислав Хаджиев.
Приех предложението заради ситуацията в клуба през последните години с цел да успеем да възобновим силният отбор на Асеновец от миналото деситилетие.
Амбициите през новият сезон са за изграждането на млад и боеспособен отбор съставен предимно от юноши на клуба, които да натрупат опит. Апетита идва с яденето, така че се целим в горната част на таблицата.

6 КОМЕНТАРА

 1. Тези, новите са наемници, те играят само за пари! Свършат ли парите, тогава пак ще върнат Митко Сираков, да им избърши задниците!

 2. А свършат ли парите, един няма да остане! Познавам ги добре! Продажници са и такива ще си останат! Жалко за Сираков и другите момчета!

 3. Ще изкарате първия полу сезон и като свършат парите пак ще обикаляте нагоре надолу 🤣🤣

 4. 21

  Къде бяха всички тези звезди миналата година,след като много обичат Асеновец
  В най тежкия момент за Асеновец Димитър Сираков и всички млади момчета се нагърбиха да вкарат одбора
  в В група

  • Нито Сирака, нито футболистите вкараха оТбора вЪВ В група.
   Добре, че купиха половината мачове иначе кретахме в средата при селските отбори.

Comments are closed.