КПБП: Споменът за Тоско ни дава мотивация да продължим делата му

12
422

Днес привърженикът на Ботев (Пд) Тоско Бозаджийски трябваше да навърши 29 години. Паметта му бе почетена от Клуб на привържениците на Ботев Пловдив.

05.05.1992 – ∞

Днес нашият брат, Тоско Бозаджийски, трябваше да навърши 29 години! Но съдбата реши друго. Въпреки това той е постоянно с нас – в ежедневието ни, на трибуната, в гостуванията. Споменът за него ни дава мотивация да продължим делата му. Никога няма да бъдеш забравен, Тосе!

Тоско завинаги!

12 КОМЕНТАРА

 1. ЗАЛИЧЕН ОТ РЕГИСТРАЦИЯ РОМ, С ПРЕМЕСТЕНО СЕДАЛИШТЕ!!:))

  НИКЪКВУ УНИНИЕ!! НИ СЪ УТПУСАЙТИ И НЕДЕЙТИ ВИСЯ КЪТ БРЪСНАРСКИ КАИШИ В НУВИНИТИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ!!!! БАЧ, БАЧ И ОШТИ БАКЪР! ПУФ ПАФ!!!:))))))))))))))))

  СЪБЕРИ БАКЪР, СПАСИ УТБОРА!!!
  ВСЯКО КЪСЧЕ ВЕЛПАПЕ УДЪЛЖАВА ЖИВОТА НА КЛОАКОМОТИФ С 3 МИКРОСЕКУНДИ!!!
  СЕКУ ПЪРЧЕ ДЖУЛЯЗУ- БУЧКА КЮМУР ЗА КЛОАКОМОТИФА!!!
  СЕКИ БУРКАНЬ ДЖАМ, ЗАЛЪК ЕКМЕК ЗА АПАПИТИ!!
  СЕКИ ПАРЧЕ АЛЮМИН ГЛЪТКА СУЛУК ЗА УТБОРЪ!!!!!!!

  • МАХМУД ПОТОМСТВЕНИЯ КЛОАКОМОТИФЕЦ ОТ АНАДОЛСКИТЕ ДЕБРИ:)))

   НАЙ-ВАЖНУТУ ЗА НАС Е ДА НЕ ПУТЪНИ ПАРОВОЗА ДЪЛБОКУ В ГУВНЪТА!!!…..И ДА СЪ НАДЯВЪМИ НА ХРАБРИТЕ БРАТЯ АНАДОЛЦИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА!
   ЗАТУЙ НЕУМОРНУ ША ПУФТАРЪМ: ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФФФФФФ!! ПУФ ПАФ!:))))))))

 2. 4
  2

  ПУСНЕТЕ СИ ЗВУКА В 43 МИН ЦЕЛИЯ СТАДИОН СКАНДИРА КАКВО?!?!?ЦИГАНИ,ЦИГАНИ,ЦИГАНИ,ХАЙДЕ СЕГА КАЖЕТЕ НА КОЙ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВИКАТ ЦИГАНИ?!?

 3. 2
  1

  АПАПИ,ЗАЛАГАЙТЕ НА ДВОЙКА КОЕФИЦЕНТ 9,50 ЗА ПОБЕДА НА ПОМАЦИТЕ,НЕКА ЧЕРНОТО ТОТО ЗАПОЧНЕ СЕГА,ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБИВАТ ЗАПЛАТИ ,ЧЕ ЦИНГАТА ИМА ЗМИИ В ДЖОБОВЕТЕ,А ЧААВЕТАТА НЯМАТ ЕКМЕК ,НАЛИ АНАЛ(ПАРДОН) ФЕКАЛ

  • 3
   1

   АПАПИ,КОЕФИЦЕНТА СТАНА 1000 ЗАЛАГАЙТЕ КОЙ ТАЛИГА,КОЙ КОЗИ ЖА ИМА ЕКМЕК

 4. 9
  3

  ФЕКАЛ И ЗАПЛАТИТЕ ВЕЧЕ СЕ ИЗПЛАЩАТ И ФУТБОЛИСТИТЕ ПРЕПОДПИСВАТ И СТАДИОНА СЕ ЗАПОЧВА ТАКА,ЧЕ ГОРА,ДЪРВО,ВЪЖЕ БУТАШ СТОЛА И СИ В РАЯ…ПОБЪРЗАЙ

 5. 10
  8

  Когато не познаваш един човек, погледни приятелите му, за да го опознаеш.

  Приятелите на Тоско са в затвора. Пияници, наркомани и убийци…

  Всеки сам може да си направи изводите какъв човек е на почит в Коматево. Ето и другата легенда на Коматевския отбор…

  https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwio163Rq7LwAhWMM-wKHV15Bp8QwqsBMAB6BAgPEAM&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D5b20uvAxB8Y&usg=AOvVaw0gYqtCxH-XTeLjJ0pells_

 6. 7
  8

  ФЕКАЛЧУ,
  АЙ ТАТЮВУТУ ПОДМИВАЙ ХАЛКАТА, ЧИ Е ВРЕМЕ ДА ТЕ ИЗЛАШКАМ. АМА ПЪРВО МИ ГО БЛИЗНИ, ТА ДА СТАНЕ КЕРЕСТЕТО !БАЩАТА НА ФЕКАЛА ПРЕДИ ДА ГО ПРИВИКА В БАРАКАТА https://i.postimg.cc/W4gLtMjn/dfdfdfdfdf.jpg

  • 9
   9

   Черно-белите са преподписали с централния бранител Лукас Масоеро

 7. ИСМЕТ, ЗЪЛВИНИЯ ДЕВЕР НА ЮСУФФ АДЖАСАНЛИЕФ КЛОАКОМОТИФЕЦА ОТ ПОРДИМ!:))
  10
  5

  НАЙ-ВАЖНУТУ ЗА НАС Е ДА НЕ ПУТЪНИ ПАРОВОЗА ДЪЛБОКУ В ГУВНЪТА!!!…..И ДА СЪ НАДЯВЪМИ НА ХРАБРИТЕ БРАТЯ АНАДОЛЦИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА!
  ЗАТУЙ НЕУМОРНУ ША ПУФТАРЪМ: ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФФФФФФ!! ПУФ ПАФ!:))))))))

  КВОТО И ДА СТАВА, ЯЗ ША ОСТАВА НА НЕГУ ЧАСТ ОТ ЗАДРУЖНУТО РОМСКУ СИМЕЙСТВУ!! ША СА БОРЯ ДУ ГРОП ЗА СПАСЕНИИТУ НА ПАРОВОЗА!! ЗАТУЙ:

  НИЙ СТОЛЮПИНСКИТЕ КЛОАКОМОТИФЦИ МИРИЗЛИВИ СИ УБИЧАМЕ ДА ЛАЙНУМЕТСТВАМИ, НО!!!!! НЕ БИВА ДА ЗАБРАВЯМЕ НАЙ ВАЖНОТО ЗА НАШИЯ СТОЛЮПИНУ КИСТИНДИЛСКИ УТБОР!!!!

  АПАПИ, СИЧКУ Е ЯСНУ! НЕ СЪ ПРАЙТЕ НА АБДАЛИ! НЯМА РАКЕТИ, НЯМА КЛОАКОМОТИФФ!! НЯМА ЗАПЛАТИ И ЕКМЕК, НЯМА ИГРАЧИ!!! НЯМА МАНГИ, НЯМА ПРОЕКТ, НЯМА СТАДИУМ, НЯМА БАЗА, НЯМА ДАЖЕ БОБИЦ И ЛЕШТА! МОЯ АПЕЛ И ЦЕЛ В ЖИВОТА Е:
  „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!
  ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!!!!!!! СИЧКИ СЕ СПАСЯВАТ!!! ДО ЛЯТУСКА НЯМА ДА ОСТАНИ НИКУЙ!!! БЕЙГИРА СЪШТУ УТИВЪЛ В ШЕКЕРДИЯ-РЕДОСЕЯЛКА ШЕКЕРЯ!!
  ДА ИДВЪТ ВЕЧИ НАШТИ ПРИАТИЛИ ОТ АНАДОЛА! КЪДЕ СТЕ ЛЮБИМЦИ НА КЛОАКОМОТИФФ? БЛАГОДЕТИЛИ!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СПАСЕТИ НА ОТ ПОЗОРА!!!ТО ТЪКЪФ ТАШАК И КАШМЕР С НАС НЕ СЕ ТЪРПИ!!!!!!!!!!!!!!
  СЕЛСКИ КРЪВУПИЙЦИ, ВЪН ОТ УТБОРА НА СТОЛЮПИНУУ!!! ПУФ ПАФ!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. 10
  13

  Разбойник, нищо повече.
  Кой какво прави,, за себе си го прави. Вадиш тръба, умираш от тръба.

 9. 10
  12

  Кои дела ще се продължават, тези на стоманените тръби върху беззащитни хора ли?!

Comments are closed.