Загуба за Хебър ги остави 6-ти в крайното класиране на Втора Лига (СЪСТАВ)

0
564

Хебър ще бъде 6-ти в крайното класиране на Втора ПФЛ през състезателната 2020/2021 г. Днес пазарджиклии загубиха с 3:1 визитата си на Литекс, а това беше и последният им официален мач за сезона. Ловчанлии си осигуриха 3-те точки от мача след попадения на Радослав Живков (34-та и 63-та мин.) и Добромир Бонев (66-та). Юношата Ангел Генчев вкара почетния гол за пазарджиклии в 85-та минута. Той бе и дебютен за младежа с екипа на родния му клуб.

Заради куп контузени и наказани в футболисти в Хебър, в групата на тима за мача в Ловеч попаднаха четирима от юношите на школата – Милен Николов, Иван Дишков, Ангел Генчев и Стилиян Тисовски, като всички те влязоха в игра след почивката.

В последния 34-ти кръг на Втора ПФЛ след седмица Хебър ще вземе служебен успех с 3:0 над отказалия се от участие през зимата Кариана, но това с нищо няма да промени крайното класиране на пазарджиклии, които ще повторят шестата си позиция от миналогодишния шампионат.

Стартов състав на Хебър: 1.Петър Дебърлиев (к), 24.Томислав Папазов, 14.Николай Дичев, 39.Живко Хаджиев, 18.Цветелин Тонев, 19.Георги Каракашев, 28.Николай Янков, 8.Евгени Игнатов, 11.Йордан Тодоров, 98.Георги Търтов, 99.Тодор Чаворски

Резерви: Александър Любенов, Милен Николов, Иван Дишков, Красимир Илиев, Ивайло Лазаров, Ангел Генчев, Стилиян Тисовски.