Сдружение ПФК Ботев реализира проект, който е идея на покойния Тоско Бозаджийски

2
719

Сдружение „ПФК Ботев“, което все още притежава 100 процента от акциите на футболния клуб, ще представи заедно с Клуб на привържениците на Ботев Пловдив поредния си проект. Този път той е свързан с корпоративно-социална отговорност на организираните фенове на „жълто-черните“ и е под мотото „Парк 110 години Ботев Пловдив“.

„Проектът е наистина мащабен и вълнуващ за всички нас, тъй като води началото си от идея на покойния Тоско Бозаджийски и вярваме, че след вероятно поетапната си реализация ще бъде от огромна полза за обществото и целия град“, обявиха от Сдружението.

Подробности за проекта ще бъдат дадени на пресконференция в неделя (23 май) от 11 часа в базата на „канарите“ в „Коматево“. На брифинга ще присъстват авторът на проекта – ландшафтен архитект Петър Петров, изпълнителният директор на ПФК Ботев Даниел Сереидо и членът на УС на КПБП Атанас Стафунски.

2 КОМЕНТАРА

 1. 8
  1

  Мангооо, ходи носи цигари на Качака, че дните ви са преброени. Няма вече кой да ва покрива и да развързвате на воля. Следващите са брат му, брадата и хората ви от Левски в Пловдив

 2. 3
  8

  Цялата статия да се чете и разбира така:Братя правоверни,да развържем кесиите,че Тонката Мангалевич,го е закъсал от към матрял!
  И курвите и бялото струват пари!Не е лесно да се поддържа стандарт на мЕлЕардер!

Comments are closed.