Много важен мач за Ботев ще се изиграе днес

49
1518

Отборите на Етър и Славия откриват днешната програма от 26-ия кръг в efbet Лига от 17,45 часа на стадион „Ивайло“.

Срещата е от изключително значение, както за двата отбора, които заемат позиции в зоната на изпадащите и се борят за оцеляването си, така и за Ботев Пд. Канарчетата се надяват на самоубийствено равенство между двата тима, което ще ги остави на 10-о място и извън борбата за оцеляване в Елита. Победа на Етър ще означава, че жълто-черните трябва да гонят хикс срещу Лудогорец в понеделник. Ако Славия стигне до трите точки единствено победа срещу многократните шампиони на България ще остави жълто-черните на заветната 10-а позиция.

49 КОМЕНТАРА

 1. БРАТЯ РОМИ, АКУ ЦЕЦИКАТУ 48 НА ИЗБАБАНИ, ДУХЪМИ СУПЪТА.

 2. МАХМУД ПОТОМСТВЕНИЯ КЛОАКОМОТИФЕЦ ОТ АНАДОЛСКИТЕ ДЕБРИ:)))

  Е, ВЕЧЕ ВЕЛИКАНИТЕ БОТЕВ, МОГАТ ДА ПУСНАТ ЕДНА ТОЧКА НА ЛУДОГОРЕЦ, ТЕ РЕШАВАТ ВСИЧКО!! А НИЙ АРТЪКПЪРТЪЦИТЕ КЛОАКОМОТИФ ДУХАМИ СУПАТА! КОФТИ АППАПИ!

 3. Късметът винаги е бил с големите отбори така е и с големия Ботев Пловдив

 4. 90+2′ Димитър Рангелов се разписа със странична ножица и изравни резултата

 5. Папагали изгнили, трепери ли ви на анусите?
  Милиарди, селекции, руснаци, путки майки…

 6. ИСМЕТ, ЗЪЛВИНИЯ ДЕВЕР НА ЮСУФФ АДЖАСАНЛИЕФ КЛОАКОМОТИФЕЦА ОТ ПОРДИМ!:))

  СЪБЕРИ БАКЪР, ВЕЛПАПЕ И ДЖУЛЯЗУ И СПАСИ КЛОАКОМОТИФФ!!! ВЪН СЕЛСКИЯ БАСТУН КРУШОНЕ!!! ЕЛАТЕ БРАТЯ АПАПИ ОТ АНАДОЛА ДА НИ СПАСЯВЪТЕ НА НЕГУ!!! КЪДЕ СТЕ ЛЮБИМЦИ НА КЛОАКОМОТИФФ, ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА?? ПУМАГЪЙТЕ НА НЕГУ, ЧИ БАХУРИТЕ СТАНАФЪ МЛОГУ!!!:)))))))))

  • Скъпи билети за феновете на Локо в мача срещу ЦСКА 1948“

   Не са скъпи! Ние Локомотивския юмрук сме готови да дадем сателитната чиния на комшията, в името на благоденствието на Пловдивския Любимец! Жив и здрав да си Купоносителю!

 7. СЪМИШЛЕНИК НА СМРЪДЛИВИЯ СТОЛИПИНОВСКИ БУФЕР КЛОАКОМОТИВЕЦ РЕЗАК КАРАБИНОФФФ:)))))))

  СИЧКУТУ КЛОАКОМУТИФ МАН ГАЛ Е ТУК В ТЕМИТЕ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ!! ВСИЧКИ АПЕЛИ И ДИКЛАРАЦИИ ГИ ПУБЛИКУВЪЙ ТУК!!! ТРЯБВА ДА РАЗДВИЖИМ НАШТУ МЪРЗИЛИВУ, КРЪДЛИВУ И СМРЪДЛИВУ КЛОАКОМОТИФСКУ СИМЕЙСТВО ДА БАЧКА ПО КОФИТЕ ЗА ДА ИМА МАНГИ ЗА БАХУРИТЕ!!! БАКЪР, БАКЪР И ЧАТ ПАТ ВЕЛПАПЕ!!! ЮРУУУШШ!!! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))

 8. 1
  3

  ФЕКАЛ,ПЕДЕРАСТ ГРОЗЕН ЗАЩО ОТКРАДНА ЧОРАПИТЕ,МАЙКА ТИ ДЕЙБА КРАДЛИВА,ЗАРАДИ ТЕБ НА ГЛОБИХА 1000ЛВ МАРШ НА СКОБАТА ДА ГИ ИЗКАРАШ

  • МАХМУД ПОТОМСТВЕНИЯ КЛОАКОМОТИФЕЦ ОТ АНАДОЛСКИТЕ ДЕБРИ:)))

   ДА ЗУЛЯ МИ Е В КРЪФТА!!!! ЦЯЛУТУ СТУЛЮПИН КЛОАКОМУТИФ ТВА ПРАЙ! ТУВА Е СМИСЪЛЪТ НА НЕШТАСНИЯ НИ ЖИВОТЕЦ!!! И ДАТИ КРАДЕМ-1926 И ДЖУЛЯЗУ, БАКЪР………… СИЧКУ ПРАЙМ ЗА ДА ПЛЮМ ВЕЛИКАНИТЕ ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!! СЯКАКВИ ГАДУСТИ! НАЛИ СНЕ С АНАДОЛСКИ СЕРСА И ХРАБРИ КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!

 9. МАНЛИХЕР КАРАБИНОФФ КЛОАКОМОТИФОФ-РЕЗАКА ОТ МЕРИЧЛЕРИ 49,12:)))
  2
  1

  СИЧКУТУ КЛОАКОМУТИФ МАН ГАЛ Е ТУК В ТЕМИТЕ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ!! ВСИЧКИ АПЕЛИ И ДИКЛАРАЦИИ ГИ ПУБЛИКУВЪЙ ТУК!!! ТРЯБВА ДА РАЗДВИЖИМ НАШТУ МЪРЗИЛИВУ И СМРЪДЛИВУ КЛОАКОМОТИФСКУ СИМЕЙСТВО ДА БАЧКА ПО КОФИТЕ ЗА ДА ИМА МАНГИ ЗА БАХУРИТЕ!!! БАКЪР, БАКЪР И ЧАТ ПАТ ВЕЛПАПЕ!!! ЮРУУУШШ!!! ПУФ ПАФ!:))))))))))

 10. 3
  4

  Двата основни конкурента на Ботевь за изпадане – Славия и Етър имат спечелени срещу отборът на Локомотив Пловдив общо 1 /една/ точка, тоест Локомотив индиректно е помогнал на отборът от Коматево. Но сега жълтурите ходят да бият чело в земята в джамиите, само и само Етър и Славия да свършат наравно, те да си гарантират оставането и да могат да легнат на Лудогорец, за да убият надеждите на Локомотив за нещо повече от второ място.

  • 😂😂😂😂😂😂😂😂Ето го и първия шаран, налапа кукичката.

 11. 4
  4

  Стоян канара вече е претръпнал и каза по добре да изпадаме и да се свършва с тая мъка ва да сейба.

 12. 3
  4

  Ако не ти се спи и те боли главътъ, ако се чувстваш комплексиран от това, че черно-бялото семейство върви напред и печели, успех след успех, не чакай…………..засили се и се удари с всичка сила в стената на кошарата, ще ти олекне. Ако и това не помогне, нареди се до овцете, изчакай коча…………..и вече няма да се чувстваш комлексиран от Успехите на пловдивския Локомотив !!!

 13. 6
  2

  А сега, драги пациенти, затворете очи, поемете дълбоко въздух, отворете широко аналното си отверстие ( не много широко, щото да не лопа) и…бройте до ШЕСТ! Ще усетите лек дискомфорт и силна турболенция…И така няколко пъти, докато свикнете.

 14. 3
  5

  Акрапович вече е сватосал Алмейда. Ай наздраве.

  • Жълта курво, усещам как се се гърчиш от злоба зад клавиатурата
   3
   2

   ЖЪЛТАТА РАЗПОРЕТИНА ФЕКАЛА, САМ СИ ПИШЕ И ОТГОВАРЯ. ЯВНО ПЕТАТА И ШЕСТТЕ БАХУРА СА НАНЕСЛИ ТРАЙНИ И НЕПОПРАВИМИ ТРАВМИ В И БЕЗ ТОВА УВРЕДЕНИЯТ МУ МОЗЪК.

 15. МАХМУД ПОТОМСТВЕНИЯ КЛОАКОМОТИФЕЦ ОТ АНАДОЛСКИТЕ ДЕБРИ:)))
  4
  4

  ИМАМ ИНФУРМАЦИЯ, ЧИ ВЕЧИ СА ВОДЯТ ПРЕГУВУРИ С НАШТИ БЛАГУДЕТИЛИ ОТ АНАДОЛА ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА ДА ПОЕМАТ СТОЛЮПИНУ КИСТИНДИЛСКИЯ ТИМ!!! ЖЕЛАНИЕТО ОТ ТЯХНА СТРАНА Е ОГРОМНУ, НО И ТЕ НЯМАТ СИЛИ ДА ПОКРИЯТ ТАКОВА НЕЧУВАНУ КОЛИЧЕСТВО БАХУРИ!!! ПРИПОМНЯМ 188453 БАХУРА КЪМ НАП И 456 345 БАХУРА ЗА ЕКМЕК!! РЕШЕНИЕТО Е ДА ПОМОГНИМ!!!

  • ИСМЕТ, ЗЪЛВИНИЯ ДЕВЕР НА ЮСУФФ АДЖАСАНЛИЕФ КЛОАКОМОТИФЕЦА ОТ ПОРДИМ!:))
   4
   4

   ЕВАЛЛАРКАТА БРАТЕ МАХМУД!!! СИЧКУТУ КЛОАКОМУТИФ МАН ГАЛ Е ТУК В ТЕМИТЕ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ!! ВСИЧКИ АПЕЛИ И ДИКЛАРАЦИИ ГИ ПУБЛИКУВЪЙ ТУК!!! ТРЯБВА ДА РАЗДВИЖИМ НАШТУ МЪРЗИЛИВУ И СМРЪДЛИВУ КЛОАКОМОТИФСКУ СИМЕЙСТВО ДА БАЧКА ПО КОФИТЕ ЗА ДА ИМА МАНГИ ЗА БАХУРИТЕ!!! БАКЪР, БАКЪР И ЧАТ ПАТ ВЕЛПАПЕ!!! ЮРУУУШШ!!! ПУФ ПАФ!:))))))))))

 16. 7
  5

  Коматево не заслужава да е в А група. Там успяват само хората лизещи гъзове. Успех на Етър и Славия … Успех и на Ботев Враца и Монтана (6-0)

  Пловдив има своя отбор и любимец- Локомотив! САМО ЛОКО

  • 3
   3

   Те не са в А група!Ботев Пловдив и Велбъжд-Столипиново са в А група.

 17. 1
  5

  Ако Етър победи Ботев не трябва ли пак да е на десето място защото са с по-добри показатели

 18. 4
  3

  КУРВЕНСКАТАаа ЖЪЛТАаа СГАН И УМРЯХА ТЕЕЕ ОТ СРАМ Е Е Е Е ЕЕЕЕ ДО ГОДИНА ПАК В „Б“

 19. 5
  4

  Темата е за ботевъ маалата, а ние пишем за Буферите. Вместо да се молим да направят един равен Етър и Славия, ние ядем лайната на Локомотив. Ако има пебедител днес, тогава АГАТА ни ляга, после пак пет сезона Наведени. Нали сме от изгревбойс столипиново и маалата до стадион ботевОглу.

 20. ИСМЕТ, ЗЪЛВИНИЯ ДЕВЕР НА ЮСУФФ АДЖАСАНЛИЕФ КЛОАКОМОТИФЕЦА ОТ ПОРДИМ!:))
  3
  4

  ДНЕС СА РАЗДАЛИ БОБИЦ, ЛЕШТА И КИСЕЛО ЗЕЛИ НА АПАПИТИ ДА НИ РИТНАТ БАКЪРА ОТ ГЛАТ!!!:)) НА БЕЙГИРЧЕТО, СЪОТВЕТНО ДВОЙНА ДОЗА, ЧИ ЗЕ МНОГУ ДА ПРЕПЛИТА НОГИТЕ, ТА ДА НЕ ПАДНЕ НА ТЕРЕНА ОТ ГЛАД И ДА СИ УТИДЕ МАКАР И ПОДПИСАЛ!!! ЗА НЕГО И САМУНЬ ЕКМЕКЬ В ДОБАФКА!!!
  НО НИЙ, СЛАВНИТИ ЛАЙНУМЕТЯ ОТ КЛОАКОМОТИФ НЯМА ДА ТЪРПИМ ТАЯ ГАВРЪ И ЗАЯВЯВЪМИ:

  ИМАМ ИНФУРМАЦИЯ, ЧИ ВЕЧИ СА ВОДЯТ ПРЕГУВУРИ С НАШТИ БЛАГУДЕТИЛИ ОТ АНАДОЛА ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА ДА ПОЕМАТ СТОЛЮПИНУ КИСТИНДИЛСКИЯ ТИМ!!! ЖЕЛАНИЕТО ОТ ТЯХНА СТРАНА Е ОГРОМНУ, НО И ТЕ НЯМАТ СИЛИ ДА ПОКРИЯТ ТАКОВА НЕЧУВАНУ КОЛИЧЕСТВО БАХУРИ!!! ПРИПОМНЯМ 188453 БАХУРА КЪМ НАП И 456 345 БАХУРА ЗА ЕКМЕК!! РЕШЕНИЕТО Е ДА ПОМОГНИМ!!!

  АПАПИ, СИЧКУ Е ЯСНУ! НЕ СЪ ПРАЙТЕ НА АБДАЛИ! НЯМА РАКЕТИ, НЯМА КЛОАКОМОТИФФ!! НЯМА ЗАПЛАТИ И ЕКМЕК, НЯМА ИГРАЧИ!!! НЯМА МАНГИ, НЯМА ПРОЕКТ, НЯМА СТАДИУМ, НЯМА БАЗА, НЯМА ДАЖЕ БОБИЦ И ЛЕШТА! МОЯ АПЕЛ И ЦЕЛ В ЖИВОТА Е:
  „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!
  ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!!!!!!! СИЧКИ СЕ СПАСЯВАТ!!! ДО ЛЯТУСКА НЯМА ДА ОСТАНИ НИКУЙ!!! БЕЙГИРА СЪШТУ УТИВЪЛ В ШЕКЕРДИЯ-РЕДОСЕЯЛКА ШЕКЕРЯ!!

 21. 5
  1

  “Скъпи билети за феновете на Локо в мача срещу ЦСКА 1948“

  Не са скъпи! Ние Локомотивския юмрук сме готови да дадем сателитната чиния на комшията, в името на благоденствието на Пловдивския Любимец! Жив и здрав да си Купоносителю!

  • 5
   3

   Бензина,педал гнусен, бензина приготви ли го? Стадионът се строи и скоро ще дойде край на нещастния ти, никому ненужен, животец.

   • 2
    1

    Стикс не минава покрай Колежа! Маршрута му е от Крайречна до Екарисажа!

 22. 4
  4

  Хем знаят(Извънземните им казаха), че Лудогорец ще ни полегнат, хем потриват крадливи ръчички и чакат мача ни!!!

 23. 5
  6

  Много важен мач за Б група, за слабаците, за дънните риби, кажи го бе Спасов, какво те е срам.

  • 7
   3

   10-то място ако е дъното, то вие само миналото първенство не сте били там. Всички останали сте се борили в последната 4-ка! На нас още не ни се е случвало да се боричкаме и да живеем в тинята!

 24. 8
  2

  Ще е голям цирк, ако сутеньорите на жриците на любовта, труженичките от Скобелева майка-чернобелите проститутки-вземат че започнат от В група. Ще трябва и на тях да им се търси заместник в А група.

 25. 3
  5

  ПУКА НИ ЗА ВАС !!! ЦИРКОВАТА- ТРУПА !НЕЩАСНИ- ЖЪЛТИ ЖЕНИ !!!!!!

  • Хехех😂😂😂😂😂😂личи си че не ви пука. По няколко постинга пускаш от непукизъм.

 26. ВСЕ ЧАКАТЕ ИЗДЪНКИ ВЪВ ВАША ПОЛЗА!!!!!! МИЗЕРНИ ИБРИКЧИЙ ….НЕЩАСТНИ !!!!!!

  • НЕ ЧАКАМИ ИЗДЪНКА БЕ БАТЕ, ЧАКАМИ Г.ИЛИЕВ-ГЛАВНИЯ ДА СА ПОЯВИ. ДА ВЛЕЗНИМ НА А ГРУПА С УТБОРЪ НА ВЕЛБЪЖД БЕ БАТЕ.

   • Чакаха както малко циганче чака на входа на стадиона да влезне с някой чичко с билет. Вкарвал съм и аз такива Гаврошовци. Какво да ги правиш, и Асанчо е хора.

    • 4
     1

     Само че, Асанчо дето влезе “на мач” с Г.Илиев-Главния, не беше малолетен, а дърт пергишин, минал през “школата” на КЕЧ-а…Кралски Елитни Части😂😂😂

 27. 8
  1

  Мача вече е свирен момчета. Мургавите няма защо да потриват потни крадливи ръчички. Тази година няма изпадащи. Последния играе бараж с третия в Б група. А група става 16 отбора, а Б група 20! Евентуално Б група може да бъде разделена на две Конференции-Изток и Запад. Ботев Пловдив-2 започва директно от Б група!

Comments are closed.