Крушарски за БФС: Съмнявате ли се, че мога да оправя нещо?

30
537

Босът на Локомотив Пловдив – Христо Крушарски, сподели мнението си относно горещите теми в родния футбол.

„Вижда се, че има надграждане в националния тим, дано ние в клубовете да даваме повече качество за националния. Вие ще видите амбициите на Локомотив Пд още сега в европейските турнири, ще се опитаме да надскочим себе си. Аз поглеждам назад и правя крачки напред. Продължаваме да надграждаме. Незаменими хора няма, моята интуиция показа, че Александър Тунчев е правилния човек. Който си е тръгнал, да съжалява. За мен Бруно Акрапович постъпи малко неточно пред мен. Аз имах други уговорки с него. Той продължава да казва, че има някакви задължения, а аз имам документи“, заяви Крушарски пред БНТ.

Доказахме, че второто място в шампионата е равно на първото. Ако погледнете първата шестица, ние се представихме перфектно срещу тези тимове. Ще имаме нови попълнения. Оказа се, че нашата школа има интересни момчета, които се следят отвън. Не от школата, а отвън разбрах. От чужди отбори разбрах, че следят нашите юноши. Повече няма да се разделяме с играчи. Това беше, което обявихме. Тези, които остават, ще изкарат годината“, добави босът на Локо Пд.

„На третата година нещата се успокоиха и феновете ни видяха, че трябва да има спокойствие, за да има развитие. Локомотив имаше проблеми, пак имаше проблеми със закъсняването на заплатите. Това е нормално, хора, които нямат отношение към финансиране на дейности, нямат проблеми. Локомотив сега е финансово обезпечен, никой не ни е помогнал, сами сме си помогнали. Нямаме задължения. При нас нещата са ясни, ако някой не го устройва, вратата е отворена и да отива да си изкарва повече пари“, коментира още собственикът на Локо Пд.

Юбилейното
Юбилейното „Рали Сливен“ – 11 етапа, 170 километра и 45 години история
gong.bg
Запитан за желанието му да ръководи БФС и да се кандидатира за президент на централата, Христо Крушарски заяви: „Съмнявате ли се, че аз мога да оправя нещо? Създал съм много предприятия, работил съм в много предприятия. Един отбор като Левски може да се оправи много лесно. В Пловдив това не го направих, има си закони. Българският футбол е същата работа, само че в по-голям мащаб от един клуб. Всеки обещава и всеки дава, това, което не може дас е даде. На всеки кандидат ще кажа, че трябва да може да казва: „Не“. А не като му кажат нещо, да почва да се гърчи. Има хора във Футболния съюз, дори в екипа на Бербатов, които 8 години са били в БФС. Къде са били досега? Какво са правили досега? Едни младежи – англичани – които дойдоха при нас, не успяхме да ги регистрираме.“

„Боби правилно му каза Стойне Манолов, че трябва да се огледа около себе си, ако иска да продължи, трябва да отреже клоните. Аз имам една резачка, ще му я подаря.“

„В Сърбия се прави план за преструктуриране, влиза се в съда, виждат се какви са възможностите и се решава. Трябва да се мине през съда и всички кредитори да се съгласят с него. Ако мислите, че дядо Господ ще дойде, да изсипе едни пари… Няма как, не става. Българският футбол не е на това ниво, за да идват и да дават парички чужденците. Ние трябва да си оправим къщата.“

Относно кандидатурата на Димитър Бербатов, Христо Крушарски заяви: „Футболният човек е свикнал само да получава. Те не са свикнали да организират и да правят. Какво значи, че имат контакти? И аз имам контакти. Така че трябва човекът да има управленски опит.“

30 КОМЕНТАРА

   • 5
    1

    Основната причина за неуспехите на Локо на трансферния пазар е финансовото положение.

    През сезона в Локомотив заплатите се бавеха до три месеца, а освен това не са никак високи и това отблъсква футболистите. Тунчев и Гонзо имат идеи, но не могат да предложат добри условия.

 1. 1
  9

  Не ви стига да пишете за финансите а сега и за селекцията на Локо пд.Кое не е изпълнено -платени са всички заплати на всички ,платени задължения към Нои,сега нямало селекция .Така говорихте от три години и накрая какво стана три купи и сребърни медали.Къде е разпада който чакахте.

  • 11
   1

   Платено друг път! Кура ми Янко! Жена ми умира от глад въпреки че е кифла !!!!

  • МАХМУД ПОТОМСТВЕНИЯ КЛОАКОМОТИФЕЦ ОТ АНАДОЛСКИТЕ ДЕБРИ:)))

   КВОТО И ДА СТАВА, ЯЗ ША ОСТАВА НА НЕГУ ЧАСТ ОТ ЗАДРУЖНУТО РОМСКУ СИМЕЙСТВУ!! ША СА БОРЯ ДУ ГРОП ЗА СПАСЕНИИТУ НА ПАРОВОЗА!! ЗАТУЙ:

   НИЙ СТОЛЮПИНСКИТЕ КЛОАКОМОТИФЦИ МИРИЗЛИВИ СИ УБИЧАМЕ ДА ЛАЙНУМЕТСТВАМИ, НО!!!!! НЕ БИВА ДА ЗАБРАВЯМЕ НАЙ ВАЖНОТО ЗА НАШИЯ СТОЛЮПИНУ КИСТИНДИЛСКИ УТБОР!!!!

   АПАПИ, СИЧКУ Е ЯСНУ! НЕ СЪ ПРАЙТЕ НА АБДАЛИ! НЯМА РАКЕТИ, НЯМА КЛОАКОМОТИФФ!! НЯМА ЗАПЛАТИ И ЕКМЕК, НЯМА ИГРАЧИ!!! НЯМА МАНГИ, НЯМА ПРОЕКТ, НЯМА СТАДИУМ, НЯМА БАЗА, НЯМА ДАЖЕ БОБИЦ И ЛЕШТА! МОЯ АПЕЛ И ЦЕЛ В ЖИВОТА Е:
   „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!
   ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!!!!!!! СИЧКИ СЕ СПАСЯВАТ!!! ДО ЛЯТУСКА НЯМА ДА ОСТАНИ НИКУЙ!!! БЕЙГИРА СЪШТУ УТИВЪЛ В ШЕКЕРДИЯ-РЕДОСЕЯЛКА ШЕКЕРЯ!!
   ДА ИДВЪТ ВЕЧИ НАШТИ ПРИАТИЛИ ОТ АНАДОЛА! КЪДЕ СТЕ ЛЮБИМЦИ НА КЛОАКОМОТИФФ? БЛАГОДЕТИЛИ!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СПАСЕТИ НА ОТ ПОЗОРА!!!ТО ТЪКЪФ ТАШАК И КАШМЕР С НАС НЕ СЕ ТЪРПИ!!!!!!!!!!!!!!
   СЕЛСКИ КРЪВУПИЙЦИ, ВЪН ОТ УТБОРА НА СТОЛЮПИНУУ!!! ПУФ ПАФ!!!!!!!!!!

 2. 7
  2

  В Локомотив Пловдив продължават усилено да търсят нови бранители след напускането на Диниш Алмейда, Лукас Масоеро и Дейвид Малембана. Наставникът Александър Тунчев обаче все още няма яснота около чаканите нови футболисти в състава.

  • 8
   1

   Сашо Станков за Крушарски: Има селяндури, които до вчера са били на магаре. Днес са яхнали кон, но си мислят че са измислили Мерцедеса.

 3. С малко помощ от Радой Ралин
  И много помощ от Хр.Ботев!

  По-страшен от СПИН-а, по-опасен от рака!
  Най-страшното зло си остава Локо-Простака!
  За Него няма ни Църква, няма и Пости!
  Няма Велик Ден, ни Бог да го Прости!
  Дай му да проси, да се оплаква.
  Да търси той сметка, да ти натяква.
  С какво Боже пред тебе сгрешихме?
  Дали Волята Твоя строшихме,
  Дали грешно се ние молИхме,
  Или ти Боже грешно разбра ни?
  Защо Боже ти нази избра ни?
  Та Простака Боже ний да търпиме?
  Със мерзости долни той нетърпим е!
  Той може на мъртвия нож да забие.
  Той може на просяка зъб да избие!
  Той може и да помага,
  Но тежко му на който помогне!
  За него, Локо-Простака-всеки трябва да знае.
  Помощта му трябва всеки един да признае!
  По вестници, по телевизия,
  Ако може и по Евровизия!
  Ако обаче спипат го, ток да краде!
  Ако високоволтов кабел той отвлече!
  То трябва да остане скрито покрито.
  И все посреднощ, все инкогнито!
  Не признава той Бога! Храма Божий не приближава!
  В Църквата влиза само за Комка, или ако някой раздава!
  Тъй молим се ние Всинца, Богу горещо.
  Но и Бог е безсилен пред туй Чудо Зловещо!
  Бог е безсилен пред СПИНА, пред Рака!
  И безчинства навред, туй Нещо, Локо-Простака!
  Нивата явно не иска Молитва. Тя иска Копане!
  Затуй трябва, ние Мотиката здраво да хванем!
  На Злото гръбнака ний да прекършим!
  А не пред олтара сълзи да бършем!
  На Зло Куче трябва здрава Тояга!
  Такава каквато само Нему приляга!
  Такава която ще го научи на ред, и обноски,
  Която ще го накара да плаща своите вноски!
  Само тогава Простака ще разбере,
  Че в Живота Локо- Простащина никой не ще!!

  • Като се замисли човек, че причината да излееш целия този бълвоч, е обидата ти от фактите, че Локомотив победи Ботевь съвсем категорично и напълно заслужено във финал за Купата на България, после Локомотив вкара шест безответни гола във вратата на Ботевь и накрая, Локомотив се класира на второ място, нещо непосилно за Ботевь, даже и когато начело беше най-богатият българин и с неограничен бюджет. Този „Локо-простак“ трябва да е голяма гнида, щом по такъв гнусен начин се гаври с почтенните Ботевь-непростаци.

 4. 18

  Г-н клошарски май забрави как слезе с магарето от говедарци и се молеше на г е р .иите да ти дадът поръчките с ръкети за борба с градушка където се точат средства а реколтата на зеленчуко производителите в същото време е унищожена от градушки.В някоя бяла държава щеше да гледаш европеското с бай ставри.

 5. ШУШЛЯКА Е ГОТОВ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА РБ!!:)) ЩЕ ПО-ДОБЪР ОТ ПЛЮВНЮ!!!:)

 6. 15
  2

  Този номсомолски кадър е завършен клоун и продухан от вскъде. Освен да говори глупости други не умее. Каунът по примера на другия каун чичо Венци ще дава оценка на Бербатов и екипа му.
  Бербата си е спечелил парите, докато на теб ти ги дадоха в куфарче комсомолецо. И поръчки от Боко получаваше. Ти си едно голямо говедарско лайно, което винаги ще миришеш. Плати премиите за Купата и Суперкупата за 2020 и другите обещани премии на момчетата. Нещастник! Управлениц бил?! Кога събу цървулите, кога нахлузи трандафори?! Вониш.

  • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив

   Нищо не ти се разбира, циганино неграмотен!

   • То едно е да оправиш гей бандити, друго е националния

   • Вън, ама майка ти идва редовно да й правим караманела. Разбра ли черно-бял мангал.

 7. 12

  За да се ръководи БФС е необходимо да имаш специфични и конкретни знания, опит и международни контакти, а не умения по общи приказки. Тези качества изключват стругарството като професионална квалификация.

  Хахахах

 8. 14
  1

  Пълен селяндур. Това не ти е ДС при бай тошево време. Доносник.

 9. 4
  11

  Турците и циганите от околията постоянно сеят омраза в интернет и след това я жънат на живо…
  После да не се чудят защо постоянно им чупят грозните муцуни…
  Сикретс се оказа лоша дестинация за мишоците….
  Оная путинка с прякор на мюсюлманин (Хамза) защо пак се крие и бяга?

  Как един мъжкар няма сред вас бе, дееба и шматките страхливи!?

 10. ЕВАЛЛАРКАТА КРЮШО!!!! ОШТИ 50 ГОДИНИ ДА НИ ВОДИШ!!!!

 11. КВОТО И ДА СТАВА, ЯЗ ША ОСТАВА НА НЕГУ ЧАСТ ОТ ЗАДРУЖНУТО РОМСКУ СИМЕЙСТВУ!! ША СА БОРЯ ДУ ГРОП ЗА СПАСЕНИИТУ НА ПАРОВОЗА!! ЗАТУЙ:

  НИЙ СТОЛЮПИНСКИТЕ КЛОАКОМОТИФЦИ МИРИЗЛИВИ СИ УБИЧАМЕ ДА ЛАЙНУМЕТСТВАМИ, НО!!!!! НЕ БИВА ДА ЗАБРАВЯМЕ НАЙ ВАЖНОТО ЗА НАШИЯ СТОЛЮПИНУ КИСТИНДИЛСКИ УТБОР!!!!

  АПАПИ, СИЧКУ Е ЯСНУ! НЕ СЪ ПРАЙТЕ НА АБДАЛИ! НЯМА РАКЕТИ, НЯМА КЛОАКОМОТИФФ!! НЯМА ЗАПЛАТИ И ЕКМЕК, НЯМА ИГРАЧИ!!! НЯМА МАНГИ, НЯМА ПРОЕКТ, НЯМА СТАДИУМ, НЯМА БАЗА, НЯМА ДАЖЕ БОБИЦ И ЛЕШТА! МОЯ АПЕЛ И ЦЕЛ В ЖИВОТА Е:
  „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!
  ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!!!!!!! СИЧКИ СЕ СПАСЯВАТ!!! ДО ЛЯТУСКА НЯМА ДА ОСТАНИ НИКУЙ!!! БЕЙГИРА СЪШТУ УТИВЪЛ В ШЕКЕРДИЯ-РЕДОСЕЯЛКА ШЕКЕРЯ!!
  ДА ИДВЪТ ВЕЧИ НАШТИ ПРИАТИЛИ ОТ АНАДОЛА! КЪДЕ СТЕ ЛЮБИМЦИ НА КЛОАКОМОТИФФ? БЛАГОДЕТИЛИ!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СПАСЕТИ НА ОТ ПОЗОРА!!!ТО ТЪКЪФ ТАШАК И КАШМЕР С НАС НЕ СЕ ТЪРПИ!!!!!!!!!!!!!!
  СЕЛСКИ КРЪВУПИЙЦИ, ВЪН ОТ УТБОРА НА СТОЛЮПИНУУ!!! ПУФ ПАФ!!!!!!!!!!

  • 12

   Ето какво написа Станков в официалния си профил във Фейсбук:

   „Има хора (селяндури), които до вчера са били на магаре. Днес са яхнали и започват да си мислят, че са измислили Мерцедес. Сега разбрахте ли кого визирах – президентът Крушарски“.

 12. 9
  1

  Христо Крушарски
  Христо Олигархски
  Христо Стругарски
  Христо БеСеПарски
  Христо Гербарски
  Кой от всичките?

 13. 11

  Хр.Крушарски обяви че може да оправи Левски и БФС, след като е успял в Локумовит.

  • 11

   То едно е да оправиш гей бандити, друго е националния

 14. 12
  1

  Сашо Станков за Крушарски: Има селяндури, които до вчера са били на магаре. Днес са яхнали кон, но си мислят че са измислили Мерцедеса.

 15. 9
  1

  И ето че отново, изхвърли се Крушарски.
  Оказа се че някак си, приятеля на Батето.
  Не само че е тракторист, но и със кетап стругарски.
  Със тези свои знания, как може някой с него да се мери?
  Дори Бербатов, макар и Barclay Soccer покорил.
  Не знае как се кара трактор, не може с шублер да премери!
  Дали със Славков е фиркал до разсъмване?
  Или на Тина Търнър в кревата е осъмвал?
  Дали пък във Кремиковци е водил агитация?
  Или пък в Аржентинските локали е получавал халюцинации?
  И как без този опит, Бербатов БФС ще управлява?
  Крушарски може тази роля, със вързани очи да изпълнява!
  Ако вървим По пътя, на тази проста логика.
  Крушарски е по кадърен и от Президента Радев!
  Пилота може само самолет да кара.
  Но на трактора не знае как да закачи ни плуг, ни брана!
  За струг да не говорим, там Румен е лаик.
  Направо ще се чувства, като обикновен кашик!
  Крушарски може лесно, да бъде президент.
  На Локото, на БФС и Българския Суверен!

Comments are closed.