БФС ще наруши наредбата си, ако промени формата на efbet Лига (документи)

15
478

В сряда се очаква да бъде извършена поредната глупост във футбола ни, за да бъдат защитени интересите на определени хора. Защото тази промяна защитава интересите на някой, но не и на българския футбол. Това е убийство спрямо футбола в България. На Изпълкома на БФС в сряда трябва да бъде гласувана промяна на формата на efbet Лига.

Предложението е родният елит да се върне към формат с 16 отбора, за да няма изпадащи през този сезон, където със зъби и нокти в плейофа за оставането сега трябва да се борят Славия, Ботев (Враца), Етър и Монтана. Подобна промяна би създала сериозни предпоставки за черно тото.

В Чл.51 ясно е записано, че в хода на първенствата БФС може да издава актове и решения, които не могат да противоречат на духа и постановките на тази наредба.

Ако БФС направи подобно предложение, то могат да последват тежки санкции от УЕФА. Доста специалисти се изказаха остро срещу евентуалните промени, които според общото мнение ще дадат предпоставки за уговаряне на мачове, и такива, които няма да имат значение.

15 КОМЕНТАРА

 1. Никаква промяна. Ето ви едно разумно предложение.
  Софийските отбори ЦСКА, Левски, Славия, Локомотив, ЦСКА 1948, Царско село, Витоша, Академик и Септември и Раковски ( 10 на брой ) да си създадат своя лига, бези изпадащи отбори. Победителят ще участва в новосформираната лига на УЕФА.
  Останалите 8 клуба, плюс Пирин и Нефтохимик ще играят за титлата на България. Шампиона и вторият, заедно с победителя от Шопската Лига ще представят страната в новият турнир. Последните 2 отбора изпадат, на техните места влизат пурвият и вторият от Втора Лига.
  Че то инак какво става в момента. От новото първенство София ще има 6 отбора в Първа Лига. Един 10 милионен Лондон има 5 отбора в Висшата им лига а едномилионна София, цели 6. Това е подигравка с футбола в Б-я.

 2. ! НАЙ ВАЖНУТУ В ТОА ТЕЖЪК МУМЕНТ ЗА ПАРОВОЗА Е!:

  АПАПИ, НЕМАМИ НИКЪКВУ ВРЕМИ!! ИДИН ПУ ИДИН СИ УТИВЪТ ИГРАЧИТИ!! НИКУЙ НЕ ИДВА ПРИ НАС ШТОТ ОТДАЛЕЧИ СМЪРДИ!!!

  НАСТЪПВА НАЧАЛУТУ НА КРАЯ АПАПИ!!! СКОРУ ША ЛЪСНАТ ЦЪРНУ БЕЛИТИ НИ ГЬОТУВИ!!!!

  СЪБЕРИ БАКЪР, СПАСИ УТБОРА!!!
  ВСЯКО КЪСЧЕ ВЕЛПАПЕ УДЪЛЖАВА ЖИВОТА НА КЛОАКОМОТИФ С 3 МИКРОСЕКУНДИ!!!
  СЕКУ ПЪРЧЕ ДЖУЛЯЗУ- БУЧКА КЮМУР ЗА КЛОАКОМОТИФА!!!
  СЕКИ БУРКАНЬ ДЖАМ, ЗАЛЪК ЕКМЕК ЗА АПАПИТИ!!
  СЕКИ ПАРЧЕ АЛЮМИН ГЛЪТКА СУЛУК ЗА УТБОРЪ!!!

  „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!
  ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!!!!!!! СИЧКИ СЕ СПАСЯВАТ!!! ДО ЛЯТУСКА НЯМА ДА ОСТАНИ НИКУЙ!!!!

 3. 4
  6

  кибапи и гомнежанско жъ съ плющи на гомнежа в ниделя от 11

 4. 1
  5

  16 отбора – най-добрият формат за А група. Колкото до изпадащите през тази година носят се слухове, че двата сестрински отбора не могат да продължат поради финансови проблеми. Отиват в окръжните групи и казуса е решен!

   • 1
    5

    Мангал прост! Не можа ли да кажеш-Важното е че Локото ще спечели медали, че догодина пак ще сме фактор, нещо хубаво за вашия отбор??? Да ти еба майката курвенска, ти пак за Ботев си се загрижил. Мама ти циганска дейба!

    • 3
     2

     Не съм се загрижил за ботяф6. Просто ви се подигравам, другарю Минчев.
     Първенство с 16 отбора е едно голяма черно тото. Бенефитвас единствено дънни риби като вас, които се надяват да има още по-слаби и от тях. Да не мислиш, че сме глупави и не разбираме?!
     Сегашния формат е много по-успешен и предлага много по-оспорвани мачове.
     А сега, по конета и на село, селяндур тъп!

     • “Първенство с 16 отбора е еднА голямо черно тото.”

      Точно като за вас и Славия! През този шампионат, и през отминалия, вие поставихте рекорд по нагласени мачове!

 5. Нормално… Жълтата курва е родила жълт педераст
  4
  6

  МАЙКАТА НА ПРЕДСТАВЯЩИЯТ СЕ КАТО ФЕКАЛ,ЖЪЛТ НЕЩАСТНИК,СЕ ШИБА КАТО СВИРКА С ЧЕРНИ И МАНГАЛИ.И ТОЙ Е ПЛОД НА ТАЗИ ЛЮБОВ КЪМ ЧЕРНАТА ЛУКАНКА…………………..

 6. 5
  1

  Бат Стоян канара каза, а сте променили нещо жа спра да акъм ва да гоейба.

 7. 3
  4

  Ама когато ботяф6 бяха застрашени промяната беше ОК, нали Андрешко!?

 8. 2
  2

  „В сряда се очаква да бъде извършена поредната глупост във футбола ни, за да бъдат защитени интересите на определени хора. Защото тази промяна защитава интересите на някой, но не и на българския футбол. Това е убийство спрямо футбола в България. На Изпълкома на БФС в сряда трябва да бъде гласувана промяна на формата на efbet Лига.“
  ТЕЗИ СЛОВА СА ПЪЛНА ГЛУПОСТ!!!! ЗАЩОТО НЯМА НАРУШЕНИЯ!!!! ИЗПАДАТ СИ ОТБОРИТЕ КАКТО Е ПРЕДВИДЕНО, НО САМО НЯКОЛКО СЕКУНДИ СЛЕД ТОВА ОТНОВО ВЛИЗАТ В А ГРУПА С ЦЕЛ, ОБИГРАВАНЕ И СЪЗДАВАНЕ ПОВЕЧЕ МЛАДИ И ПЕРСПЕКТИВНИ БЪЛГАРСКИ ИГРАЧИ!!! .А ДЕ? КВО СЕ НАРУШАВА???

 9. ??????????В Чл.51 ясно е записано, че в хода на първенствата БФС може да издава актове и решения, които не могат да противоречат на духа и постановките на тази наредба.
  ДУХЪТ И ПОСТАНОВКАТА НА ТАЗИ ПРОГРАМА Е: ЧЕСТНОСТ, СПРАВЕДЛИВОСТ, МАЙСТОРСТВО…………………………. ХАААААААА, КАК МОЖЕ УВЕЛИЧАВАНЕТО НА БРОЯ НА ОТБОРИТЕ ДА НАРУШАВА ТОВА???? КОЙ Е ЗАСЕГНАТИЯ???? НИКОЙ!!!! НАПРОТИВ ДОВОЛНИ СА И ОТ А И ОТ Б ГРУПА!!!!
  А ЩОМ МОГАТ ДА СЕ ИЗДАВАТ АКТОВЕ И РЕШЕНИЯ, ЗАНАЧИ НЯМА НИЩО НЕРЕДНО!! ЧЛ 51 БЕТОНИРА ВСЯКАКВО РЕШЕНИЕ!!!!………….ИДИ ДОКАЗВАЙ, ЧЕ ПРОТИВОРЕЧИ…………………

Comments are closed.