Ботев се раздели с Мишел Еспиноса

19
470

Ботев (Пловдив) се раздели с футболиста Мишел Еспиноса. „Жълто-черният“ Клуб прие желанието на халфа да напусне по лични причини.

Мишел Еспиноса се присъедини към „канарчетата“ през лятото на 2020 година. За престоя си под тепетата Мишел изигра 27 мача, в които реализира 3 попадения.

ПФК Ботев Пловдив благодари на Мишел Еспиноса за професионализма и му пожелава успехи в бъдещите му професионални начинания.

19 КОМЕНТАРА

 1. ЯШАР КЛОАКОМОТИФСКИ БУФЕРОФФ-ТАШАКЛИЯТА:)) 49,12

  НАЙ-ВАЖНУТУ Е КЛОАКОМОТИФСКИЯ ДУХ!!! ТВА КУЕТУ ГУ ИМАМИ В СЕРСЕТУ НИЙ СТУЛЮПИНЦИ, АДЖАСАНЦИ, ШЕКЕРЦИ, ПОРДИМЦИ, МЕРИЧЛЕРЦИ, ЛОМЦИ, АРДИНЦИ И АПАПИТИ УТ ПИЧ МААЛА ПАЗАРДЖИК, ГУ НЕМА НИКЪДИ!!! АМА ЧЕСНУ ДА СИ ГУ КАЖИМ БЕЗ НАШТИ ВЕРНИ БЛАГУДЕТИЛИ ОТ АНАДОЛА ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, НЯМА ДА НЪ БЪДИ!!!!!!! ШУШЛЯКА НА БАТАЛЯСА ДЪЛБОКУ В ГУ ВНАТА!:)))))))))
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 2. Кризата е повсеместна. Футбола в България преминава през етапи непознати в световен мащаб, способни сме на “подвизи” когато трябва да опорочим нещо, което другаде работи като швейцарски часовник. Същото важи и за всички сфери в управлението на България. Цирка който се разиграва в момента на политическата сцена, е като две капки вода с цирка който разиграват в Левски. При нас е същото с тази разлика, че нещата не се дискутират и не се вдига шум.

 3. 1
  2

  Незнам дали да ги взема тези цигани.

 4. От този, само Регулировчика беше по-зле. Локото да го взимат докато е в Пловдив.

 5. 4
  2

  Хубаво е, че освобождаваме футболисти, които не си заслужават парите и не могат да вдигнат нивото на отбора. Не виждаме, обаче нови, по добри попълнения. Тошко и той не е подновил договора си. Така отборът ни остава неокомплектован, което означава, че следващата година ще е още по голяма мъка! Някой ще каже още е рано. Да, рано е за тези, които ще разчитат на бабереци, които ще останат без отбор. Като се има предвид, че и акциите не са закупени от Зингаревич, положението ни е трагично. Сдружението спи в непробуден сън и не само, че не търси алтернативен път, но и ни държи в информационно затъмнение. Време е камбаните да забият!

  • КАРАМФИЛ ЗРЪНКУФ ФЕКАЛОМОТИФОФ-ТАШАКЛИЯТА 49,12:))))

   БАТ ПУРКО, АМА И КОГАТ ЗАПОЧНАТ ДА СИ ЗАСЛУЖАВАТ ПАРИТИ, А ЦЪРВУЛ ШУШЛЯКУФ НЕ ПЛАШТА ТВА ДУБРЕ ЛИ Е? ПУТУНЪФМИ В БЛАТУТУ!!!! ВРЕМЕ Е СИРЕНИТЕ ДА СЕ ЧУЯТ, НО ГЪСТИЯ СЛОЙ ГУ ВНА В БЛАТУТУ Е ПОКРИЛ СВИРКАТА НА ПАРОВОЗА!! ПОЛУЖЕНИЕТО В КЛОАКОМОТИФФ Е НЕ ТРАГИЧНО, А ТРАГИКОМИЧНО !!!! ПУФ ПАФ:)

 6. Този беше добър ва, за нас сиганите от Коматево и СТОЛИПИНОВО ИЗГРЕВБОЙС е добър ва.
  Май няма манги руския алкаш.

 7. 10
  4

  От Ботев си тръгва Еспиноса , но за сметка на това пък в Локото идват Меси,Роналдо,и Хари Кейн , а като прибавим към тях и Гошо Минджтата става една манджа не ти е работа…
  Оркестър от махалата в момента усилено работел над новия химн на Локото „Цигански гол“

 8. 4
  4

  РАЗПАДЪМИСЪ АПАПИ,НЯМА БЪКЪР И ДЖИЛЯЗУ ВСИЧКУТУ КЮМЮР СИ БИЕ КЪМШИКЪ ЗИМАМИ САМУ ШКАРТУТУ УТ ЯКУРУДЪ, МЕРИЧЛЕРИ ,МУНТАНЪ РАШКЪТЪ ИЗПИЛ ДЕНГИТИ НИЩЕ АКЦИЙ,АЧКЪТЪ САЛЗЪТЪ ГО ПУДГОНИХЪ ХАМИРИКАНЦИТЕ,ЧИ БИЛ ЗАВЪРЗЪН С ШИШИ,ПИМКЪ И ТОЙ И СИ ЕБЪ МАМЪТЪ

 9. 7
  5

  Ооо какъв шпагат на на Филип Филипов …. 😀😀

 10. Какъв ЧУДЕСЕН пас на Неделев! Жалко, че там нямаше негов съотборник
  7
  13

  Дори и бабериците вече бягат от селското отборче от дъното

Comments are closed.