Футболистите на Спартак с извинение за слабите резултати през пролетта

10
777
Кирил Георгиев - футболист на Спартак, катитан на тима

Капитанът Кирил Георгиев и футболистите на Спартак с обръщение към феновете на отбора:

Скъпи фенове на Спартак Пловдив,

 Искам от мен и от името на отбора да се извиним за слабите резултати през втория полусезон и за 16- тото място, което въобще не отива на името на нашия отбор. 

Лично за себе си мога да кажа, че всеки мач давам на 100 % от възможностите си, както и моите съотборници и не по малко от вас ме боли, че се намираме в това състояние. Искам да ви уверя, че ръководството няма вина за слабите резултати, понеже каквото зависи от тях- те го правят, те не играят на терена, а ние футболистите. Всеки лев е изплатен на играчите. 

Политиката на нашият президент е да налага млади футболисти от школата, което почти никой друг отбор не прави като нас. Целта е след няколко години отбора да е изграден изцяло от собствени кадри. 

Да, няма да е лесно, но това е правилния път. 

Искам да ви уверя, че нищо не е изгубено, има още 6 мача до края на сезона, всеки един от тях ще е финал за нас. Ще се борим и ще дадем всичко от себе си, за да спасим отбора, но трябва да се борим ЗАЕДНО фенове, футболисти, ръководство, близки, познати приятели, само когато всички сме ЗАЕДНО ще се получат нещата.

10 КОМЕНТАРА

 1. Изглежда безхаберието в клуба е безгранично. Преди няколко кръга предупредих/макар, че и на мен много не ми се вярваше/че отпадате. Вашите ръководители си мислеха, че са богопомазани и че те не могат да изпаднат.Особено тези двете загуби от Родопа и Несебър бяха върха. Честито!

 2. Киро Георгиев искам да кажа като фен който наблюдава всеки домакински мач,че ти си най-срамния капитан на Спартак ! Ако това ти е раздаването нямам думи ти като човек който трябва да е “лидер” си един от най-слабите футболисти защитавали емблемата на този велик клуб ! И си набийте в главата,че това не е селски отбор а Спартак шампион на България за този отбор или се раздаваш или се махаш. Управляващите в Спартак ако бяха други хора никога нямаше да допуснат такова нещо да се случва има безброй примери за периоди в които Спартак е бил слаб,но такова безхаберие от ръководните кадри в клуба никога не е било,на всеки друг застанал на мястото на Тошо и Крум биха помогнали,но се вижда,че тези ги ненавиждат всички и колкото и да ми тъжно за Спартак нещата отиват към изпадане. Последен въпрос към човека който се вижда че е безкрайно нагъл защо в тези трудни мачове за отбора братя Миневи не взеха участие ? И тях ли изпратихте да си ходят единствения лъч светлина в този отбор !

 3. От началото на първенството Спартак напуснаха 6-8 футболисти от състава с който започнаха първенството.Не случайно Спартак е все още в играта с точките от първия сезон. Няма отбор с такова текучество в историята на българския футбол, който и да е успял да се задържи в групата. Да обезсилиш отбора си по време на сезона- това са действия за умишлено съсипване на Спартак. Кой е виновен за това състояние е ясно-Ръководство то!!

 4. 12
  1

  Като те боли за отбора хвани баща си и Симеонов и изчезне те по най бързият начин. Тогава отбора ще се оправи.

 5. 13

  Колко футболни легенди на пловдив не са в футбола, а такива като Крум дебелия неделин безхаберника и Дънки гея са в футбола срам и позор

 6. 12

  Кико спокойно бащати и Тошко Симеонов остават в спартак сега идва и изгонения от марково Дънди гея тримата ще оправят нещата

 7. 10

  Кико, ръководството не е виновно, защото баща ти е един от „ръководителите“. Ако не беше, ти първи щеше да се оправдаеш с ръководството. Ако не е толкова глупав Миленчев ти и тати с палазката на врата щяхте да сте без работа. За съжаление Спартак Пд е на тази позиция, защото се управлява от ограничени хора.

 8. 10
  1

  Точно тази направиха СПАРТАК на семеен клуб. Заради тях избягаха всички можещи юноши и футболисти. Школата е бом бок. И сега като се оакаха юношите им виновни.

 9. Това звучи, като молба да оставят Симеонов и Крум на хранилката! Нямали били вина, футболистите толкова си можели! Ами кой ги доведе тия футболисти?

Comments are closed.