Ботев подписа със свой юноша

20
705

Ботев (Пловдив) подписа първи професионален договор с юношата на клуба Иван Иванов. Роденият през 2004 година бранител сложи подписа си върху дългосрочен контракт с „канарчетата“.

Иван Иванов е роден на 1 март 2004 година в Пловдив. Първите си стъпки прави на 7-годишна възраст на стадион „Христо Ботев“, като централният защитник е минал през всички юношески формации на „жълто-черната“ школа.

Иванов е бил трениран от Атанас Атанасов, Тодор Зайцев, Румен Байрев и Андрей Андреев, а в момента е част от състава до 17 години на Георги Онов. Пловдивчанинът е юношески национал на България.

След като подписа първия си договор с пловдивския клуб, Иванов сподели първите си думи като професионален футболист:

„От малък съм в този клуб, за мен се сбъдна една мечта да подпиша с Ботев. За мен е чест да играя за Ботев, да се боря и защитавам цветовете на отбора“.

20 КОМЕНТАРА

 1. МАХМУД ПОТОМСТВЕНИЯ КЛОАКОМОТИФЕЦ ОТ АНАДОЛСКИТЕ ДЕБРИ:)))

  МНОГО МОЛА АПАПИ ДА БАЧКАТИ ПО КАЗАНИТЕ ЦЕЛОДНЕВНУ!! ЧАКА НИ МНОГУ РАБОТА!! ЧЕКАТ НИ 188 453 БАХУРА ПРЕД НАП И 453 563 БАХУРА ЗА ЕКМЕК!
  ОТ НОВИЯ СИЗОН СЕ ВЪВЕЖДАТ ТРИ СМЕНИ! ША ИМА И НОШТНА!! УЧАКВЪМИ ПРИХУДИТИ ОТ НОШТНАТА ДА СА ТРОЙНИ, ОТЧИТАЙКИ ПСИХИКАТА И ВРОДЕНЪТА ПРЕДПРИИМЧИВУСТ НА НАШТИ СТОЛЮПИНСКИ КЛОАКОМОТИФЦИ НОШТНУ ВРЕМИ!!

 2. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФФ ИЗГРЕВБОЙСКИЯ ЖЪЛТ МАНГАЛ
  2
  2

  АПАПИ, КАНАРИ! ПОМАЦИ, СЕЛЯНИ ОТ ВОЙСИЛ, СТРЯМА, БЕЛОЗЕМ И Т. Н. СЕЛСКИ ТРУЖЕНИЦИ ОТ РОДОПСКАТА ЯКА. ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ВАС С МОЛБА, ВСЕКИ ДА ДАРИ КОЛКОТО МОЖЕ! ТОЗИ ПЪТ НЕ ЗА АЧУ СЪЛЗЪТА И СИЕ. СЪС СЪБРАНИТЕ СРЕДСТВА ЩЕ ЗАКУПИМ БИНТОВЕ, МАРЛИ, РИВАНОЛ, КИСЛОРОДНА ВОДА И ВАЗЕЛИН. НАЙ-ВЕЧЕ ВАЗЕЛИН, ТА КАТО НИ ШИБАТ БУФЕРИТЕ И ДРУГИТЕ ОТ ГРУПАТА, ДА НЕ ВЛИЗА НА СУХО, А ДА НИ ПОРИ ПО-БЕЗ БОЛЕЗНЕНО. АПЕЛИРАМ КЪМ ВСИЧКИ: ДАЙТЕ ДА ДАДЕМ НАШИЯТ ДАН, ЗА ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ!!!!!!

  • ЯШАР КЛОАКОМОТИФСКИ БУФЕРОФФ-ТАШАКЛИЯТА:)) 49,12

   ОРХАНЕ, НАЙ-ВАЖНУТУ Е КЛОАКОМОТИФСКИЯ ДУХ!!! ТВА КУЕТУ ГУ ИМАМИ В СЕРСЕТУ НИЙ СТУЛЮПИНЦИ, АДЖАСАНЦИ, ШЕКЕРЦИ, ПОРДИМЦИ, МЕРИЧЛЕРЦИ, ЛОМЦИ, АРДИНЦИ И АПАПИТИ УТ ПИЧ МААЛА ПАЗАРДЖИК, ГУ НЕМА НИКЪДИ!!! АМА ЧЕСНУ ДА СИ ГУ КАЖИМ БЕЗ НАШТИ ВЕРНИ БЛАГУДЕТИЛИ ОТ АНАДОЛА ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, НЯМА ДА НЪ БЪДИ!!!!!!! ШУШЛЯКА НА БАТАЛЯСА ДЪЛБОКУ В ГУ ВНАТА!:)))

 3. ПРАВЕЩ СИ ДЪЛГОГОДИШЕН, МОЩЕН, НО НЕПРИНУДЕН И ВЕСЕЛ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФФ
  2
  2

  АПАПИ, КАНАРИ! ПОМАЦИ, СЕЛЯНИ ОТ ВОЙСИЛ, СТРЯМА, БЕЛОЗЕМ И Т. Н. СЕЛСКИ ТРУЖЕНИЦИ ОТ РОДОПСКАТА ЯКА. ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ВАС С МОЛБА, ВСЕКИ ДА ДАРИ КОЛКОТО МОЖЕ! ТОЗИ ПЪТ НЕ ЗА АЧУ СЪЛЗЪТА И СИЕ. СЪС СЪБРАНИТЕ СРЕДСТВА ЩЕ ЗАКУПИМ БИНТОВЕ, МАРЛИ, РИВАНОЛ, КИСЛОРОДНА ВОДА И ВАЗЕЛИН. НАЙ-ВЕЧЕ ВАЗЕЛИН, ТА КАТО НИ ШИБАТ БУФЕРИТЕ И ДРУГИТЕ ОТ ГРУПАТА, ДА НЕ ВЛИЗА НА СУХО, А ДА НИ ПОРИ ПО-БЕЗ БОЛЕЗНЕНО. АПЕЛИРАМ КЪМ ВСИЧКИ: ДАЙТЕ ДА ДАДЕМ НАШИЯТ ДАН, ЗА ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ!!!

 4. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФФ-ТАШАКЛИЯТА 49,12😊)))))))))
  3
  1

  НЕКУИ ПРУСТАЦИ СЪ ИДОСВЪТ КЪТ ЧИТЪТ МОЙТИ АПЕЛИ И ДИКЛАРАЦИИ!!! НИМОЙТИ ТАКА БРАТЯ РОМИ!!! СИЧКУ ГУ ПРАВИМ УТ ДУШЪТА СИ, УТ СЕРСЕТУ!!! КЛОАКОМОТИФ НЕМА ДА ЗАГИНИ!! ША ГУ ИМА В ЛОМ!! СИДАЛКИТИ СА ВЕЧИ МУНТИРАНИ!!! ТРЕБЕ ДА СНЕ БЛИЗУ ДО ИЗВОРА, ДО КАТУНА!!!
  НИ СЪ УТПУСКЪЙТИ!!! БАЧ, СИЧКУТУ КАЗАН ДА БЪДЪТ РАЗКОСТЕНИ!!!! ПАРОВОЗА Е В УПАСНУСТ!!!!

  • 1
   3

   Ще получиш инфаркт от злоба, жълта дънна рибо

 5. ПРАВЕЩ СИ ДЪЛГОГОДИШЕН, МОЩЕН, НО НЕПРИНУДЕН И ВЕСЕЛ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФФ
  2
  4

  НАЙ-ВАЖНУТУ ЗА НАС Е ДА НИ ЗАРАСНЕ ХАЛКАТА УТ ДЪЛБОКОТО И БОЛЕЗНЕНО ЕБАНЕ С ШЕСТ БЕЗ ОТВЕТНИ ДЕБЕЛИ КУРА. ПУФ-ПАФ))) ::ПУФ-ПАФ)))))::::

 6. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФФ ИЗГРЕВБОЙСКИЯ ЖЪЛТ МАНГАЛ
  1
  4

  С КОЙТО И ДА ПОДПИШЕМ, ЖА НА БЪХТАТ С РАЗЛИКА..

 7. 3
  11

  С тия скубани вежди… физиономията тип джъстин бийбър.. типична нежна жълта мома… дупе да ти е яко

  • 6
   1

   Много разбираш от скубани вежди. Сигурно се епилираш?

  • 4
   1

   И на всичко отгоре е с една педя по-висок от тебе. Направо да се гръмнеш.

 8. 3
  1

  НЕКУИ ПРУСТАЦИ СЪ ИДОСВЪТ КЪТ ЧИТЪТ МОЙТИ АПЕЛИ И ДИКЛАРАЦИИ!!! НИМОЙТИ ТАКА БРАТЯ РОМИ!!! СИЧКУ ГУ ПРАВИМ УТ ДУШЪТА СИ, УТ СЕРСЕТУ!!! КЛОАКОМОТИФ НЕМА ДА ЗАГИНИ!! ША ГУ ИМА В ЛОМ!! СИДАЛКИТИ СА ВЕЧИ МУНТИРАНИ!!! ТРЕБЕ ДА СНЕ БЛИЗУ ДО ИЗВОРА, ДО КАТУНА!!!
  НИ СЪ УТПУСКЪЙТИ!!! БАЧ, СИЧКУТУ КАЗАН ДА БЪДЪТ РАЗКОСТЕНИ!!!! ПАРОВОЗА Е В УПАСНУСТ!

 9. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФФ ИЗГРЕВБОЙСКИЯ ЖЪЛТ МАНГАЛ
  4
  7

  С КОЙТО И ДА ПОДПИШЕМ, ЖА НА БЪХТАТ С РАЗЛИКА

 10. 7
  1

  „Старши треньорът на юношите до 19 години на „канарчетата“ Петър Пенчев вече е съобщил на излизащите от юношеска възраст родени през 2002-а година момчета, че няма нужда да си търсят отбори, защото ще играят в дубъла на Ботев.

  Също така ще бъдат върнати и някои от предишните набори, които в момента се подвизават във Втора или Трета лига.

  Така в този клуб момчетата ще имат възможност да се сблъскат с мъжкия футбол още тази есен и така ще разберат колко близо или колко далече са от желанието си да играят на професионално ниво.

  В Югоизточната Трета лига ще играят пък втори отбори на Локомотив Пловдив и Берое. Изпълняващият длъжността председател на ЗС на БФС – Пловдив Огнян Златков потвърди, че и двата клуба са внесли заявки да бъдат включени техни състави в третото ниво.

  Как точно ще се организира групата, колко ще бъдат изпадащите и дали заявките на въпросните два отбора ще бъдат одобрени – Зоналният съвет трябва да даде отговори на тези въпроси другата седмица.“
  ОТЛИЧНА НОВИНА ЗА ВЕЛИКАНИТЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!

Comments are closed.