Теглят жребия за програмата в Първа и Втора лига във вторник

10
256

Българският футболен съюз информира, че жребият за новия сезон в Първа професионална лига и Втора професионална лига ще бъде изтеглен утре, 22 юни, в Амфитеатралната зала на Национална футболна база „Бояна“.

Церемонията ще стартира в 11:00 ч. с жребия за ППЛ, след което ще бъде изтеглен и този за ВПЛ. След края на официалната част клубовете ще получат информация относно нововъведенията в Електронното първенство и наложената от ФИФА трансферна система TMS.

С оглед спазването на противоепидемичните мерки и осигуряването на максимална сигурност на присъстващите, по време на жребия за ППЛ в залата ще бъде допускан само по един представител на клуб; аналогична ще бъде процедурата и при тегленето на жребия за ВПЛ.

По същите причини, по време на цялата церемония в залата ще бъдат допуснати само видеооператори и фоторепортери. Останалите представители на медиите ще имат възможност да зададат своите въпроси към участниците в жребия след неговия край на откритите пространства в Национална футболна база „Бояна“.

10 КОМЕНТАРА

 1. 2
  1

  🔥💰РЕКОРДНА СУМА ВЛИЗА В КАСАТА НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

  Локомотив (Пловдив) осъществи вчера изходящ трансфер на Мартин Луков. Националният вратар ще продължи кариерата си в Ал Тай, а в Саудитска Арабия обявиха сумата, която ще влезе в касата на „смърфовете“.

  Според изданията Ал Тай ще преведе на пловдивчани 750 000 евро, което е рекордна сума до този момент за клуба, в цялата му история.

  Луков пропусна почти цялата пролет, след като получи сериозна травма. Сделката с Ал Тай ще влезе в сила, след като той мине медицински тестове и подпише официално.

 2. Фекал всеки ден се обеждавам , че си анален шизофреник дейба твойта майка
  2
  1

  Жалка сган селското ви отборче едвам не изпадна ! Тръгнал той да говори за (ВИЦЕШАМПИОНИТЕ) на България пу да ти еба майката миризлива! Затваряй очите брой до 6 и тати вече го е нахлузил МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 3. 4
  1

  А КУГА В ТРЕТЪ ЛИГА ДА ВИДИМ ПРУГРАМЪТА НА КЛОАКУМУТИФ 2???
  ПАК НИ ПРАЯТ СЕЧИНУ НА НАЗИ ОБИЧАНИТЕ ОТ ЦЯЛАТА РОМСКА ОБШТЕСТВЕНОСТ ПО СВЕТА-КЛОАКОМОТИФ!!! СИЧКИ СА ПРОТИФ НАС, ЛЮБИМЦИТЕ И ГОРДОСТА НА СТОЛЮПИНУУ!!!…..ДИКЛАРАЦИА!!!
  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААА

 4. 2
  4

  Надявам се да играем със селяндурите след десетина кръга, за да сглобим отбор, който отново да ги унизи брутално …

  САМО ЛОКО

 5. 4
  3

  Стоян канара -стрямската мастия пита Локото га жа на ивът ва да сейба.

 6. 7
  4

  Какви са емоциите на правителствените проститутки, преваплатили се в ботевЪ Сопот – Коматево! Снабдихте ли се с вазелин, че този път няма да са шест олигофрени, а цели дванадесет! Долно селско-циганско, изродско племе! Долу на асфалта с вдигнати меки пухкави ръчички!

 7. 6
  5

  Няма какво да теглят, от сега е ясно – ЛОКО ШАМПИОНИ, Ботяф изпада, ако не са се разпадали до тогава де.

  • 2
   1

   ……….НАТАМ ВЪРВЯТ РАБТИТИ………………………
   МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
   ЛОМ!!!!

Comments are closed.