Младият президент на Марица: Планираме редица подобрения по стадиона

10
1085
Йордан Влашки

 

Президентът на Марица Йордан Влашки бе гост на колегите от Sportal. Ръководителят изрази радостта си от завръщането на тима в професионалния футбол, като похвали изключително много собственика Христо Христов за управлението му на тима от Пловдив.

“Доста тежко е, но е и доста сладко. Нямаме хора, които да ни се бъркат. Аз си знам какво трябва да се свърши. Планираме редица подобрения по стадиона. Полагаме много усилия за терена, но дренажът е напълно заминал след едно преливане на река Марица. Ако не е нашият шеф Христо Христов сме загубени. Такъв човек не съм срещал, особено във футбола. Човек да управлява по такъв начин клуб. Каквото е обещал, винаги го е спазил”, каза Влашки.

10 КОМЕНТАРА

 1. 2
  1

  Каква е тази злоба по Марица? Не разбирам!? Има хора, които ако не злобеят или не се заяждат не могат да живеят. Гнили ябълки! Какво ви пречи Марица. КЛУБ на 100 г!! Чисти!!!Реални!!! А, не като един, единствен клуб в страната, при това от Пловдив да присвоява историята и годината на създаване на друг ФК и да си променя годината на създаване на 1926!!!!!!!
  Само МАРИЦА и УСПЕХ в професиналнуя футбол!!!

 2. 3
  3

  Да, така е, може би си прав за отборите, които изреди, но вие сте най-отпред! Явно сте доволни, че има и други! А аз мога да изразя мнение, разбра ли плъх! Много сте обидчиви бре! Избършете си насраните задници и тогава вземайте отношение!

  • 5
   5

   Марица е в Втора лига. На който не му харесва да го духа.

   • 5
    3

    Пише се „във Втора“ и се слага запетая пред “ да го“ . Също така “ Втора“ не е с главна буква, но ще приемем, че искаш да подчертаеш значимостта на думата. И не разбрах, на кой да духаме, на теб , на отбора….много педали, много нещо……

    • 4
     1

     Селтак, ти си ми духал и ще продължиш да го правиш.

 3. 3
  3

  Говорим за феърплей. Говорете за феърплея на Черноморец например. За феърплея на Роз. долина. За уговорените мачове на Локото и Ботев. Ще се пръснете от завист, недоказали се мишоци. Това е Марица е във Втория ешалон.

 4. 5
  2

  Марица, като клуб с история безспорно е симпатичен на повечето пловдивчани! Негативните коментари обаче са основателни! Хората имат сериозни съмнения относно феърплейя на президента и отбора в момента. Лошото е, че у нас трудно се доказват нещата. Нека всички в Марица бъдат по-смирени, за да не разлайват кучетата! Иначе клуба е симпатичен!

  • 2
   1

   Кои кучета да разлайваме? Черноморец цял сезон раздаваха пари и си взимаха мачовете, обслужвани грижовно от съдии. Ние изиставахме с 10 точки. Но те сбъркаха – смениха си треньора и се провалиха, като загубиха точки във всички мачове, които се играха наистина. Ние ги настигнахме и гои изпреварихме. И аз смятам, че така правдата и справидливостта възтържествуваха!

 5. 3
  5

  Да , загубени сте без Христо Христов той направи чудеса да ви вкара, даже игра и титуляр в мача с Първомай, цели три гола вкара. Браво , нека повече такива честни и всеотдайни хора и футбола ще се оправи. Ще разбиете статуквото.

  • А ти ще стоиш, ще гледаш отстрани и ще се пукаш от яд. Нищо, мрази, по-лесно е!

Comments are closed.