„Лудата банда“ даде кредит на доверие към Валентич

32
646

Една от най-сериозните групи от привърженици на Ботев (Пд) обяви, че дава кредит на доверие към треньорския щаб, начело с Азрудин Валентич, и към испанския изпълнителен директор Даниел Серехидо: Става въпрос за фракцията „Лудата банда“. „Жълто-черните“ фенове изразиха позицията си в своята група във Фейсбук:

Днес представители на Лудата Банда, като група вечен коректив, символ на безрезервна и безкористна подкрепа към Ботев Пловдив, посетихме тренировката на представителния отбор с цел изказване на кредит на доверие към треньорския щаб и Даниел Серехидо. Действията ни са продиктувани от добрите впечатления след проведената през седмицата среща и поредните слухове за опити за тровене на обстановката в клуба.

Смятаме, че единственият начин за развитието на Ботев Пловдив е да се работи професионално, с налагане на желязна дисциплина и прекъсване на порочните практики футболисти да си избират треньори и мачове в които да играят.

Вярваме, че в трудния момент като привърженици е редно да се обединим и се концентрираме върху фенската част, затова призоваваме за подкрепа към отбора въпреки поднесените негативи.

Играчи, треньори и ръководство са преходни – Ботев Пловдив е вечен!

32 КОМЕНТАРА

 1. ЗАЛИЧЕН ОТ РЕГИСТРАЦИЯ РОМ, С ПРЕМЕСТЕНО СЕДАЛИШТЕ!!:))

  ДА НИ СЪ УБАЖДЪМИ ОТ КАНТОНА! ДА СИ ГЛЕДЪМИ БАХУРИТИ КЪМ НАП И ЗАПЛАТИТИ НА АПАПИТИ!!! НЕМАМИ РАБУТА В НУВИНИТИ ЗА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ!!! ЛОМ НИ ЗОВЕ СЪС СТРАШНА СИЛА!!! ПУФ ПАФ!!

  СИЧКИ ЗАЙДНУ!!!АКО ИСКАТЕ ДА СНЕ ГОРДИ КЛОАКОМОТИФЦИ, СИЧКИ ОТ ПОРДИМ, МЕРИЧЛЕРИ, КУКЛИН, АРДИНУ, ГЛОГИНКА, ЛОМ И КИСТИНДИЛ, НЕУМОРНУ БРАТЯ АПАПИ!!!!!! ЗАЙДНУ С СТОЛЮПИНУВЦИ, АДЖАСАНЦИ И ШЕКЕРЦИ!!!!!

  СЪБЕРИ БАКЪР, СПАСИ УТБОРА!!!
  ВСЯКО КЪСЧЕ ВЕЛПАПЕ УДЪЛЖАВА ЖИВОТА НА КЛОАКОМОТИФ С 3 МИКРОСЕКУНДИ!!!
  СЕКУ ПЪРЧЕ ДЖУЛЯЗУ- БУЧКА КЮМУР ЗА КЛОАКОМОТИФА!!!
  СЕКИ БУРКАНЬ ДЖАМ, ЗАЛЪК ЕКМЕК ЗА АПАПИТИ!!
  СЕКИ ПАРЧЕ АЛЮМИН ГЛЪТКА СУЛУК ЗА УТБОРЪ!!!!!!!

 2. Вижте колко е лесно жълти пуми…Палийски,клуб 500,лудата банда…наритвате ги и всичко и да не е ок,поне няма да храните Мангалевич и да сте тъпана на групата!
  Бляда изеба половин пловдивска област с кинтите на спонсорите!
  Благодарете се,че ги има,защото,като свършат сте вие…ама пък на вас халките са широки…пета,шест големи шпека….една тънка,руска пишорка няма да ви навреди!

 3. 1
  3

  Да,вярно е,че дадохме време на Бруно….,но разликата е ,че той докара футболисти,а не работници от бисквитени фабрики!
  Вие сте тотален леш!
  Гледайте,кой подкрепя тази порнография и ще сте наясно,кой е зломишленик на отбора ви!

  • Щом сме тотален леш защо това не те радва? Защо напоследък всички ви е страх палачинката да не се обърне и тогава вие да станете за посмешище каквото много години сте били?

 4. 3
  1

  Лудата банда сигурно имат банка. Щом кредити взеха да раздават….Оставката е последното нещо което искаме, но ще я поискаме!!! За сега искаме адекватни решения относно селекцията и състава за всеки мач. Открито показахме, че резултатите не ни интересуват, а налагането на млади футболисти!!! Господинът от Босна, обаче реши, друго! Ами тогава загубите са си за негова сметка, и търпението е изчерпано! Да приключва сезона и да си събира багажа. Аз лично не вярвам, че този човек може да постигне нещо по различно от това което постигна до сега. Колкото до човека конто го доведе, и разиграва циркове с акциите, време е да даде окончателен отговор: Приема ли условията поставени му от Сдружението? Ако не ги приема-прав му път и на него.

 5. 1
  1

  Аз оплаквания къл Вантич нямам, оставете го да работи!

 6. 5
  3

  Всеки, който обича Ботев, като стане стадиона готов във вид за лицензиране за А група, си взима Седалка от стадиона да речем за 50 лв на месец! Това ще му е и запазено място за мачовете през уикендите! И сега малко сметки: 18700 х 50 лв = 935 000 лв/месец . За една година – 935 000 х 12= 11 220 000 лв. И се завършва стадиона в цялостния му вид за две години! Тогава всеки ще се чувства специално, че е направил нещо прекрасно за любимия отбор! Любовта към Ботев е много повече от 50 лв, така че мисля тази сума не би трябвало да е проблем за хората обичащи клуба! Та кабелната телевизия е 50 лв, абонамента на телефона е 50 лв, та за Ботев Пловдив ли не бихте дали същата сума???
  Ако има съмишленици по темата, аз ще съм първия, който би заплатил такъв годишен абонамент!!!

  • 2
   1

   НА ТЕОРИЯ Е ТАКА, НО НА ПРАКТИКА Е МАЛКО ПО-РАЗЛИЧНО!!! ДАВАМ ПРИМЕР С ЛЕФСКАРИТЕ И КЛОАКОМОТИФЦИТЕ!!! СИЧКУТУ ПОЛВИН СЕЛЯН, РОМ, КАРАБИНЕР ПУДКРЕПЯТ УТБОРИТЕ С БАКЪР, АМА СЕ НЕШТУ НИ ДОСТИГА!!!

 7. 15
  6

  Ей педали, каквото и да пишете тук мн.-добре се вижда,че играта на Ботев от ден на ден се подобрява! Пичове не се хващайте на финтовете на буферите!!! И те в началото кълняха Бруно и Крушо…..Писаха декларации , хвърляха къчове но сега се кефят и се бият в гърдите. За хубавите неща е необходимо време… Тая работа не е като закон написан за една нощ??!
  Видя се,че Вали ги научи на агресия /нещо което преди липсваше/ научи ги да се раздават докрай…Евала на Лудата банда! Напълно съм съгласен.
  Буферите да си гледат ръждясалия влак и да си седят на ебаните гъзове и на майсълите!!!

  • 9
   9

   Агресия? Аз не мога да я видя тази агресия, освен паника и късни влизания в краката на съперника. Виждам пълен хаос в защита и сблъсъци между наши футболисти атакуващи едновременно един (1) противник. Хаос и Паника!

   • 9
    3

    Много хора виждат не това което гледат , а това което искат да видят, или това което е вече в съзнанието им. Явно и ти си от тия?! Много такива виждат нещата изкривени и деформирани според
    психическата си нагласа. Ти едва ли си способен да виждаш нещата безпристрастно??! Агресията вече се усеща в Ботев и тя ще се усети още повече след лятната пауза. Агресията не е сеч и грубиянщина каквито ти вероятно очакваш. Агресия е висока преса за която се иска време и подготовка. При Локото веднага ли станаха нещата??? А , може би Те е страх от един силен Ботев???

     • Не съм ли??
      А ти не си ли буфер под прикритие скрит зад своята анонимност… Вярно! Анонимността е сила. Измамна но сила….От всичкото виртуално мастило което си изхабил се усеща едно – СТРАХ… страх Ботев да не се съвземе и да започне да ви пердаши както е било навремето преди да ви прелъсти кюстендилската мафия.

    • Точно така! Трябва да се следва модела на локото. Сложиха ни в малкият си джоб. С бюджета който имат не е за вярване как го правят, затова….
     Равнение на дясно! За посрещане на великия Локомотив за почест!

  • 1
   2

   Започна с офанзивата сам да си слага лайкове! Ти пич си неспасяем случай, за толкоз тъпи ли ни вземаш? На Ачо дясното мъдо ли си?

  • 3
   1

   Бат Стоян канара каза, че в дупенцето било най-добре като мажем обилно с куромелата до пълното влизане на 6-я бахур ва да гоейба, за петътъ не ма питайте ва да сейба.

   • 1
    1

    Бат’Стоян-Миндилът знае най-добре бе дагойба!

  • 3
   1

   Лудата банда избра Валентич, пред Неделев. Да няма 3-4 кръг на есен-оставка? Как 20 човека, решават вместо
   50 000?

 8. Валентич навлече гнева на феновете, не толкоз със загубите, отколкото със упорството си да не дава шанс на Бонев, Данчев, Казаков…и да продължава да пуска в игра Шоколаров, Фичо, Еспиноза….

 9. МАХМУД ПОТОМСТВЕНИЯ КЛОАКОМОТИФЕЦ ОТ АНАДОЛСКИТЕ ДЕБРИ:)))

  НЕМАМИ РАБТА В НУВИНИТИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ!!! ДА НИ СЪ УБАЖДЪМИ ОТ КАНТОНА! ДА СИ ГЛЕДЪМИ БАХУРИТИ КЪМ НАП И ЗАПЛАТИТИ НА АПАПИТИ!!!

  СИЧКИ ЗАЙДНУ!!!АКО ИСКАТЕ ДА СНЕ ГОРДИ КЛОАКОМОТИФЦИ, СИЧКИ ОТ ПОРДИМ, МЕРИЧЛЕРИ, КУКЛИН, АРДИНУ, ГЛОГИНКА, ЛОМ И КИСТИНДИЛ, НЕУМОРНУ БРАТЯ АПАПИ!!!!!! ЗАЙДНУ С СТОЛЮПИНУВЦИ, АДЖАСАНЦИ И ШЕКЕРЦИ!!!!!

  СЪБЕРИ БАКЪР, СПАСИ УТБОРА!!!
  ВСЯКО КЪСЧЕ ВЕЛПАПЕ УДЪЛЖАВА ЖИВОТА НА КЛОАКОМОТИФ С 3 МИКРОСЕКУНДИ!!!
  СЕКУ ПЪРЧЕ ДЖУЛЯЗУ- БУЧКА КЮМУР ЗА КЛОАКОМОТИФА!!!
  СЕКИ БУРКАНЬ ДЖАМ, ЗАЛЪК ЕКМЕК ЗА АПАПИТИ!!
  СЕКИ ПАРЧЕ АЛЮМИН ГЛЪТКА СУЛУК ЗА УТБОРЪ!!!!!!!

 10. 2
  2

  Що сте ми замазали лицету бе дейба ваща мама сиганска??

 11. 7
  3

  Тези утайки, мислещи се за фактор, можеха да поканят и други фракции да изкажат мнение. Ако днес загубим отново, този балкански субект с скандинавски паспорт, ще му бъде поискана оставката веднага.

  • 3
   1

   https://www.youtube.com/watch?v=4MXHaYvQ6kA

   ВЕЛИКАНИТЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ ИЗРАСТВАТ С ВСЕКИ МАЧ!!! ВСЕ НАПРЕД И НАГОРЕ!!!
   НО НАШИЯ СТОЛЮПИНСКУ КИСТИНДИЛСКИ УТБОР Е ПЪЛЕН КЕНЦ И НИ НАПУЩАТ СИЧКУТУ АПАП!!!
   ЗАТУЙ, НЕУМОРНУ ПО КАЗАНИТЕ БРАТЯ!!!

   КВОТО И ДА СТАВА, ЯЗ ША ОСТАВА НА НЕГУ ЧАСТ ОТ ЗАДРУЖНУТО РОМСКУ СИМЕЙСТВУ!! ША СА БОРЯ ДУ ГРОП ЗА СПАСЕНИИТУ НА ПАРОВОЗА!! ЗАТУЙ:

   НИЙ СТОЛЮПИНСКИТЕ КЛОАКОМОТИФЦИ МИРИЗЛИВИ СИ УБИЧАМЕ ДА ЛАЙНУМЕТСТВАМИ, НО!!!!! НЕ БИВА ДА ЗАБРАВЯМЕ НАЙ ВАЖНОТО ЗА НАШИЯ СТОЛЮПИНУ КИСТИНДИЛСКИ УТБОР!!!!

   АПАПИ, СИЧКУ Е ЯСНУ! НЕ СЪ ПРАЙТЕ НА АБДАЛИ! НЯМА РАКЕТИ, НЯМА КЛОАКОМОТИФФ!! НЯМА ЗАПЛАТИ И ЕКМЕК, НЯМА ИГРАЧИ!!! НЯМА МАНГИ, НЯМА ПРОЕКТ, НЯМА СТАДИУМ, НЯМА БАЗА, НЯМА ДАЖЕ БОБИЦ И ЛЕШТА! МОЯ АПЕЛ И ЦЕЛ В ЖИВОТА Е:
   „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!
   ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!!!!!!! СИЧКИ СЕ СПАСЯВАТ!!! ДО ЛЯТУСКА НЯМА ДА ОСТАНИ НИКУЙ!!! БЕЙГИРА СЪШТУ УТИВЪЛ В ШЕКЕРДИЯ-РЕДОСЕЯЛКА ШЕКЕРЯ!!
   ДА ИДВЪТ ВЕЧИ НАШТИ ПРИАТИЛИ ОТ АНАДОЛА! КЪДЕ СТЕ ЛЮБИМЦИ НА КЛОАКОМОТИФФ? БЛАГОДЕТИЛИ!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СПАСЕТИ НА ОТ ПОЗОРА!!!ТО ТЪКЪФ ТАШАК И КАШМЕР С НАС НЕ СЕ ТЪРПИ!!!!!!!!!!!!!!
   СЕЛСКИ КРЪВУПИЙЦИ, ВЪН ОТ УТБОРА НА СТОЛЮПИНУУ!!! ПУФ ПАФ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)) ПУФ ПАФ:)

 12. 13
  4

  Представители на лудата банда дали кредит на доверие на Валентич! Представяте ли си до къде стигна падението на Палийски и Валентич? Доверието не се дава, то се печели и то с хубава игра и победи! Но когато си импотентен да направиш селекция, да подбереш правилните футболисти за даден мач, когато не можеш да ги подредиш, когато не можеш да поставиш правилните тактически задачи, когато не можеш да надъхаш отбора, започват да ти пречат външни фактори и невидими сили! Тогава си купуваш кредит на доверие! Нещо по оригинално не можахте ли да измислите? Ами ако пак се издъните в следващите мачове, какво ще правите? Палийски, махай се веднага, подлого мръсна!

  • 1
   1

   Лудата банда сигурно имат банка. Щом кредити взеха да раздават….Оставката е последното нещо което искаме, но ще я поискаме!!! За сега искаме адекватни решения относно селекцията и състава за всеки мач. Открито показахме, че резултатите не ни интересуват, а налагането на млади футболисти!!! Господинът от Босна, обаче реши, друго! Ами тогава загубите са си за негова сметка, и търпението е изчерпано! Да приключва сезона и да си събира багажа. Аз лично не вярвам, че този човек може да постигне нещо по различно от това което постигна до сега. Колкото до човека конто го доведе, и разиграва циркове с акциите, време е да даде окончателен отговор: Приема ли условията поставени му от Сдружението? Ако не ги приема-прав му път и на него.

 13. 7
  5

  20 жълти лумпена прегърнали един неудачник от втора датска дивизия. И си миослят, че започват победите.

  НЯМА ПО- ПРОСТИ ОТ БУЛТРАС И ЛУДАТА КРАНТА

 14. 4
  5

  САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ СПОКО КОЛЕЛОТО СЕ ВЪРТИ….

  • 7
   4

   Da, жълта лека жено, след 100 години ще има нов финал за Купата между Пловдивския любимец и Коматево, в който ще може да вземете реванш. ДОТОГАВА СТЕ ПОД НАШИТЕ ПОДМЕТКИ , бити и еб*ани ежедневно…

   • за бои питай славо ако помни че много бързо заспа

 15. 7
  5

  Ава, бандити, питайте Вале га ша играем с Гигант Съединение, та да бием, ва да ваеба в мисирите!

Comments are closed.