Тунчев: Не дадохме никакво пространство на Лудогорец

18
335
Александър Тунчев

Наставникът на Локомотив Пловдив, Александър Тунчев, поздрави себераздаването на неговите играчи, които изтръгнаха победа с 2:1 при гостуването на Лудогорец на „Хювефарма Арена“.

„С изключение на откриващия гол на Лудогорец бяхме концентрирани и не им давахме пространство. Беше много важно, че върнахме веднага гола. Заслужено победихме“, започна той.

„Не бяхме изненадани от постройката на Лудогорец. Имахме различни планове, които се промениха. За съжаление Георги Минчев получи жълт картон, което го вади от следващия мач. Ще се опитаме да се възстановим по най-добрия начин“.

„Момчетата показват, че са страхотен колектив и имаме страхотни играчи, особено с оглед на липсата на широчина в състава. Феновете винаги са били зад нас. В някои моменти беше трудно, но бяха зад отбора дори на тренировките, което ни вдъхна увереност“, завърши Тунчев.

18 КОМЕНТАРА

 1. ЗАЛИЧЕН ОТ РЕГИСТРАЦИЯ РОМ, С ПРЕМЕСТЕНО СЕДАЛИШТЕ!!:))

  КВОТО И ДА СТАВА, ЯЗ ША ОСТАВА НА НЕГУ ЧАСТ ОТ ЗАДРУЖНУТО РОМСКУ СИМЕЙСТВУ!! ША СА БОРЯ ДУ ГРОП ЗА СПАСЕНИИТУ НА ПАРОВОЗА!! ЗАТУЙ:

  НИЙ СТОЛЮПИНСКИТЕ КЛОАКОМОТИФЦИ МИРИЗЛИВИ СИ УБИЧАМЕ ДА ЛАЙНУМЕТСТВАМИ, НО!!!!! НЕ БИВА ДА ЗАБРАВЯМЕ НАЙ ВАЖНОТО ЗА НАШИЯ СТОЛЮПИНУ КИСТИНДИЛСКИ УТБОР!!!!

  АПАПИ, СИЧКУ Е ЯСНУ! НЕ СЪ ПРАЙТЕ НА АБДАЛИ! НЯМА РАКЕТИ, НЯМА КЛОАКОМОТИФФ!! НЯМА ЗАПЛАТИ И ЕКМЕК, НЯМА ИГРАЧИ!!! НЯМА МАНГИ, НЯМА ПРОЕКТ, НЯМА СТАДИУМ, НЯМА БАЗА, НЯМА ДАЖЕ БОБИЦ И ЛЕШТА! МОЯ АПЕЛ И ЦЕЛ В ЖИВОТА Е:
  „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!
  ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!!!!!!! СИЧКИ СЕ СПАСЯВАТ!!! ДО ЛЯТУСКА НЯМА ДА ОСТАНИ НИКУЙ!!! БЕЙГИРА СЪШТУ УТИВЪЛ В ШЕКЕРДИЯ-РЕДОСЕЯЛКА ШЕКЕРЯ!!
  ДА ИДВЪТ ВЕЧИ НАШТИ ПРИАТИЛИ ОТ АНАДОЛА! КЪДЕ СТЕ ЛЮБИМЦИ НА КЛОАКОМОТИФФ? БЛАГОДЕТИЛИ!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СПАСЕТИ НА ОТ ПОЗОРА!!!ТО ТЪКЪФ ТАШАК И КАШМЕР С НАС НЕ СЕ ТЪРПИ!!!!!!!!!!!!!!
  СЕЛСКИ КРЪВУПИЙЦИ, ВЪН ОТ УТБОРА НА СТОЛЮПИНУУ!!! ПУФ ПАФ!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Ама как ви шибахме без вазелин!🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
  3
  2

  0-1 6-0 0-1 6-0 0-1 6-0 0-1 6-0 0-1 6-0 0-1 6-0 0-1 6-0 0-1 6-0 0-1 6-0 0-1 6-0 0-1 6-0 0-1 6-0 0-1 6-0 0-1
  🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

 3. 3
  2

  ФЕКАЛЕ, АМА ДА ЗНАЕШ САМО КАК ДУХА МАЙКА ТИ…. РАЗБРАХМЕ СЕ И ДОВЕЧЕРА ДА МИ ГО ЛИГАВИ, ДОКАТО ТЕ ПЛЯКА БАЩА ТИ. ПУФ-ПАФ))) :::ПУФ-ПАФ))) ::

 4. МАХМУД ПОТОМСТВЕНИЯ КЛОАКОМОТИФЕЦ ОТ АНАДОЛСКИТЕ ДЕБРИ:)))
  2
  2

  НИ СЪ УТПУСКЪЙТИ!!! БАЧ, СИЧКУТУ КАЗАН ДА БЪДЪТ РАЗКОСТЕНИ!!!! ПАРОВОЗА Е В УПАСНУСТ!

  СЪБЕРИ БАКЪР, СПАСИ УТБОРА!!!
  ВСЯКО КЪСЧЕ ВЕЛПАПЕ УДЪЛЖАВА ЖИВОТА НА КЛОАКОМОТИФ С 3 МИКРОСЕКУНДИ!!!
  СЕКУ ПЪРЧЕ ДЖУЛЯЗУ- БУЧКА КЮМУР ЗА КЛОАКОМОТИФА!!!
  СЕКИ БУРКАНЬ ДЖАМ, ЗАЛЪК ЕКМЕК ЗА АПАПИТИ!!
  СЕКИ ПАРЧЕ АЛЮМИН ГЛЪТКА СУЛУК ЗА УТБОРЪ!!!!!!!

  • 2
   2

   О, мърльо, изпълзя ли от своята душегубка. Интересен си за себе си и

   малоумните индианци. Отговори колко пъти ти порнаха фатмашкия задник, за

   да мразиш толкова или може би на жена ти, или може и на дъщеря ти, или

   тримата заедно. Само АФД, САМО БСП.!

   • А БОКО ТИКВУНЯ ???? ХАААААААААААААААААААА

  • 7
   1

   Ааааа няма да стаами, от жълтите говна не можем са уредим…..бат Стоян канара го каза ва да тейба.

 5. 11
  4

  САШО НА ДНЕШНИЯ ДЕН.. 08..05…СЕ НАВЪРШВАТ.. 17…ГОДИНИ ОТ СПЕЧЕЛВАНЕТО НА ШАМПИОНСКАТА ТИТЛА.. 17..ГОДИНИ ОТ ГОЛЯМОТО НАХЛУВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ НА ТЕРЕНА.. ТИ И ЖОРКАТА БЯХТЕ ЕДНИ ОТ ОСНОВНИТЕ ВИНОВЦИ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ ЗАЕДНО СЪС… МАРТО… ДАЙО… КИРО.. И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ЕДО ЧОВЕКА КОЙТО БЕШЕ НАПРАВИЛ ТОЗИ ОТБОР ПО НАЧИН ПО КОЙТО ТОЙ ИСКАШЕ ДА ИЗГЛЕЖДА.. И НЕ СЛУЧАЙНО НА ВЪПРОС НА ЖУРНАЛИСТ СЛЕД КРАЯ НА МАЧА.. НА КОЙ ЛОКОМОТИВ ДЪЛЖИ ШАМПИОНСКАТА ТИТЛА… ОТГОВОРА МУ БЕШЕ НА ФУТБОЛИСТИТЕ РАЗБИРА СЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА Е ТРЕНЕР НО АКО НЯМА ФУТБОЛИСТИ КОИТО ДА ИЗПЪЛНЯВАТ НЕГОВИТЕ ЗАРЪКИ НИЩО НЕ СТАВА… ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ ВИЕ ИГРАЕХТЕ ПО СЪЩИЯ НАЧИН КАКТО ИГРАХА МОМЧЕТАТА ВЧЕРА ЯВНО СТЕ НАУЧИЛИ ДОСТА НЕЩА И СЪМ СИГУРЕН ЧЕ СЛЕДВАЩОТО ГОЛЯМО НАХЛУВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ Е БЛИЗКО… И… ЗАТОВА… ЗА ТЕБЕ ПЕЯ И ЖИВЕЯ ЗА ТЕБ СЪРЦЕТО ЩЕ СИ ДАМ О ЛОКО ПЛОВДИВ ТИ СИ ВСИЧКО И НЯМА АЗ ДА ТЕ ПРЕДАМ ИГРАЙТЕ ЗА НАС ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС О ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ

  • 1
   2

   17 години от концерта на Анелия! ‘бах тоя чалга-Кюстендил!

 6. 10
  2

  Важното е, че “ръководството на Локомотив са пълни аматьори”, макар да бием с прекрасна игра.
  Ония нещастник, курвето на Бруно, пак сере кръв

  • 5
   2

   След като свърши с акта на срането, мога най-състрадателно да му помогна, да я изпие!

 7. Tунчев, другия мач пуска Гомис като централен докато Минчев е с картон

 8. Гостоприемството трябва да се уважава. Хората и музика бяха поканили във ваша чест, а вие не сте им дали пространство!?!? Що за възпитание?

Comments are closed.