Локо Пд си хареса бранител от Ботев

9
1121
Александър Тунчев

Локомотив (Пловдив) ще се опита да се подсили със защитник от родната Първа лига. Става въпрос за бранителя на Ботев (Враца) Венцислав Керчев. 23-годишният играч е в плановете на „смърфовете“ за лятна селекция. Договорът на футболиста с врачани изтича в края на сезона и той може да дойде на „Лаута“ като свободен агент.

Сред приоритетите на Локомотив е привличането на централен защитник. Клубът най-вероятно ще се раздели с Диниш Алмейда. Контрактът на португалеца е до юни и няма индикации, че ще бъде удължен.

Керчев се е понравил на „черно-белите“ най-вече поради факта, че може да играе в схема с трима в отбрана. Засега той нямал желание да подписва нов договор с Ботев, твърди „Тема спорт“. Бранителят парафира с врачани през 2019 година, като преди това беше под наем от Лудогорец. В същото време от Локомотив следят ситуацията с играчи с изтичащи договори в Славия, Берое, Локомотив (София) и Ботев (Враца).

9 КОМЕНТАРА

  • НЕКУИ АПАПИ СЕ МЪЧАТ ДА ДОКАЗВЪТ, ЧИ ДРУГ Е СТОЛЮПИНСКУ КИСТИНДИЛСКИЯ УТБОР, НО ФАКТИТИ СА ДЖУЛЕЗНИ!!!! ПИЙНЯЦИ, ВЪЛЧУВЦИ, АЙДЪНЦИ, ЛОКО, И СТОТИЦИ ДУРУГИ РАДЕТЕЛИ НА КЛОАКОМОТИФ ГО ДОКАЗВАТ!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФФФ, ПУФ ПАФ!:)
   МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 1. МАХМУД ПОТОМСТВЕНИЯ КЛОАКОМОТИФЕЦ ОТ АНАДОЛСКИТЕ ДЕБРИ:)))

  АПАПИ, НЕМА БАХУРИ И ПАРОВОЗА Е В БЛАТУТУ!! СЕГА Е МУМЕНТЯ, ДА ИСКАРЪМИ БФС, ФУФА, ФИФЪ, МИФА ВИНОВНИ!!! ТОВА СА КЬОРФИШЕЦИ НА ШУШЛЯКА!!!! НЕМА РАКЕТИ!!!!

  НИ СЪ УТПУСКЪЙТИ!!! БАЧ, СИЧКУТУ КАЗАН ДА БЪДЪТ РАЗКОСТЕНИ!!!! ПАРОВОЗА Е В УПАСНУСТ!

  СЪБЕРИ БАКЪР, СПАСИ УТБОРА!!!
  ВСЯКО КЪСЧЕ ВЕЛПАПЕ УДЪЛЖАВА ЖИВОТА НА КЛОАКОМОТИФ С 3 МИКРОСЕКУНДИ!!!
  СЕКУ ПЪРЧЕ ДЖУЛЯЗУ- БУЧКА КЮМУР ЗА КЛОАКОМОТИФА!!!
  СЕКИ БУРКАНЬ ДЖАМ, ЗАЛЪК ЕКМЕК ЗА АПАПИТИ!!
  СЕКИ ПАРЧЕ АЛЮМИН ГЛЪТКА СУЛУК ЗА УТБОРЪ!!!!!!

  • ИСМЕТ, ЗЪЛВИНИЯ ДЕВЕР НА ЮСУФФ АДЖАСАНЛИЕФ КЛОАКОМОТИФЕЦА ОТ ПОРДИМ!:))

   БРАТЕ РОМЕ ФЕКАЛ, РАДВАМ СЕ, ЧЕ ТИ Е ХАРЕСЪЛУ ИМИТУ!!! НАВРЕМИТУ ТВОЙТИ БАШТИ И ДЕДУФЦИ СЕ КРЪШТАВАХА РИСТЮ БОНИФ, ТОДУР ЖИФКУФ,………….. ТРЕБЕ ДА ИМА ПРИЕМСТВИНУСТ!!! НОСИ ГУ С ЧЕСТ И БЪДИ ХРАБЪР БУФЕР БРАТЕ МАХМУДЕ!!!!! ПУЗДРЪВИ И БУБАЙКУ КЛОАК, ТОЙ Е СЛАВЕН ЛАЙНУМЕТ!!!
   МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

  • МАНЛИХЕР КАРАБИНОФФ КЛОАКОМОТИФОФ-РЕЗАКА ОТ МЕРИЧЛЕРИ 49,12:)))

   НИ МИ АРЕСВА МНОГУ ИМИТУ МУ НА ТОА!!! КИРЕЧЕФ?? СЕ МИ НАПОМНЯ ЗА БЛАТУТУ!!!!

 2. 2
  2

  Почакайте малко тати да ми начеши анала и почвам да СиРъ

Comments are closed.