Недоволни фенове на Ботев възроптаха срещу пришиването на 3 реда към VIP-a в Коматево

9
1242

Малко над 90 фенове на Ботев Пловдив няма да могат да запазят местата си, като си закупят нови абонаментни карти. За това сигнализираха читателите на PlovdivDerby.com, който са изключително разочаровани и озадачени от решението на ръководството да пришие към VIP-ложата 3 от редовете с пластмасови седалки под нея.

Миналата година тези 96 привърженици са заплатили 200 лева за местата си, като правят това всяка година. Както е известно при продажбата на абонаментни карти имаш право да запазиш местото от миналия сезон. Ако не направиш това в определения срок, то ще го загубиш. Tези почти 100 привърженици обаче са тежко прецакани, след като цената за техните места от 200 скача на 600 лв, защото от Ботев Пловдив са приобщили тези 3 реда към VIP-a. Koe e VIP на пластмасовите седалки, които дори не са защитени от дъжд от малката козирка, е отделен въпрос. Въпросните новоизлюпени VIP-ове ще имат право на кетаринг на полувремето в палатката до трибуната, както и парко място. Проблемът на тези 100 привърженици, които едва ли ще се бръкнат с 400 лв отгоре е, че ако искат да си купят място малко по-надолу, трябва да изчакат, някой фен от долните редове, които са оцелели при ВИП-випосването (7-и и 8-и), да не си поднови абонамента. В крайна сметка ще се случи така, че хора плащали миналата година по 200 лв за място от ред 9 до 11, сега ще са принудени да си купят карти от по 150 лв.

Много от тях вече са звънели гневни в администрацията на канарчетата, научи още PlovdivDerby.com. Иначе мотивите на ръководството на Ботев Пловдив да изкара тройно повече пари от тези 96 места, може и да е правилно, но не трябваше ли да се намери начин запалянковците, които от няколко години ползват тези 3 реда да бъдат по някакъв начин оставени доволни?

Друго, което прави впечатление, е че VIP картите са вдигнати с 50 лв, а тези от 200 лв, тази година се продават за 230. Останалите цени на карти са непроменени в сравнение с миналия сезон.

Цени и места за сезон 2020/21

Цени и места за сезон 2021/22

9 КОМЕНТАРА

 1. 1
  3

  Канар съм номпаримняма да ви дам. Бах ва в тарикатите

 2. 1
  2

  Андрей, неграмотен жщподложен журналист… хаха

 3. 2
  2

  КАТ НИ ШИБНАТ ЕДИН МАГНИТ И СМИ УМРЕЛИ,КЪНАРШИЕЕ!

 4. 4
  1

  намалете абонаментите както го направиха другите отбори,ина4е ще духате супата,както е казал един велик тренер!!!

 5. 4
  1

  Андрей, кога ще се научиш да пишеш на български прИвишен

  • 1
   2

   Пак почна да мляскаш ГОФНА, кой както си иска, така да пише, иди НАХУЙ, если тебе не нравится.

   • 80% от българите в България са ДЕБИЛИ, които са НЕГРАМОТНИ

    Ами да … след като може пожарникар дацстане цар, защо да не може неграмотен помак да му стане журналист-мисирка….Булгаристан…

   • Серете братя помаци в кенефа на Андрей Бонката
    2
    1

    Естествено, че образованието няма значение за жълтите индианци…
    Селска работа

Comments are closed.