ВИДЕО: Пиро, протест и честитка от агитката на Локо Пд

6
1160

Агитката на Локомотив Пловдив подкрепи мощно своите любимци в мача с Берое. В средата на второто полувреме ултрасите направиха светлинно шоу посредством пиротехника.

В началото на мача те честитиха чрез плакат и рожбата на свой приятел, а в началото на второто полувреме показаха острата си позиция срещу настоящото ръководство на БФС.

6 КОМЕНТАРА

 1. 2
  2

  А кой ще плаща глобите. В този труден момент само глоби ни липсват.

 2. 6
  4

  Жълти индианци трябва да си взема един бинокъл да видя къде сте вие на село далеч далеч от Пловдивският любимец.

 3. МАХМУД ПОТОМСТВЕНИЯ КЛОАКОМОТИФЕЦ ОТ АНАДОЛСКИТЕ ДЕБРИ:)))
  6
  4

  КВОТО И ДА СТАВА, ЯЗ ША ОСТАВА НА НЕГУ ЧАСТ ОТ ЗАДРУЖНУТО РОМСКУ СИМЕЙСТВУ!! ША СА БОРЯ ДУ ГРОП ЗА СПАСЕНИИТУ НА ПАРОВОЗА!! ЗАТУЙ:

  НИЙ СТОЛЮПИНСКИТЕ КЛОАКОМОТИФЦИ МИРИЗЛИВИ СИ УБИЧАМЕ ДА ЛАЙНУМЕТСТВАМИ, НО!!!!! НЕ БИВА ДА ЗАБРАВЯМЕ НАЙ ВАЖНОТО ЗА НАШИЯ СТОЛЮПИНУ КИСТИНДИЛСКИ УТБОР!!!!

  АПАПИ, СИЧКУ Е ЯСНУ! НЕ СЪ ПРАЙТЕ НА АБДАЛИ! НЯМА РАКЕТИ, НЯМА КЛОАКОМОТИФФ!! НЯМА ЗАПЛАТИ И ЕКМЕК, НЯМА ИГРАЧИ!!! НЯМА МАНГИ, НЯМА ПРОЕКТ, НЯМА СТАДИУМ, НЯМА БАЗА, НЯМА ДАЖЕ БОБИЦ И ЛЕШТА! МОЯ АПЕЛ И ЦЕЛ В ЖИВОТА Е:
  „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!
  ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!!!!!!! СИЧКИ СЕ СПАСЯВАТ!!! ДО ЛЯТУСКА НЯМА ДА ОСТАНИ НИКУЙ!!! БЕЙГИРА СЪШТУ УТИВЪЛ В ШЕКЕРДИЯ-РЕДОСЕЯЛКА ШЕКЕРЯ!!
  ДА ИДВЪТ ВЕЧИ НАШТИ ПРИАТИЛИ ОТ АНАДОЛА! КЪДЕ СТЕ ЛЮБИМЦИ НА КЛОАКОМОТИФФ? БЛАГОДЕТИЛИ!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СПАСЕТИ НА ОТ ПОЗОРА!!!ТО ТЪКЪФ ТАШАК И КАШМЕР С НАС НЕ СЕ ТЪРПИ!!!!!!!!!!!!!!
  СЕЛСКИ КРЪВУПИЙЦИ, ВЪН ОТ УТБОРА НА СТОЛЮПИНУУ!!! ПУФ ПАФ!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. 13
  8

  Муту пак ви Еба анално мангали, жив ташак сте и пак празни трибуни, за второ място играете, не се излагайте.

  • 5
   4

   Изявлението е от минарето на Изгрев бойс джамия в Столипиново! Жълти, цигански идиоти, няма как да скриете циганлъка си! И във Варна и на селския стадион ви викаха през цялото време ЦИГАНИ!

Comments are closed.