Мартин Луков поднови тренировки с Локомотив

22
241
Мартин Луков
Мартин Луков поднови днес тренировки с Локомотив! Стражът на „черно-белите“ и националите започва с леки упражнения, като постепенно ще увеличава натоварванията.
Луков трябваше да поднови тренировки във вторник, но го застигна неприятна вест – баща му си отиде от този свят.
Ръководство, треньори, футболисти и служители застанаха зад Мартин в този тежък за него период, като изказаха съболезнования към него и към цялото му семейство:
„Бъди силен, ние сме с теб!“22 КОМЕНТАРА

 1. 2
  4

  На бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, магазини “На Тъмно”, билетна каса пред общината, Каса Маскарт – Градски дом на културата.
  Цял ПЛОВДИВ се юрва да купува билети за ЛОКОТО

 2. 3
  5

  Мартине , такъв е живота! Бог да прости баща ти! Бъди силен, ти си мъжко момче!

  • 4
   1

   На спанак и репички не се кара. Вече не знам дали жена ми е кифла или козунак…. Така че Стиксчо и ти Делян Коматевски стига сте плямпали простотии, отивайте в магазини НА ТЪМНо и дайте някой лев!!! ГЛАДНА МЕЧКА ХОРО НЕ ИГРАЕ!!!

   • 5
    1

    Мартин е мъжко момиче Той е от гейбандата

 3. Българско Лято-ИТНататък!
  Настъплението на Олигарсите!!

  Върви Народе упоений,
  Към изборните урни ти върви!
  Със Шоуто на Слави и Оркестър,
  Към нови избори върви.
  Върви към избори до дупка.
  Че в Новия Ни Парламент,
  Ще има смях, ще има и поуки,
  Когато всеки маските свали.
  Ще има КОВИД 19 и менискус,
  И хернии ще има може би.
  Но веселбата ще настане истински,
  Когато Васко-Черепа реши!
  Сега е време за ендшпила,
  Подготвя Божков своя план.
  Дали да хвърли цялата си сила?
  Или да жертва своя адютант?
  Царицата на шаха падна първа.
  Сега е ред на Царя може би.
  Но Васко ще пожертва адютанта,
  Когато всичко вече се реши!
  Когато свърши таз пандемия,
  Когато маските свалим.
  Ще лъснат толкоз много истини,
  Но никой няма да се засрами!!!

  • Подтикнат от вчерашното решение на Б.Михайлов и заседанието на БФС, но реших че изборите са по-важни! Не че дереджето не е едно и също! Напротив, едното е огледален образ на другото.

  • Омире, за да е вярна картината напиши нещо специално за Тиквата и за ГЕРБ. Напиши повече – да видим генезиса, да видим кой кой е, а не само общи приказки. Все пак Тиквата 10 години е еднолично на власт. Обясни ни нещата, разкажи конкретно за Тиквата и за времето му на власт и ако може с повече подробности, за да видим голата истина, но не за да се смеем, а за да се въоръжим.

   • Приятелю, това което знам е, че за да настъпи истинска промяна у нас, тя трябва да започне първо вътре в самите нас. Споменавал съм Тиквата в моите “каламбури”, не е като да не съм, но целта ми е да ме чуят “Тиквеничетата”. Недей да мислиш за въоръжаване, вчера по този повод също изказах мнение. Живеем в Европа, членове сме На ЕС, има много по човешки и хуманни начини-без оръжие, но трябва да сме Пораснали за да се научим да ги използваме. Поогледай се около себе си, разговаряй хората и ще разбереш къде е проблема. С манталитета който имаме сега, ще сменяме една Тиква с друга, защото у нас е пълно с Тиквеници и то не увряли! Дано съм се изразил точно.

    • Ще се опитам да обясни нещата много кратко:
     Ако си навлязъл в едно поле пълно с Тикви, каква е вероятността да откъснеш хубава сладка диня? Никаква! Просто трябва да посадиш бостан с дини, за да се надяваш да намериш хубава и сладка диня.

     • Омире, проблемът в момента е, че все още много бъркат тиквата с динята – по.различни причини. А за да не стават такива грешки – затова поисках да ни разкажеш какво е това “Тиква” и защо повече не бива да бъркаме…

     • И още нещо – само със знанието за същността на нещата, само със знанието за истината – само по този начин ще можем да се въоръжим с нужното ни…
      С уважение!

     • По мое мнение, когато полето е пълно с Тикви, нама как да търсиш Дини. Най-много да намериш тиква която става за ядене, но Диня няма как да намериш. Ще отида малко по далече! Когато Мат’ряла е лош(пълен с Тиквеници), и това е култивирано в него дълги години, поколения наред, как да намериш Човек? Да не говорим, че една птичка пролет не прави, трябва цяло ято! Затова казвам-Промяната трябва да започне от нас-Материала! Не съм против Подмяната, но Промяната у нас самите трябва да върви с такова темпо, че на следващите избори да има не Подмяна, а Промяна! Не е толкоз трудно. Аз бих го сравнил с отказването на цигарите. Когато осъзнаеш вредата им, решаваш и скъсваш с тях. Същото е и с всички останали недъзи на това болно общество. Подкупност, далавераджийство, липса на гражданско съзнание, липса на дисциплина, заобикаляне на Закони….огледай се, поговори с хора, приятели, близки, случайни познати, и ще видиш колко много от тези черти ще откриеш. Е как, как да излезе читав политик от този мат’рял?

     • Колкото до това, че много хора бъркат тиквата и динята, ще ти кажа следното: Много хора у нас умишлено избират Тиквата, не че я бъркат! Просто се надяват да ядат Тиквеник! Те са готови да плюскат цял живот тиквеник, стига да им е поднесен безплатно! Там е трагедията! И тези хора явно са мнозинство, изборите го показват. Следващата серия на този филм е, че много хора са готови да слушат цял живот безвкусни скечове и да гледат евтино шоу, стига да не трябва да плащат за това и без да се трудят! Схващаш ли ми мисълта? Мат’ряла…..

     • Омире, ако не ни бъде казано какво е това “Тиква” и ако не знаем истината – ще объркаме и семето. Ще си мислим, че в бостана сеем дини, но ще пораснат тикви…
      За Промяната – е нужно Просветление. А ти си и просветител.
      Ето поради това поисках да разкажеш повече за Тиквата и за генезиса й – за да не се допускат грешки и за да е верен изборът на семето…

     • Генезиса и Гения на Тиквата! Цял трактат може да се напише на тази тема. Само погледни в този форум и ще ти стане ясно, как действа гения на Борисов. Ами ние ще се изядем помежду си, преди да разберем как ни къпят в хладка вода.

     • Което пък е доказателство отново за качеството на Мат’ряла. В България живеят основно Запалянковци! Те се делят на Свине, Говеда, Помаци, Цигани, и ще една дузина Селяни! Също така тези гореизброените са Запалянковци на ГРЕБ/БКП, БСП/БКП, ДПС, ИТН/БЛ….Прочети статията за Интелигенцията ни, във в-к Сега от Проф. Иван Илчев-Качеството на Интелигенцията ни върви назад! Какво повече да кажа?

     • Приятелю, пропуснах да отбележа, че не е необходимо да сеем полето с дини. Няма как да объркаш семето, защото ти ще трябва да култивираш само у себе си Доброто, да го предадеш на децата си, и да го изискваш от съседа си и от Управниците ни. Не мисля че можеш да сбъркаш семето което посаждаш у собствените си деца.

     • И за да не досаждам отново, ще “пльосна” само последните два стиха от горната “каламбура”. Дано се сетиш за образа в нея.

      Тъй както майничката Чака-Рака,
      Излъга хиляди мечти.
      Така и Слави ще развей байряка,
      За Брюксел той ще излети!
      И Европарламента ще намаже,
      От Учиндолския талант.
      Със скечовете си безвкусни ще разкаже,
      Играта той на Брюкселския музикант!

     • Уникален и неизчерпаем си!
      Бъди здрав!
      И – продължавай – “въоръжавай”…
      С уважение!

     • Ахиле, ти най-добре знаеш, че не оръжието и доспехите са важни. По-важно е човек да няма Ахилесова пИтъ! Както се изразяват някой опоненти тук. Но като гледам какво става днес, имам чувство, че ние сме като стоножки, имаме по 100 Ахилесови пети.

Comments are closed.