Полски гранд с интерес към Парвиз

9
306
Парвизджон Умарбаев

Полски гранд проявява сериозен интерес към един от най-постоянните и добри играчи на Локомотив (Пловдив). Става въпрос за Парвиз Умарбаев, който е харесан от завършилият на 13-о място в първенството отбор на Висла (Краков).

Информацията е на „Тема Спорт“, но трябва да уточним, че нито една полска медия не съобщава нещо подобно. От „Лаута“ също не коментират слухове, като единственото сигурно на този етап е това, че Умарбаев има действащ договор с черно-белите.

Таджикският Меси е шестият национал на Локо в момента, като преди няколко дни игра за родината си при равенството 2:2 с Тайланд. В понеделник пък предстои дерби между Таджикистан и лидера в квалификационната група – Япония.

9 КОМЕНТАРА

 1. СЪБЕРИ БАКЪР, СПАСИ УТБОРА!!!
  ВСЯКО КЪСЧЕ ВЕЛПАПЕ УДЪЛЖАВА ЖИВОТА НА КЛОАКОМОТИФ С 3 МИКРОСЕКУНДИ!!!
  СЕКУ ПЪРЧЕ ДЖУЛЯЗУ- БУЧКА КЮМУР ЗА КЛОАКОМОТИФА!!!
  СЕКИ БУРКАНЬ ДЖАМ, ЗАЛЪК ЕКМЕК ЗА АПАПИТИ!!
  СЕКИ ПАРЧЕ АЛЮМИН ГЛЪТКА СУЛУК ЗА УТБОРЪ!!!

 2. 3
  3

  НИКАКВО УНИНИЕ, АПАПИ! КЪРВЯЩАТА НИ ХАЛКА, ОТ ПЕТАТА И ШЕСТТЕ БАХУРА МОЖЕ ДА ЗАРАСНЕ. И СЛЕД СТО ГОДИНИ МОЖЕ ДА Е, НО НИЕ ЩЕ ЧАКАМЕ! ААЙЙ КАНАРИИИ, ИЗРУДИНЕЕЕ, МЕКИЦОООО, НАПРЕД!

  • 1
   3

   ИЗПРЪХНАХА НИ ДЖУКИТЕ ОТ СВИРКИ НА БЛЯДА, И ПАК НИК’ВА ФАЙДЪ

  • КАРАМФИЛ ЗРЪНКУФ ФЕКАЛОМОТИФОФ-ТАШАКЛИЯТА 49,12:))))

   ПАРОВОЗЕ, ПАРОВОЗЕ,……………….И ТИ ЛИ БРУТЕ!!!!!!!!!!!
   СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!! ПУФ ПАФ!!:))))))))))))))))))

  • ФЕКАЛЕ, НАЙ-ВАЖНУТУ Е КЛОАКОМОТИФСКИЯ ДУХ!!! ТВА КУЕТУ ГУ ИМАМИ В СЕРСЕТУ НИЙ СТУЛЮПИНЦИ, АДЖАСАНЦИ, ШЕКЕРЦИ, ПОРДИМЦИ, МЕРИЧЛЕРЦИ, ЛОМЦИ, АРДИНЦИ И АПАПИТИ УТ ПИЧ МААЛА ПАЗАРДЖИК, ГУ НЕМА НИКЪДИ!!! АМА ЧЕСНУ ДА СИ ГУ КАЖИМ БЕЗ НАШТИ ВЕРНИ БЛАГУДЕТИЛИ ОТ АНАДОЛА ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, НЯМА ДА НЪ БЪДИ!!!!!!! ШУШЛЯКА НА БАТАЛЯСА ДЪЛБОКУ В ГУ ВНАТА!:)))

  • ТОЙ НЕ СПИ НО ТАКА МУ ОТЪРВА НА ЗАВАЛИЯТА ! И ЗА БЕСИКА, ЗА НАЦИОНАЛИТЕ, А СЕГА ЧУЛ- НЕДОЧУЛ И УМАРБАЕВ !!!! ПЪЛЕН И ЗАВИСЛИВ ЖЪЛТ ГЛУПАК !!!!

 3. 5
  1

  ДА СПРЕМ ЛАЙНОМЕТАНИЕТО ПО ФОРУМИТИ!!! НИШТУ НИ ПИЧЕЛИМ КАТУ ВИСИМ ТУК КЪТ БРЪСНАРСКИ КАИШИ!!! НИШТУ НИ ПИЧЕЛИМ КАТУ ПЦОВЪМИ КАТУ ХАМАЛИ!!! НЯМА ДА ВЪРНИМ МАЛИБИТУ, АЛМЪДА, ИЛИЧА И ДУРУГИ АПАПИ, КАТУ ГОМНИШ И ПАРОВОЗУГЛУ!! СИГА Е НУЖНУ БАКЪР, БАКЪР, БАКЪР И ВЕЛПАПЕ!!!! ДЖАМ И ЛАЙЛОН!!!! СИЧКУ С КУЕТУ МОЖИМ ДА ПЛАТИМ 188 453 -ТЕ БАХУРА ПРЕД НАП И 454 324 БАХУРА ЗА ЕКМЕК, ПЛАТИ И НАЙМИ НА КАВАРТИРИТЕ!!

  НИКЪКВУ УНИНИЕ!! НИ СЪ УТПУСАЙТИ И НЕДЕЙТИ ВИСЯ КЪТ БРЪСНАРСКИ КАИШИ В НУВИНИТИ!!!! НЯМА НОВИ АПАПИ!!!.НЯМА И ДА ИМА!!! БАЧ, БАЧ И ОШТИ БАКЪР! ПУФ ПАФ!!!:))))))))))))))))

  СЪБЕРИ БАКЪР, СПАСИ УТБОРА!!!
  ВСЯКО КЪСЧЕ ВЕЛПАПЕ УДЪЛЖАВА ЖИВОТА НА КЛОАКОМОТИФ С 3 МИКРОСЕКУНДИ!!!
  СЕКУ ПЪРЧЕ ДЖУЛЯЗУ- БУЧКА КЮМУР ЗА КЛОАКОМОТИФА!!!
  СЕКИ БУРКАНЬ ДЖАМ, ЗАЛЪК ЕКМЕК ЗА АПАПИТИ!!
  СЕКИ ПАРЧЕ АЛЮМИН ГЛЪТКА СУЛУК ЗА УТБОРЪ!!!

 4. КАРАМФИЛ ЗРЪНКУФ ФЕКАЛОМОТИФОФ-ТАШАКЛИЯТА 49,12:))))
  5
  1

  УТИДИ КОНЯ В РЯКАТА!!! БЕЗ КУКЛИНЦИ И МЕРИЧЛЕРЦИ НЯМА ДА СТАНИ РАБТАТА!

Comments are closed.