Спартак без треньор ден преди мача с Верея. Феновете: Пълна аматьорщина

3
476
Мачът срещу Марица се оказа последен за Иван Петров (вдясно) начело на Спартак

 

След уволнението на Иван Петров-Чекиста тимът на Спартак остана без старши треньор, а ден преди важния мач срещу Верея, който е в събота, няма информация за назначен нов специалист.

Петров пое тима няколко мача след началото на пролетния полусезон, но бе уволнен след загубата от Марица с 4:0 миналия четвъртък.

Фенстраницата на „гладиаторите“ за пореден път излезе с критичен пост по адрес на ръководството на клуба от Кючук Париж:

Пълна аматьорщина и безхаберие. Мачът с Верея чука на вратата информация за нов треньор или дори временен такъв липсва! Дреме им на някои хора. Ще го вземат си викат и с досегашните умници начело на отбора. Действайте веднъж като нормално ръководство! Отбора го разтурихте, резултатите са видими, поне покажете някаква организация веднъж!

Ако не бъде назначен треньор до мача, вероятно тима ще бъде воден или от помощник треньора Неделин Петров, който води и дубъла, или от някой негов колега от школата на клуба.

3 КОМЕНТАРА

  1. Жалко за гр Пловдив
    Жалко за Спартак пд
    Жалко че такъв клуб с уникално минало в Българския футбол,да бъде управляван от Крум дебелия Дънди педала и
    Неделин анонимника

  2. Слагай Дънди педала, педофила това е спасението. Тесен специалист знае как да се оправя с момчета

  3. Явно Спартак е отписан вече от“В“ група от това ръководство , което ще строй стадион за милиони левове!Отбора бе умишлено обезкръвен през втория сезон и подготвян за изпадане. Футболната история на града не познава такъв случай до ден днешен!

Comments are closed.