Илиян Филипов: Гарантирам, че Колежа ще бъде с 4 трибуни с 18 777 седящи места на 1-ия етап

61
1285

„Гарантирам пред цялата „жълто-черна” общественост, че ст. „Христо Ботев” ще бъде с 4 трибуни, 18 777 седящи места и с възможност за взимане на лиценз за Efbet лига при приключването на Етап 1”, това заяви собственикът на фирмата изпълнител ПИМК Илиян Филипов.

По-рано от Сдружението на Ботев изпратиха прессъобщение, че Общината отказва да се ангажира публично и писмено с обещанието си за четири трибуни при приключване на първия етап.

Собственикът на ПИМК обаче заяви, че всичко, което той е поел като ангажимент ще бъде изпълнено и след първия етап стадионът ще може да получи лиценз с 4 трибуни.

„В момента тече препроектиране на стадиона, за да направим промените с прехвърлянето на съблекалните, мокрите помещения и другите спомагателни обекти. За това се иска технологично време. Не знам откъде идват притесненията, като се надявам някой умишлено да не внася напрежение. Има две неща, които не зависят от мен – седалките и терена. Решението за това трябва да се вземе от Община Пловдив. Всичко друго до последния детайл, ще бъде изпълнено от нас, както го заявихме”, каза Филипов.

61 КОМЕНТАРА

 1. Не е ли време да заровим томахавките и да мачкаме Лайногорци и шопите заедно.

 2. Колежа с 19 000 места. Стадиончето на мангалското тимче локумбахче с 9 000. Кои са истинските майни, и кои са малцинството от Столипиново, това го знае всяко хлапе 🙂

 3. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)

  НИКЪКВУ УНИНИЕ!! НИ СЪ УТПУСАЙТИ И НЕДЕЙТИ ВИСЯ КЪТ БРЪСНАРСКИ КАИШИ В НУВИНИТИ!!!! НЯМА НОВИ АПАПИ!!!.НЯМА И ДА ИМА!!! БАЧ, БАЧ И ОШТИ БАКЪР! ПУФ ПАФ!!!:)))))))))))))))))))))

  СЪБЕРИ БАКЪР, СПАСИ УТБОРА!!!
  ВСЯКО КЪСЧЕ ВЕЛПАПЕ УДЪЛЖАВА ЖИВОТА НА КЛОАКОМОТИФ С 3 МИКРОСЕКУНДИ!!!
  СЕКУ ПЪРЧЕ ДЖУЛЯЗУ- БУЧКА КЮМУР ЗА КЛОАКОМОТИФА!!!
  СЕКИ БУРКАНЬ ДЖАМ, ЗАЛЪК ЕКМЕК ЗА АПАПИТИ!!
  СЕКИ ПАРЧЕ АЛЮМИН ГЛЪТКА СУЛУК ЗА УТБОРЪ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. 2
  1

  Селяните се опитват да ПРИНУДЯТ Общината да изхарчи НАШИТЕ НАРОДНИ ПАРИ за дажим завърши стадиона под претекст, че бил „общински“ но ще носи името на техния футболен отбор и те ще го ползват с престъпно нисък наем, а Общината, т.е НАРОДА, ще плаща за поддръжката. И това при положение, че данъкоплатците изобщо не са питани дали искат или не искат и при положение, че вече има цели ДВА общински стадиона. Такава ЗЛОУПОТРЕБА на обществени средства е НЕЧУВАНА и, засега, БЕЗНАКАЗАНА!!
  Всъщност тези хора извършват ИЗНУДВАНЕ и това е ПРОТИВОЗАКОННО.

  Гешев, защо се правиш, че не виждаш?! Няма ли да си свършиш работата най-после?! Пак ли трябва чужденците да ни оправят.

  Също така като си говорим за контрол на харченето на обществени средства, кога ще се направи проверка дали концесионните такси за базата в Коматево се плащат? А с какви пари е построена тази база?

 5. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))

  БРАТЯ КЛОАКОМОТИФЦИ, ВЕЧИ СНЕ В ИВРОПЪТА!!! ЯЗ СПИЦЯЛНУ УЧАКВЪМ НОВИ ПУПЪЛНЕНИЯ В УТБОРА, ЗА ДА МОЖИМ С ЛЕКОТА ДА ОТСТРАНЯВЪМИ УТБОРЧИТА КАТУ ТОТНЪМ, МОТНЪМ И Т.Н.!!
  НАШТИ МИЧТИ СА СБЪДВАТ!!! КАТУ ДОДЪТ МЕРИЧЛЕРЦИ, ПОРДИМЦИ И КУКЛИНЦИ СТАВЪМИ СТРАШНА СИЛА!!! ТЕПЪРВА ИВРОПЪТА ША ГЛЕДА СТУЛЮПИНУУ, КИСТИНДИЛ, АДЖАСАНА, ШЕКЕРЯ, ПОРДИМ, МЕРИЧЛЕРИ И ЛОМ В ИДИНЕН УМРУК!!!!! ЗАПОЧВА ВЕСЕЛАТА ЧАСТ!!! ГОТВЕТЕ СЪ АПАПИ!!!!

  • Братя пумаци, и тази година жа ни ИБЪТ!!!

   • На мен бат ви Стоян канара не ми пука от туй ебане.Мажа си редовно дивия с куромела и са чеша по петата ва да сейба.

 6. Ако имаш излез и кажи: Тотев купи седалки, които не стават за Колежа! Тоя алчен наркоман така и не се наяде и накраде. Сега се чудим какво да ги правим! И не искам да чувам, че Паркове и градини щели да направят терена!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Та те една трева не могат да окосят като хората.
  Ех Здравко, Здравко! Тъкмо дойде твоят ред да бъркаш в кацата с меда и да грабиш с пълни шепи като мамин Ваньо и тя каква стана? Нещо де има да оближеш пръстчетата.

  • Ти ЗдраФко не го мисли. Той вече се е уредил с килия при бай Ставри. Въпроса е къде ще спят другите жълтури.

 7. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)

  НИКЪКВУ УНИНИЕ!! НИ СЪ УТПУСАЙТИ И НЕДЕЙТИ ВИСЯ КЪТ БРЪСНАРСКИ КАИШИ В НУВИНИТИ!!!! НЯМА НОВИ АПАПИ!!!.НЯМА И ДА ИМА!!! БАЧ, БАЧ И ОШТИ БАКЪР! ПУФ ПАФ!!!:)))))))))))))))))))))

  СЪБЕРИ БАКЪР, СПАСИ УТБОРА!!!
  ВСЯКО КЪСЧЕ ВЕЛПАПЕ УДЪЛЖАВА ЖИВОТА НА КЛОАКОМОТИФ С 3 МИКРОСЕКУНДИ!!!
  СЕКУ ПЪРЧЕ ДЖУЛЯЗУ- БУЧКА КЮМУР ЗА КЛОАКОМОТИФА!!!
  СЕКИ БУРКАНЬ ДЖАМ, ЗАЛЪК ЕКМЕК ЗА АПАПИТИ!!
  СЕКИ ПАРЧЕ АЛЮМИН ГЛЪТКА СУЛУК ЗА УТБОРЪ!!!!!

 8. 6
  5

  Филипов сигурно е бил на 3-4 ракии когато е казал това. За четирите трибуни, ясно. Четири ще са. Но без козирки и без седалки. Селяните са си свикнали да сядат на къра, за какво са им седалки. Е ! Верно. Много от тях ще хванат майасъл от голият бетон, но важното е че ще си имат стадион. Има голяма вероятност парите да не стигнат и за осветление и тогава става лошо. Без електрика БФС няма да им даде лиценз за новият сезон. И тогава Филипов и тези дето сега му вярват ще му ядат главата.
  А на Лаута в същото време се строи яко. Нова трибуна с козирка и нови седалки. Една по една, и четирите трибуни ще са готови след време и стадиона ще вземе лиценз за 4-та степен на УЕФА. Демек, ще може да приема международни мачове под егидата на УЕФА и ФИФА. Ай на здраве кюндари.

  • Пише се маясъл глупако! А иначе си ги натворил едни не ти е работа.

 9. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)

  БРАТЯ РОМИ, ИНТУСИАЗМЪТ ПАДА ГЛАВУЛОМНУ!!!!!АРТЪКПЪРТЪЦИТЕ СЕ СПОТАЙВЪТ!! И НАЙ-КРИВИТЕ И КУХИ КРАТУНИ РАЗБРАХА, ЧИ ПАРОВОЗА Е В БЛАТУТУ, СРЕД ГУВ НЪТА И НЕМА ВАДИНИ! НЕКА ДА СЕ ПОСМЕЕМ И ПОВЕСЕЛИМ. ВЕСЕЛБАТА Е В РАЗГАРА СИ!!! ЦИРКА ОТКРИВА СКОРУ!! КОРОННИЯ НОМЕР НА АКРОБАТА „ШУШЛЯК“ ША БЪДИ, „НАПРЕШ КЪМ ИВРОПЪТА“ СПИЦЯЛНУ ЗА ВАС КЛОУНИТЕ КРАЧУН И МАЛЧО! …….И ОШТИ МНОГУ ТАШ АЦИ, БЪЗИК, ГЪРГАРА И МАЙТАПИ!!!:)

  МУ ХААААААААААААААААААААА

 10. 3
  2

  Г-н Гешев, в тази статия е описано едно престъпление, а Вие се правите на разсеян. Престъпниците правят самопризнание… а вие пак мълчите.
  Докога??!!

 11. МАХМУД ПОТОМСТВЕНИЯ КЛОАКОМОТИФЕЦ ОТ АНАДОЛСКИТЕ ДЕБРИ:)))

  НИКЪКВУ УНИНИЕ!! НИ СЪ УТПУСАЙТИ И НЕДЕЙТИ ВИСЯ КЪТ БРЪСНАРСКИ КАИШИ В НУВИНИТИ!!!! НЯМА НОВИ АПАПИ!!!.НЯМА И ДА ИМА!!! БАЧ, БАЧ И ОШТИ БАКЪР! ПУФ ПАФ!!!:)))))))))))))))))))))

  СЪБЕРИ БАКЪР, СПАСИ УТБОРА!!!
  ВСЯКО КЪСЧЕ ВЕЛПАПЕ УДЪЛЖАВА ЖИВОТА НА КЛОАКОМОТИФ С 3 МИКРОСЕКУНДИ!!!
  СЕКУ ПЪРЧЕ ДЖУЛЯЗУ- БУЧКА КЮМУР ЗА КЛОАКОМОТИФА!!!
  СЕКИ БУРКАНЬ ДЖАМ, ЗАЛЪК ЕКМЕК ЗА АПАПИТИ!!
  СЕКИ ПАРЧЕ АЛЮМИН ГЛЪТКА СУЛУК ЗА УТБОРЪ!!!!!!!!!

 12. 6
  5

  Цял живот жълти мангусти и подобие на индианци и храсталаци. Ревете и се молите на просяшка ръка. Типично за вас жълти нещастни отрепки. Жалки Шестаци Съ6отници и Отличници. Винаги след отбора на Пловдив Локо!

  • 7
   3

   Готов съм да се басирам,че и сам не вярваш на това което си издрискал….
   Цяла една епоха …. Ботев със своите успехи е бил гордост на българският спорт и на града.
   Що се отнася до Локото: Това,че някакъв бавноразвит е написал тук ,че според него това е отборът на Пловдив звучи само като пожелание.

  • 2
   1

   Не къпан това ли ти е работата да сереш само.Марш бързо във казана и бе не умуваий повече,че и без това си бавно развиваш от Столюпиново.
   Кога ще стигне Локомотив успехите на Ботев знаеш ли ………..ми никога.
   Ботев е отбора лице на гр.ПЛОВДИВ бе чикиджия смотан.

   • Какви успехи имате за стигане бе, шматко пробита!?
    Разбирам да имате 10 трофеи повече от нас, а то всъщност вече имаме по 6 трофея и двата отбора…
    Обичате да ставате за смях и това е😅

 13. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)

  ДА ИДВЪТ ВЕЧИ НАШТИ ПРИАТИЛИ ОТ АНАДОЛА! КЪДЕ СТЕ ЛЮБИМЦИ НА КЛОАКОМОТИФФ? БЛАГОДЕТИЛИ!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СПАСЕТИ НА ОТ ПОЗОРА!!!ТО ТЪКЪФ ТАШАК И КАШМЕР С НАС НЕ СЕ ТЪРПИ!!!!!!!!!!!!!!
  СЕЛСКИ КРЪВУПИЙЦИ, ВЪН ОТ УТБОРА НА СТОЛЮПИНУУ!!! ПУФ ПАФ!!!!!!

 14. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))

  ЯЗ ВЯРВЪМ, ЧИ ПАРОВОЗА ША ИЗПЛУВА УТ ГУВ НАТЪ, НО БЕЗ ВИЛИКИТЕ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БАЙРАМ И ЛЕВЕНТ АГА Е НЕМИСЛИМО!!! ШУШЛЯКА И АКАДИМИКА НЪ ДУВЕДУХА ДО БЕЗДНАТА!!!!…………ДО КРИВЪТА КРУША!
  МУ ХААААААААААААААА

 15. 6
  2

  Имаме самопризнание за показване на закона.
  Моля Гешев да си свърши работара!!

   • Андрей, нямаш заглавие без правописна грешка, не знаеш къде и какви препинателни знаци се пишат, но се правиш на журналист- макар и мисирка на Шиши. На всичкото отгоре се заяждаш за едно typo.
    Имам една новина за теб – бай Ставри не подбира и няма да ти прави диктовка за да те приеме при другите крадци и просяци от ботяф6 ..

 16. 7
  1

  Тия от ПИМК и общината ви въртят като мангали на тука- има , тука- нема. Ту с 2 трибуни , ту с 4 трибуни , ту с трева , ту – без , туб със седалки, ту- без, хем с лиценз , ама неясно какъв . Ако влезе прокуратурата да следи съответствие със спечелената поръчка и проект и реално направеното , , сигурно ще излезе с 10 тома обвинения.

 17. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))

  НАЙ-ВАЖНУТУ Е ДА ЗАПАЗИМ НАШИЯ ОСНОВЕН И ГРАДИВЕН ПОТЕНЦИАЛ-РОМСКАТА ПУБЛИКА!!!! ТЯ Е ДВИЖЕШТАТА СИЛА НА ПАРОВОЗА!!! БЕЗ НАЗИ, БРАТЯТА РОМИ, СНЕ УБРЕЧЕНИ!!! ДУБРЕ Е, ЧЕ КАТУНИ ИМА И В ЛОМ, И ПОРДИМ, И МЕРИЧЛЕРИ!!!! НАПРЕШ АПАПИ, ЮРУУШ! ПУФТА ПАФТА!
  МУ ХАААААААААААААААААААААААА

 18. 9
  3

  ЗдраФко, нали уж не можеше да се променя проекта?!
  Падне ли Гешев при бай Ставри ще се наредите на опашка…

  • 4
   6

   Нямаш акъл да разбереш какво може и какво не може. Не се напиняй!!

   • 4
    1

    Почти ме убеди, парапитеко. Ще ти нося портокали в зандана.
    Нали се сещаш, че тази държава си има закони, а този който ги потъпкваше дълги години вече не е на власт и скоро ще бъде подсъдим.

   • 6
    5

    За на майка ти шундата може всичко, индианец

   • Добре, Наполеончо. А сега си пий хапчетата и си лягай до Райна Княгиня.
    Имаш късмет, че лудите не ги вкарват в затвора…

   • Като излезеш от лудницата ще разбереш какво може …..

 19. МАХМУД ПОТОМСТВЕНИЯ КЛОАКОМОТИФЕЦ ОТ АНАДОЛСКИТЕ ДЕБРИ:)))

  КВОТО И ДА СТАВА, ЯЗ ША ОСТАВА НА НЕГУ ЧАСТ ОТ ЗАДРУЖНУТО РОМСКУ СИМЕЙСТВУ!! ША СА БОРЯ ДУ ГРОП ЗА СПАСЕНИИТУ НА ПАРОВОЗА!! ЗАТУЙ:

  НИЙ СТОЛЮПИНСКИТЕ КЛОАКОМОТИФЦИ МИРИЗЛИВИ СИ УБИЧАМЕ ДА ЛАЙНУМЕТСТВАМИ, НО!!!!! НЕ БИВА ДА ЗАБРАВЯМЕ НАЙ ВАЖНОТО ЗА НАШИЯ СТОЛЮПИНУ КИСТИНДИЛСКИ УТБОР!!!!

  АПАПИ, СИЧКУ Е ЯСНУ! НЕ СЪ ПРАЙТЕ НА АБДАЛИ! НЯМА РАКЕТИ, НЯМА КЛОАКОМОТИФФ!! НЯМА ЗАПЛАТИ И ЕКМЕК, НЯМА ИГРАЧИ!!! НЯМА МАНГИ, НЯМА ПРОЕКТ, НЯМА СТАДИУМ, НЯМА БАЗА, НЯМА ДАЖЕ БОБИЦ И ЛЕШТА! МОЯ АПЕЛ И ЦЕЛ В ЖИВОТА Е:
  „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!
  ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!!!!!!! СИЧКИ СЕ СПАСЯВАТ!!! ДО ЛЯТУСКА НЯМА ДА ОСТАНИ НИКУЙ!!! БЕЙГИРА СЪШТУ УТИВЪЛ В ШЕКЕРДИЯ-РЕДОСЕЯЛКА ШЕКЕРЯ!!
  ДА ИДВЪТ ВЕЧИ НАШТИ ПРИАТИЛИ ОТ АНАДОЛА! КЪДЕ СТЕ ЛЮБИМЦИ НА КЛОАКОМОТИФФ? БЛАГОДЕТИЛИ!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СПАСЕТИ НА ОТ ПОЗОРА!!!ТО ТЪКЪФ ТАШАК И КАШМЕР С НАС НЕ СЕ ТЪРПИ!!!!!!!!!!!!!!
  СЕЛСКИ КРЪВУПИЙЦИ, ВЪН ОТ УТБОРА НА СТОЛЮПИНУУ!!! ПУФ ПАФ!!!!!!!!!!

 20. 9
  5

  Пичаги бат Стоян канара каза и отсяка……уя да ми изсъхне ако стане нявга говняжа ва да сейба.

 21. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
  3
  2

  БРАТЯ РОМИ, ИНТУСИАЗМЪТ ПАДА ГЛАВУЛОМНУ!!!!! КАКАНИЖИМ ЗАГУБА СЛЕД ЗАГУБА!!! АРТЪКПЪРТЪЦИТЕ СЕ СПОТАЙВЪТ!! И НАЙ-КРИВИТЕ И КУХИ КРАТУНИ РАЗБРАХА, ЧИ ПАРОВОЗА Е В БЛАТУТУ, СРЕД ГУВ НЪТА И НЕМА ВАДИНИ! НЕКА ДА СЕ ПОСМЕЕМ И ПОВЕСЕЛИМ. ВЕСЕЛБАТА Е В РАЗГАРА СИ!!! ЦИРКА ОТКРИВА СКОРУ!! КОРОННИЯ НОМЕР НА АКРОБАТА „ШУШЛЯК“ ША БЪДИ, „НАПРЕШ КЪМ ИВРОПЪТА“ СПИЦЯЛНУ ЗА ВАС КЛОУНИТЕ КРАЧУН И МАЛЧО! …….И ОШТИ МНОГУ ТАШ АЦИ, БЪЗИК, ГЪРГАРА И МАЙТАПИ!!!:)

 22. 7
  5

  Ти гарантираше и,че за девет месеца ще е готов стадиона и ще могат да се играят мачове и тогава никой не каза,че ще има проблем с козирката, по-точно няма да има такава, както и с осветлението.Боко обещаваше и финали за УЕФА да се играят.Стига лъжи!!!

 23. 11
  8

  За ужас на мангалите, Колежа ще го има, ще ехти от възгласите на хилядите жълто-черни фенове, и противници като Барса и Байерн ще си тръгват победени!!!

  • Майката на Бонка Барекова - трола на Андрей Спасов
   2
   1

   Наполеинчо, пи ли си хапчетата днес, мама?

  • ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))
   2
   2

   ВИНАГИ ВЕРНИ, ВИНАГИ С ВАС!!!!…………ДО ГРОП!!!:)
   https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk
   ТОВА Е ИСТОРИЯ!!!!! ВЕЧНО И ВИНАГИ ША БЪДИМ ОТБОРА НА СВЕТОВНАТА РОМСКЪ ОБШТНУСТ!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ!!!!!!!!!!!

 24. 8
  10

  Абе ако си говорим честно, и две трубуни ни стигат, Илианка

  • 12
   4

   Вие и без трибуни можете, цигани. Гледайте си ваща кошара.

   • 1
    2

    Не познавам такава дума “ ваща“ !!! Аман от компетентни неграмотници.

   • 1
    3

    Така е. Справяте се много добре в Коматево…

Comments are closed.